"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 11 de febrer del 2011

Quan les jugades d'estratègia són un art!

Imita #eldelsquadres i guanya un partit vs Piqué


Gerard Piqué és una autèntica màquina del Facebook i del Twitter. La seva imaginació no té fronteres (Moc, moc). Conscient del rebombori de la wakafoto i de l'èxit del seu amic de la infantesa, Pipo Torres, que ja és conegut a les xarxes socials amb #eldelsquadres, el central del FC Barcelona s'ha empescat un original concurs. Es tracta d'enviar imatges (una per persona) imitant el seu amic amb camises de quadres amb camises "originals i estil llenyataire" i les fotografies, amb les dades personals, s'han d'acredcar a aquesta adreça 3gparaeldeloscuadros@gmail.com abans de diumenge a les 22:00h. Els guanyadors (un màxim de 10) tindran com a premi poder jugar un partit de futbol sala contra els amics de Piqué entre els quals hi haurà el capità del Barça, Carles Puyol. Les bases, aquí. Si llegeixes aquest pots fora de Catalunya, no t'amoïnis. Piqué et paga les despeses del viatge. El jugador català avisa que l'equip que es formi pot ser masculí, femení o mixt. Ah #eldelsquadres farà la sacada d'honor! Per cert, en Pipo Torres ja ha rebut substancioses ofertes de la premsa del cor. Aguanta Pipo! Moc, moc!

dijous, 10 de febrer del 2011

Aficionat matosser de Messi o broma televisiva?

Jorquera, dorsal 12 a les llistes de CiU per Girona


A Jorquera l'ha convençut un "projecte jove i frec"

L'exporter del FC Barcelona i del Girona FC, Albert Jorquera ha decidit donar el salt a la política municipal. El de Bescanó, que s'havia retirat per dedicar-se al negoci familiar de les joies aprofitant que és gemmòleg, ha fitxat per CiU de Girona. Serà el número 12 en una llista que encapçala Carles Puigdemont. Asseguren que Jorquera podrà aportar coses noves tant des de la seva vessant de coneixement esportiu per dissenyar el model que Girona necessita i es valorarà la seva experiència com a comerciant. Jorquera, de 32 anys, té un CV envejable: 2 Champions, 3 Lligues espanyoles, 3 supercopes espanyoles, 2 copes Catalunya i 1 copa del Rei.

Amb aquest F150 no es podrà guanyar mai la F1


Fa uns dies, l'Scuderia presentava el nou Ferrari per a la temporada 2011 que és a punt de començar. Havien batejat el nou monoplaça, dissenyat a imatge i semblança de Fernando Alonso, com a F150, en honor als 150 anys de la reunificació d'Itàlia. Però resulta que ja hi ha un F150 al mercat. És una furgoneta de Ford i la firma estatunidenca ja havia interposat una demanda. Des de Maranello ja s'han afanyat a demanar disculpes i asseguren que anomenaran a la mova màquina amb el seu nom complert: Ferrari F150 Th Itàlia.

"Piqué... eres el tigre de Shakira?"

Gran pregunta. Minut 1:04

El propietari del Milan presenta armes!


Gràcies Nat

dimecres, 9 de febrer del 2011

El suïcidi que va marcar la vida de Pete Mickeal

Aquest dijous arrenca la Copa de bàsquet que, al meu gust i al marge de la Champions, és la millor competició que se celebra a Europa. Per format, per emoció, per nivell, per qualitat i per interès. L'estatunidenc Pete Mickeal torna a la disciplina blaugrana després de ser operat, a Miami, pel metge personal de Michael Jordan. Pete Who? és un dels millors estrangers que ha passat per l'ACB amb un passat digne d'una novela. El repassem?

Mickeal és un paio curiós a la pista. Barreja la potència, la força i la qualitat amb una tranquil·litat que fa esborronar els seus rivals. El jugador blaugrana, però, ha hagut de patir molt i la seva infantesa segur que l'ha marcat. Sa mare es va morir de càncer i, de ben petit, va viure amb un cosí, que li va fer de pare, fins que es va suïcidar amb només 21 anys. Dos cops duríssims d'encaixar per a un Pete Mickeal que sempre ha declarat que no oblida la seva complicada infantesa i joventut. Per a ell, tots els dies de la seva vida, per dolents que siguin, mai es podran comparar en el que va patir de petit.

El de Rock Island va passar per moments molts durs. Sense relació amb el pare, orfe de mare, amb el germà gran a la presó... El xicot es va perdre. Va estar sis mesos sense aparèixer per l'escola i el seu futur semblava lligat a la delinqüència, a la droga o a les bandes juvenils.

Però a la vida del jugador del FC Barcelona va aparèixer David Watts, persona que avui és el seu entrenador personal. Watts va quedar parat amb les habilitats del jove Pete amb la pilota de bàsquet i es va apropar al noi introvertit per arrencar-lo, de mica en mica, de la terrible depressió que patia. Watts es va convertir en un referent per al d'Illinois. L'obliga a entrenar, a millorar, a afeitar-se, a rentar-se, a lluitar, a tornar a classe... Avui, Pete Mickeal recorda la inestimable ajuda que va rebre dels pares de Watts i, agraït, els ha comprat una casa i un cotxe per cadascú a la millor zona de Chicago.

Fixa't en la foto de Gilbert Arenas


Què? No has vist res d'especial? Gilbert Arenas, per als no iniciats en el món de l'NBA és el jugador que apareix en segon terme, és un individu força polèmic. Dins i fora de les pistes. Amb més d'un judici a les seves esquenes ha protagonitzat situacions lamentables com quan, sent jugador dels Wizards, va treure a passejar una pistola al vestidor de la franquícia de Washington en plena discussió amb un company per uns deutes de pòquer. Doncs bé. Si et fixes en la imatge, hi ha un paio que li dóna una carta. Un admirador? La factura del súper? La tàctica per a la segona part? No. És un agent judicial que havia de lliurar-li a Arenas una citació judicial per l'afer que manté amb la seva exparella, Laura Mendoza Govan, que el denuncia per no passar-li la pensió dels tres fills que tenen en comú. Curiós que, en no poder localitzar la megaestrella, el xicot pensés... no se m'escaparà en ple partit :) Ara, torna a mirar la foto. Si vols, és clar!

Gràcies Laurita!

Bon humor en els enginyers d'Hispania


Cal la traducció del cartellet que hi ha al cockpit del nou Hispania per a la propera temporada de la F1! "Compte: Aquest vehicle es mou molt ràpid. Només per a conductors professionals".

dimarts, 8 de febrer del 2011

Si Villar vol veure el Papa, que es pagui el viatge!

Realment, el complot anti FC Barcelona és fantàstic. Ho revisem? Amistós de la selecció estatal, sense cap mena d'interès, a Mèxic just quan s'havia d'encetar aquesta temporada. Doncs tots els blaugrana, que no havien tingut pràcticament vacances, engabiats cap al país nord-americà. Que el Felipó monta una festeta, el dia abans d'un matx de lliga, i els blaugrana no hi volen anar per rebre el prestigiós premi (que és un breu en qualsevol diari estranger amb ets i uts), doncs trucada del ciutadà Joan Carles i que viatgi el pobre Xavi a Astúries. I, ara, El president de la RFEF, Ángel Maria Villar, es veu que vol anar al Vaticà a saludar el Papa i, per tal que el viatgi li sorti gratis, fa anar tota la selecció estatal a veure Benet XVI. Què? Que el Barça juga dos dies després a l'Emirates contra l'Arsenal en partit de Champions? Que es fotin!. Com s'han anat foten fins ara. Que Espanya és un país constitucionalment aconfesional? Que es fotin. Que el Papa és el Papa i la foto sempre és xula. El més greu però (i segons fonts molt properes a l'Arquebisbat de Barcelona a qui hem consultat) és que a en Ratzinger tant li fot l'esport. Ni li agrada, ni el segueix, ni l'importa gens. Així com Joan Pau II era un malalt (gimnàstica, esquí, esport), el seu successor és un entusiasta de la litúrgia cristiana, de tocar el piano i de llegir. Amb aquests antecedents...

PS1: Home, els jugadors, que ja tremolen per la txapa que els pot caure del Sant Pare, podrien donar una lliçó als futbolistes de la selecció vaticana.

PS2: En la línia de títols exòtics que darrerament rep Del Bosque (Nabo de Oro, Marqués) encara li podria caure una nunciatura a Burkina-Faso o a Sudan del Sud que es veu que s'han fet independents.

PS3: Als jugadors de la selecció estatal segur que els han regalat tota mena de cotxes de marques caríssimes... però segur que els falta un papamòbil al garatge. Doncs res, que aprofitin a veure si en regalen un per cap...

Robert Kubica: Reflexions post accident

1) Ja ho deia. Un dia tindrem un disgust en el món de la F1 per aquesta mena de parides pretemporada. Greu accident del polonès, Mark Webber es va trencar la cama fent bicicleta de munyanya i els amics de Ferrari seguiexen jugant amb foc cada gener.

2) Robert Kubica, que ha tingut el suport de Fernando Alonso ja que el polonès és l'únic amic que té l'asturià en el Circ, ja mou els dits, ha preguntat pel seu copilot i els metges li han tornat a provocar el coma.

3) En sis dies l'han de tornar a operar. Els metges, que han descartat la infecció, encara no han atacat les lesions terribles al colze i a l'avantbraç drets.

4) Kubica ja té la mà calenta. Els metges ho han celebrat perquè demostra que hi ha circulació de la sang.

5) El pilot de la F1, un dels més estimats, ha perdut tanta sang que li han hagut de practicar transfussions abans i després de l'operació d'urgència de set hores i mitja destinada a evitar l'amputació de la mà i del braç dret.

Waka-suggeriment al ciutadà Joan Carles I


Des de la modèstia, ens permetem aconsellar el ciutadà Joan Carles I i al seu equip de Protocol que, el proper Nadal, durant la txapa televisiva de torn, acompanyi el seu discurs (sempre interessant i atinat) amb la wakafoto de Piqué i Shakira. Ja que el Borbó no té cap mena de problema en aparèixer a les nostres llars al costat d'una fotografia d'ell mateix amb la selecció estatal, la imatge d'aquest diumenge a la matinada apareguda al twitter del central català quedaria la mar de mona i, a més, subratllaria la imatge de campetxano del ciutadà Joan Carles I. També seria un bon missatge per demostrar que la metròpoli manté una bona relació amb els immigrants colombians i amb el país americà. L'únic problema? Negociar amb la llei Sinde sobre els drets d'autor. De res.

Ara entenem aquesta imatge...


Quan el FC Barcelona va guanyar la darrera lliga, la dels 99 punts, la notícia no va ser que Messi estava sobri, ni que les filles d'Abidal tenien fred i necessitaven una jaqueta. Que equivocats estavem tots! No vam donar importància al ball de Dani Alves. Que si ho feia perquè el Mundial estava a punt de començar, que si ho feia perquè ell també apareixia en el video promocional de la Shakira... No. El defensa brasiler donava pistes, aixecava la llebre, mortificava Piqué... I, és clar, hi ha coses que, entre homes, no ens perdonem :)

Vaga de sexe a Bèlgica... i al Bernabéu?


Bèlgica porta una barbaritat de temps sense Govern. Tant és així que les dones dels polítics d'aquest país han decidit organitzar una vaga de sexe fins que els seus homes no s'entenguin i aconsegueixin una entesa per a la governabilitat. La inductora és la senadora (foto) Marleen Temmerman del Partit Socialista Flamenc (S.PA). Dues reflexions.
1.- Florentonto podria exigir el mateix a les dones dels jugadors del Reial Madrit fins que no guanyin alguna cosa. La Sara Carbonero es veuria afectada! I les putes menors d'en Bensema, també! I tota la colla d'amistaçades, amants i botineres dels jugadors blancs! Catàstrofe nacional!.
2.- Segona conclusió, la més inquietant, la Temmenman en el moment de declarar l'abstinència vol dir que abans tenia sexe! Això és estòmac, tu! Realment, hi ha gent per tot :)

dilluns, 7 de febrer del 2011

Llegeix els llavis d'Eto'o


"Soy Samuel Eto'o. Soy el mejor"

El paio de la camisa de quadres triomfa a internet


Hores després de l'aparició de la Wakafoto, internet està revolucionada. I no pas pel que sembla la confirmació de la relació entre Gerard Piqué i la Shakira sinó per l'aparició del paio de la camisa de quadres de tonalitats malves. S'han fet milers de bromes a internet especulant amb la identitat del noi i, sobretot, del misteriós significat del gest que fa amb les mans. De fet, l'interès és tan gran que al xicot ja li ha sortit un representant: el propi Gerard Piqué. Aquest dilluns al vespre, el català ha escrit que "ell" representa el paio i que qui vulgui parlar amb "#eldeloscuadros" haurà d'entendre's primer amb mi". Piqué demana "respecte a la intimitat" del qui, suposem, deu ser un seu amic. "Moooc, moooc!" De moment, ja té un grup de seguidors al Facebook, és protagonista d'infinitats de fòrums de la xarxa... És un amic de la infància de Gerard Piqué.

PS1: I el més important... On és la mà esquerra de Piqué? Per això riu tan contenta la Shakira?

Un gol amb el penis!


Ojut a la protesta posterior de l'equip rival :)

Christina Aguilera i el seu pecat mortal a la Superbowl


La cantant Christina Aguilera s'ha inventat una estrofa de l'himne dels Estats Units instants que ha cantat instants abans de la Superbowl de Dallas. Buf. Gravíssim tenint en compte que els estatunidencs tenen el seu himne com a intocable. "El porto cantant des dels set anys" ha dit, intentant justificar-se l'artista. Per cert, els Green Bay Packers han assolit el títol, per quarta vegada a la seva història, derrotant els Pittsburgh Steelers (on juga el meu heroi) per 31-25.

Ja tenim la Wakafoto


El propi Gerard Piqué l'ha penjada al seu Twitter. És de la festa d'aniversari del central del FC Barcelona i de la cantant Shakira que, curiosament, van complir el passat 2 de febrer 24 i 34 anys, respectivament. Piqué apareix abraçat a Puyol, la colombiana-libanesa-catalana és en primer terme al costat d'una amiga que denunciarà el seu perruquer i crec que la que està al costat del capità del Barça és la seva xicota, Malena Costa. El millor, però, és el paio de la camisa rosa-malva-violeta. Què diu? Que han anat a pescar i han capturat una truita així de gran? Que Piqué la té així de gran? :)

Diumenge d'ensurts...

Estava mirant el Boston-Orlando i em van preocupar les imatges de la lesió del jugador dels Celtics Marquis Daniels després de topar amb l'esptalla de Gilbert Arenas. Cau comn un sac i es queda inconscient. Esfereïdores imatges mentre es crida l'ambulància. Els seus companys es poden a resar a la pista i tot feia pensar en una tragèdia. Al final, el jugador, lligat a la llitera, va alçar el polze i tothom va respirar al Garden.

Impactants imatges que ens vèiem unes hores després del brutal accident de Robert Kubica (Reanult) mentre prenia part en un ralli a Gènova al volant d'un Skoda Fabia. Lesions i múltiples fractures a la cama, braç i mà dreta després d'impactar amb el mur d'una església. Finalment, i després de set hores d'intervenció, els metges han decidit descartar l'amputació de la mà aconseguir restablir, in extremis, la circulació de la sang als dits. Es calculen uns cinc mesos de recuperació, tot i que no acaba de quedar clar si el polonès podrà tornar a competir. De moment, sembla que serà baixa tot el 2011. Recordem que Kubica ja va patir un brutal accident al traçat del Canadà que es va saldar, contra tot pronòstic, sense cap mena de conseqüència. El polonès sempre va relacionar haver sortit sa i estalvi de Montreal amb l'estampa de Joan Pau II que sempre porta sota el casc. El català Pedro de la Rosa torna a sonar.

Sense paraules...

CR7 i Mou són humils; les putes del seu país, també :)

La rajada de Mou quan deixi el Madrit serà brutal!

Tots els simpatitzants i socis del Reial Madrit encara no ho han pensat. Però jo ja em deleixo per conèixer la primera roda de premsa que faci José Mourinho, aquest estiu, quan deixi el club blanc. Fixa't que no hem escrit "si deixa" sinó "quan deixi". El seu futur sembla lligat a la ciutat de Manchester i The Special Five no s'ha caracteritzat mai per tenir pèls a la llengua. La rajada serà brutal i a la capital espanyola l'acabaran anomenant persona non grata. Com a Catalunya. Mou es revenjarà de tot el que ha hagut de patir aquesta temporada: Florentonto, Valdano, Canalillo, PeLeón, Benzemiau, Albiol, Sergio Ramos, planificació de l'equip, tractament amb la directiva, relació amb la premsa, que si el club l'ha decebut, que si...
Mou, un home murri i sense la paraula por en el seu diccionari, coneix la línia de flotació blanca. "Conoixendu comu si facen les coises en el Madrid, no m'istraña que el Barça sia el mellor club do mondo". Ahhh