"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 21 de maig del 2011

Paparazzo Piqué i la Puyinotícia


Gerard Piqué i el seu germà Carles Puyol han complicat la nit de divendres. En el twitter del barceloní, el 3 blaugrana ha començat a especular amb la Puyinotícia anunciant que el capità blaugrana és a punt de donar una informació que el faria molt feliç. Quina seria? Doncs la propera boda de Carles Puyol amb la model Malena Costa, que també hi diu la seva. Puyol, juga a fet i amagar, i avisa que no hi ha res del cert. Però Piqué es postula com a futur padrí. El de la Pobla repta el seu company a la defensa blaugrana animant Piqué a anunciar "alguna cosa".

El xicot de la Shakira acaba la conversa reconeixent que potser el seu "talp no estava massa ben informat". Mooooc Mooooc. Ho seguirem...

divendres, 20 de maig del 2011

No deixen enterrar Samuel Wanjiru

Aquesta és una de les imatges que està donant la volta al món. Es tracta del cadàver del campió olímpic de marató, Samuel Wanjiru, que les autoritats kenyates no permeten que rebi sepultura. El cas és força embolicat. hores d'ara, no se sap si la matinada de dilluns l'atleta el van tirar pel balcó de casa seva, si es va treure la vida o si va ser un accident.

El cas és que sembla que Wanjiru hauria tingut una forta baralla amb la seva dona després que ell l'hagués enxampat amb una altra. Ara, però, la mare de l'esportista no ho veu clar i assegura que tot plegat ha estat un desgraciat assassinat. Per si tot plegat no fos prou complicat, casualment, les dues càmeres de seguretat de la residència de Wanjiru no van funcionar la nit dels fets.

I, amb el cos encara calent, han sortit dues dones més que asseguren ser les mullers del campió. Una, prenyada de cinc mesos i una altra. Totes dues reclamen part de l'herència.

La cançó preferida d'Abidal

Clavado en un bar. Dels mexicans Maná.

I Shakira està Rabiosa amb el seu nou look.

dijous, 19 de maig del 2011

L'educació de Pau Gasol

Pau Gasol ha concedit una entrevista a Antoni Daimiel en la qual analitza la mala temporada dels Lakers i els desastrosos play-off dels californians en els quals el català no va estar massa inspirat. El 16 dels Lakers ha estat culpabilitzat per bona part de la premsa especialitzada dels Estats Units. Pau Gasol ho atribueix al fet de ser un "blanc fàcil" per la seva "bona educació, la seva simpatia i el rebuig al joc violent".

Compte. Tot i que puc comprendre el què vol dir l'aler-pivot dels Lakers, s'ha de ser molt curós amb aquesta mena de declaracions. Què passa? Que només els mal educats poden triomfar? És guai ser un noi dolent? Se li hauria de recordar, per exemple, que els jugadors del FC Barcelona, començant pel tècnic i seguint fins el darrer home, mai han tingut una mala paraula i ells sí que han estat un blanc fàcil. És que Messi, Iniesta o Xavi són mal educats?

S'ha d'anar al tantu amb aquestes afirmacions. A Pau Gasol li recordo, per exemple, que grans jugadors consagrats de qualsevol disciplina han tingut comportaments exemplars dins i fora dels terrenys de joc. Gary Lineker mai va ser expulsat i Ryan Giggs (encara juga al ManU després de 19 temporades a l'elit) no ha vist mai una targeta vermella.

Ja no són sorpresa els controls antidopatge al Barça

Gràcies al Madrit, que va vomitar merda a la COPE i la cadena dels bisbes va fer de ventilador, la UEFA no deixa tranquil·la al FC Barcelona. Millor. Així es callaran més boques. Les que calguin.

Però els periodistes esportius ja no podrem dir més allò de control antidopatge sorpresa de la UEFA. Els blaugrana ja en porten quatre aquesta temporada i, amb el d'aquest dijous, el segon en només 13 dies. Al final, la sorpresa serà fer un entrenament sense els vampirs. Demano que el Barça els habiliti una zona per a ells ja que formen part de la família blaugrana. Amb la seva cafetera, la seva TV, amb la premsa del dia...

Proposo que els futbolistes del Barça, si guanyen el 28 de maig al ManU, a l'hora de fer els agraïments de sempre a tècnics, utillers, metges... incloguin els vampis i diguin allò de "sense ells no hauria estat possible".

I és que els blaugrana van passar antiopatge en cinc dels sis partits de la fase de grup quan no és obligatori. A partir de vuitens, i com marca el reglament, dos jugadors escollits a l'atzar han passat les proves. Aquest dijous ha tocat a Thiago, Sergi Buquets, Maxwell, Bojan, Pinto, Iniesta, Afellay, Pedro i Milito. I sort que avui no era jo per allà, que sinó també pillo. Home, podrien haver aprofitat per mirar-me el sucre, el colesterol...

De la Peña, la imatge del dia


No m'agrada aquesta imatge. Plega, als 35 anys, un gran jugador de futbol que les lesions han maltractat. Sempre he estat molt crític amb De la Peña. Sempre he dit que ha estat un jugador fantàstic, increïble, amb l'ADN Barça gravat a les venes, amb el joc ofensiu palpitant al cor... però mai l'hagués volgut al meu equip. Ara bé, veure'l jugar, amb una altra samarreta, ha estat un espectacle. Les coses com siguim.

El seu cap (un cap que llegeix el futbol d'atac com ningú) vol seguir. Les seves cames, de cotó fluix, diuen prou. Barça, Lazio, OM i Espanyol han tingut Lo Pelat a les seves files i han pogut gaudir de passades de somni i d'una visió de joc alienígena. No m'agrada aquesta imatge perquè el càntabre, allà on ha estat, ho ha donat sempre tot.

Dissabte s'acomiadarà contra el Sevilla jugant uns minuts. I ès que, aquesta temporada, només ha pogut disputar mitja hora en tota la lliga. Va ser a la segona jornada (10 de setembre) al camp del Vila-real.

La sensacional proposta del PP de Martorell


En temps de crisi, en temps d'atur, en temps de descrèdit de la classe política, en temps de retallades, en temps en els quals s'ha de mirar molt i molt bé quina mena de despeses es fan amb l'erari públic... apareix en el PP de Martorell demanant en el ple de l'Ajuntament que el municipi del Baix Llobregat dediqui una plaça a la Roja. Toma! I, fins i tot, perden el temps i els diners en fer una penosa simulació de com quedaria el nyap.

Deixant al marge consideracions catalanistes, em sembla una autèntica presa de pèl. Tots els partits de Martorell (afortunadament i com era de prevuere) van votar en contra d'aquesta estupidesa supina que només vol espanyolitzar la campanya electoral i van deixar l'autor d'aquesta genial idea, Francesc Arpal, sol.

La resta de partits van titllar "d'acudit" la proposta del PP i des d'ICV es va ironitzar proposant que l'indret és passés a dir Plaza Roja. Arpal, tossut, argumentava que "quan sentiu la paraula Espanya o veieu la bandera espanyola ues agafen esgarrifances. Però al vostre carnet d'identitat hi posa Espanya. Us agradi o no".

Pe va rodar Piratas del Caribe amb la samarreta roja d'Iniesta



S'està presentant, aquests dies, la quarta entrega de l'exitosa saga de Piratas del Caribe. La madrilenya Penélope Cruz ha explicat que el rodatge va coincidir amb el Mundial de Sud-àfrica i que l'equip de producció planificava les sessions segons els partits de la Copa del Món. Pe ha explicat que, en tot moment, va dur la samarreta de la Roja posada i que, el dia de la final, es va embotir dins de la d'Iniesta.

Desitjo que el manxec no vulgui tornar la gracieta a l'actriu i es posi uns sostenidors de la madrilenya mentre s'entrena bo i preparant la final de Wembley. Mmmm. En mareas misteriosas...

dimecres, 18 de maig del 2011

El català Capdevila fa una broma al twitter que dóna la volta al món

El porter del Vila-real, Diego López, celebrava el seu comiat de solter i, és clar, el targarí Joan Capdevila no podia faltar a la festa. El català, que fa poques setmanes ha estrenat compte en el twitter, ha piulat una broma que ha donat la volta al món. Provocant, fins i tot, que en els despatxos del ManU hi hagués desconcert. Capdevila escrivia que "Diego recién fichado por el Manchester United. Se nos va el mejor. Suerte amigo". La piulada ha estat trending topic mundial i Capdevila s'ha afanyat a aclarir que era una broma.

