"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 8 de novembre del 2011

Saps per què el Vicente Calderón és com un hort?


Per què hi ha un Cerezo, un Manzano i... 14 melons. Boníssim. El vaig sentir al Día Después, crec!

Per què tenen tan poca gràcia els caganers dels futbolistes?




Cada any, aquesta empresa de Torroella de Montgrí, es dedica a treure al mercat caganers novedosos que pretenen ser simpàtics. No els hi trobo la gràcia. Al marge de mal aconseguits, em provoquen vergonya aliena. Ja em diràs les diferències que trobes entre Sergio Busquets, Pedro i Alexis. Si et diuen que un d'ells és David Villa, t'ho creus, no?
I atenció a la gran novetat per aquest 2011. La parella Piqué-Shakira. Buf!!!


Mor en plena competició el cavall més famós de la història de la hípica


El cavall Hickstead, un dels més famosos de la història de la hípica, ha mort, en plena competició, a Verona. Durant la Copa del Món, el campió que muntava el canadenc Eric Lamaze es va desplomar per causes que es deconeixen. Les imatges poden ferir sensibilitats.

T'imagines el Madrit de Mou escalfant com aquestes noies?

dilluns, 7 de novembre del 2011

Si vas a provar un Toyota, posa't sostens!

Si vas als toros, no et posis minifaldilla :)

Repassa com Telemadrid apunyala Messi

L'entrenador del Llagostera es despulla per veure una targeta i perdre temps

Fa temps que sóc seguidor de l'Oriol Alsina, el tècnic del Llagostera i marit de la presidenta de l'entitat gironina, Isabel Tarragó. L'he entrevistat alguna vegada i és un paio molt ferm i molt salat. Aquest diumenge va donar tot un recital al camp del Manacor. El seu equip guanyava 0-1 i el pobre Alsina, sabent el que costa un triomf fora de casa a la categoria més complicada del futbol estatal, no sabia què fer per pedre temps. Volia provocar una targeta per aturar el crono fos com fos. L'àrbitre no li feia ni cas i el bo de l'Alsina es va quedar despulladet de cintura en amunt a la banqueta per reclamar l'atenció del col·legiat. Gran!!

Per cet, té un cos Danone: blandito, blanquito y con tropezones :)

El ciutadà Joan Carles I ha fet la pretemporada amb el Barça?

Llegeixo que el Borbó és baixa per a la inauguració de l'exposició L'Hermitage en el Prado per una... sobrecàrrega muscular. Tampoc podrà desplaçar-se a Barcelona per ser present a la exposició Volum, al Museu d'Art Contemporani de Barcelona, ni a la 50ena edició del Saló Nàutic Els metges creuen que ha de caminar massa i que no és a punt... a aquestes alçades de temporada :)

El ciutadà Joan Carles I sembla ser una víctima més del rosari de lesions musculars que ha sacsejat el FC Barcelona.

Els jugadors de l'Hospi, bigotuts per jugar contra el Barça

Els jugadors de L'Hospitalet porten tot el mes de novembre sense afeitar-se. No és una acció per reivindicar sous endarrerits (només cal recordar com els jugadors del Fraikin Granollers es van deixar barba la temporada passada per protestar contra la directiva vallesana per no cobrar) sinó per conscienciar sobre els diferents tipus de càncer que pateixen els homes i, en especial, sobre el de pròstata. Així, aquest dimecres, lluiran uns fantàstics mostatxos per rebre el FC Barcelona en partit de Copa. La iniciativa forma part de la campanya Movember i serveix tant per sensibilitzar la societat com per recaptar fons.

El bigoti ha quedat old-fashion en la moda masculina. Només cal recordar aquella mítica sentència del cinema espanyol. Crec que era en Resines qui deia que "tots els homes que porten bigoti són mariques o fatxes. O les dues coses a l'hora" :)