"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 12 de maig del 2011

Messi desvela la cançó que ha motivat el Barça enguany

Al vestidor sonava aquesta cançó a tot drap. Queden enrere el Viva la vida de Coldplay de la primera temporada de Guardiola i el Human de The Killers de la segona. Ho ha revelat Leo Messi al seu espai digital. Són Delahoja. Per cert, l'argentí de la pedrera, a banda de ser el millor futbolista del món, ja suma 16 títols amb només 23 anyets. I, si volia motivació, el 10 del Barça ha d'afanyar-se per mantenir el ceptre mundial individual que només està en condicions de perdre, en un parell de temporades, a mans d'en Chicharito. Pelé deu llegir aquest blog perquè el brasiler ho va dir dos dies després que jo ho avisés :)
Per a la quarta lliga, volem una dels Manel, de Mazoni, del Petit de cal Eril o d'en Guillamino :)

Els blaugrana ja pengen al twitter les primeres imatges d'eufòria

El twitter del Barça publica aquesta imatge, instants finals després del partit, en la qual es veuen Andrés Iniesta i Víctor Valdés fent la maneta. Una fotografia que aixecarà polseguera. Per a la Caverna, recordar que els dos jugadors del Barça volen dir que han guanyat cinc lligues cadascún. Com Messi. Queda dit.

Dins de l'avió camí de Barcelona. Fa 31 minuts que els dos han penjat la mateixa foto als seus comptes de twitter. Desconeixem l'autor de la imatge:)

La festa dins l'avió del Barça era tan gran que el comandant de l'aeronau ha hagut de demanar, dues vegades, un xic de calma. La primera, per haver manipulat la porta d'emergència i la segona, per l'ús de càmeres i aparells electrònics que interferien en la navegació.

I mentre a Catalunya és de matinada, a l'Argentina ja analitzen el triomf del Barça. El prestigiós Olé no sap encara com és que la gran jugada de Messi no va ser gol i afirma que els de Pep Guardiola ja són el millor equip de futbol de la història. A més, asseguren que Espanya "se'ls queda petita" i aposten per la creació "d'un torneig interplanetari". De passa, pregunten al Madrit, que oferia la Copa guanyada fa 20 dies aquest dimecres, "què celebren?"

dimecres, 11 de maig del 2011

El Barça de Guardiola confirma el Threepeat


El FC Barcelona s'ha confirmat com a campió de Lliga després d'empatar al Ciutat de València (1-1) contra el Llevant. El club català aconsegueix la tercera lliga consecutiva des de que Pep Guardiola es va fer amb les regnes de l'equip blaugrana. Unes lligues aconseguides contra un espectacular Madrit farcit a cop de talonari que, amb orgull i prepotència, mai ha pogut doblegar la humilitat i el sacrifici. El Barça firma cinc lligues en els darrers set anys i la 21ena de la centenària història de l'entitat.

. Curiosament, les 11 darreres lligues s'han adjudicat en els darrers 20 anys, mentre que el club català va necessitar 90 anys per guanyar-ne 10.

. Xavi aconsegueix la seva sisena lliga i es converteix en el jugador en actiu amb més títols de la regularitat a la butxaca empatant amb el seu tècnic, Pep Guardiola, i amb Raúl.

La celebració dels jugadors ha estat, com diria Pasqual Maragall, feta amb molt capteniment. No hi ha hagut l'eufòria d'altres ocasions perquè els jugadors, malgrat la serenor d'en Pep, ja feia dies que s'ho veien coll avall. Un Pep que, mentre els seus homes s'abraçaven i es remullaven en cava, es dedicava a anar, un per un, a felicitar tots els jugadors granotes que seguiran un any més a Primera. Tant políticament correcte ha estat que els jugadors del Barça han tornat a sortir a la gespa del Ciutat de València per complimentar la ja habitual sardana.

El partit (la tortura) ha tingut poca història. Els blaugrana han sortit a fer la feina i Keita s'elevava per recollir una fantàstica pilota enviada per Xavi per obrir el marcador amb un gran cop de cap. Era el minut 28 de partit i el Barça s'ha desconnectat un pèl. Bona prova ha estat el gol de Felipe Caicedo (1-1) que ha marcat aprofitant una manca d'entesa entre Piqué i Valdés. A l'inici de la segona mànega, els blaugrana, que han tingut una possessió espectacular, han provat de buscar el triomf en els primers instants. De fet, Messi fins i tot ha estat a punt de marcar un dels gols de la temporada però el seu xut a anat a parar al pal. A partir d'aquest instant, i com la igualada anava bé als dos equips, que se besen, que se besen.

. Bons detalls de Pep i Sandro recordant i lamentant els dos terratrèmols de Llorca que, malauradament, ja sumen 10 morts.

M'ha impactat aquesta imatge del darrer adéu de Seve

Els fills de Seve duen les cendres de son pare, culé il·lustre i el primer gran esportista espanyol de la història, al ritme d'una gaita escocesa per recordar l'enorme vinculació que tenia el de Pedreña amb el bressol del golf. El golfista ha estat acomiadat envoltat dels qui ser van ser els seus grans amics i rivals als camps de mig món. Tots emocionats. M'ha impactat la fotografia. Les cendres es dipositaran al costat d'una magnòlia que hi ha a la finca de la familia de l'esportista per exprés desig de Seve ja que va ser el darrer arbre que va plantar amb les seves mans. De fet, la seva filla en porta una branca. Tot un simbolisme. DEP.

Divertida imatge del Bernabéu...

No calen parole, oi?

Mira el discret nou tatuatge de Kirilenko

Andrei Kirilenko, el rus dels Jazz d'Utah, s'ha fet un petit tatuatge a l'esquena. No sabem si la seva dona, Masha Lopatova, ampliarà el permís que li va concedir a AK-47 de ser-li infidel "un cop l'any" a una setmaneta :)

I, parlant de curiositats NBA, aquest club de noies que fumen i et tracten de tu retirarà, el proper divendres, la samarreta de Dennis Rodman amb el 10 a l'esquena durant la festa dels 50 anys del Cuc.

La portera d'en Núñez fa la llista de baixes de Mou

No calia ser doctor honoris causa en futbol. El portguès ha fet la llista d'homes que el moulesten i l'ha enviada a l'Ésser Superior perquè els faci desaprèixer de la seva vista. Segur que els endevines.

Són Carai (Garay, emporta't la plasta de la Tamara Gorro a Lisboa quan fitxis pel Benfica), Lady Gago (molt estimat al Bernabéu), en Canalillo (com em maleixo per no haver escrit el post que tenia pensat quan Marca va treure un mega pòster d'en Sergio Canales, un pobre noi fitxa't per haver fet un partit bo), en Granjero (que l'únic de que té de pirata és la pota de fusta), el Diarrà menys dolent, en Dudek (sí, home. Sí que saps qui és. És un paio que representa que és porter i que sempre és a la banqueta), PeLeón (el gran amic de Mourinho que no creu que se'l pugui comparar a Zidane) i Kaká (el fitxatge més decebedor de tots. Només cal recordar que a la tornada de les semis de la Champions, el tontaina d'en Jimmy Jump va esprintar més que ell en tot el partit quan va voler col·locar la barretina a CR7). Manolito tampoc seguirà. En fi...

CR7 rebenta el nas d'un seguidor i l'obligen a disculpar-se

La premsa espanyola dirà, avui, que Cristiano Ronaldo va fer tres gols contra el Getafe (4-0) i que va tenir un gest que el lloa i el dignifica com a persona que si patatim, que si patatam. Resulta que el crack de Madeira va rebutjar una pilota amb tota l'ànima (segurament no volia que el fill de Mou, porter del Canillas madrileny i que s'estrenava com a aplegapilotes al Beranbéu, toqués la bimba i li robés protagonisme) i va rebentar el nas d'un seguidor calb. Després del matx, CR7 li va regalar la samarreta al commocionat seguidor que se'n va anar a casa seu més content que unes pasqües.

Jo dic que Cristiano Ronaldo va fer quatre gols contra el Getafe (tres a la xarxa i un al nas del calb) contra un Getafe que es va deixar golejar plàcidament i, un xic més, els de Míchel es posen a aplaudir els gols blancs. Ni gest que l'honora, ni res de res. Va ser el propi Reial Madrit qui va obligar al Déu portuguès a baixar dels altars, a barrejar-se amb els simples mortals, i regalar la samarreta (no em vull ni imaginar la samarreta, que es veu que els déus també suen) al commocionat seguidor que se'n va anar a casa seu més content que unes pasqües. El calb, doncs, serà avui l'estrella quan es pregui el cafè amb llet al bar o vagi a esmorzar amb els companys de feina. Després de donar la mà i abraçar el calb, CR7 segurament es deuria desinfectar.


I per acabar amb l'actualitat del Reial Madrit, un detall. Com avui el Barça guanyarà la lliga al camp del Llevant (20:00 C+), l'Ésser Superior ha decidit contraprogramar, com els bons polítics en campanya electoral, i aquest dimecres oferirà la Copa guanyada a Mestalla a la parròquia blanca. Sergio Ramos, que estarà lligat de mans i peus durant tota la celebració, ha recordat la cançó que va fer el visionari José Feliciano. La Copa rota, es diu :)

dimarts, 10 de maig del 2011

Les aixelles de CR7 :)


Internet és una mina. I els autors que han perpetrat aquest muntatge, uns cracks :)

Shakira i Piqué escalfen motors...

Al marge de les imatges d'en Gerard Piqué, com un Adam bíblic o un Apol·lo clàssic, al balcó del caríssim i exclusiu hotel del llac Como (prop de Milà), no et perdis la narració de Telemundo. Sembla un culebrón amb tots els ets i uts. Només els falta dir... Un abrazo, corazones de primavera (Llegir amb entonació Igartiburu).

PS: On era #eldelsquadres?

Pep: aquest estiu, arriba l'hora de la caça major


En Pep Guardiola sap fer moltes coses dins i fora de la banqueta. A banda de ser un pou de futbol, humanitat i astúcia; és un motivador i un psicòleg brutal. Però hi ha dos aspectes que grinyolen. No ens enganyem. Per una banda, reconeixem que no sap fer canvis durant el partit (segueixo, entre altres coses, sense perdonar que a la final de Copa de Mestalla estigués 105 minuts amb els mateixos jugadors) i per l'altra també s'ha demostrat que no sap fitxar. La llista de fracassos seria més llarga que els atributs del nostre amic Adebayor.

Per tant, és hora de dir la nostra. Escolta, deixa't estar d'experiments amb el xilè Alexis Sánchez. El xicott, això sí, ha contribuït en col·locar l'Udinese en llocs Champions, però et recordo que només ha fet 12 gols al calcio. Malament si hem de reforçar la davantera amb un vailet que costa... 40 milions d'euros. La política del millor equip de futbol de la història no és fitxar en Sánchez perquè no el tingui el Madrit.

Mira Pep. Hi ha vegades a la vida que s'ha d'apostar sobre segur. Et diré un secret. El Chelsea, que té bastant fet el tema Cesc, col·locarà en el marcat una joia. Els blues vendran un elefant. L'ivorià Didier Drogba sembla que ha acabat el seu temps a la Premier. Practica la caça major, Pep. posa un elefant a la teva vida. Em diràs que és força veterà... I no ho era Larsson? No volies jugar amb un paio gran per aprofitar les passades Piqué-Valdés sobre un home boia com alternativa a la feina Xavi-Messi? Doncs no ho dubtis. No deixem que una bèstia de la natura com l'11 del Chelsea jugui els darrers anys a Turquia, Rússia o Qatar.

Drogba és alt, fort, amb una excel·lent col·locació, és un professional com pocs, dóna infinites asssitències, té més que gol, té picardia, sacrifici, lluita, va a les mil meravelles per dalt, executa faltes, no crea problemes i, sobretot, té unes ganes boges de guanyar una Champions. A sobre, fa infinites obres de beneficiència. I, a més, no costarà tant com l'amic Sánchez. Serà molt més barta. Fes-me cas, Pep. Posa un elefant a la teva vida. Los experimentos, con gaseosa.

En Big Marc: un set peus que enterra el mite de les Blancaneus


Els jugadors internacionals de l'NBA (terme que s'aplica a la millor lliga de bàsquet del món als no estatunidencs) sempre havien hagut de lluitar amb l'estigma de jugadors tous, especialment els europeus. Els jugadors negres de la lliga (més d'un 80%) els titllaven de Blancaneus i els acusaven de prendre injustament el lloc en el roster a un germà que podria estar guanyant un bon sou a les pistes i no alcoholitzat-se en qualsevol suburbi o guanyar-se les garrofes en lligues menors.

Però ha arribat en Big Marc. Quin tros de jugador. Si coneixes un xic la cultura estatunidenca, sabràs la importància que donen a la figura del capità d'un equip. Va molt més enllà de la pàtina folklòrica que els atorguem a Europa. En Marc Gasol exerceix aquesta tasca dins i fora de la pista (va pressionar per tal que la franquícia de Tennesse apostés pel base Mike Conley que no volien) i podriem donar molts més exemples en aquest sentit.

