"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 3 de setembre del 2011

Casillas es va emprenyar amb Mou pel mobbing del tècnic a Pedro León

Es veu, segons explica el diari AS, que el veritable motiu l'emprenyamenta entre Mourinho i Iker Casillas no té res a veure amb la suposada trucada del porter del Reial Madrit amb els capitans del Barça per posar pau després de la Supercopa espanyola. Es veu que Casillas està emprenyat amb Mou, com a capità que és, pel pèssim tractament que el de Setúbal ha donat a jugadors com Pedro León a qui no volia veure ni en pintura.

Segons aquest rotatiu, The Special Five, hauria estat fent la vida impossible al ja jugador del Getafe (que ha signat una clàusula que impedeix que parli de Mou). Fins i tot, Mou es va atrevir a tancar, amb el seu cotxe, el del murcià per tal que no pogués maniobrar per sortir. Simpàtic, oi?

Un àrbitre demana una foto a Messi en ple partit!

El millor jugador del món fa veure que no ho veu. Curiosa imatge de l'amistós que l'Argentina va jugar a Calcuta. L'àrbitre demana una foto al blaugrana. O li vol vendre la càmera? Si Leo Messi arriba a marcar, què hauria fet el col·legiat?

Sense medalla per culpa de la cua de cavall

La bielorussa Nastassia Mirochyk-Ivanova ha acabat quarta en la final de longitud del Mundial de Daegu. De res va servir el seu millor salt que l'hauria catapultat a l'or amb un 6,90 de somni. Un simpàtic jutge l'ha desqual·lificada perquè la seva cua de cavall va fregar la sorra. Per tant, i reglament, en mà: salt nul. Sanció tan estúpida com una groga per treure's la samarreta després d'un gol.

Arbeloa no defensava Iniesta

Que la Caverna no s'equivoqui. Arbeloa no va anar a defensar Iniesta en el partit amistós contra Xile de la selecció estatal d'aquest divendres. El jugador del Reial Madrit simplement va fer el que li dicta el cervell reptilinià i va donar sortida a les seves passions més baixes. El lateral gaudeix d'aquestes situacions en les que es troba com peix a l'aigua i va anar a repartir llenya, amb gran professionalitat (per cert), entusiasmat i sense aturar-se a pensar en res més.

Cansat dels titulars espanyolistes que respiren lloant una acció penosa per vendre que no hi ha problemes. Del Bosque va demanar al tècnic xilè la picabaralla final per escenificar una tangana per posar pau... a través de la guerra?

El blaugrana Unzué segueix sent un porter... de collons

Has vist el punt de Monfils davant Ferrero?

Amazing... No ho intentis a casa...

Mesut Özil o David Copperfield?

On collons és el turc? S'esfuma de les imatges! És tot un escapista!

Piqué guanya 40.900 euros en una timba...


Si posessim el central del Barça a jugar partidetes tota la nit, ja no caldria la publicitat de Qatar a la samarreta. Com m'agrada el look del català en plena partida! En Piqué amb lupes de sol (perquè no li vegin les reaccions dels ulls), amb una gorra i anb uns cascos a les orelles per escultar música... Shakira? El jugador català va pagar 5.000 euros per asseure's al Casino de Barcelona (aquest és el preu per entrar) per jugar contra cracs del joc de marres i va acabar tercer amb 40.950 euros a la butxaca. A partir d'ara... PikePoker.

Moralismes al marge, no crec que sigui la imatge que ha de donar un jugador del Barça quan està lesionat. La ludopatia és un mal (mal) negoci.



I el 27 d'agost publicava aquesta foto al seu twitter. "Ho tinc dominat. Sóc el blau", deia la seva piulada!

Xavi i Cesc s'alliten?

Mira els fotomuntatges amb els quals el Daily Mail escarneix Cesc Fàbregas...








dilluns, 29 d’agost del 2011

Ricardo Gomes, tècnic de Vasco, té un vessament cerebral en ple matx

La seva vida penja d'un fil i és en un hospital.

FCB-Vila-real (5-0): Un altre dia a l'oficina...


