"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 19 de juliol del 2011

Guardiola, medalla d'or del Parlament i Messi a la Casa Blanca


Encetem la crónica política de la jornada :)

Pep Guardiola rebrà, el proper 8 de setembre i en el marc dels actes de la Diada de Catalunya, la seva segona medalla d'or després de la que va aconseguir, amb la selecció estatal, als Jocs Olímpics de Barcelona. El tècnic del Barça ha estat proposat per la Mesa del Parlament per rebre la màxima distinció a instàncies de la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert. Se li atorgarà tant pels seus èxits esportius com per "la projecció d'una Catalunya oberta, cívica i culta". Se'l valora per transmetre valors com "l'esportivitat, el treball en equip, l'esforç i la superació personal". Potser que, per culpa de les retallades, es canviï l'or pel llautó. Celebro que no li caigui al damunt la devaluadíssima Creu de Sant Jordi.

D'altra banda, Leo Messi, que haurà de tornar el 8 d'agost a Barcelona, farà un parèntesi a les seves vacances per ser rebut a la Casa Blanca pel president Barack Obama. El millor jugador del món no prendrà part en la gira estatunidenca del FC Barcelona, però posarà rumb a Washington per a la recepció al costat dels seus companys que se celebrarà el dia 6. El Barça s'endurà la Copa d'Europa.

L'error de preguntar a Michael Jordan si encara és capaç d'esmaixar

Als seus 48 anys

dilluns, 18 de juliol del 2011

Fallar un cop és humà, fallar quatre cops és brasiler!

El plasta del Jimmy Jump posant la barretina al Kun

Hugo Chávez gaudeix del triomf de Veneçuela al twitter

"Gloriosa Vinotinto". Aquest és el missatge que el president de Veneçuela, Hugo Chávez, ha deixat al seu twitter després que la selecció del seu país hagi fet història arribant a les semis de la Copa Amèrica.

Mentre els jugadors del seu combinat declaraven al camp que "sabem fer quelcom més que telenovel·les", Chávez celebrava el triomf "amb Fidel (Castro)" ja que el president veneçolà és a Cuba per rebre tractament del càncer que pateix a la pelvis.

I és que la sessió de Chávez al twitter arrencava inspirada. Abans del partit escrivia que "arriba la Vinotinto. Arriba invicta. Guanyarem". I no es va equivocar. Ja en el primer gol, obra del defensa Osvaldo Vizcarrondo, va piular "Gooooooooooool de la Pàtria. Viurem i guanyarem!".

Amb el 2-1 per a la seva selecció, Chávez (ja sense Fidel que "ha marxat a la mitja part a casa seva") deia "Ay compadreeee. Quin golàs. Bravo Veneçuela". Un cop certificat l'històric passi a semis eliminant Xile, Chávez estava exultant "Glòria al Bravo Pueblo! Rindamos tributo a nuestros muchachos de la gloriosa Vinotinto. Viviremos y venceremos".

Si els veneçolans es classifiquen a la final, agregaré Hugo Chávez al meu compte per gaudir de la transmissió!

Larissa Riquelme torna a la càrrega!

Com és una Copa Amèrica sense futbol, els millors són els porters, Larissa Riquelme ha hagut de tornar a fer de les seves per mantenir l'interès:

El problema és que la xicota del Mundial haurà d'espavilar, perquè li apareixen hereves a tort i a dret. Amb el permís de les peruanes, és clar, que volien sexe amb Leo Messi. Com si el blaugrana no hagués tingut prou problemes aquest mes de juliol.


Confirmat: Joan Laporta està embarassat!

diumenge, 17 de juliol del 2011

Ja sabem el perquè del nom de la filla dels Beckham


"La nena del papi". Aquest és el peu de foto que Victoria Beckham ha escrit al costat de la primera imatge de la filla del matrimoni al seu twitter. La nena es diu Harper Seven i és la quarta de la nissaga de poder després de Brooklyn, Romeo i Cruz. S'havia especulat molt al voltant del perquè d'aquest nom. Ja tenim la resposta. Ja estic més tranquil.

David Beckham explica que Harper "és un nom anglès antic que ens encanta" i que també és el nom d'un escritor que li agrada molt a l'excantant que es diu Harper Lee. La notícia seria que Victoria Beckham llegeix!

D'altra banda, el Seven (que no és per la inquietant peli) se li ha posat a la nena perquè "és el número que jo duia al ManU i a la selecció anglesa. També simbolitza la perfecció espiritual, les set meravelles del món, els set colors de l'Arc de Sant Martí i en moltes cultures es considera un número de la bona sort".

Profundament reflexiu, doncs, un David Beckham que em va emocionar quan va dir en néixer el seu primer fill que el "volem cristianitzar, però no sabem encara en quina religió".
S'obre el torn a totes les parelles que vulguin posar Harper One, Harper Two, Harper Three...
Ahhhh!

El jugador dels Galaxy ha penjat aquesta imatge de les seves dues dones clapant al seu FB.


És un cantant? És un actor? És Osvaldo?

Sóc molt d'Osvaldo. Ojut al look que l'argentí es gasta a Peralada.