En joc, el mitjà dels Gasol no sap què es asseure's a la banqueta. Amb Lionel Hollins, el català està més a gust que mai. Aquest estiu serà agent lliure restringit i tindrà unes ofertes brutals si és que no hi ha tancament patronal. A l'NBA no hi ha un set peus tant dur, amb tants fonaments, amb tanta intel·ligència, amb tanta capacitat per llegir els partits, amb la possibilitat de convertir-se en un entrenador a la pista, amb un tir de cinc metres tan excepcional, amb l'experiència, amb la mobilitat, amb la capacitat de passar, amb la serenor, amb el gust pel contacte com en Marc. Amb la consolidació del de Sant Boi com un home clau, en Marc Gaso, ha soterrat (com dirien a Vilaweb) el mite de les Blancaneus europees. Divac va ser un avançat en el temps. Marc ha recollit el seu testimoni i l'ha sabut fer crèixer.

Saps per què Canaletes es tenyeix de blaugrana quan guanya el Barça?


Sempre m'ho havia preguntat. Tu no? Per què Canaletes i no el Park Güell? O l'esplanada de la Sagrada Família? O qualsevol altre indret. En aquest magnífic bloc d'en Ferran Vital he trobat la resposta. Igual la saps, però si no en tens ni idea...

Resulta que a la part de dalt de La Rambla, on avui hi ha l'hotel Lloret on la premsa cobreix les victòries del Barça per evitar ser sacsejats com passava abans amb l'Arcadi Alibés. hi havia la redacció d'un diari esportiu que es deia La Ramba. El rotatiu va ser fundat per Josep Sunyol, expresident del Barça i polític d'ERC, que va ser assassinat pels feixistes d'en Franco. Com corrien els anys 30 del segle passat i no hi havia ni internet ni twitter, cada diumenge a la tarda els redactors penjaven en una pissarra, a peu de carrer, els resultats dels equips de Barcelona just en el moment en el qual es produïa el gol. El seguiment era important i més quan els nostres (Barça o Espanyol) jugaven fora de casa. Si guanyava el Barça, festa grossa. Malgrat el franquisme, banderes catalanes i consignes en català.

Ibrahimovic porta vuit lligues consecutives


Lliga amb l'Ajax, dues lligues amb la Juventus (tot i que no compten oficialment per l'escàndol Moggi), tres amb l'Inter, una amb el Barça i una amb el Milan. Totes consecutives malgrat canviar de ciutat i de país (Amsterdam, Torí, Milà, Barcelona i Milà). Pels puristes, seran cinc. Igualment, una rere l'altra.
El suec segueix tan simpàtic...

Bynum, ets un fill de Pepe

Ojut a la repetició. El club de l'Estopa Mix, el president del Consell d'Administració del qual és Pepe, haurà de decidir si admet en aquest grup de violents els pivot dels Lakers. Bynum ha presentat aquest video per veure si el jugador del Madrit l'apadrina per entrar en aquest sindicat tan selecte i exclusiu.

I atenció que avui al Bernabéu es tornen a veure les cares el Getafe i el Madrit. És a dir Pepe i Casquero. Com fa dos anys. Bynum, aprèn d'un covard de veritat.

dilluns, 9 de maig del 2011

... i Sara Carbonero no va saludar ni a CR7 ni a la seva xicota

Els mitjans de Madrit (no ho diem des de Catalunya) expliquen que la periodista Sara Carbonero, xicota d'Iker Casillas, ni es va dignar a saludar Cristiano Ronaldo i la seva companya, la russa Irina Shayk, tot i compartir llotja durant la darrera edició de l'ATP 1000 de Madriz. La relació és més que tensa. El porter, per cert, sí que va intercanviar algunes paraules amb el crack de Madeira tot i que la relació entre els dos jugadors no és, ni de bon tros, bona.

El Barça haurà de vigilar amb les seguidores de l'Amèrica de Mèxic

Els de Pep Guardiola ja dissenyen la pretemporada. Gira pels EUA entre el 30 de juliol i el 6 d'agost. Partits contra el ManU el 30 de juliol (que serà la reedició de la final de Wembley), el 3 d'agost contra les Chivas de Guadalajara i el darrer dia contra l'Amèrica de Mèxic. Compte amb les aficionades del club amb més seguidors del món.

