"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 8 de gener del 2011

Mor l'exblaugrana Ángel Pedraza als 48 anys


Molt mala notícia per a la família (i la pedrera) blaugrana. Just quan aquest dilluns, a Suïssa, tres homes formats al planter del FC Barcelona (Xavi, Messi i Iniesta) opten a la Pilota d'Or, aquest dissabte ha mort, als 48 anys, Ángel Pedraza. Ha perdut la vida a les 21:00h i l'expedició d'en Guardiola, que és a Riazor jugant contra el Dèpor, ha conegut la desgraciada notícia al descans. Futbolista del FC Barcelona a la dècada dels 80 havia aconseguit ser el primer jugador format a La Masia en debutar en el primer equip. Un càncer fulminant se l'ha endut quan, feia poques setmanes, era l'entrenador de L'Hospitalet.

Pedraza, que va jugar la trista final de la Copa d'Europa a Sevilla contra l'Steaua, fallant un dels maleïts penals, va abandonar el FC Barcelona aprofitant el Motí de l'Hespèria. Va anar a parar al Reial Mallorca i es va retirar, com a futbolista professional, al Sóller. Amb el club blaugrana, malgrat jugar com a migcentre defensiu i com a lateral, va marcar sis gols en 90 partits. En el seu CV hi figura una Lliga, una Copa i una Copa de la Lliga. El seu fill, Marc Pedraza, apunta maneres. Segueix jugant a l'equip riberenc. Home callat, respectuós i més aviat introvertit haurà de tenir, en la gala de dilluns de la Pilota d'Or, el reconeixement que es mereix el sevillà.

Personalment, em sap greu. El vaig entrevistar força vegades quan ell entrenava els equips inferiors del Barça i de l'Espanyol. Guardava una foto amb ell, gravadora en mà, de fa ja uns quants anys. La conservaré amb carinyo. Descansa en pau.

Cabòries... El català traeix Alexanko

José Ramón Alexanko és, des que el Chapi Ferrer va marxar a entrenar al Vitesse de l'Eredivisie, nou comentarista de Digital +. L'exdefensa del Barça, que dóna nom a una tàctica, ha estat sensacional, aquest dissabte, mentre comentava el Reial Societat-Sevilla. Resulta que el porter txuriurdin, Claudio Bravo, ha refusat malament una pilota cedida per un defensa. Alexanko s'ha vist obligat a comentar l'acció i ha subratllat que el porter xilè havia fet un... mistu! Un mistu???? Una cerilla??? Imagina't un paio d'Extrmadura, de Sevilla o de Madrid que segueixi la retransmissió. Un mistu, deuen pensar... qué cojones debe ser un mistu?. A Catalunya, quan encenem una cigarreta, ho fem amb un llumí. Deixem mistu per a un futbolista que no impacta bé amb la pilota. I això que l'excentral blaugrana acostuma a parlar força en català :)

Descobreix el nou entreteniment de Tyson


No. Ni tu ni jo ho hem encertat. El nou entreteniment de l'exboxador Mike Tyson no és gens estrafolari. De fet, deu ser tan relaxant i emocionant com pescar truites o veure, en directe, una etapa plana del Tour. L'excampió del món dels pesos pesants torna al barri que el va veure néixer, Brooklyn, per dedicar-se a la cria de coloms. Pobre Tyson? Pobres aus?

Piqué hi torna: noves vambes per adjudicar


Si una cosa funciona, per què canviar-la? Gerard Piqué va triomfar amb l'endevinalla de les vambes lleopard que va penjar al seu Twitter, que van resultar ser de David Villa, hi ara ataca amb una nova juguesca. El català ha penjat aquestes noves vambes (força discretetes, també) sota el titular de.. "ha arribat un astronauta a la Ciutat Esportiva". S'accepten suggerències. El 3 del Barça només dóna una pista: No són de VIlla. Nosaltres n'afegim una altra: hem de buscar un jugador que dugui Adidas. Realment, el nivell del gust dels xicots d'en Guardiola a l'hora de calçar-se és sublim!

Frase per quedar bé fent el cafè amb els amics (2)


Cafè amb els amics i la família. Es parla de les joguines que ens han deixat els Reis. Algú parla dels mítics clicks de Playmobil. Ara és el teu moment. "Sabies que Andrés Iniesta en col·lecciona des que era ben petit?".

Barça TV i la Pilota d'Or

Començo a pensar com en Guardiola... "que passi ja la gala", diu el de Santpedor. Jo, modestament, afegeixo i que el guardó sigui per en Xavi! Mira l'anunci de Barça TV.

divendres, 7 de gener del 2011

Fluix (i decebedor) documental sobre Xavi


Normalment, acostumo a lloar els documentals i els programes de TV3 per innovadors, arriscats i molt elaborats. Però, desgraciadament, van perpetrar un reportatge molt fluix per celebrar els 550 partits del gran Xavi amb el FC Barcelona. Poser van aprofitar que les famílies eren al sofà, tipes del dinar i del tortell i extenuades d'obrir regals i fer els periples per cases d'avis i tietes recollint paquets que després no saben on ficar? Es van quedar en un mediocre mig camí entre el Convidat, l'Informe Robinson i les entrevistes intimistes per oferir un reportatge que va decebre. Que es mereixia un suficient. Un 5 raspadet. Un 22,7% de share i més de 700.000 espectadors tenien dret a alguna cosa més.

El millor, Xavi
No crec, coneixent Xavi, que les evidents limitacions haguessin estat marcades pel genial jugador o el seu entorn. Per què en aquesta nena de programes sempre ens han d'ensenyar el protagonista conduint? La realitat és que ben poques coses noves es van deixar veure. Ja ens ho sabíem tot! Que si el relleu d'en Pep, que si el no fitxatge pel Milan, que si la família Hernández unida...

Al final, el milllor del reportatge, com passa al terreny de joc, va ser el propi Xavi. Amb tot, haig de celebrar una imatge que ens van regalar des de TV3. Quan, després del tiberi, els quatre germans (l'Ariadna és l'única esquerrana de la família) juguen un rondo i el 6 del Barça li fa un túnel al gran Joaquim, son pare. Déu. Ho va celebrar com un gol al Bernabéu. De manera espontània, feliç i de tot cor. Aquest xicot porta el futbol a les venes i el tiki-taka injectat al cervell. Sensacional frase de l'egarenc. "Del Barça només marxaré quan em fotin fora". Com diuen els anglesos, One Man Club.

Marc Coma segueix líder del Dakar tot i fer d'infermer

Marc Coma ha demostrat ser un autèntic company. El d'Avià, que ja té dos Dakars a les seves esquenes (2006 i 2009), ha protagonitzat un capítol solidari d'allò més emocionant durant l'etapa d'aquest dijous. Quan el que importa és complir el recorregut de l'etapa amb el mínim temps possible, el català s'ha trobat inconscient el francès Olivier Pain després d'una caiguda. Mentre altres rivals anaven passant pel seu costat, el de KTM ha baixat de la seva moto per oferir socors al pilot de Yamaha. Coma, sabedor que importa més una vida humana que qualsevol èxit esportiu, ha avisat l'helicòpter medicalitzat, ha activat totes les senyals d'alarma que té previstes l'organització del Dakar per a emergències i s'ha quedat fent companyia al gal fins que ha arribat el seu company d'equip, Joan Pedrero, que l'ha rellevat.

Justa recompensa per a una bona obra altruïsta
Marc Coma ha seguit amb l'etapa protagonitzant una remuntada espectacular sabent que ha fet el què li havia dictat la seva consciència. Afortunadament, Pain s'ha pogut recuperar però ha hagut d'abandonar el raid més important del món després de fer-se evident que s'havia fracturat el canell i el dolor li havia fet perdre la consciència. Marc Coma segueix com a líder de motos després que l'organització ha decidit perdonar-li els 11 minuts i 20 segons que ha estat atenent Pain.

La versió del bicampió solidari
Marc Coma ho explica d'aquesta manera en el seu web: "¡Quina etapa! Ens ha passat de tot. Primer, una caiguda al km 80, després m'he hagut de aturar de nou per poder resoldre un problema amb el radiador del meva KTM, el qual, havia quedat malmès després de la caiguda. Després, m'he hagut d'aturar quan he vist l'accident d'Oliver Pain, el qual ha hagut de ser evacuat amb helicòpter. Amb tot, hem perdut molt de temps encara que l'organització, ens ha "tornat" els minuts referents a l'ajuda que hem prestat a Oliver. Malgrat tot hem d'estar satisfets amb el resultat final ja que l'etapa ha estat molt complicada. Demà, ens esperen dunes, navegació i "fesh-fesh", així que estem davant d'una altra etapa complicada i espero que puguem augmentar les diferències ".

Com acabarà Ronaldinho?

a) Netejant vidres als semàfors de Rio
b) Presidint el Brasil
c) Encetant una carrera musical tocant els bongos i, de passada, els collons
d) Servint copes en un xiringuito de Copacabana
e) Matriculant-se a la universitat per ser higienista dental
f) Sent el tercer entrenador d'un equip de quarta o el quart entrenador d'un equip de tercera

Escrivia això el 10 d'agost...


"Quantes lesions musculars acumularà De la Peña? Sempre he defensat la màgia del migcampista de l'Espanyol... però mai el voldria al meu equip. Des que vesteix la samarreta blanc-i-blava encadena lesió muscular rere lesió muscular. Quants partits seguits jugarà? Quan es lesionarà?". Estava escrit 19 dies abans que comencés la Lliga i quan el migcampista tenia bones sensacions. Em sap greu haver-ho endevinat. Ara bé, li recordaria a Lo Pelat que hi havia un jugador màgic, que es deia Fernando Redondo, que producte de la seva llarga lesió va ser tan honrat que va demanar al Milan que no li pagués.

dijous, 6 de gener del 2011

Terrassa canvia el prefix telefònic


A partir d'ara, caldrà marcar el 550 per trucar a la cocapital del Vallès Occidental. Especialment, a la casa dels Hernández :) Felicitats Xavi. 550 partits amb el club de la teva vida. Com diuen els anglesos, ets un One Man Club. Una espècie en extinció. Migueli en va jugar 549 retirant-se amb 38 anys. Xavi acaba de fer els 31... Avís a la botiga del Barça: opció de negoci amb el 550.

El Rei Negre no es diu Baltasar, es diu Abidal!


El Mundo Deportivo va voler ser molt genial i molt divertit fa uns mesets. Promocionaven, en una campanya tan humiliant com absurda al FB, que el francès Eric Abidal aconseguís el seu primer gol amb els 129 partits disputats amb la samarreta del Barça tirant un penal quan el resultat del partit estigués decidit. Però el blaugrana ha parlat al terreny de joc. A La Catedral i en la primera final de la temporada. Va fer un autèntic golàs que ha servit per habilitar el pas del Barça a la ronda de quarts a la Copa. Primer gol després de quatre temporades al Camp Nou i segona diana de la seva vida. Abidal, reconvertit en central tal i com jugava als bleus, és una autèntica assegurança de vida. I això que el públic de Biscaïa el va tractar d'allò més malament fent impactar una moneda sobre la cella dreta del kenyata provocant-li un bon nyanyo. San Mamés es va rendir, per cert, a Xavi aixecant-se i brindant una ovació històrica al català quan va ser canviat.

Guardiola, sobre Abidal després del matx: "Me n'alegro per ell perquè és un xicot extraordinari. Li hem fet el passadís però no l'hem pogut mantejar perquè el sostre del vestidor de San Mamés és molt baix".

Frase per quedar bé fent el cafè amb els amics (1)

El pilot Marc Coma (pots afegir que porta una KTM) ja és líder en motos després de la quarta etapa del Dakar americà. Atenció, per sorprendre familiars i amics, sempre pots subratllar que la principal habilitat del pilot d'Avià són les seves dots de navegació ja que la cursa argentino-xilena ha restringit l'ús del GPS.

dimecres, 5 de gener del 2011

Els Cavs donen feina al sense sostre més famós d'internet


Ted Williams, l'indigent que demanava caritat amb una veu d'or i que ha revolucionat internet, està d'enhorabona. Els Cleveland Cavaliers, de l'NBA, acaben d'anunciar que li han donat casa i feina. Bon regal de Reis, no?

Menos mal que nos queda Portugal



Les vacances portugueses del pilot de Ferrari, Fernando Alonso, i la seva dona, Raquel del Rosario, cantant del Sueño de Morfeo, no poden anar pitjor. Si l'asturià ja feia amics avisant que si els paparazzi els emprenyaven diria a tot el món que Porto Santo era una merda, avui la seva dona ha estat agredida quan els fotoperiodistes seguien la parella mentre feien un passeig en bicicleta. Les versions són contradictòries. Mentre la premsa assegura que la cantant es van refugiar en una propietat privada i la mestressa de la casa li va cardar l'òstia, Raquel del Rosario, en un comunicat, no nega l'agressió però matisa que ha rebut la galeta a la via pública i sense cap mena de justificació.

Home, els paparazzi són emprenyadors. Però seguir una parella donat una volta amb bicicleta tampoc és que sigui un argument per guanyar un premi de fotografia, no?. Ara bé... També dubto que la dona en qüestió agredeixi la Raquel sense cap motiu aparent. En fi... el jutge dirà el que hagi de dir. Fernando Alonso i Raquel del Rosario mai han volgut entrar en el joc de la premsa rosa i només responen preguntes referents a les seves professions. Cosa, per cert, que els lloa.

Igual la bona era la dona de Van der Vaart...


Igual és un muntatge, però mola... no? Per cert, ens alegrem que la Sylvie, la dona de Rafael Van der Vaart (que juga al Tottenham amb molt èxit) hagi superat els seus problemes de tumors als pits.

FC All Blacks Barcelona


Segons destapa El Mundo Deportivo, la samarreta suplent del Barça per a la propera temporada serà negra. Què en penses? Es canviarà l'himne pel Tengo una camisa negra del pesat de Juanes? Els blaugrana hauran de fer una haka com els All Blacks abans de començar els partits al Camp Nou? S'ha mort la mare del president de Nike? Valdés jugarà de blaugrana per no confondre's amb els seus companys? Hem de tenir en compte que l'oficial seria aquesta. Buf.

Pep no només canta a la dutxa. Ojut al 4'


Pep és un enamorat de l'Athletic Club i mai ha amagat la seva il·lusió per entrenar un dia el conjunt de Biscaïa. De fet, el català ha col·laborat en més d'una ocasió amb els lleons. Un equip que, per cert, l'ABC va definir fa uns anys com "el único equipo español con 11 españoles". El disc es va dir Athletic Bihotzez. Avui es quedaran les complicitats fora de La Catedral.

Regal de Reis emmetzinat per a Ibi


Avui (22:00 TV3) el FC Barcelona viatja a La Catedral per tractar d'eliminar l'Athlètic Club i assolir els quarts de Copa. Els de Guardiola segueixen sent els grans favorits d'un duel històric i fantàstic malgrat el 0-0 del Camp Nou. I és que qualsevol victòria o empat amb gols els afavoreix. Les novetats a la convocatòria catalana són Puyol, Messi i Ibrahim Afellay. Sincerament, no m'ho esperava d'en Pep. No perquè no confiï en Ibi, crec que serà un enorme jugador, però espero que el de Santpedor l'hagi fet viatjar per impregnar-se d'ambient d'equip i no pas per saltar a la gespa.

No crec que sigui just que el jove, talentós i simpàtic holandès-bereber hagi de debutar en un escenari com San Mamés (serà una autèntica olla a pressió), en el qual hi haurà molt joc soterrat i on el Barça (fent valer el tòpic) disputa la primera final. No hi ha lloc a experiments. Ibi no està acostumat a defenses patibularis, a estadis amb aficionats amb el cul pelat, ni a tanta tensió. Per Déu, arriba de la bassa d'oli de l'Eredivisie!

Ibi sí, però l'ex del PSV ha d'anar entrant de mica en mica. Com en una piscina d'aigua freda. I donar-li tanta responsabilitat el primer dia que defensa la samarreta del Barça no crec que sigui massa bo per a ell. Avís per a navegants.

Per cert, que el Barça enllesteixi ràpid que hem d'anar a dormir d'hora. Ho has llegit bé, Ronaldinho? he dit que hem d'anar a dormir d'hora :)

Pierce sancionat per "tirar un objecte a la grada"

El jugador dels Boston Celtics, Paul Pierce, ha estat sancionat per l'NBA amb una multa de 12.000 euros per "tirar un objecte a la grada" el passat 28 de desembre en la victòria dels del Garden contra Indiana. Hem buscat les imatges. Home, l'objecte en qüestió és un xiclet :)

Els citizens Touré i Adebayor es barallen entrenant


I aquesta nit juguen un important partit contra l'Arsenal de Cesc.
Més imatges d'aquest penós enfrontament entre companys. El togolès sembla que té les hores comptades amb els sky blues.

dimarts, 4 de gener del 2011

Milito, el desagraït


Recordo una roda de premsa, de la temporada passada, en la qual el gran Pep Guardiola deia alguna cosa com (ho poso entre comilles tot i que la frase exacta no és així). "Canviaria qualsevol títol per veure com Milito torna a jugar". I segur que el de Santpedor ho deia de veritat! S'ha tingut paciència amb l'argentí durant més de dos anys, s'ha apostat per ell, se li ha reservat el lloc, se li ha pagat un bon sou, se li han aguantat tota mena de recaigudes i visites nocturnes a clíniques que encara no s'han aclarit i ara... El defensa resulta que vol marxar. Ara que ja està OK, l'amic Gabi Milito diu que necessita minuts, que vol que li obrin la porta, que aquest estiu hi ha Copa Amèrica i que la vol guanyar. És evident que el xicot pot fer el que vulgui amb la seva carrera i que ha de doldre que, contra el Llevant i sense centrals, en Pep fes jugar Sergi Busquets i Abidal... però fa bona la dita que resa De desagraïts, l'infern n'és ple. Fins el 31 de gener hi ha temps per aconseguir una cessió (sembla que aquesta seria la fòrmula que vol Milito) per anar a la Premier o a la Lega. Vaja un Mariscal. Que vagi bé! Adéu Milito. Gràcies per res.

Iker, millor porter del món de 2010...


On és la notícia? La notícia és que un home mossegui un gos i no que un gos mossegui un home, ens deien a la Facultat. És més que evident que Iker Casillas és el millor porter del món (globalment), tot i que jo diria que Valdés és, avui, un pèl per sobre del capità blanc. De tota manera, que el de Móstoles s'esforci perquè tant Julio César (Inter), com De Gea (Atlètic), com Víctor Valdés (FC Barcelona) amenacen el seu liderat indiscutible. Per a un servidor, Iker Casillas fa anys que és el millor porter del món i sempre m'ha fet molta gràcies els qui mantenien que Gianluigi Buffon era millor que el madrileny. Sempre vesteix citar un porter d'altres lligues en converses de cafè. Algú ha vist un bon partit de Buffon? Casillas ha donat una quantitat enorme de punts al Madrit, ha evitat gols cantats amb mans impossibles a la porteria blanca, és un líder al vestidor, és el gendre que les espanyoles desitjarien, va estar sensacional en els famosos penals de l'Eurocopa i, malgrat uns inicis tous a Sud-àfrica, va acabar sent més que resolutiu al Mundial. Les coses, com siguin.

El Barça i el Madrit juguen amb 12

El FC Barcelona: 11 + la pilota.
El Reial Madrit: 11 + l'àrbitre

Avís de cara al sorteig del Niño...

No. No vol dir que Fernando Torres estigui dins del bombo de la loteria :)
El de Fuenlabrada ja ha estat el Niño, ha estat The Kid i... serà un dia el Nen al Camp Nou?

Les famoses vambes ja tenen propietari...


Mooooc! Les estrafolàries vambes són de David Villa. I això que Gerard Piqué havia donat una pista falsa al seu Twitter avisant que, feia pocs dies, Carles Puyol havia anat al zoo de visita i insinuava que el capità blaugrana potser se les havia fet amb la pell d'alguna mena de felí engabiat :) En qualsevol cas, bon rotllo al vestidor blaugrana.

Jugues de porter i tens menys de 20 anys?

Si ets un porter que tens menys de 20 anys, tens un DNI que digui que ets espanyol i tens dues cames i dos braços es veu que Alex Ferguson, el tècnic del ManU, et segueix de ben a prop. Déu! Sembla que l'escocès té mig emparaulat qualsevol porter jove espanyol que despunti...

Albins africans derroten la bruixeria gràcies al futbol



Són una comunitat petita, d'unes 170.000 persones, que viu un calvari lluny dels focus i de l'atenció mediàtica del món civilitzat. A diferents indrets de l'Àfrica negra, néixer com a albí (amb absència total o parcial de pigmentació a la pell) és una autèntica mala passada. Són odiats per tothom. Els rebutgen pel seu color blanc i o bé els persegueixen perquè els bruixots els defineixen com a persones que duen mala sort, bé els persegueixen aquells que volen traficar amb els seus òrgans ja que altres corrents xamanístiques els atribueixen poders màgics. Sigui com sigui, a Tanzània s'ha creat aquest equip de futbol Albino Team, que milita a la quarta divisió, per ensenyar al món que ells no són diferents.

Els futbolistes albins (i la resta d'africans negres amb aquesta absència de pigmentació) viuen aïllats, les dones els escopeixen (per evitar-se la possibilitat de parir un dia un ésser similar), no se'ls dóna feina i no poden estuidar a les escoles al costat dels altres nen@s. L'absència de melanina (no confondre amb la dona d'en Banderes) els dóna, desgracaidament, enormes possibilitats de patir greus càncers de pell sota el terrible sol africà. La seva esperança de vida és, només, de 30 anys.

Si són capturats, els seus cabells, les seves mans, els seus peus i els seus òrgans sexuals (amb elevats preus en els mercats il·legals) acostumen a acabar amb beuratges suposadament màgics. El cadàver complet d'un albí (sense esquarterar) es paga a uns 70.000 euros.

L'Albino United estè entrenat per dos negres (els germans Oscar i Johan Haule) que un dia es van afartar de veure restes de cadàvers d'albins abandonats a les voreres. Entrenen per la tarda, quan el sol no pica i quan els sensibles ulls dels 26 albins que conformen la plantilla, poden distingir la pilota i els rivals. A Tanzània la gent es comença a conscienciar del problema. I també el Govern. De moment, ha concedit llicència a l'equip per jugar a la quarta divisió després d'uns mesos de lluita burocràtica ja que només els donaven permís per fer amisosos.


.

BCN ensenyarà la Copa del Món guanyada pel Barça B a Sud-àfrica


Dins el periple que està fent la Copa del Món per terres estatals, Barcelona l'exhibirà la setmana vinent. El trofeu, guanyat de manera més que justa pels jugadors del Barça, Casillas i quatre amics més, serà al Museu Olímpic de l'Esport (al costat del pebeter del Lluís Companys) del 12 al 15 de gener. Els horaris? Des de les 10:00 i fins les 18:00 hores. El preu? Entrada gratuïta.

dilluns, 3 de gener del 2011

El xicot de Lara Álvarez seria un futbolista català...


No. No és que Sergio Ramos hagi decidit abandonar l'idioma andalús. Resulta que laSexta ha decidit catapultar una nova periodista esportiva. Es diu Lara Álvarez i ja li han donat l'alternativa televisiva. La campanya de màrqueting ja s'ha posat a treballar per trobar una Sara Carbonero 2.0 ja que la xicota de Casillas ja fa temps que enganya a Telecinco. Com la toledana, l'asturina Álvarez ha assaltat la primera pàgina esportivo-rosa d'aquest país. S'ha especulat que podria ser la xicota del madridista Sergio Ramos, però l'indi de Camas ja ho ha desmentit de manera contundent. Sembla que el xicot de la periodista seria Víctor Sánchez (aquell tot terreny de la pedrera del Barça, nascut a Rubí, que ara juga al Getafe). Així, no només Casillas es va menjar el raïm sol (la Carbonara feia les campanades a Telecinco) sinó que en Víctor deuria fer el mateix ja que la Lara també estava enfeinada la nit de Cap d'Any cantant els quarts per a Marca TV.

La noia té un ampli CV periodístic malgrat la seva joventut. De tota manera, el seu paper més curiós va ser donar vida a Laura. Quina Laura? La d'Amo a Laura, el curiós anunci de l'MTV per a 2006 on representava que era una de les cantants del fals grup «Happiness». Buf. De Laura a Lara.

El joc més perillós


Els fumadors ja estem oficialment marginats. La Llei Antitabac treballa a ple rendiment. Em pregunto, però, si no són més nocives les màquines escurabutxaques (també ens costen molts diners els tractaments de ludopatia). Em pregunto, jo que sóc radicalment abstemi, perquè es tolera la presència d'alcohols d'alta graduació (també ens costen molts diners els tractaments contra l'alcoholisme). Una cosa i l'altra també és a la vista dels menors, no? I la pregunta del milió: per què el Govern no prohibeix que als bars hi hagi màquines que venguin tabac? Ah! Clar. Perquè es forren amb els impostos... Denuncien el que costa a la sanitat pública el tractament contra els fumadors i no avisen que tripliquen, com a mínim, les despeses amb els beneficis per la venda. Ai... fariseus...

