"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 6 de setembre del 2011

Brutal lesió del dominicà Edgar Sosa (no ho miris si ets aprensiu)

Pique de triples entre Pau Gasol i Joan Carles Navarro en un entrenament

El català dels lakers encistella 10 dels 11 tirs que prova. L'escorta de Sant Feliu no en falla ni un. Els 11 a la cistella. Brutal.

Mira la magnífica organització de La Vuelta

Sort en tenim d'aquestes situacions que animen una Vuelta que té una mitjana d'entre tres i cinc espectadors sense tenir en compte familiars. No saben ni organitzar 100 paios en mallot donant voltes pel món...

La Wozniacki imita les rampes de Nadal

... Doncs que es preparin per quan Messi marqui volent

Aquí tens l'entrevista en la qual el millor jugador del món reconeix que amb el Barça "marco gairebé sense voler". A partir del 2'30''.

dilluns, 5 de setembre del 2011

S'eixuga el cul amb els diners amb els quals volien subornar el seu porter


Literalment. El tècnic argentí Horacio Baldessari, que entrena el Carlos A. Manucci de la lliga peruana, està indignat per l'intent de suborn que, segons ell, va haver de suportar el seu jove porter, de només 20 anys. Baldessari, en roda de premsa, es va baixar els pantalons i es va eixugar el culet com a denuncia. A Baldessari li diuen la Pepa. Doncs, Visca la Pepa!

Brutal document. La Pepa posa nom i cognoms a la presumpta màfia i admet que pateix per la seva vida. Val la pena que el miris atentament.

Es lesiona perquè té pànic a volar


No parlem de l'holandès Dennis Bergkamp que en sa vida va agafar un avió. Parlem del peruà Paolo Guerrero que es va lesionar per culpa del terror que li provoca pujar en un avió. El davanter de l'Hamburg, que es va desplaçar a Suïssa per disputar un amistós amb la selecció americana. Durant el trajecte, que va durar 90 minuts, el Deprededor (nom amb el qual se'l coneix) es va anar posant tant i tant nerviós que va començar a fer força amb les cames per alliberar tensions. Resum, lesió a la cuixa esquerra.

Inika McPherson, el look més agressiu de Daegu


L'estatunidenca, salt d'alçada, no ha deixat indiferent ningú a Daegu amb el seu pentinat i els seus tatuatges. El del pit diu que la bellesa és en els ulls dels que miren...

diumenge, 4 de setembre del 2011

Nadal pateix rampes a la sala de premsa...

Sembla que li posin llumins encesos sota les ungles, no? Un pèl exagerat (trobo).

Lilesa, tercer a la marató de Daegu, s'hi va deixar els ous


Literalment. Per què quan miro la imatge de Getty, penso en les troneres de les taules de billar?


La conga más revoltosa... es pot ser més penós?

Patint les transmissions de La1 del Mundial de Motociclisme, l'Ernest Riveras (home a qui li han arreglat les dents perquè no espanti ni els nen@s ni les iaies) m'ha donat un motiu per estar pendent, aquest dimarts, de l'aconteixement més penós que et puguis arribar a imaginar. La ment espanyolista té uns tentacles insospitats per perpetrar accions imaginatives i fresques.

Resulta que el Barça i quatre amics juguen un partit de classificació per a l'Eurocopa a Logronyo i, per animar el tema, els intel·ligents genis de la comunicació han dissenyat, per a les 19:00h a la plaça de l'Ajuntament, la conga més revoltosa. Uiiii. No és prou penosa la conga com a concepte, sinó que s'hi afegeix el sempre ambigu adjectiu i s'hi sumaran els entusiastes de la unitat pàtria. Juas, juas. La Conga más revoltosa ha degut sorgir a través d'un brain storming acurat, d'uns quants power points moníssims i de mooooltes tasses de cafè.

Ja friso. Quines imatges veureeeem! Llàstima que ja s'hagin carregat l'España Directo, els hauria anat com anell al dit el reportatget. Amb el presumpte periodistes disfressat amb la samarreta de la selecció estatal. Visca la Caspa més Revoltosa.

Demano als amics de l'APM que estiguin ben atents...