PS: Et recomano que llegeixis el llistat d'acudits que publica el català :)

Opel posa humor al golàs de Messi al Bernabéu

Genial campanya de màrketing d'Opel. No vendran massa cotxes a Madriz... També hi la mateixa versió amb ovelles i jardiners. Em declaro seguidor del paio que fa de Busi :)

Una entrada tipus Van Damme acaba amb una reconstrucció facial

L'agredit és el jugador del Lieja Mehdi Carcela. L'àrbitre, per cert, era Frank de Bleeckere. Un bon amic de Mou. Va sancionar la criminal entrada de Chris Mavinga amb una groga. Carcela, que va viure uns angoixants moments a la gespa, és fora de perill. Ara bé, ha patit commoció cerebral, fractures al nas i a les barres que han necessitat una reconstrucció i ha perdut unes quantes dents.

Abidal ven tots els seus cotxes per ajudar els nens


"Les meves prioritats han canviat després de l'operació" ha explicat el lateral del Barça, Eric Abidal. "Em miro la vida d'una altra manera. Hi ha coses útils per viure i altres que no. Per això, m'he venut tots els meus cotxes i destinaré els diners a ajudar els nen@s petits. És millor invertir en hospitals".

El francès és un home amb grans valors. Al marge d'esperar la renovació de contracte (al contrari que altres futbolistes ell no demana més diners, sinó més anys) no va voler signar-lo al llit de l'hospital tal i com es veu que li hauria insinuat. Abidal volia comprometre's amb el Barça quan estigués segur que podria tornar a jugar a futbol.

El de Lió, que ja ha avançat que es retirarà a Barcelona i que segueix estudiant català a tota màquina, ha reconegut que "viuré a Catalunya perquè m'agrada. Aquí hi ha una vida espectacular".

Som iguals els homes i les dones? :)

dimarts, 17 de maig del 2011

Tens entrada per anar a Wembley?


Aquest post potser t'interessarà. T'han tocat les preuades entrades en el sorteig que va fer el Barça? No saps com veuràs la final de la Champions des del lloc que t'han assignat? Des d'aquesta aplicació en el web del nou Wembley pots veure quina panoràmica tindràs el 28 de maig a les 20:45h.

Adebayor no viatjarà a Angola, on va tastar la mort

El Reial Madrit ha fet les coses bé. El 25 de maig, l'equip de Mou juga un gilibolo a Luanda, la capital d'Angola. El togolès Emmanuel Adebayor ha rebut la millor notícia en no ser convocat. I és que l'ex de l'Arsenal va viure en aquest país africà el pitjor dia de la seva vida. El davanter encara està traumatitzat (no m'estranya) i no vol ni sentir a parlar d'Angola. Que aquestes imatges no es repeteixin mai més!

Meravella't amb Maradona a l'aeroport de Txetxènia

Sóc admirador del Torrente del Sevilla

Que boti, que boti! Molt bones les imatges del Dia Después C+. Aquest bon home s'ha d'explotar! És carn d'Alfons Arús :)

Roba arrapada per a les noies del bàsquet


Creus que és necessària la nova mesura de la FIBA que obligarà a les jugadores de bàsquet a dur roba arrapada i pantalons que acabin 10 centímetres per sobre del genoll? Aniran els àrbitres amb regles per mesurar les indumentàries? És una maniobra que obeeix només a les lleis més absurdes de la recerca de l'audiència? No hi ha altres coses més importants que reglamentar? S'ha tingut en compte l'opinió de les noies? Millorarà la competició? És una normativa sexista? Ja hi ha qui reclama que s'anul·li la nova normativa FIBA.

PS: Molts equips estan estudiant passar-se al body. De fet, la imatge que encapçala el post crec que il·lustra la diferència. La selecció femenina australiana fa temps que ha optat pel body i es pot comprovar l'efecte en la defensa de la jugadora aussie davant l'estatunidenca.