1.- Què passaria si el Reial Madrit tingués cinc baixes en defensa? Posem per cas que Mou no pot comptar amb Sergio Ramos, Marcelo, Pepe, Carvalho i Arbeloa? Un desastre, no?

2.- Mentre el madridisme s'escorria de gust (amb Carlos Martínez i Michael Robinson com abanderats) davant el 6-0 del Madrit davant un Saragossa que serà equip de Segona el proper mes de març, el Barça de Guardiola ha fet molt petit un Vila-real (equip de Champions) amb un bany de futbol. Els de Juan Carlos Garrido, sumant totes les accions, no han arribat a tenir ni cinc minuts seguits la pilota als peus. Thiago, Cesc, Alexis i Messi (2) han signat uns gols de veritable mèrit. No pas com els de Cristiano Ronaldo que només pot anotar contra rivals molt febles ja que el de Madeira se segueix esborrant en els partits grans.

3.- Pep aposta per una defensa de tres amb un Mascherano immens que, amb Abidal i Busquets, han impedit que Valdés s'hagi embrutat la roba el dia que el de Gavà igualava Zubi com el porter amb més partits disputats vestint de blaugrana (410). No sé si Valdés és el millor porter del món, però és el millor porter pel millor equip del món.

4.- Que Thiago i Cesc no són compatibles? Patapam! Els dos titulars i els dos mullen. Que no són compatibles Busi i Mascherano? Patapam! Entre els dos anul·len la línia creativa d'un equip d'altíssima qualitat que estima la pilota.

5.- Pep segueix fent de les seves i en un dia en el qual no hi havia massa alçada, rebutja els gilicòrners tan habituals per posar pilotes a l'olla. Curiós.

6.- Menció especial es mereixen Mascherano i Keita. Quan el Barça va fitxar l'argentí del Liverpool ja vaig escriure que no sabien què fitxaven. No incorporaven un futbolista, sinó tres pel mateix preu. Al malià Keita, per la seva banda, no se li reconeixerà mai prou el seu treball, el seu sacrifici i la seva capacitat d'oxigenar i fer d'àncora.

7.- Que no sabem on posem Cesc? Doncs de fals davanter centre. El d'Arenys, aprofitant que té una arribada letal, juga com a fals 9. A la part superior del rombe del mig camp i destrossa les defenses locals. El maresmenc, quan no arriba, fa una passa de somni per habilitar un company. El més content és Del Bosque. El salmantí no va saber què fer de Cesc a Sud-àfrica perquè Pep noli ho havia explicat i no el podia imitar. Ara ja ho sap. I s'endurà els elogis. Que li aprofitin!

8.- Alexis. Sempre havia escrit que Cocu i Touré Yayá havien estat els dos futbolistes que, sense haver mamat Masia, millor s'havien acoplat a l'ADN Barça. Potser és d'hora dir-ho, però el xilè Alexis Sánchez sembla que hagi jugat tota la vida amb els que avui són els seus companys. Poderós físicament, ràpid com un llamp, defensa com Eto'o, s'aventura en l'u contra u descaradament i obre el camp tal i com exigeix Pep Guardiola.

9.- El respecte del Barça? Amb 3-0 i el matx sentenciat, els de Pep Guardiola han seguit buscant més gols. Mai he entès els equips que alcen el peu del pedal. El rival es mereix que juguis al màxim. Aquesta és la millor mostra que el valores. El Barça segueix jugant de la mateixa manera i amb igual intensitat encara que guanyi per 5-0. El públic s'ho mereix i el rival ho necessita.

A Osvaldo li ha faltat poc per rajar de l'Espanyol!


L'argentí de la Roma ha obert la boca. I ho ha fet per carregar contra l'Espanyol; un club modest però que l'ha permès embutxacar-se un bon contracte amb els gialorossi: al voltant de quatre milions de mitjana per cadascuna de les quatre temporades que es passarà a l'Olímpic. "Sé que jugar a la Roma no és com fer-ho a la Fiore, al Bolonya o a l'Espanyol. És un equip gran". "Tinc ganes de tornar a sentir l'adrenalina del públic" assegura referint-se a què, segons ell, Cornellà-el Prat no animava. A més, quan li han preguntat si estava d'acord amb el preu que els de Luis Enrique han pagat per fer-se amb els seus serveis, Osvaldo ha contestat: "No. Jo em mereixo més diners". Una mica d'humilitat, noi!

