"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 16 d’abril del 2011

Touré Yayá arrenca una fulla del trèvol de Ferguson

Ja sabem que, aquesta temporada, només el FC Barcelona o el Reial Madrit estan en disposició de fer el triplet. Els de Pep Guardiola el van signar en la primera temporada del de Santpedor a la banqueta i l'Inter de Mou va ser el successor dels catalans amb toya justícia. I els blaugrana, hores, d'ara, són els qui tenen més opcions. Avui, el Manchester United, l'altra gran candidat a la gesta, ha quedat eliminat de les semifinals de la Copa anglesa pel Manchester City (0-1).

Cosetes:
Touré Yayá ha estat immens. Tant en l'aspecte futbolísitc (ha fet el gol dels citizens) com en l'aspecte físic. L'exblaugrana semblava un jugador de bàsquet al mig de les samarretes vermelles del ManU. O com jo (1,90 i 100 quilos) jugant amb nens de 12 anys.

Pablo Zabaleta (un enorme jugador) ha rebut una brutal planxa de Paul Scholes (vermella) que li ha deixat la cuixa com la cançó d'Estopa de la Raja de tu falda.


Els Pross sembla que ja tenen porter. Joe Hart ha estat enorme amb intervencions de gran mèrit.

Wayne Rooney, com a bon anglès, no té ni idea de moda. Jo no és que en sigui un especialista però el de Liverpool ha estat tot el partit a la banqueta, estava sancionat per insultar davant una càmera de TV després de fer un gol, amb la jaqueta del xandall, camisa i corbata. Pim, pam.


El tècnic del Schalke 07 ja està estudiant el DVD del partit per copiar la teranyina que ha dissenyat Roberto Mancity per destrossar els creadors de Ferguson.

Mario Balotelli em fa patir. L'italià està absolutament desequilibrat i, evidentment, l'ha liat després del partit amb Rio Ferdinand. Com acabarà el noi que no va seguir a les categories inferiors del Barça per les seves enormes pretensions econòmiques?
a) En un centre penitenciari
b) En un centre de rehabilitació
c) En un centre psiquiàtric
d) Treballant en un centre comercial
E) Estudiant en un centre escolar per acabar d'entendre què és la fotosíntesi...

Diu que Fernando Torres va a una fira...


Diu que Fernando Torres es passeja per una fira i es troba un firaire davant una paradeta del tradicional pim, pam, pum. Ofereix tres pilotetes a un euro (o una lliura si fem que l'acció passi a Angleterra) si s'encerta una diana. A canvi, regala nines, peluixos, ametlles garrapinyades... El jugador del Chelsea s'acosta amb un somriure. El firaire se'l mira i li diu... Fernando: tu tens dret a 10 pilotetes pel mateix preu :)

Cacen Manolo Lama inventant-se una entrevista a CR7

Sensacional document. En Manolo Lama, quina pena em fa quan vol ser graciós i quina llàstima em fa quan vol ser seriós, s'inventa una entrevista a Cristiano Ronaldo. El presumpte periodista intercala preguntes seves al bell mig de les respostes que el crack de Madeira va donar a tothom en roda de premsa. El gran vici del periodista (el cortar/pegar) en el qual cau tothom, també arriba a les ones. En Lama va camí de guanyar el Pulitzer. No oblidem el pobre rodamón alemany, eh? M'han dit que, per a la setmana vinent, prepara una entrevista amb Ayrton Senna (en directe) i que, per a la següent, dialogarà amb MIchael Jackson (en exclusiva).
I saps què és el pitjor? Que no passarà res. Absolutament res. Els eguirem veient amb el seu somriure hipòcrita i practicant el seu periodisme carajillero i de barra de bar que diu Sóc megafamós, sóc una gran comunicador i em permeto rebaixar-me per semblar que sóc com tu. Saps quan periodistes bon@s hi ha a l'atur?
Et deixo el document.

divendres, 15 d’abril del 2011

Mou no fa ni l'ou!

Esperpèntic teatre (del dolent) d'en José Mourunho en la roda de premsa prèvia al matx contra el FC Barcelona. El portuguès, un cop més, ha passat la mà per la cara a tohom. Amb la seva actitud, ja ha aconseguit que tot el món (repeteixo tot el món) parli d'ell i deixi els blancs tranquils, que prou feina tenen. El portuguès ha comparegut a la sala de premsa de Valdebebas i, enlloc de parlar davant els mitjans, ha cedit el torn de paraula al pobre Karanka. Davant l'actitud de Mou, que s'ha passat pel folre el prestigi que es mereix el Reial Madrid (no oblidem que és el millor club de futbol del segle XX), només s'ha quedat la premsa estrangera asseguda davant la presa de pèl. La resta, catalans i madrilenys (menys AS i Punto Pelota) han tocat el dos deixant The Special Five amb un pam de nas. És l'onzena vegada que Mou no té els pebrots d'afrontar una roda de premsa fent bona la dita de pa' lo que que me queda en el convento...

Quina diferència amb Pep Guardiola. El tècnic del Barça ha parlat 47', la lloat el Madrit dient que "són més forts, salten més, corren més, xuten més que nosaltres i tenen el millor contracop que he vist mai" i s'ha negat (només faltaria) de totes totes a valorar la postura de Mou malgrat la insistència de la premsa. La millor notícia, la tornada de Carles Puyol a la llista de convocats (a la llista, no a l'11). És important pels blaugrana recuperar el capità que es va lesionar al genoll en el matx contra el Racing (22 de gener). "En què som millors nosaltres que el Madrit? En el joc posicional. No podem perdre la pilota perquè ells, en tres segons, passen de Casillas a xutar".

PS: El pobre Aitor Karanka s'ha convertit en trend topic mundia de twitter a la velocitat de la llum.

N'estic fins el Gorro de Garay!


No. No ho diu Mourinho. Ho dic jo. La presumpte col·laboradora televisiva (escric col·laboradora perquè Déu m'acaba d'il·luminar) Tamara Gorro sempre fa publicitat del seu xicot que, pel que deia, semblava una barreja entre CR7 i Messi (en la vessant esportiva) i Gandhi i Nacho Vidal (en l'espiritual) . Jo no sabia qui era. No és que em tragués la son, però sempre mola saber què hi ha. Resulta que és en Ezequiel Garay. Juas, Juas... Doncs la Gorro ja deu estar fent les maletes perquè sembla que l'argentí té el futur a l'Sporting de Portugal de Lisboa. Aquesta noia té el rècord d'expulsions en programes-abocador de Telecinco que se la van passant els uns als altres amb l'esperança que algú l'aguanti. No tenim sort. Primer la foten fora del HMYV, per mentidera, i després d'El Reencuentro, per histèrica. Garay, amb l'Ezequeil. No en tenia prou amb la temporadeta que porta, amb aguantar en Mou cada dia, sinó que s'allita amb aquesta... col·laboradora (que col·labora).
PS: Com que Garay no juga massa i potser no saps quina cara fa, aclareixo que la de la foto és Tamara :)

Ja pots licitar a la subhasta benèfica de Lucho!


L'encara entrenador del Barça B, Luis Enrique, segueix apostant per causes benèfiques. Així, i per ajudar a la Fundació Ànima que es dedica, bàsicament, a endegar projectes relacionats amb la infància i els centres hospitalaris pediàtrics, l'asturià ha donat les 76 samarretes d'equips de futbol (i seleccions) que va bescanviar amb altres companys durant la seva llarga carrera. Corresponen a 40 equips i n'hi ha de molt interesants. Luis Enrique, a més, signarà personalment aquelles samarretes que duguin el seu nom serigrafiat. De moment, la joia de la corona és una suplent del Barça (taronja) de la Champions seva que surt amb un preu de 285 euros, una suplent (groga) de Carles Puyol a 200 euros i la d'en Kiko (Atlètic de Madrid) per 73. Personalment, la que més m'agrada és l'original del gran capità de l'Arsenal Tony Adams. Igual faig un cop de cap! En aquest enllaç pots donar un cop d'ull a l'oferta i, a més, t'expliquen com licitar per una bona causa. també pots demanar més informació en aquest telèfon 902 947 207.

Curiosa promoció futbolística de La Sirena


He vist aquest anunci a una botiga de La Sirena que hi ha a la Gran Via de Barcelona i m'ha fet gràcia.
Només la meva dona, que porta molts anys aguantan-me, és capaç de dir als senyors de La Sirena la gran quantitat de partits de futbol que hi ha cada dia de la setmana.
Pregunta: També val en cas de futbol sala, futbol platja, fut-volei o futbolí? UFFFF

dijous, 14 d’abril del 2011

Sandro: no n'hi ha prou matant el missatger!

El meu heroi és l'Alejandro Rosell. Aquest paio no n'encerta ni una. Ni una. Ara, resulta que ha decidit presentar una demanada contra la cadena COPE de sis milions d'euros; és a dir mil milions de les antigues pessetes: el que va costar Ronald Koeman, per "intromnisió il·legítima en el dret de l'honor". Home, és evident que, per demanar, que no quedi. També, posem per cas, podria exigir que el president de la Conferència Episcopal, el tolerant arquebisbe Antonio María Rouco Varela, en la seva qualitat de màxim responsable de la ràdio dels bisbes, es posés un tutú rosa i es passegés pel Barri Vermell d'Amsterdam. Ara bé: Cal matar el missatger?

