"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 13 d’agost del 2011

Mira la nova mascota de Londres 2012 (humor)


La història de l'illot grec de Kameni

A la costat de la illa grega de Santorini hi ha l'illot de Nea Kameni, a 40 minuts en vaixell, on va haver-hi una espectacular erupció volcànica l'any 1950. I, al costat, hi ha un altre illot, Palea Kameni en la qual només hi ha una capella. Les dues illes són molt a la vora de l'extingit volcà i les seves aigües són molt sulfuroses. Kameni en grec es veu que vol dir cremat.

Més coincidències amb l'encara porter de l'Espanyol, Carlos Kameni, que estarà sol (com una illa) al vestidor després d'haver entrat en erupció (acusar el club català de manca d'ambició) i que ha deixat els blanc-i-blaus ben cremats. I la parròquia perica s'hauria de sulfurar. Ja n'hi ha prou que els prengui el pèl amb ofertes fantasmes que només són a la prodigiosa imaginació del porter africà.

Què en penses dels pares de l'altleta que l'han denunciat pel caos de Londres?

La mossa de la imatge és Chelsea Ives, una prometedora atleta anglesa de només 28 anys, que ha estat denunciada a la policia pels seus pares que, per televisió, van veure com la seva filla, ambaixadora de Londres 2012, apedregava un BMW i saquejava la botiga de Vodafone. Què en penses de la posició (duríssima) dels seus pares? Una bona manera per escarmentar-la? Li han destrossat el futur esportiu? Què faries en el seu lloc? Buff....

divendres, 12 d’agost del 2011

Jimmy Jump dóna pel sac a la tercera divisió argentina

Qui l'ha vist i quei el veu. Partit de la màxima entre el Deportivo Morón i el Temperley. Amb els deutes i les multes que té, com és que pot viatjar fins l?Argentina?

Mira la xicota de Leo Messi (és la de l'esquerra)

:)
Antonella Roccuzzo.


Grans cagades (literals) de la història de l'esport

La més recent és la del mexicà Omar Orellano


Només uns dies després que la nostra Petkovic hagués de fugir de la pista cames ajudeu-me


Un bon moment per recordar-ne una d'històrica. Un tal Gary Lineker...

El Madrit passa de Kaká a... Papá

Mare de Déu! Mai millor dit. Com vaig llegir en una piulada de no recordo qui (ho sento) si dius moltes vegades seguides Racing de Santander et surt el cognom del nou fitxatge blanc.


Mira la pretemporada particular de Pau Ribas

Primera etapa:I després d'un descanss, tornem-hi. Vist al seu twitter


dijous, 11 d’agost del 2011

La notícia és que la Silvia Barba sabia que el negre era Balotelli

I no un aplegapilotes qualsevol i descarat que volia xupar càmera i endur-se una samarreta suada del blaugrana... :)
Aquesta mossa qualsevol dia sabrà què és un fora de joc i ens deixa a tots idem

PS: Si algun benpensat és molesta per l'adjectiu del titular, que sàpiga que els negres (en conec uns quants) odien que se'ls digui l'eufemisme de color...

Diuen que Batigol no pot estar dret ni mitja hora..

Si tens una edat, recordaras com, cada estiu, sonava Gabriel Omar Batistuta pel Barça. Llegeixo que un periodista amic seu (qui té amics té un tresor, diuen) ha rajat que l'exdavanter argentí té els genolls destrossats, que no pot ni caminar i que no pot estar dempeus més de mitja hora. Pregunto (i sense ànim de riure) si és per això que es dedica (i triomfa) al polo.

Saps quin article d'esports s'ha venut més a Anglaterra aquestes dies?

Els bats de beisbol. Es veu, segons TV3, que la botiga d'Amazon va boja. Molt fan de les cròniques de la Sílvia Heras a TV3. Només una crítica, des del carinyo, en cada directe no cal que digui "aquest edifici que tinc al meu darrera..." :)

PS: De moment, la Premier ja ha suspès el Tottenham-Everton de la primera jornada. El futbol podria ser terreny abonat per liar-la. I això que Bin Laden era de l'Arsenal...

dimarts, 9 d’agost del 2011

Dues bessones argentines que es diuen Mara i Dona


En honor al Déu, és clar! S'hauran batejat per l'església Maradoniana?

Efecte mirall a les portades d'Sport i MD d'aquest dimarts

Curiós, oi? És la mateixa fotografia canviada, no?



El Reial Madrit guanya 2-1 contra 109 nens xinesos!

Em recorda un acudit que explicavem de joves. Diu que hi ha 100.000 xinesos jugant a futbol en una cabina de telèfons (sí, tinc una edat) i se sent "gooool". I el porter exclama "es que em deixeu sol". I és que, per alguna cosa, els de Mou han quallat la millor pretemporada de la història!

Vols veure el palote de Leo Messi?

Ets un malpensat!

Leo Messi, que ha acabat les vacances més musculat que abans, va encendre les alarmes quan es va difondre aquesta fotografia en la qual semblava que fumava. Tranquils, és un palote de caramel. Els pulmons de Messi estan perfectament! L'argentí, que ha passat part de les seves vancances amb la seva xicota i Dani Alves (noti's la i i no la , ) ha aprofitat, entre palote i palote, per tatuar-se la cara de sa mare.

dilluns, 8 d’agost del 2011

Mira les escopinades a Juan Román Riquelme

Són molt valents al darrera de la tanca...

Tévez està encantat de tornar a Manchester, eh?

No és que l'Apatxe sigui massa guapo, però mira el careto que porta l'argentí en el seu retorn a Manchester. La ciutat "cara i plujosa" a la qual no volia tornar "ni per vacances". La cara es el espejo del alma.

Leo Messi i el seu nou tatuatge amor de madre

Leo Messi s'ha tatuat la cara de sa mare, Celia Cuccitini, a l'esquena. Sense paraules.


Messi ha guanyat musculatura aquest estiu?

Messi està més fort des que ha tornat de les vacances? Ha guanyat musculatura treballant aquest estiu amb Juanjo Brau? Ja tenia aquests braços abans? És la fotografia? És una il·lusió òptica?