Dayron Robles perd l'or en els 110 tanques de Daegu per empentes a Liu Xiang

Quin Mundial! Sensacional! Ara tenim la desqualificació del cubà que s'afegeix a la cursa dels 100 metres de Tuvalu, a la sortida falsa a la marató femenina i a la sortida falsa del fatxenda d'Usain Bolt! Quina serà la propera?

On és la sorpresa del 8-2 encaixat per l'Arsenal a peus del ManU?

L'Arsenal ha anunciat que pagarà el proper desplaçament a tots aquells gunners que van ser a Old Trafford veient com encaixaven un contundent 8-2 a peus dels ManU. El món del futbol en va ple, aquest dilluns, de la derrota. Però jo em pregunto... qui se sorprén, encara, amb l'Arsenal?

Vaig veure el partit i, als cinc minuts, ja hauria escrit que els de Wenger caurien per 6-0. Al final va ser 8-2. Jo no em vaig sorprendre. Si l'Arsenal, que teòricament és un equip a qui li agrada tenir la pilota, li treus peloteros com Cesc o el franceset Nasri és absolutament lògic que es converteixi en una caricatura. Si l'Arsenal creu que pot optar a classificar-se per a la Champions de la propera temporada, ja pot anar buscant un davanter de garanties. Van Persie, lesions al marge, està més sobrevalorat que Xabi Alonso (que ja és dir).

Els problemes per a Wenger, que fa temps que demano que deixi les banquetes per asseure's als despatxos, es concreten amb un porter sense cap mena de garanties (Wojciech Scszesny), un Arxavin que desapareix dels partits a la velocitat del llamp, uns centrals que són més que innocents (Djorou, Jenkinson i Vermaelen), una defensa tova i un Theo Walcott que s'estanca cada matx que passa.

Si la defensa és penosa, la davantera és horripilant: Bendter (que un dia va fer un gol), l'eterna esperança del marroquí Chamakh (personalment, m'agrada) i l'ivorià Gervinho que no té el cap per jugar en un equip com l'Arsenal i que es passarà mitja tenporada dlesionat. A aquest pas, l'Arsenal baixarà de categoria: queda escrit. Wenger ha tingut un equip fantàstic per guanyar títols, els ha escanyat i els jugadors s'han cansat. Tuturú!

La pregunta és: quan trigarà Jack Wilshere en abandonar l'Emirates?

Quin tip de riure m'he fet amb l'eliminació del fatxenda d'Usain Bolt

Crec que mai a la vida he odiat tan un esportista (amb permís d'Hugo Sánchez) com Usain Bolt. El jamaicà, que és pensa que a més de ser un ateleta és graciós i divertit, és un fatxenda com no n'hi ha d'altre. Al Mundial de Daegu l'han eliminat. No m'estranya. Ho celebro. El xicot es passa mitja hora abans de la sèrie fent posturetes a la càmera conscient que el món l'enfoca. I, després, per una terrible i imperdonable manca de concentració es queda fora. Segur que ja estava pensant quina seria la seva gilicelebració amb la que obririen els TNs del món. Juas, juas. Quina manca de respecte pels seus rivals. Que n'aprengui!


Acabarà com Denis Rodman. Aquest noi ha anat de més a menys. Va irrompre en el món de l'atletisme guanyant-se les simpaties de tothom per la seva naturalitat, frescor, condicions físiques, anarquia sobre la pista i destacant per fulminar els rivals amb un estil matosser i gens acadèmic. Però al jamaicà se li ha pujat perillosament la fama al cap. La gent que el porta (ell no és res més que una multinacional) deuria pensar collons, hem trobat la gallina dels ous d'or. I han volgut potenciar el producte Bolt sense pensar que estan fent malbé l'Usain. Es vol fer el divertit, l'espontani i em provoca una greu vergonya aliena