Última hora, el periodista de la COPE que va atacar el Barça per presumpte dopatge dels seus jugadors, només era un ventilador de la merda, del vòmit i de l'alitosi que surt de la boca de l'Ésser Superior. Alejandro... que no hi ha collonets de plantar cara al teu amigote Florentonto? Que hi ha algún negoci pel mig que no sabem? Ja et vaig dir que havies d'anar contra el Madrit. És evident que la ràdio no hauria esbombat el que va dir sense que el periodista (?) Juan Antonio Alcalá (mirala-mirala) se sentís recolzat i legitimat per la casa blanca. Ui... però què estic dient? Si l'Alejandro prepara una enèrgica protesta per dissabte al Bernabéu! Quin cap que tinc...

La clau de tot plegat (i perdó per la poca modèstia) és aquí: Per què el Madrit no es querella contra la COPE per fer servir el seu sagrat nom en va?

CR7: 0 gols a Valdés en sis partits


Cristiano Ronaldo s'ha enfrontat sis vegades al FC Barcelona amb Victor Valdés a la porteria. Al marge que el portuguès sempre s'arronsa en els grans partits, encara no ha pogut fer-li cap gol al català. Ara, el crack de Madeira té quatre oportunitats per maquillar aquesta estadística. A més, i encara que sembla mentida, només dos jugadors de l'actual plantilla del Reial madrid saben què es fer un gol al de Gavà. Són el Pipita Higuaín i Sergio Ramos. Curiós, no?

PS: CR7: Com deien les tapes dels iogurts de la meva època: Segueix intentant-ho. Hi ha milers de premis :)

Una seguidora del Chelsea mor després del gol del ManU


Tabitha Nyambura, una seguidora molt apassionada del Chelsea, va morir, aquest dimecres a la nit, mentre veia el partit de tornada dels quarts de final de la Champions entre els blues i el Manchester United. Els diables vermells, com saps, es van classificar per les semifinals contra el Schalke i sembla que el cor de la noia no ho va poder resistir. La jove era a la seva casa, prop de Nairobi mirant el partit i, just després del gol d'en Chicharito, es va desmaiar. La noia, de 21 anys i estudiant d'aviació, va ser traslladada a l'hospital però va perdre la vida a l'ambulància. La família espera els resultats de l'autòpsia. De moment, els seguidors del ManU ja han començat a reaccionar a internet en el seu fòrum.

... i el malaguanyat Aitor Zabaleta es va regirar a la tomba!

Penós, vomitiu, lamentable i denunciable video de la grada del Vicente Calderón en el qual alguns seguidors de l'Atlètic, a banda d'ensenyar banderes espanyoles amb el pollastre franquista, insulten els bascos i se'n foten de l'Aitor Zabaleta. Zabaleta va ser un seguidor de la Real Societat assassinat a mans dels neonazis del Frtente Atlético el 8 de desembre de 1988 a Madrid. És clar, la visita dels txuri urdin al Manzares diumenge passat, era massa llaminera per desaprofitar-la deurien pensar aquests desgraciats. Contribueixo a la denúncia publicant aquest post. També demanen la llibertat de Ricardo Guerra Cuadrado, el membre de Bastión, que va ser l'encarregat d'apunyalar el jove seguidor donostiarra. Una proba més de l'estupidesa de la frase tan manida de "totes les opinions són respectables".

Gareth Bale pregunta a Sergio Ramos via twitter...

"Com pararàs a Messi? LOL (Riures). Treballa en el teu anglès!" ha escrit Garteh Bale, desitjat per tots els grans d'Europa, a Sergio Ramos en el seu twiiter després de caure eliminat, amb el Tottenham, davant el Reial Madrid. El gal·lès desitja una final "Madrid-ManU" però avisa els blancs que "abans hi ha el Clàssic, eh?". També anima a CR7 a fer un altre gol, com el que va anotar el portguès a White Hart Lane, de "més de 25 iardes". És clar que Valdés no és Gomes!

El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas?

Llegeixo, amb una certa preocupació, que laSexta inundarà amb minimicros (gran paraula que m'acabo d'inventar) de darrera generació les àreas del Bernabéu per captar, i escoltar, tot el que es diuen els jugadors del Reial Madrit i del Barça de cara al superclàssic de dissabte (22:00h).

Home, d'entrada pot sembla una notícia espectacualr de cara al públic. És una nova manera de ficar-se dins del partit i de formanr-ne part. Ara bé, sempre s'ha dir que el que passa al camp, s'ha de quedar al camp. El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas. Estic segur que els futbolistes no els farà cap mena de gràcia. Amb les pulsacions a 120, amb els nervis a flor de pell, ni uns ni altres diran Vatua l'olla, Córcholis o Mecahis la mar. Ningú dirà Escolta, Sergio Ramos, series tan amable de no agafar-me del braç?, o Perdona CR7 per haver-te fet aquesta entrada tan lletja que estic segur que no et mereixes o Senyor àbritre: està segur que no vol reconsiderar la decisió de no xiular aquest clar penal que m'ha fet aquest bon amic meu que vesteix una samarreta diferent a la meva? Probablement hi haurà insults, picabaralles, records a les mares de l'adversari i altres fineses que portaran cua. Què et sembla aquesta aposta?

Aportarà alguna cosa? Es limitarà a afegir morbo i problemes a un partit d'alt risc? Els jugadors es diuen de tot i, la majoria de les vegades, quan l'àrbitre xiula... tan amics. Ho entendrà el públic?

Desitgem, a més, que cap dels dos equips dini favada o altres delícies gastronòmiques riques en flatulències perquè també ens podrem veure amenitzats amb un concert de vent.

I això, deixant de banda les possibles sancions a posterior. És a dir, si un home com Kobe Bryant, enormement sensible amb la causa dels gais i les lesbianes, ha estat sancionat, aquesta matinada, amb 70.000 euros de multa per dir-li a un àrbritre "fuckin' faggot"... què no passarà al Bernabéu?

Aquest seguidor del Schalke no s'assembla a Raúl; és Raúl


Raúl González Blanco, que viu la tercera o quarta joventut a Gelsenkirchen, va marcar, aquest dimecres, el seu gol número 72 a la Champions (es converteix en el màxim anotador de la hisòria de la Copa d'Europa) i va classificar el sorprenent Schalke 04 per a les semis contra el ManU. El madrileny, que va fer un gol contra l'Inter i va donar l'assistència del segon, espera jugar la final contra el "seu" Reial Madrit. De moment, viu en una bombolla d'alegria. Fixa't com va celebrar la classificació històrica dels miners del Rhür. El capità de l'equip, el porter Neuer, li va ordenar al 7 que anés, si volia, amb els seguidors del Schalke 04 que, d'altra banda, són els aficionats de més bona pasta que hi ha a Europa. El porter Manuel Neuer li va dir a Raúl que la grada el reclamava. "Avui et toca", li va comunicar a l'ex del Madrit. Es veu que va cantar alguna cosa que "no era exactament alemany". Deuria ser, segurament, la Santa Espina o L'Empordà :)

Mira les Torres Maradona projectades a Buenos Aires


Aquesta és la imatge, la maqueta del projecte. Si a NY hi havia les Torres Bessones, si a Kuala Lumpur hi ha les Petronas, a Madrid, les KIO i a Barcelona els dos monstres de la Vila Olímpica, per què Buenos Aires no podia tenir el seu edifici emblemàtic? Doncs ja està dissenyat i, com no, s'han encomanat a Deú. Bé al déu del futbol. Diego Armando Maradona i el seu mític 10. Sern dos edificis de 26 pisos (res a veure amb el gratacel d'1,6 km que projecte a l'Aràbia Saudita) però fan patxoca. Alberto Ciofreddi ja ha registrat el projecte a l'Argentina i només demanan 1,2 milions d'euros per vendre'l amablement a l'interessat o interessats. Hi haurà pisos, oficines, centres comercials i el desig de l'amic Ciofreddi és que pugui allotjar, en el seu interior, les diferents seleccions internacionals que facin estades o tingun compromisos a la capital austral.

dimecres, 13 d’abril del 2011

Parlo amb Marta Xargay: sang catalana campiona de l'Eurolliga


Avui és d'aquests dies que la professió de periodista et dóna satisfaccions. He tingut el plaer de dialogar amb la gironina Marta Xargay, campiona de l'Eurolliga amb el Perfumerias Avenida. Les noies del conjunt de Salamanca es van imposar a la final al totpoderós Spartak de Moscou (68-59) que feia quatre anys seguits que guanyava l'Eurolliga femenina. Un conjunt en el qual hi ha a les seves files Diana Taurasi, probablment, la millor jugadora del món. Al llarg de la meva vida professional he tractat des de grans estrelles a esportistes més humils. I és molt més gratificant xerrar amb persones com la Marta Xargay que representa el present i el futur del bàsquet català i estatal. la WNBA l'espera i ella em confessa que ho vol provar. Sort!

Marta Xargay és una escorta moderna que està treballant per evolucionar com a base. Amb els seus 1,80, la gironina, de només 20 anys, és una jugadora enormement prometedora i molt poderosa físicament. Malgrat la seva joventut, té un futur envejable. Acaba de proclamar-se campiona de l'Eurolliga femenina amb el Perfumerias Avenida de Salamanca. Xargay, que ja ha estat temptada per les universitats estatunidenques, és conscient que encara li queda molt per millorar. Amb tot, sap que el salt a la WNBA es pot presentar en qualsevol moment. Aquesta estudiant d'ADE és una de les 10 millors joves d'Europa i va ser millor jugadora del passat Mundial Sub-19. Una competició que es va disputar a Tailàndia i, per la qual, les jugadores de la selecció estatal no van poder ni entrenar-se (es van veure per primer cop a l'aeroport de Barajas) i van acabar subcampiones. De moment, ja és a la llista de 24 de la selecció estatal absoluta que ha de disputar, aquest estiu, l'Europeu de Polònia. N'han de descartar vuit. A Salamanca és Tita. A Girona, Xargy. És una noia encantadora, molt xerrarire, amb un cap molt ben organitzat, amb una força de voluntat envejable i, al contrari del que m'havien dit, gens tímida.

La Marta m'explica que "dóna un xic de vertigen jugar amb i contra jugadores que has vist per la TV", que "no ha tingut cap mena de problema pel fet de ser catalana a Salamanca" i que una de les claus de l'exit del conjunt castellà "és que totes les noies viuen en el mateix bloc de pisos, a tocar de la Plaza Mayor".

Aquí tens l'enllaç de l'entrevista.

Fixa't en la foto que publica Serena al seu twitter

Quina és la notícia? Que es torna a entrenar? Que es dissenya ella mateixa els vestits? Que ja està recuperada dels seus greus problemes físics?

El Corinthians dóna permís a Adriano per beure alcohol un dia a la setmana


Sense paraules...
La notícia no fa gràcia. El titular, que és cert, pot sobtar però amaga un greu problema d'alcoholisme d'un jugador com Adriano que ho tenia tot, tot, per triomfar. Vaig conèixer un paio a qui al pare del seu marit (un home ja gran) el metge li va receptar les quantitats d'alcohol que podia ingerir al dia. El doctor va estimar que l'abstinència el podria afectar més que no pas seguir consumint amb una moderació receptada i controlada. L'home, doncs, anava pels bars del poble amb la llista-recepta.

El cas d'Adriano és, sens dubte, molt pitjor. L'Emperador és un home jove, té només 29 anys, que ha intentat ser futbolista d'elit, que no ha sabut mantenir una disciplina i ha consumit quantitats ingents d'alcohol. Tant és així que va estar a punt de treure's la vida en el bo i millor d'una borratxera sensacional.

Ara, el brasiler s'arrossega al Corinthians. Els metges del club li han destinat un dia per tal que el davanter "es prengui unes cerveses" sempre i quan "ho faci amb moderació i mantingui una dieta alimentària fonamentada en verdures, amanides i carn". Els doctors del Timao volen tenir controlat l'Emperador. Un Adriano que ha estat perseguit per depressions de cavall, que va arribar a dir-li a sa mare que estaven millor quan eren pobres, que necessitava beure per poder dormir...

Sembla que l'exjugador de l'Inter i de la Roma (els gialirossi van col·locar una clàusula en el contracte del brasiler per poder-lo acomiadar sense pagar-li un euro si el detectaven ebri) es va posar a beure compulsivament ja que mai va poder superar la mort del seu pare, l'agost de 2004. Adriano ha admès arribar tard als entrenaments per culpa de les ressaques, presentar-se borratxo a les sessions i veure com els seus companys l'estiraven a les lliteres de la infermeria perquè dormís la mona mentre dèien a la premsa que tenia problemes musculars...

Adriano no tenia manies: whisky, vodka, vi i "cervesa, molta cervesa". L'Emperador sempre ha destacat que, durant la seva etapa a l'Inter, només Mourinho va creure en ell i va lluitar perquè Moratti no l'acomiadés.

dimarts, 12 d’abril del 2011

Ha tocat pilota David Villa al Donbass Arena?


Xakhtar 0 - FC Barcelona, 1

1) Ha tocat David Villa la pilota?
2) És Victor Valdés el millor porter de la història del Barça?
3) Per què Messi porta intentant, durant tota l'eliminatòria, marcar-li un gol per dalt a Piatov?
4) On és el límit golejador de Messi? Amb la diana d'Ucraïna, el de Rosario ha fet 48 gols en una temporada superant el Ronaldo del Barça. Hi encara falten partits! El millor futbolista del món és a un del rècord absolut de Puskas (49) de la temporada 1959-60
5) On t'agrada més Mascherano: de central o de pivot? L'argentí ha fer un partidàs al Donbass Arena
6) Per què el millor del partit ha estat escoltar els comentaristes de La1 intentant pronunciar correctament el nom de l'àrbitre? Al pobre Florian Meyer l'han ben batejat...
7) Per què els comentaristes li han fet una pregunta-trampa al pobre Eusebio? La gran Silvia Barba li pregunta al de La Seca quina actriu va inaugurar el Donbass Arena el 2009... El pobre contesta amb un tímid Shakira?, No! Es veu que era Beyoncé.
8) Afellay llegeix aquest bloc? Avui ha alçat el cap!
9) Quina ha estat la frase més calenta? El periscopio de Xavi levanta la cabeza. Uiii
10) Per què Piqué no s'assegura la cara? O juga amb un casc tipus Chivu? Aquest xicot em fa patir amb les trompades que encaixa. La Shakira i jo no guanyem per ensurts :)

El cinisme de Miguel Indurain i el Danacol


És brutal l'anunci de Miguel Indurain amb el Danacol dels pebrots. Resulta que decideixen passar del caduc Manolo Escobar i aposten per la joventut i la solvència que teòricament representa el millor ciclista espanyol de tots els temps. El navarrès, l'únic home del món que es veu que va guanyar cinc Tours a base de macarrons i coca-cola, arrenca l'espot amb un cínic "em van fer uns anàlisi i em van trobar colesterol". Juas, juas. Resulta que l'únic que li troben és colesterol... després de tota una vida dalt de la bicicleta :) Ja ho diuen, ja que els greixos són dolents. La pregunta és... el Danacol dóna positiu en els controls antidopatge?

En Florentonto tremola pensant en el càstig que li prepara en Sandro!


Uiiiii Què dur que és en Sandro! Mare de Déu. Això és energia! Això és contundència! Això és actuar de manera contundent contra el Reial Madrid per les acusacions de dopatge que van espargir pel món emprant el ventilador de merda que és la COPE. Què n'aprenguin, tu! En Florentonto no pot ni dormir per les nits. Ja ni menja, ni parla, ni fa acudits, ni somriu, ni és amables amb els seus com acostuma :) Es veu que l'Alejandro amenaça no només amb no abraçar-lo a la llotja del Bernabéu aquest dissabte, sinó que no li pensa donar la mà. Òstia, Sandro... no t'estàs passant? :) Vols dir que en Florentonto es mereix tanta violència, tan càstic?. A més, promet que tindrà un comportament fred en el dinar de directives. Això vol dir abans estava calent l'Alejandro?

Ja ho avisava... mira la portada de Marca!


Sembla que els nois de Marca m'haguéssin llegit aquest dilluns al vespre. Mira la portada d'aquest dimarts! Ni lapsus, ni Big Mistake. La pregunta, però, la feia un columnista de La Vanguardia. Crec que era en Sergi Pàmies. Cal donar publicitat a la caverna en els nostres mitjans? Ell ho argumentava amb un raonament de pes. Per què TV3 es dedica a denunciar Intereconomia en atena quan, en realitat, els està fent la publicitat gratuïta?

Premier League o MLS?

Liverpool, Manchester United, Aston Villa, Sunderland i, des d'ara, l'Arsenal per obra i gràcia d'Stan Kroenke. Aquest cinc equips de la Premier League anglesa són en mans de ianquis. Casualitat? Analistes estatunidencs avisen que el millor que hi ha (Oh le lé, Oh la lá) és invertir en oci. La gent necessita distreure's i el futbol és molt llaminer per oblidar els problemes del dia a dia. De fet, la via estatunidenca sembla la més escandalosa però la realitat és que 10 clubs de la Premier ja són en mans no angleses. Va començar amb el Fulham d'Al Fayed (egipci amb 30 anys de residència a Londres que va estar a punt de ser el sogre de Lady Di) i el cas més conegut és el del multimilionari rus Roman Abramovitx, amo i senyor del Chelsea.

Als propietaris estatunidencs no els ha anat gens bé. Rafa Benítez ja va tenir problemes amb els capos del Liverpool George Gillett i Paddy Higgs, mentre que en Malcolm Glazer, al ManU, ha de veure com les grades d'Old Trafford s'omplen de colors vers i groc, en forma de protesta, per reivindicar els orígens del club quan es deia Newton Heath.

I, per acabar, un altre problema. Amb els diners de magnats estatunidencs i no anglesos, s'ha disparat la inflació dels fitxatges a la Premier i, per extensió, a tot el món.

Detenen el 'lladre Ronaldinho' a Barcelona

M'he quedat parat quan he vist aquesta notícia. Resulta que els Mossos d'Esquadra han detingut un paio, a Barcelona, acusat de robar en més de 20 comerços, d'intimidar amb un ganivet els treballadors dels establiments, de fer-se amb un botí d'uns 8.000 euros i d'assemblar-se a lexblaugrana Ronaldinho. Es tracta d'un marroquí de 38 anys. Es diu Hicham i, a vegades, també se'n duia material de les botigues que robava.

Se'm plantegen unes quantes preguntes...
1) Si un paio que és clavat a Ronaldinho, que ja té prou pena, es dedica a robar... per què no es cobreix la cara?
2) Si la descripció era tan evident, com és que l'home ha tingut temps de fer més de 20 atracaments?
3) Segur que no era el mateix Ronaldinho? Caldria veure si els Mossos van haver d'esprintar per enxampar-lo :)
4) Ronaldinho ja té l'excusa perfecta per fer malifetes. Sempre podrà dir que ha estat l'altre :)
5) Segur que l'Hicham no va ser el qui es va posar a l'ordres de Rijkaard, mentre el brasiler dormia la mona a Castelldefels?
5) L'advocat del presumpte lladre serà l'amic Roberto de Assís?