Leo Messi, aterriza como puedas :)

Picabaralla de l'argentí amb la tapa de la porta d'emergència de l'avió que duia el FC Barcelona a l'aeroport del Prat amb la lliga embutxacada després d'empatar amb el Llevant. Atenció al comandant! Por favor, estas son las fases críticas del vuelo. Jo sóc allà i em tremolen fins i tot les pestanyes de por :) Ara, que la cara d'en Messi tampoc és massa tranquil·litzadora que diguem :)

Armani retoca els abdominals de Nadal amb el Photoshop

Rafa Nadal és la nova imatge d'Armani. El balear, tot i ser un esportista d'elit amb poderosos braços, potser no té un cos tipus CR7 que sembla que és el que volia la firma italiana per vendre calçotets. Per tant, Photoshop al cantu i tots contents. Armani nega haver retocat (amb el ratolí de l'ordinador) els abdominals de Nadal i assegura que el que porta a error en la imatge és un efecte òptic prodcute de les ombres i el maquillatge.

El Madrit hauria de dur Abidal davant el Defensor del Pueblo


Què s'ha cregut Abidal? El francès no només ha dit que pensa viure a Barcelona, amb la seva família, quan es retiri sinó que seguirà aprenent català per tal d'integrar-se perfectament a Catalunya. Déu meu! Alarma! Alarma! El Reial Madrit, que tindria el suport incondicional de PSOE, PP i PSC, hauria de denunciar el defensa blaugrana davant del Defensor del Pueblo, del Tribunal Penal Internacional, del Comitè de Disciplina de la UEFA o del Tribunal Constitucional. Aquestes coses s'han d'extirpar d'arrel.

El Madrit tira la pedra i amaga la mà


En aquest comunicat, el Reial Madrit segueix contradint la UEFA. Mentre el màxim organisme del futbol continental manté el contrari, des de Chamartín s'insisteix en què no van denunciar Sergi Busquets per presumptes insults racistes a Marcelo. La UEFA, per la seva banda, sempre ha mantingut que ha obert el cas "a instàncies d'un informe presentat pel Reial Madrit". Covards.

dilluns, 16 de maig del 2011

El pare dels All Star de l'NBA reconeix ser gai


Un fort aplaudiment pel president dels Suns de Phoenix de l'NBA, Rick Welts, que acaba de fer pública la seva homosexualitat als 58 anys. No és fàcil fer-ho en un país com els Estats Units que no és res més que el bressol de la doble-moral amanit amb infinitats de tabús neoconservadors.

La decisió de Welts, que va ser l'encarregat del format dels All Star de l'NBA tal i com els coneixem avui: amb esmaixades i triples inclosos, no ha estat fàcil. Tant és així que abans de sortir a la premsa s'ha reunit amb mitja NBA, amb el comissionat David Stern al capdavant, i, fins i tot, amb el base canadenc Steve Nash del seu equip. Welts és president dels Suns des de 2002.

"No m'he allitat amb la xicota d'en Pau Gasol"


Als Estats Units, com a mínim pel que fa a la premsa, interessa més el culebrón Pau Gasol que no pas analitzar-se el perquè els Lakers han fet el pena en els play-off. Cert que el català no ha estat a l'altura (és evident) però culpar el de Sant Boi del ridícul em sembla desproporcionat. Ni que només jugués ell!

Sigui com sigui, el presumpte embolic de faldilles es va embolicant. Fins ara se sabia que Vanesa Bryant hauria trucat Sílvia López per comunicar-li quelcom que, teòricament i presumpte, va acabar amb la relació de Pau Gasol. Després, el català dels Lakers s'hauria encarat amb Kobe i les relacions s'haurien refredat.

Parò Ai las! Ara tenim un tercer convidat. Una tercera persona s'afegeix a la festa. És en Shannon Brown, reserva dels de propora i groc. Quan potser el millor hauria estat fer un mutis i a la gàbia i no donar publicitat al tema, el jugador escriu en el seu twitter que "no m'he allitat amb la dona (xicota) d'en Pau". "És el primer i últim cop que parlo del tema". Vinga! En Shannon, que volia apagar un foc amb benzina, confirma que hi ha hagut terceres persones.