CR7 i la señorita Pepis



A les xarxes socials s'ha instal·lat un nou debat. Hi ha qui assegura que Cristiano Ronaldo es maquilla abans dels partits. Diuen que porta una fina capa de colorete. Personalment, em dóna igual. Que faci el que li doni la gana. La veritat és que ningú podrà dir que, dins del camp, no és un enorme professional. Egosita, però d'una qualitat individual brutal. No és fàcil ser el tercer millor jugador del món! Mira ahora, mira ahora... ya puedes mirar...
Per cert, en aquest joc online de gratis el pots maquillar. Que quedi ben bufonet!

diumenge, 2 de gener del 2011

Quin blaugrana pot dur aquestes vambes?


Gerard Piqué, que no ha pogut jugar per sanció contra el Llevant, ha baixat al vestidor i s'ha trobat amb aquestes estrambòtiques vambes d'un company. De qui són? pregunta en el seu twitter el central blaugrana? Haurem d'estar atents a la resposta. Jo m'inclino per Alves... No veig ni Iniesta ni Xavi capaços... Què hi dius?

El Barça no sap què és perdre en el 2011 :)


El FC Barcelona s'ha imposat al Llevant, en el primer partit de l'any, per un clar 2-1 que és un resultat més escanyolit i que no fa gens de justícia al que ha passat a la gespa del Camp Nou.

.- Xavi, enorme com sempre, ha igualat amb Migueli el rècord de jugador que en més ocasions ha vestit de blaugrana (549).
.- Al de Terrassa li han donat un micro al final del partit i ha enllestit els agraïments per la via ràpida.
.- Dues assistències d'Alves i dos gols de Pedro.
.- El FC Barcelona ha estat una màquina de fer ocasions.
.- Thiago, hi ha futbolista per estona, assegura presència del planter al mig de camp. El fill de... aviat passarà a ser un home que va tenir un pare que va ser campió del món als EUA.
.- Fantàstic Busquets com a central.
.- Maxwell i Keita, importantíssims, no són mai titulars però acaben sent uns dels que més minuts juguen.
.- Golàs de l'uruguaià Stuani. Serà una de les dianes de la jornada. Fixa't com posa el cos per definir amb una volea de llibre.
.- Messi ja ha arribat a Barcelona després de les seves càlides vacances nadalenques i ha vist el matx des de la llotja al costat de Puyol, Piqué i Afellay.
.- Bon paper de Bojan. El de Linyola, com a mínim, no ha estorbat el joc dels seus companys. Com ha sortit de titular, els de Guardiola han jugat amb un home menys des de l'inici.

Higuaín diu adéu a la lliga

Gonzalo Higuaín, el davanter argentí del Reial Madrit, s'haurà d'operar de l'hèrnia discal i es perdrà tot el que queda de lliga segons ha confirmat José Mourinho. El tècnic portuguès, que ha descartat cap mena de fitxatge i seguirà amb el gat en punta d'atac, ha lamentat que un "il·luminat" hagués fet creure al Pipita que amb un tractament conservador no caldria que s'operés. "Ara ja és tard", ha concedit Mou. L'extècnic de l'Inter i el Chelsea no ha volgut donar noms a l'hora d'apuntar cap a l'il·luminat però ha recalcat que no era ningú de l'equip mèdic del club blanc. Recordem que el millor jugador del Reial Madrit actual va venir a Barcelona per buscar una opinió més conservadora i no haver d'operar-se. La va trobar a la conulta del doctor Cáceres.

El Camp Nou es lliura de la Llei Antitabac


Avui entra en vigor la Llei Antitabac. La pregunta és... què passarà als estadis de futbol? És a dir... el soci del Camp Nou, tradicionalment vinculat al cigar (puro) i al burruuu, podrà seguir fumant? La resposta és que sí. Als recintes esportius oberts se seguirà tolerant el fum del veí. Ara bé, com no es pot fumar en un parc infantil ni als seus voltants, què passarà quan un soci encengui el seu habà i el seu company de cadira, que vagi al futbol amb el seu fill@ menor, es queixi? A la Premier, la Bundesliga o al Championat, això no passa.

Quin és el lloc més estrany per deixar-se el mòbil?


Recorda l'anunci d'en Pedro de la Rosa, oi?