Figo: "Pep és com el meu germà i és padrí de la meva filla catalana"


Recordes la història de Caïm i Abel? Aquest dimarts a la matinada, el cap de relacions institucionals de l'Inter de Milà, Luis Figo, ha estat entrevistat a Veo7. El portuguès, a banda de les preceptives lloances al seu compatriota José Mourinho, s'ha referit a Pep Guardiola. Ha definit l'entrenador del Barça com "un germà. És el padrí d'una de les meves filles. Em va ajudar molt quan vaig arribar a Barcelona. L'amistat no té colors. Ell, com Mou, han estat dues persones importantíssimes a la meva vida".

Figo ha repassat els seus cinc anys al Barça. "A Barcelona vaig passar cinc anys meravellosos. Ho vaig guanyar tot, menys la Copa d'Europa, vaig conèixer la meva dona, vaig tenir la meva filla que és catalana, vaig crèixer com a futbolista. No tinc records dolents". Sobre el seu pas pel Reial Madrid, l'exblaugrana admet que "va ser una nova etapa. Vaig canviar per guanyar més en tots els sentits: prestigi títols, diners..."

El portuguès no oblida la xiulada del Camp Nou quan va sortir a la gespa del coliseum blaugrana vestit de blanc. "L'atmosfera va ser creada per un circ mediàtic. Pocs esportistes poden dir que els han escridassat més de 100.000 persones a l'hora. Em va ajudar a madurar, a crèixer per aguantar moltes coses. No només del futbol. De la vida".

dilluns, 11 d’abril del 2011

Mira el Big Mistake de Pep Guardiola a Ucraïna

Atenció a les reaccions de la caverna davant l'evident lapsus de Pep Guardiola que, en la roda de premsa d'Ucraïna, es fa el membreunliu amb la traductora i el rus. "Si guanyem, ens plantem a la final de la Champions". Ja em veig els titulars, ja m'imagino sentències del tipus Guardiola sabe muy bien lo que dice, Guardiola ningunea al Madrid. Buf. La cita amb els periodistes (que es descollonen) havia de ser un tràmit i ha estat la roda de premsa més complicada del tècnic del Barça. Observa la cara que se li queda quan s'adona de la patinada i com es grata la calvorota... Uiiiiii

Obren foc contra la casa del germà de Messi, a Rosario


La casa de Matías Messi a Rosario.
Bon (i desagradable) ensurt per a la família de Leo Messi. Segons informa Radio Rosario, s'ha sabut que uns individus, des de unes motos, van obrir foc contra la casa del germà de Messi la matinada de dissabte a diumenge que és a l'avinguda del Rosario al 600. En el moment de l'atac dins de la casa rosarina hi havia el seu germà (Matías) i la mare del jugador, Segons sembla, es van efectuar fins a vuit trets des d'unes pistoles de 9 mil·límetres. Afortunadament, no s'ha hagut de lamentar ferits. Com a mínim, s'han comptabilitzat quatre impactes de bala a la casa de la família del blaugrana i dos més en un garatge del veí.

Sobta assabentar-se que els Messi no van fer cap mena de denúncia després de ser tirotejats. Dóna la circumstància que Matías Messi ja va passar unes hores en uina comissaria després d'un assumpte que no es va acabar d'aclarir mai. Sembla que el germà del blaugrana va ser detingut per portar una pistola del calibre 32 amb cinc bales sense permís d'armes i sense número de registre, tot i que ell va argumentar que era per defensa personal. La pistola no es va acabar trobant mai després de passar-se detingut nou hores.

Undiano Mallenco, l'àrbitre del 2-6, xiularà la final de Copa


El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la Federació Espanyola de Futbol ha designat, aquest dilluns al migdia, el navarrès Undiano Mallaenco per xiular la final de Copa de Mestalla que enfrontarà, el dimecres 20 d'abril, el Reial Madrid i el FC Barcelona. Tal i com va passar la temporada passada, també s'ha anomenat un cinquè àrbitre per preveure qualsevol lesió i indisposició dels col·legiats. El basc Roberto Díaz Pérez del Palomar saltaria a la gespa per substituir les àrbitres assistents lesionats, mentre que el quart àrbitre, el càntabre Fernando Texeira Vitienes, agafaria el relleu d'Undiano en cas de problemes físics de l'àrbitre principal.