Busi serà a Wembley


Només Pep Guardiola podrà impedir que Sergi Busquets sigui titular a Wembley. La UEFA ha desestimat, fa només uns minuts, sancionar el català per presumptes insults racistes a Marcelo. La jugada bruta, rancuinosa, penosa, vomitiva, inútil i infantil del Madrit es queda en un no res. El màxim organisme del futbol continental argumenta que "no hi ha proves concluents". La UEFA, en canvi, sí que podria investigar l'àrbitre portuguès denuncia un tracte de favor al Porto de Mou. Mucho morro!

Els jugadors del Barça llencen pebrots al públic


Seguint la campanya de Nike i el Valor de tenir valors, els jugadors del FC Barcelona van compensar els endormiscats seguidors que van veure al Camp Nou el 0-0 contra el Depor llançant pebrots a la grada. Una bona escalivada, tu.
PS: El Madrit està estudiant llençar xoriços al Bernabéu.

El pit de Wayne Rooney

Això és el pit de Wayne Rooney. S'ha afeitat la pelambrera per fer-se un 19 que és el número de lligues que ha guanyat el Manchester United. Si somies amb aquesta imatge, no és culpa meva, eh?

La (definitiva) nova samarreta del Barça

Unicef, al darrera. En fi... Ja es pot comprar aquí. Costa 76 euros. Per cert, la presentació oficial serà dimarts a la nit.

La Vanguardia en català...

Traductor automàtic i avall que fa baixada! Pobre Chica.

diumenge, 15 de maig del 2011

On es pot comprar el nou vi d'Iniesta?


A la botiga Sentits BCN (al barceloní carrer de Bailen, 88) ja es poden adquirir les primeres ampolles dels vins que sorgeixen de les vinyes manxegues d'Andrés Iniesta. De moment, es poden adquirir dues varietats Corazón Loco i Finca el Carril que són dos vins blancs. El primer costa uns 6 euros i es veu que és ideal per acomapanyar l'arròs; el segon val 7 euros i està pensat per a marisc i peix. Aquesta setmana sortirà el Valeria que és un vi molt especial, porta el nom de la filla del blaugrana, i només se n'ha fet una tirada especial de 6.000 ampolles. Costarà uns 9 euros. D'aquí a ben poquet, apareixerà al mercat el Corazón Loco negre.

No és Michael Jackson, és el rossonero Boateng

Kevin Prince Boateng, jugador del Milan, va sorprendre tothom celebrant, a San Siro, l'scudetto dels llombards d'aquesta manera tan peculiar...

Salomon Kalou prefereix el futbol al sexe...

El jugador ivorià del Chelsea se sincera en una entrevista i assegura preferir el futbol al sexe perquè un partit "són 90 minuts d'autèntic plaer". Salomon Kalou sempre podrà dir que és el primer futbolista en tenir dues... Pilotes d'Or. El que jo reclamava per Xavi :)

Villa OT i Pinto Pou ké?...

My Way Villa

Pinto Pou Ké?

I tant de bó guanyi el Barça la Champions el 28 de maig. La cosa promet!

Resum final. Espectacular Xavi i Puyol amb la Senyera. El capità està d'un catalanisme mai vist des que està amb Malena Costa.

Per cert, no s'ha comentat massa; però la plantilla del Barça va demanar a en Valdés que no digués el que el porter tenia previst...

Maria Vasco, amb Jordi Hereu


L'atleta de Viladecans, Maria Vasco, ha donat suport a Jordi Hereu, candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona. "Antes que con Catalunña, siempre competiré con la selección española", va dir la catalana. S'han ajuntat, al partit meys català de tots, dos pesos pesants de l'espanyolisme.

A Old Trafford ja pensen en Messi


El ManU es va proclamar campió de Lliga aquest cap de setmana. Mira la pancarta... Barça (Messi)... ets el següent!

La caiguda mundial de Blogger

He estat un parell de dies sense poder publicar res per causes alienes a la meva voluntat. El blog és fet amb la plantilla de Blogger i Google ha decidt fer uns treballs de manteniment afectant milers d'usuaris europeus, les tasques es feien quan els Estats Units dormien i nosaltres estàvem ben desperts, ja que no es podia accedir a les pàgines. Em sap greu, a més, que es perdèssin algunes reflexions que ja es van publicar.