"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 22 de gener del 2011

Un altre dia a l'oficina (3-0)...

1.- El FC Barcelona, entre badall i badall i entre becaina i becaina, li ha clavat tres golets al Bollywood Racing (Pedro, Messi (p) i Iniesta) sense despentinar-se. Desgraciadament, s'ha demostrat que els de Santander no ens llegeixen ja que sinó, tot això que s'haurien estalviat els de Miguel Ángel Portugal.
2.- Toño és un excel·lent porter i ha evitat que la renda blaugrana es multipliqués, com a mínim, per dos.
3.- Abidal segueix estant pletòric tant físicament com tàctica. El Camp Nou ha corejat el seu nom.
4.- Moltes semblances entre el partit d'anada al Sardinero, que obria la lliga, i el d'avui al Camp Nou. Aleshores, a l'agost vam titular Messi sentencia en el 3'. Avui hauriem pogut escriure Pedro sentencia en el 2'.
5.- El FC Barcelona suma 55 punts, 63 gols a favor i 14 partits seguits guanyant en lliga igualant el rècord del Barça de Rijkaard. El podrà superar dissabte vinent (20:00h Gol/C+Ll) contra l'Hèrcules que és l'únic equip que ha guanyat els de Guardiola en la lliga actual.
6.- Maxwell i Keita segueixen sent fonamentals.
7.- Què fa Adriano al Barça i Víctor Sánchez al Getafe? Pregunto.
8.- Bojan, viu. Per evitar que el Camp Nou es pronunciï sobre el seu cas, el de Linyola ha entrat furtivament al terreny de joc quan ha estat canviat per aprofitar l'ovació que s'ha endut Pedro.
9.- El Racing se suma a la llarga llista d'equips que, sense fer res malament i sense cometre gairebé cap errada, s'endú un golejada del Camp Nou.
10.- I, per cert, a la defensa del Racing hi havia Henrique. Ai, Enrique. Portava el 2 a l'esquena. Ha estat el més destacat del brasiler.

Missatge per a Messi: Sí, Leo... Tranki. Ha quedat ben clar que és l'aniversari de la teva mare. Tampoc feia falta que ensenyessis la remera interior tantes vegades, home... Veus?

Ho has vist tot en una pista de tennis?

Austràlia 2011

Messi prepara el seu assalt a internet!

Cristiano Ronaldo és el més futbolista amb més seguidors (i seguidores) a la Xarxa. El crack de Madeira té 15 milions de seguidors. Leo Messi en té només 13. 13 milions, volem dir. Però la principal diferència és que l'argentí del Barça no té ni Facebook, ni Twitter, ni pàgina oficial, ni... Diuen que el seu entorn està a punt de treure a la xarxa el full equip de les noves teconologies. La lluita CR7-LM10 es desplaça, ara, de la gespa als ordinadors i altres estris dissenyats per connectar-se a internet.

El dia que Afellay alci el cap...

El dia que Afellay, els amics li diem Ibi :), alci el cap; els rivals tremolaran encara més quan s'enfrontin al totpoderós FC Barcelona. El jove holandès, de qui admeto que en desconec encara les seves habilitats al marge d'un poderós xut, una enorme facilitat per caure a l'esquerra i una excel·lent tècnica, té molt bona pinta. De moment, va entrant poc a poc en el futbol de Guardiola. El joc del Barça és el més senzill del món... però s'ha d'executar a una velocitat infernal només a l'altura dels jugadors dels que disposa en Pep. En el primer matx (va jugar molt poquet) el pobre Ibi no va ni olorar la pilota. En el segon partit, el tendre holandès va aconseguir fer una passada a un que anava vestit com ell i, en el tercer, va començar a engaltar canonades sense contemplació amb l'ansietat de guanyar-se un lloc en el caríssim 11 blaugrana. Paciència, Afellay. De moment, preocupa't en alçar el cap quan tinguis la pilota controlada i deixa d'emular un toro que ataca la capa del toreru. Quan ho facis, no hi haurà aturador!

Mourinho i la tàctica del goril·la... albí!

Quina imatge més espectacular la d'en José Mourinho a la banqueta del Calderón en els instants previs al partit de tornada dels quarts de final de la Copa. Assegut on els futbolistes que no són de la partida reposen els peus, el tècnic donava l'esquena, divertit, a la munió de fotògrafs que volien capatar la seva imatge saludant-se amb Quique Sánchez Flores. Em va recordar en Floquet de Neu. Recordes el goril·la albí del zoo de Barcelona? El gegant animal, mentalment desequilibrat gràcies a les llargues hores d'exhibició, es dedicava, amb un menyspreu gariebé olímpic, a donar l'esquena als milers de turistes que amb les preceptives càmeres disparaven els flaixos per captar una imatge que, amb la mort de la mona, esdevindria històrica. Mourino va fer el mateix que el seu ascendent en l'escala genètica i s'hi va posar d'esquena. Sort que, a diferència d'en Floquet, el lusità no es va dedicar a ruixar de caca el vidre que separava la difunta mona dels seus admiradors. Home, el Reial Madrit podria tirar una línia de peluixos amb la cara de Mourinho.

divendres, 21 de gener del 2011

Interviú ja ha ofert un top-less a Laia Sanz?


Som de Laia Sanz. Ens cau molt bé aquesta esportista de Corbera (sí, Arcarons, ja sabem que tu estaves al darrera, home, no cal que ho diguis en cada total) que ha estat campiona del món de trial mil i una vegades i que ha acabat com a primera dona classificada en el seu debut en el Dakar. Creus que Interviú ja s'ha afanyat a proposar-li un top-less? Això sí, molt finet, amb molta classe i molt estil. Molt cool. Amb el casc i la granota rotllo Jacq's, amb les mil medalles que té tapant la pell, amb els pneumàtics, bruta de greix per donar-li un toc Playboy? Encara no ho han fet? Ja t'han trucat? Laia, no caiguis!

PS1: A la Gemma Mengual també li ho van proposar. Amb les medalles tapant les tetes. La nedadora va dir que no i la revenja va ser un robat (dels de veritat) a la platja. No et perdis el titular de la revisteta... Dos de plata

PS2: Clar que els top-less més desitjats relacionats amb el món de l'esport serien el de la Sara Carbonero i el de l'atleta Marta Domínguez, implicada en l'Operació Llebrer, nua, embarassada i amb la cinta rosa. Tipus Demi Moore. Toma ya!

El Barça, contra anxoves i vaques sagrades




Recordes les vaques sagrades del Dream Team de Cruyff? Doncs resulta que les vaques sagrades, de veritat, visitaran demà el Camp Nou (20:00h C+Ll, Gol) per enfrontar-se el Barça. Resulta que el multimilionari hindú Ahsan Alí Syed, que és el paio de la foto i a qui les autoritats angleses no li van deixar comprar el Blackburn Rovers pel seu passat complicat i obscur econòmicament parlant, no sabia què fer amb tants diners i s'ha comprat el Racing. Eixugarà el deute (20 milions), liquidarà el prèstec del Govern de Cantàbria que era de set milionets (Revilla ja li haurà regalat a l'amic asiàtic les seves reputades anxoves?) i avisa que fitxarà a tort i dret. Desconeixem si ja ha dit que "era del Racing des de petit".

Syed té 36 anys i resulta que ja és president de la Western Gulf Advisory (WGA), que és una empresa creada l'any 2008 amb seu a Bahrain i que es dedica al petroli, a rescatar empreses amb dificultats econòmiques, inversions... Quin tuf, oi?

Sembla que l'indi farcit de cèntims farà efectiva la compra el darrer dia de Gener i, de moment, està més preocupat buscant un lloc a Santander per fer-se una caseta i mirant si a l'aeroport cap el seu discret jet privat. Ai, Racing, Racing. Encara recordo com van acabar amb l'ucranià Dimitri Piterman (l'entrenador-president) que va deixar tirat el club després de barallar-se amb tothom i que, actualment, es troba amb parador desconegut.

Cinc blaugana van a viure a Springfield amb els Simpsons


Són impossibles d'identificar. Matt Groening, el pare de l'exitosa sèrie dels Simpsons, ha decidit fer un particular homenatge a la selecció estatal campiona del món a Sud-àfrica. Es veu (escrivim es veu perquè sóc incapaç d'identificar qui es qui) que hi ha cinc blaugrana: Puyol, Piqué, Xavi, Iniesta i Villa. Sort dels dorsals. Ara bé, el més aconseguit és Sergio Ramos (15) amb una mirada plena d'intel·lectualitat. Piqué i Puyol (3 i 5) s'intueixen i la resta, pura imaginagió springfieldiana. Els Simpsons és aquella sèrie que Antena 3 encara no ha emès mai :)

dijous, 20 de gener del 2011

De Gea i la seva xicota triunfita


A aquest pas, els entrenadors hauran de fer teràpies personalitzades. Que si Iker i Sara, que si Piqué i Shakira... i ara irromp David de Gea, que va camí de ser el successor de Casillas com a proper millor porter del món en un futur no massa llunyà, que canta amb Edurne. Es veu que aquesta Edurne és una noia que va sortir d'una de les mil edicions d'Operación Triunfo. La noia, cinc anys més gran que el porter, va iniciar una relació amb el futbolista matalasser des que, en temps nadalencs, van cantar junts una cançó solidària. ¿Hauran escrit, els amics d'Hola, aquelles ensucrades frases tipus "los dos jóvenes comparten confidéncias en una agradable paseo por la divina calle Serrano como miles de chicos de su edad"? Déu! Recordo que Villa va cantar amb Ana Torroja!

Quin és el refresc preferit d'en Sandro?

Pepsi. Pep sí... signa la renovació per favor, per favor... Vull fer una cosa bé!

Ojut amb el Patètic de Madrid!


Avís a navegants. I més recordant la patinada del Barça d'ahir al Bendito Villamarín que es va convertir en Maldito Villamarín. Normalment, amb un 3-1 al Bernabéu en l'anada dels quarts de la Copa, amb lla individualitat que té el Reial Madrit i les dues darreres temporades que han realitzat els blancs, atorgarien un clar avantatge pels de Florentonto. I més tenint en compte que el rival és l'Atlètic de Madrid que és un conjunt capaç del millor i del pitjor. Capaç, fins i tot, de donar l'estocada definitiva al portuguès José Mourinho que ja pensa en el seu futur càrrec al ManU quan, a l'estiu, sembla que substituirà Alex Ferguson.

I escrivim normalment, perquè aquesta setmana a Valdebebas s'ha parlat de tot (volem dir de Mou, de Valdano i Mou, dels àrbitres i Mou, de la RFEF i Mou, del Manchester United i Mou) menys del partit d'aquesta nit davant el Patètic al Manzanares. Els matalassers podrien furgar i tirar sal a les ferides d'un equip que es limita a passar-la a CR7 perquè se la jugui, que té el vestidor absolutament fracturat, que els jugadors no toleren la tribu portuguesa, que els futbolistes no saben encara a què juguen, que el divorci entre directiva i banqueta és més que evident i que veuen com el Barça, al tran tran, goleja com aquell qui escalfa un cafè al microones.

"Vull marxar, vull marxar" ha dir Mourinho en la roda de premsa prèvia. Marxar d'on? De la sala de premsa? Del Club? Collons, en Mou acabarà odiant el Madrit més que tu i jo :)

Proven els pneumàtics de pluja... al desert!

És collonut. El món és collonut. Resulta que Pirelli ha tornat a la F1, després de 20 anys, i la marca italiana està acabant de perfilar els dissenys dels pneumàtics de cara a la propera temporada. El català Pedro de la Rosa és el provador del nou calçat únic dels monoplaça i, clar, va de bòlid (acudit dolent). Però el problema és que, en un moment de crisi intensa i en el qual tothom s'omple la boca amb sostenibilitat i medi ambient, els caps pensants han decidit provar els pneumàtics de mullat a Abu Dhabi. A Abu Dhabi que hi ha de ploure una hora l'any! Per a la tonteria, s'han gastat 18.000 litres d'aigua (espero que no potable) en regar el sec asfalt del traçat d'Ias Marina. Cal? No seria més fàcil haver anat a un lloc , tipus Spa a Bèlgica, on no veuen la llum del sol mai? Ai, en Joan Herrera i en Raül Romeva quan llegeixin aquest post. Immediatament, crearan una comissió que faci un dinar per designar una subcomissió que faci un sopar per estudiar el tema (o la tema) i encarregui un equip d'experts que demani una mostra científica que asseguri que... Home, el dia que els monoplaces vagin amb llum solar, poden provar-los a Finlàndia durant l'hivern i aprofitar l'hora de llum diària que deuen tenir els amics finesos que es treuen el fred i la nit del damunt entre vodka i vodka i suïcidi i suïcidi.

dimecres, 19 de gener del 2011

De qui és el Porsche abandonat a l'estació de l'AVE?

Resulta que a l'estació de l'AVE de Saragossa feia cinc mesos que hi havia aparcat un espectacular Porsche. El cotxe mai es movia i les autoritats van decidir investigar-ho. Resulta que és un auto propietat de Jermaine Pennat, jugador anglès del Reial Saragossa cedit a l'Stoke City. Truquen el jugador i l'amic Pennant no sabia que tenia un Porsche abandonat a Espanya. Pennant és un migcampista amb enorme classe però la seva brutal progressió ha estat trencada per la seva vida alegre. ¿Sabies que al 2005 es va convertir en el primer esportista professional en disputar un matx amb una turmellera electrònica ja que estava amb la condicional després d'haver estat condemnat per conduir ebri? Crec que és comprensible :) Sovint em deixo el Ferrari al Condis i l'Aston Martin davant les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya. Maleït cap!

Maradona demostra que ha deixat les drogues



Primeres declaracions del Déu en plenes facultats mentals en molt, molt temps, a Mar del Plata en ple estiu austral.

1) "Si hubiera tres pelotas de oro, se las hubieran dado a los tres, pero había una y se la llevó el mejor, se caliente quien se caliente"
2) "Xavi da cátedra cuando juega, pero los goles los hace Messi. Iniesta hizo el gol de la final, está bien. Es un jugador bárbaro, estupendo, genial. Yo lo querría en mi equipo. Pero de los tres, elijo a Messi"

Ronaldo ja sap què farà quan deixi el futbol (Humor)


Ronaldo (el Fenomen) ja està pensant en la retirada. El brasiler, ex del Barça i del Reial Madrit, està decidit a empendre un nou rumb professional que li pot reporta força diners. Aprofitant la nova moda dels ventres de lloguer, Ronaldo oferirà la seva magnífica i treballada panxa a qui pagui millor. Com que el famoseo s'ha mostrat partidari d'aquesta tècnica per porter fills al món (Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Sharon Stone, Ricky Martin, Michael Jackson, Elton John), Ronaldo considera que seria una llàstima menystenir una panxa tan bufona. El Fenomen està estudiant endegar una agència especialitzada. De moment, Ronaldinho ho està valorant. Són hores de profunda meditació...

Pep... com hem canviat!

Pep Guardiola avui:

Pep Guardiola fa dos anys i mig, quan va ser presentat com a nou entrenador del Barça:

Sergio Ramos, indignat amb el Senat espanyol (Humor)

Des d'aquest dimarts ja es poden fer servir el català, el gallec i l'euskera en algunes sessions del Senat espanyol. En realitat, la normativa, que ja ha rebut les primeres crítiques del PP i de la caverna, és força restrictiva però esdevé un pas endavant. Ara bé, el defensa del Reial Madrit, Sergio Ramos, està que trina. I no per les seves excel·lents relacions amb CR7. El lateral, sempre compromès amb la pluralitat lingüísitca de l'estat espanyol, s'ha mostrat desagradablement sorprès quan li han explicat (només ha necessitat unes tres hores per entendre-ho) que l'andalús no figura en la nova relació de dialectes admesos. Ramos ha iniciat una campanya per recollir signatures per tal d'esmenar aquest error. El defensa campió del món ha assegurat que està disposat a pagar de la seva butxaca els auriculars (4.500 euros) que equivalen a un matí de feineta a Valdebebas i les sessions dels traductors (15.000 euros cada dos dies). També ha avisat que ell mateix s'encarregarà de les traduccions del català a l'andalús sempre que els seus compromisos amb el Madrit, amb el toros i amb el flamenc li ho permetin.

Banfield aprofita la pretemporada per fer un xic de boxa

Trompades de Banfield durant un amistós contra un equip de Tercera argentina, l'Estudiantes de Buenos Aires.

dimarts, 18 de gener del 2011

Sardà demana perdó a Piqué per airejar la seva relació

Vist al Debat.cat en una nota del periodista dirigida al central del FC Barcelona. L'expresentador explica el perquè no li cau bé. Coses de la ironia.
Escolta les declas...

Sergio Ramos tampoc pot amb CR7


La prestigiosa Gazzetta dello Sport italiana avisa, avui, que el lateral del Reial Madrid, Sergio Ramos, podria abandonar el club blanc a finals de temporada i no acceptar l'oferta de renovació que li plantejaran per a sis anys més. Es veu, sempre segons el rotatiu rosa, que l'Indi de Camas no suporta Cristiano Ronaldo amb qui, presumptament, ja hauria tingut més d'un enfrontament. A més, expliquen que el campió del món amb la selecció estatal tampoc està massa content amb el portuguès José Mourinho. Cristiano Ronaldo, que té unes relacions més que congelades amb el capità Iker Casillas, segueix fent amics a Chamartín.

