"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 28 de juliol del 2011

La policia no deixa entrenar el Barça al costat de la Casa Blanca


Que no saben que Barack Obama vol ser Messi? La policia de Washington ha fet fora, per motius de seguretat, l'expedició del FC Barcelona que pretenia estirar les cames, fent una suau sessió sense pilota, als jardins al costat de la Casa Blanca. Els han fet marxar per motius de seguretat. A Pep Guardiola li han ofert les instal·lacions del DC United però el tècnic de Santpedor ha preferit córrer pels cèntrics jardins de la capital estatunidenca.

Motius de seguretat? Està bé ser previsor. No fos cas que algún jugador del Barça decidís treure una retallada i disparar contra la residència dels president dels EUA. No fos cas que un terrorista islamista es vestís amb el xandall del Barça, aprofitant el lema Qatar Foundation, i fes una destrossa a l'ala oest. S'hauran assabentat que Keita, Abidal i Ibi són musulmans i, per tant, presumptes terroristes? Déu!

I, per acabar-ho d'adobar, han sabut que el president dels EUA no els rebrà, la setmana vinent, en una recepció oficial ja que només han trbat una forat a l'agenda d'Obama quan el Barça marxa cap a Miami! Si Barack Obama es presenta a l'hotel del Barça, que Carles Naval no el deixi passar... per motius de seguretat. Un hotel, per cert, que va ser la residència de Michael Jordan quan va jugar amb els Wizards. El Barça ha acabat entrenat al gimnàs.

I tot per digerir el pastisset (sembla lleugeret i apte per a diabètics, oi?) amb què el Barça i Turkish Airlines han ofert a Pedro a l'avió de Munic a Washington per l'aniversari del canari. Per cert, els seus companys li han demanat amablement que els convidés a dinar i l'extrem ha guanyat temps assegurant que ho faria quan tornessin els internacionals de la Copa Amèrica.

dimarts, 26 de juliol del 2011

Mira el nou tatuatge de Kevin Durant

Una de les més joves estrelles de l'NBA, amb cara de no haver trencat mai un plat, és Kevin Durant, dels Oklahoma City Thunder. Durantula amaga la seva passió pels tatuatges i se'ls fa en llocs amagats del seu cos.

Atenció a la colleja amb el peu d'un porter brasiler


Expulsió de per vida?

El rap de Royston Milli Vannilli Drenthe

I diu new rap. Això vol dir que n'hi ha d'altres!!! Per cert, s'ha tallat les restes. Com la Beth :)

Si River no va a la muntanya, la muntanya va cap a River


No m'ha quedat clar: River puja o Boca baixa a la B? :)
Grondonato a la vista!!!
Special Kirchner necessita els vots de la gent de River!!

El futbol a l'Argentina és patètic. La immensa majoria de jugadors (perdó, volia dir tots) l'únic que volen és fotre el camp a Europa el més aviat millor i poder dir que són del Wolfsburg o del Rubin Kazan des de petitons. Al marge de la penosa actuació a la Copa Amèrica (Messi va ser el millor de l'albiceleste) resulta que la seva lliga ha rebut un cop duríssim amb el descens de River. Els de Núñez han baixat a la B i això suposa que la pèrdua de la categoria d'un dels grans es podria traduir en un impacte econòmic més que negatiu.

Per tant, el Govern de la Cristina Fernández de Kirchner (com no té res més a fer) ha decidit unificar la Primera i la Segona a partir de la propera temporada. És a dir, la A i la B. I és que no oblidem que la gent de River Plate (que són uns quants, oi?) també voten. Per tant, lliga tancada. Amb 38 equips: dos grups de 19 a la primera volta. A la Segona els 19 millors s'agruparan en la Zona Campeonato per lluitar pel títol i les places per a Libertadores i la resta, la Zona Competencia. Amb enormes diferències econòmiques, estructurals i futbolístiques entre ells i ningú baixarà. Com a l'NBA. L'únic que ha de fer River la propera temporada és no quedar entre els dos darrers classificats de la B per gaudir de l'aministia del Govern K.

Però la jugada de la Kirchner (si és que ho ha pensat ella soleta i no el David Madí de torn) és rodona. Amb l'eliminació de la B, el grup Clarín (el més poderós del país i a qui la Kirchner no pot ni veure després d'haver estat a partir un pinyó) es queda sense els drets de la TV de la B. Amb lúnica Lliga, els drets de les transmissions són propietat de la Casa Rosada.

Cesc Fàbregas no es posa la roba de l'Arsenal ni per casualitat

No fos cas que es mal interpretés. Fa 20 dies que Cesc és a Londres i no hi ha manera que es posi la roba gunner. Ni dessuadores, ni samarretes, ni mitjons, ni calçotets... Aquí tenim el maresmenc en la imatge que ha publicat, aquest dijous, al seu twitter al costat d'un dels seus millors amics: el monstre Sol Campbell. Quin enorme central!


dilluns, 25 de juliol del 2011

Balotelli la torna a liar: intenta un gol impossible i es baralla amb Mancini

Hi ha coses que no canvien...

El pare de Jorge Lorenzo "que els catalans se'n vagin a prendre pel cul"


Chicho Lorenzo, el pare de l'actual campió del món de Moto GP Jorge Lorenzo, ha escrit al seu Facebook unes paraules incendiàries i vergonyoses contra els catalans als quals titlla de "pallassos" mentre els desitja que "se'n vagin a prendre pel cul" i amenaça amb anar conta ells "per les males".

El bon home critica els "catalanistes antiespanyols que es creuen que les Balears són seves i tenen un odi irracional contra Espanya. Es pensen que perdem el cul pels nostres amos catalans i que els estem molt agraïts per deixar-nos ser part dels pallassos catalans".

La seva diarrea mental segueix. "Les coses estan canviant. Ens comencem a organitzar i les banderes tribarrades del Regne de Mallorca estan sortint de l'armari i comencem a organitzar-nos contra l'enemic que ens vol anexionar i eliminar la cultura, la identitat i la llengua balear. Cada dia som més i si no ens deixen per les bones, anirem per les males". Això ho diu un paio que només parla espanyol.

"Volen se independents d'Espanya, però volen València, les Balears i la Vall d'Aran. Volen que pensem com ells, que siguem com ells. Que us donin pel cul catalanistes. Deixeu-nos en pau, feixistes. Aquí tenim una cultura i no volem saber res del català. Això ho defenso com em surt dels collons". "Mallorquí sí, català no" acaba el pare de Jorge Lorenzo que demana a crits un seient a Intereconomía.

L'Uruguai guanya la Copa Amèrica i Martín Cáceres ensenya la charrúa al vestidor


La selecció charrúa guanya la seva 15ena Copa Amèrica. Atenció al paio (un tal Martín Cáceres, et sona?) que està darrera de Diego Forlán. Ens farem mal amb tant twitter, oi?

El tontaina d'Ever Banega es retrata amb la samarreta del Madrit


L'argentí té contracte amb el València CF. Imagina't Messi fent això amb la samarreta del Betis, CR7 amb la del PSG o Osvaldo amb la del Milan... Amb tant twitter i tant FB ens farem mal!

Has vist Luis Enrique cantant l'himne de la Roma?

diumenge, 24 de juliol del 2011

Mark Webber, el nou taxista de Fernando Alonso


L'australià hauria recollit el seu company d'equip Sebastian Vettel?

L'exagerat top less de la xicota de Mark Cavendish

La notícia d'aquest Tour descafeïnat no són les constants victòries del ciclista britànic Mark Cavendish, sinó l'exagerat top less de la seva xicota: Peta Todd. Es veu que el noi, entre entrenament i entrenament, no sabia per quina noia decidir-se i va optar per fer bona la dita de ante la duda... Al més pur estil de la tennista alemanya Andrea Petkovic, molt amiga del meu blog :)


La premsa xilena dissenya el diccionari català-Alexis

No té pèrdua. Sembla el Montilla del Polònia. Llegeix aquí. M'apunten al twitter que es tracta d'una peça escrita en clau d'humor. No. Si divertit és, oi?

El fill de Beckham vol ser Victor Valdés?

En aquesta curiosa fotografia de la revista Hola tenim en Romeo Beckham lluïnt la nova samarreta dels porters del FC Barcelona... Atenció al segurata!

M'encanta la nova samarreta de la Penya

Aires retro...

Contador colpeja un seguidor disfressat de metge

En plena ascensió a l'Alpe d'Huez. A mi tampoc m'agraden les bates. Ni blanques, ni verdes :)
Era un metge disfressat de seguidor o un seguidor disfressat de metge???