Valdés admet la no relació amb els jugadors del Madrit de la Roja

Víctor Valdés, el millor porter del FC Barcelona de la història, ha comparegut en roda de premsa. Se li ha preguntat per les angoixes del Nabo de Oro ver la selecció estatal i les tenses relacions que hi poden haver entre els vuit blaugrana i els quatre amics del Madrit que convoca Del Bosque. El de Gavà, tip de tantes tonteries, ha parlat clar i català. "No crec que el que hagi passat passi factura. Abans tampoc tenia cap relació personal amb els jugadors del Madrit fora de la selecció". Gran Valdés!

Mor un ciclista belga durant la tercera etapa del Giro


Que consti que em nego a penjar les imatges i les fotografies del terrible accident. Jo les he hagut de veure, per redactar aquest post i crec que t'ho pots estalviar. Perdré visites, però mantindré dignitat. Només et diré que un ciclista, que venia després per una caiguda anterior, no ha volgut "ni mirar. Hi havia sang per tot. Tenia el cap esberlat". No les col·locaré per la seva extrema duresa i per respecte a la família del jove ciclista belga, Wouter Weylandt, que, aquest dilluns a tarda, s'ha convertit en la quarta víctima mortal del Giro. Tenia 26 anys.

S'estava baixant un port de Tercera, el Passo di Bocco, quan el ciclista del Leopard luxemburguès s'ha estavellat. Immediatament, hom s'adonat que una cosa molt (massa) greu estava passant. El xicot impacta de cap contra el mur protector i es queda inconscient. Un bassal de sang enorme i aturada cardiorespiratòria que els metges que l'han envoltan han aconseguit remuntar en primera instància.

Per tant, helicòpter i cap a l'hospital de Gènova. Malauradament, sobre les 17:00h, Weyland perdia la vida. Fractura a la part baixa del crani. En el seu palmarès hi havia una etapa a La Vuelta (2008) i una del Giro de 2010. El ciclisme és un esport molt dur.

Weylandt havia de ser pare el proper mes de setembre. Per aquelles coses de la vida, no havia de prendre part en la cursa rosa però la caiguda del seu company Daniele Benatti el va fer volar fins a Torí per prendre la sortida. "Cames i pulmons" va ser el seu darret tweett del seu compte. Sense paraules. DEP

Vergonya aliena amb les animadores de la Final Four


Tampoc demano una sardana. Però una competició parida per un català, Jordi Bertomeu, que celebra la màxima festa, la Final Four, a Barcelona ha de permetre que les noies ballin disfressades d'aquesta manera una pasodoble? Anem farcint de tòpics hispànics i, després, muts i a la gàbia.

Guti, fan número u del Crackòvia de TV3


Fins ara sabia que el jugador del Besiktas turc Guti tenia una selecció televisiva que anava del Sálvame a l'Enemigos Íntimos. Però repassant el twitter de la periodista de TV3, Laia Ferrer, he pogut comprovar que l'exmadridista té sentit de l'humor i que és capaç de riure's d'ell mateix. Com aquest cap de setmana s'ha disputat el GP d'Istanbul de la F1, el migcampista es va presentar al paddock turc. El periodista de Catalunya Ràdio, Oriol Rodríguez, ha pogut xerrar amb ell. "Si et dic pim...?", li ha etzibat. I Guti ha contestat "pim, pam". Es veu que l'ex del Madrit ha confessat que segueix el Crackòvia des de Turquia, que li agraden les imitacions que li dedica Xavier Serrano i que tant ell com la seva família riuen molt.

Brutal lesió de Rajon Rondo

Brutal lesió del base dels C's Rajon Rondo en el tercer periode del tercer partit de les semis de l'Est que enfronten els de Boston contra els Beach Boys de Miami. Els de Florida lideren la sèrie (1-2). El jugador dels de Massachussets es disloca de manera espectacular el colze, però va jugar la resta del partit fent servir només una mà.

Cap de setmana intens a l'NBA. Els Lakers cauen humiliats en el quart partit de les semis de l'Oest davant els iaietes de Dallas (122-86) i s'acomiaden amb un ridícul 0-4. Pèssim comiat per al Senyor dels Anells Pjul Jackson i pobra imatge dels californians dins i fora de la pista amb un Pau i un Kobe que no es parlen per un suposat embolic de faldilles.

La millor notícia és en Big Marc. Els Grizzlies comencen a somiar amb la final gràcies a la humilitat, a la feina ben feta i al talent de Zach Randolph i Marc Gasol. El català està realitzant uns enormes encontres i aporta una serenor a la pista impressionant ja que, per alguna cosa, és el capità. Als EUA la figura de capità d'un conjunt NBA és importantíssima i no és com al bàsquet FIBA on té una rellevància relativa.

diumenge, 8 de maig del 2011

El Barça dóna festa al perruquer després del derbi (2-0)


Sense despentinar-se. El FC Barcelona posa la sisena marxa per guanyar la lliga després de desfer-se d'un innocent Espanyol al Camp Nou (2-0). Iniesta al 29' i Piqué al 46' han estat els golejadors blaugrana en un matx en el qual els de Pep Guardiola s'han vist sorpresos per la poca competitivitat de l'Espanyol.

Els de Pochettino sempre han estat molt combatius jugant contra els blaugrana però, aquest diumenge, han pecat de timidesa i s'han limitat a fer el paper d'also starring. Fet molt trist per a un equip que encara aspira a la Europa League (la UEFA per a Sánchez Llibre). Després d'aquest entrenament amb públic, el Barça es desplaça dimecres (20:00h C+LL/GolTV) al Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant i fer-se amb el Threepeat: La tercera lliga consecutiva des de que Pep Guardiola és el màxim responsable del FC Barcelona.

La bona notícia, al marge que Abidal hagi tingut uns minuts per agafar el ritme de cara a la final de Wembley, ha estat la llarga i emocionant ovació que ha dedicat la plantilla blaugrana a l'equip de metges, encapçalats per Josep Fuster, que van operar el gal i que han visitat el vestidor del Barça després del triomf.

Què ha de fer el Barça per confirmar el títol?
Els de Guardiola es podrien proclamar campions, sense jugar, dimarts al vespre sempre que el Getafe guanya o empati al Bernabéu. Sinó, com els falta un punt (el resultat que acostuma a aconseguir Espanya a Eurovisió), hauran de guanyar o empatar a casa dels granotes. El FC Barcelona té una diferència de vuit punts sobre el segon quan només manquen nou punts per disputar-se. Només combinar una victòria dels de Mou amb una derrota dels blaugrana retardaria l'aliró

Un xic d'humor
Al vestidor del Barça s'han degut veure escenes danestesques. El perruquer, trist i sol, demanava arreglar el pentinat de qualsevol jugador que se li posava al davant, però tot apuntava a què no es guanyaria el sou. Es veu que es diu Manolo García, segons aquesta bona entrevista que li van fer els companys d'El Periódico.

En un altre racó, els jugadors del Barça argumentaven a Pep Guardiola que no els feia falta passar per la dutxa ja que no havien ni suat a la gespa. El de Santpedor els deia que prou de tonteries i aigua i sabó per a tothom.

Hem passat del treballes menys que el sastre de la Chiqui Martí al treballes menys que el perruquer del Barça.

L'alellenc Obradovic té tantes Copes d'Europa com el Madrit



El Panathinaikòs s'ha proclamat campió d'Europa a Barcelona derrotant a la gran final el Maccabi de Tel Aviv. A la banqueta del conjunt grec, Zeljko Obradovic que eixampla la seva espectacular llegenda a les banquetes europees. El serbi, que manté la seva casa al Maresme, ja acumula en el seu palmarès vuit copes d'Europa. Les mateixes que té el Reial Madrid. L'alellenc ha guanyat la màxima competició continental amb tots els equips que ha entrenat, menys amb la Benetton. Així, va guanyar amb el Partizan (1992), amb la Penya (1994), amb el Reial Madrit (1995) i amb el conjunt de l'OAKA ha fet un repòquer de somni (2000, 2002, 2007, 2009 i 2011). Això vol dir que la propera ha de ser la del 2013:)




Juninho Pernambucano ja té successor :)

El brasiler Juninho Pernambucano, per a mi el millor executor de faltes de la història, ja té successor. Ojut a Gustavo Oberman!

La Fira d'Abril afecta els treballadors del Sevilla

Fixa't en com van fer el cercle central en el Sevilla-Madrit (2-6) d'ahir! Finito amunt, finito avall! Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència. El punt de penal era als 11 metres? Els jugadors del Sevilla, en principi, no van ser afectats per la festa ja que Goyo Manzano els va concentrar a Cadis. Tot i això, encaixen una derrota que fa mal amb quatre gols de CR7.