"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 14 d’abril del 2011

El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas?

Llegeixo, amb una certa preocupació, que laSexta inundarà amb minimicros (gran paraula que m'acabo d'inventar) de darrera generació les àreas del Bernabéu per captar, i escoltar, tot el que es diuen els jugadors del Reial Madrit i del Barça de cara al superclàssic de dissabte (22:00h).

Home, d'entrada pot sembla una notícia espectacualr de cara al públic. És una nova manera de ficar-se dins del partit i de formanr-ne part. Ara bé, sempre s'ha dir que el que passa al camp, s'ha de quedar al camp. El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas. Estic segur que els futbolistes no els farà cap mena de gràcia. Amb les pulsacions a 120, amb els nervis a flor de pell, ni uns ni altres diran Vatua l'olla, Córcholis o Mecahis la mar. Ningú dirà Escolta, Sergio Ramos, series tan amable de no agafar-me del braç?, o Perdona CR7 per haver-te fet aquesta entrada tan lletja que estic segur que no et mereixes o Senyor àbritre: està segur que no vol reconsiderar la decisió de no xiular aquest clar penal que m'ha fet aquest bon amic meu que vesteix una samarreta diferent a la meva? Probablement hi haurà insults, picabaralles, records a les mares de l'adversari i altres fineses que portaran cua. Què et sembla aquesta aposta?

Aportarà alguna cosa? Es limitarà a afegir morbo i problemes a un partit d'alt risc? Els jugadors es diuen de tot i, la majoria de les vegades, quan l'àrbitre xiula... tan amics. Ho entendrà el públic?

Desitgem, a més, que cap dels dos equips dini favada o altres delícies gastronòmiques riques en flatulències perquè també ens podrem veure amenitzats amb un concert de vent.

I això, deixant de banda les possibles sancions a posterior. És a dir, si un home com Kobe Bryant, enormement sensible amb la causa dels gais i les lesbianes, ha estat sancionat, aquesta matinada, amb 70.000 euros de multa per dir-li a un àrbritre "fuckin' faggot"... què no passarà al Bernabéu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada