"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 29 de juny del 2011

Kameni no es digne de vestir la samarreta de l'Espanyol


Realment, em meravella la paciència de la parròquia periquita amb Carlos Kameni. Crec, sincerament, que el camerunès no és digne de seguir a l'Espanyol. El porter que més cops ha vestit la samarreta blanc-i-blava encara no sé qui es pensa que és. Amenaça, cada estiu del món, en deixar el club català. Assegura tenir sucoses ofertes de mig món (que mai no quallen) i quan es donen noms de possibles compradors resulta que no saben si Kameni és blanc o negre, si és porter o central o si es nigerià o camerunès. I cada pretemporada, amb una actitud digne i de perdonavides, es reincorpora amb els seus companys.

La veritat és que l'Espanyol té un bon problema amb Kameni. Un cop queda demostrat que no el vol ningú més, el club blanc-i-blau té una darrera oportunitat de fer caixa (entre tres i quatre milions com a molt) ja que el 30 de juny de l'any vinent acaba contracte i marxaria (marxarà?) gratis. Però, és clar, la presència de Kameni al vestidor la propera temporada és una bomba de rellotgeria i més amb un paio tan seriós i disciplinat com Mauricio Pochettino.

És increïble que un jugador (que coneix la casa després de set temporadetes; dic jo) i que, per acabar-ho d'adobar és un dels capitans, aparegui i titlli l'Espanyol de club "sense ambició". No tindrà ambició macu, però fa anys que et paga el sou, porta 14 anys a Primera, té una de les millors pedreres d'Europa i s'han guanyat dues Copes i s'ha arribat a una final europea. Et sembla poc, Kameni? Com se'l poden mirar els seus companys als ulls? I que no em vinguin amb històries de motivació de grup, perquè la del camerunès va ser una rajada egoista.

I, ara, un cop més hem vist la mateixa peli. No hi ha ofertes i ara Kameni admet que es quedarà a complir l'any que li queda. Això sí, apunta que encara queda una setmana per escoltar. Escoltar què? Cants de sirena? L'Espanyol no s'ho mereix. Necesasita sumes i no restes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada