"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 9 de febrer del 2012

Kheidra i senyora, nus en una revista alemanya


Més carn que no pas els Beckham (que semblen de plàstic). El migcentre del Madrid, Sami Khedira, en plena forma amb la seva parella, la model alemanya Lena Gerke, que va guanyar la versió teutònica del Supermodelos. Tocar les pilotes amb la mà és targeta groga, oi?

La veritat és que Khedira i Víctor Valdés (amb les seves dones; no pas junts) passen la mà per la cara als David-Victoria Becks, o no?

El dia que Maradona va presidir l'Argentina

Com a mínim, a la ficció. La cadena brasilera O'Globo està triomfant amb una minisèrie de TV que porta per títol El crit profund (O Brado redumbante). La gràcia de l'assumpte és que hi apareix un personatge, que es diu Don Armando, amb un look sospitosament semblant al de Maradona que, durant un dia, es converteix en president de l'Argentina. Tanca acords bilaterals amb el Brasil. Jutja tu mateix@!

Has vist les exclusives noves bicis de Ferrari?


Ferrari s'ha unit amb Colmago per treure aquestes exclusives bicicletes. Edició limitada de 200 unitats. Dóna un cop d'ull a la botiga virtual dels de Maranello!

dimecres, 8 de febrer del 2012

Balotelli fa màgia a la llotja mentre els seus companys juguen

Literal

Els esportistes espanyols es dopen, segons C+ França

Després de Contador, Nadal

Juanma Castaño se'n fot de Pablo Infante


Ja fa temps que vinc dient que el periodisme carajillero (Manolo's, Pipi's, etc) acabaria fent mal. I un exemple el tenim en la pèssima entrevista que, a peu de camp, li va fer Juanma Castaño (un dels fidels seguidors de la informació campechana i desenfadadan que dicten els catedràtics citats al damunt) a Pablo Infante.

El jugador del Mirandés, que acabava de rebre un 6-2 a San Mamés i que veia com el somni de ser el primer equip de 2ªB en jugar una final de Copa s'esvaïa) va veure com Castaño li etzibava a la cara "Vaya fiesta, eh?". "No. La fiesta es para ellos que han ganado", contestava el pitxitxi de la competició del KO que, avui, com cada dia, ha obert la seva oficina bancària a les 08:00h per atendre els clients.

Castaño ja és TT a Twitter.

dimarts, 7 de febrer del 2012

Les propietats d'Arantxa...

Valien 17 milions l'any 2008. Segons s'està publicant, l'extennista voldria desallotjar els seus pares del pis en el qual actualment viuen, que és d'ella, i deixar-los sense pis a Barcelona. Els dos haurien d'anar-se a viure a un parell de pisos que tenen a Madrid heretats de la família paterna.

Arantxa diu que està arruïnada. La multa d'Hisenda per haver tributat a Andorra és de 4 milions d'euros.

Igual no té cash però fixa't en les propietats de l'esportista que va guanyar 45 milions a les pistes:
-- Un piso en Ciudad Diagonal
-- Un ático en Sant Just Desvern
-- Un adosado en Sant Cugat del Vallès
-- Dos pisos en S'Agaró
-- Un chalet en Formentera
-- Una casa en Andorra
-- Un terreno en S'Agaró
-- Un piso en Barcelona ciudad
-- Un piso en Florida, Estados Unidos

Un dels dos pisos que apareix a la llista de S'Agaró, que és on estiuegen els pares, està valorat en més d'un milió d'euros.

D'altra banda, no poso ni trec raons en la història, tampoc em semblen justes les paraules de la mare en les quals assegura que ella i el seu home "van hipotecar la vida" per seguir la jove Arantxa per aquests mons de Déu...

Llegeix el comunicat dels pares. Això és la guerra!

Només dos dels darrers 17 guanyadors del Tour no han estat sospitosos de dopatge

El New York Times ha estat especialment dur amb Alberto Contador. Demolidor resum dels darrers anys del Tour de França. Des de 1995, només Carlos Sastre (2008) i Cadel Evans (2011) no han aixecat sospites de dopatge.

Jo també puc guanyar la Pilota d'Or

Mario Balotelli "jo podria guanyar la Pilota d'Or si Messi rebaixa una mica el seu nivell". No et fot! Aleshores, jo també estaria entre els finalistes...

dilluns, 6 de febrer del 2012

Mendieta: el xofer que durà el València a la final (o no)....

La dona de Joao Barbosa volia saber com és la feina del seu home...

Mai més, oi?

Mor el germà d'Amar'e Stoudemire en un accident de trànsit

Aquest dilluns al migdia (hora catalana), el germà gran del jugador dels Knicks ha estavellat el seu poderós Cadillac contra la part posterior d'un tràiler de gran dimensions a Florida. Segons sembla Hazell Stoudemire no duia el cinturó de seguretat i ha mort a l'instant. Amb 35 anys, la policia encara no disposa de l'informe toxicològic.

El genoll de Busquets


No m'estranya que Cesc es quedés mig marejat

Un touchdown d'infart per decidir la Superbowl

A 57 segons pel final, Ahmad Bradshaw demostra tenir gel a les venes abans d'anotar el TD definitiu que dóna la Super Tassa (co0m diuen els llatins) als Giants davant els Patriots que sortien com a favorits. Bufff

El model Pepe s'imposa a l'NBA

El central del Madrit hauria de demanar drets d'autor a Kevin Love, company de Ricky als T-Wolves. Per cert, Love també ha assegurat que va ser una acció involuntària...