Undiano Mallenco, que va ser l'àrbitre que va xiular la històrica golejada blaugrana per 2-6 al Bernabéu, ha dirigit 17 partits de Primera aquesta temporada i quatre Copa. Internacional des de 2004, el navarrès ha estat aquesta temporada testimoni de l'empat entre el FC Barcelona i el Mallorca (1-1) i jutge de la victòria blaugrana a Cornellà-el Prat (1-5) davant l'Espanyol. Per tant, els de Guardiola no saben què es perdre, aquesta campanya, sota les ordres d'Undiano Mallenco.

Undiano va xiular tres partits al Mundial de Sud-àfrica, ha dirigit partits a les lligues de Qatar, Rússia i de l'Aràbia Saudita. Un dels partits més importants de la trajectòria d'aquest subdirector de Benestar i Esport de l'Ajuntament de Pamplona va ser xiular el partit d'anada dels quarts de final de la Champions entre el Chelsea i el Manchester United a Stamford Bridge que va acabar amb victòria, per la mínima, dels red devils.

diumenge, 10 d’abril del 2011

Per què la majoria d'esportistes opten pel PP?

Hi ha alguns esportistes que es creuen preparats per fer el salt a la política, normalment municipal. El curiós del cas és que, la gran majoria, engreixen les files del PP. Els atletes acostumen a ser els que tenen més voluntat de servir el poble... Tots, siguin de dretes o esquerres, sempre tenen un denominador comú: millorar la pràctica de l'esport en la seva localitat. És curiós donar un cop d'ull als que es signifiquen o s'han significat.

PP
Les judokes Isabel Fernández (Alacant) i Miriam Blasco
La saltadora Ruth Beitia (Santander)
L'exfutbolista de la Reial Societat o del Vila-real Gica Craioveanu (Getafe)
Manolo Martínez, llançador de pes (Lleó)
Marta Domínguez (Palència)
El maratonià Abel Antón (Sòria)
L'exciclista Miguel Ángel Martín Perdiguero (San Sebastián de los Reyes)
L'exciclista Manolo Triki Bertrán (Jaén)
El palista David Cal (Pontevedra)
Niurka Montalvo (exsecretària d'Esports del País Valencià)
El gimnasta Jesús Carballo
Sandra Myers (regidora per Salamanca)
Theresa Zabell (exeurodiputada popular)
Colomán Trabado (Assemblea Madrid)
Jesus Angel García Bragado (Lleida)
L'ex futbolista del FC Barcelona Miquel Àngel Nadal (Manancor)
Marc Gené (Barcelona)
L'exblaugrana Nayim ha rebutjat una oferta del PP
Emilio Butragueño i el tennista Juan Carlos Ferrero s'han posicionat al costat dels populars, al costat d'homes com l'exseleccionador estatal de bàsquet Lolo Sainz, l'exciclista Eduardo Chozas, Coral Bistuer, Prudencio Indurain o l'exfutbolista Salva Ballesta,

PSOE
Fermín Cacho (Jaén), tot i ser sorià
El porter de la selecció estatal d'handbol José Javier Hombrados (Ciudad Real)
L'exjugador de bàsquet Fernando Arcega
Han mostrat el seu suport l'exgimnasta Gervasi Federr o l'atleta de Cornellà Reyes Estévez.
Cal destacar que l'exjugador del FC Barcelona i del Joventut, José Antonio Montero, és l'actual home fort de la secretaria d'Estat per a l'Espaort espanyol que lidera el també exesportista Albert Soler.
El PSOE havia tingut, tradicionalemtn, el suport dels artistes i gent de la faràndula. Escric havia tingut perquè amb la Llei Sinde...


CiU
Albert Jorquera (Girona)
Ivan Tibau (actual secretari d'Esports de la Generalitat)
Jordi Condom (excapità del Palamós)
L'exjugador de bàsquet Ferran Martínez
Jordi Tarrés
S'han significat en el suport dels nacionalistes el nedador David Meca i l'exfutbolista del FC Barcelona Hristo Stòitxkov.

GIL
L'exmatalasser Tomás Reñones. Va ser el primer internacional espanyol en ser alcalde i va acabar a la presó per la corrupció de Marbella.

PxC
Miguel Tarín (exjugador del bàsquet)

Bojan diu adéu a la temporada


Hores abans del Barça-Almeria (3-1) escrivia aquest post en el qual destacava que començava a intuir brots verds en Bojan Krkic. I l'olfacte no em va fallar. El de Linyola, que sembla especialitzar-se en el darrer tam de temporada, va ser el millor dels blaugrana en els 30 minuts que va jugar. Abans de topar amb Marcelo Silva i fer-se un trencament parcila en el lligament posterior del seu genoll esquerre. Ningú es mereix una lesió. Però, Bojan menys que ningú. El lleidatà estarà entre sis i vuit setmanes de baixa i s'acomiada de la temporada i, probablement, de l'Euroepu Sub-21 de Dinamarca. Hores d'ara, s'està cal·librant si s'aposta per un tractament conservador o si es decideix operar el davanter blaugrana.