"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 19 de maig del 2011

L'educació de Pau Gasol

Pau Gasol ha concedit una entrevista a Antoni Daimiel en la qual analitza la mala temporada dels Lakers i els desastrosos play-off dels californians en els quals el català no va estar massa inspirat. El 16 dels Lakers ha estat culpabilitzat per bona part de la premsa especialitzada dels Estats Units. Pau Gasol ho atribueix al fet de ser un "blanc fàcil" per la seva "bona educació, la seva simpatia i el rebuig al joc violent".

Compte. Tot i que puc comprendre el què vol dir l'aler-pivot dels Lakers, s'ha de ser molt curós amb aquesta mena de declaracions. Què passa? Que només els mal educats poden triomfar? És guai ser un noi dolent? Se li hauria de recordar, per exemple, que els jugadors del FC Barcelona, començant pel tècnic i seguint fins el darrer home, mai han tingut una mala paraula i ells sí que han estat un blanc fàcil. És que Messi, Iniesta o Xavi són mal educats?

S'ha d'anar al tantu amb aquestes afirmacions. A Pau Gasol li recordo, per exemple, que grans jugadors consagrats de qualsevol disciplina han tingut comportaments exemplars dins i fora dels terrenys de joc. Gary Lineker mai va ser expulsat i Ryan Giggs (encara juga al ManU després de 19 temporades a l'elit) no ha vist mai una targeta vermella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada