"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 25 de juliol del 2011

El pare de Jorge Lorenzo "que els catalans se'n vagin a prendre pel cul"


Chicho Lorenzo, el pare de l'actual campió del món de Moto GP Jorge Lorenzo, ha escrit al seu Facebook unes paraules incendiàries i vergonyoses contra els catalans als quals titlla de "pallassos" mentre els desitja que "se'n vagin a prendre pel cul" i amenaça amb anar conta ells "per les males".

El bon home critica els "catalanistes antiespanyols que es creuen que les Balears són seves i tenen un odi irracional contra Espanya. Es pensen que perdem el cul pels nostres amos catalans i que els estem molt agraïts per deixar-nos ser part dels pallassos catalans".

La seva diarrea mental segueix. "Les coses estan canviant. Ens comencem a organitzar i les banderes tribarrades del Regne de Mallorca estan sortint de l'armari i comencem a organitzar-nos contra l'enemic que ens vol anexionar i eliminar la cultura, la identitat i la llengua balear. Cada dia som més i si no ens deixen per les bones, anirem per les males". Això ho diu un paio que només parla espanyol.

"Volen se independents d'Espanya, però volen València, les Balears i la Vall d'Aran. Volen que pensem com ells, que siguem com ells. Que us donin pel cul catalanistes. Deixeu-nos en pau, feixistes. Aquí tenim una cultura i no volem saber res del català. Això ho defenso com em surt dels collons". "Mallorquí sí, català no" acaba el pare de Jorge Lorenzo que demana a crits un seient a Intereconomía.

2 comentaris:

  1. carai doncs fins ara el fill s' havia mostrat sempre molt respectuos i amic de catalunya i del Barça ...

    ResponElimina
  2. Unes declaracions parcials i grolleres sense cap interès

    ResponElimina