De fet, a CR7 no el poden ni veure al vestidor de Chamartín. El que passa és que l'aguanten per la seva importància a la gespa. Els jugadors espanyols passen d'ell i el crack de Madeira només es relaciona amb els lusitans Pepe i Carvalho i amb Marcelo i Di María. Karim Benzema l'odia després que CR7 hagi demanat "un 9 pels propers sis mesos" i Gonzalo Higuaín no l'ha suportat des del primer dia. El darrer, doncs, Sergio Ramos. On anirà l'andalús? Chelsea? Barça? Que vagi fent el tonto Dani Alves amb la renovació dels pebrots. Ah, per cert, Sergio Ramos ho desmentirà tan aviat com li ho expliquin i ell ho entengui. Poden passar hores... o dies :)

Raquetes de mantega a l'Open d'Austràlia!


La tennista és Agnieszka Radwanska. Matx que guanya la polonesa davant la veterana nipona Kimiko Date.

Noves normes de la RFEF pel Barça (Humor)

De cara a la segona volta de la Lliga, la Real Federación Española de Futbol ha decidit que el FC Barcelona:

1) Jugui, obligatòriament, amb Bojan de titular
2) Que Leo Messi només jugui els dies senars i únicament podrà xutar quatre cops a porta i sempre amb la dreta
3) Xavi només podrà tocar 25 pilotes i rebrà una targeta per cada assistència de gol que doni
4) Víctor Valdés haurà de jugar com un futbolista de camp i no podrà tocar la pilota amb les mans
5) El temps de possessió del FC Barcelona serà de 24 segons (com el bàsquet)
6) Els equips contraris tindran dret a tirar 8 còrners (els provoquin o no)
7) Queda terminant prohibit pujar nous cadells del Barça B
8) Iniesta, Villa i Pedro no podran coincidir mai en el terreny de joc
9) Si els rivals erren un penal, tindran dret a repetir el tir tres cops
10) Busi, Puyol i Piqué hauran de defensar donant, sempre, l'esquena a l'equip que ataqui i hauran de beure tres gots de cervesa abans de començar el matx

Per què Joan Plaza no pot tenir el seu segon a la banqueta?



L'entrenador català del Cajasol, Joan Plaza, està indignat. Gràcies a la nova llei del Govern estatal sobre la prohibició de fumar en els espais públics, ha de dirigir tot sol l'equip andalús ja que no deixen entrar als pavellons ACB el seu ajudant i home de confiança. Per què? Perquè es diu Zan Tabak i, és clar, amb aquest cognom vulnera la llei antitabak. El gegant croata està pensant, seriosament, en canviar-se el nom de pila. Vol deixar el Zan i posar-se Sin. Així obtindrà el permís ACB ja que es dirà Sin Tabak. No és l'únic esportista amb problemes. L'exblaugrana Bogarde no podrà tornar a volar a Barcelona, on segueix classes de flamenc :), fins que no es canviï el nom. I és que l'holandès serà il·legal en qualsevol bar de la capital catalana fins que no abandoni el Winston amb el qual el van batejar els seus pares. Juas, juas. Dolentots, oi?

dilluns, 17 de gener del 2011

Els pares de Piqué brinden amb la bombolla de Freixenet de veritat

Es veu, segons el diari El Mundo, que Gerard Piqué va presentar la seva presumpta xicota (la colombiana-libanesa-catalana) Shakira dies abans de les darreres festes de Nadal als seus pares. Així, la família del central blaugrana va poder brindar amb la bombolla de Freixenet de veritat. També es diu que Pep Guardiola, a qui li agrada tenir-ho tot lligat, va quedar per dinar amb Gerard Piqué. Es veu, no està confirmat, que el tècnic de Santpedor li hauria exigit màxima concentració al seu defensa. Per acabar-ho d'adobar, Xavier Sardà ha confirmat el que ja és quelcom més que un secret a veus ja que el periodista va ser testimoni de la passió dels dos joves en un restaurant de Blanes. Un capítol més.

La Wozniacki tindrà un disgust amb l'escot


Comença l'Open d'Austràlia. La danesa Caroline Wozniaki trenca el gel (mai millor dit). Segueix amb la seva lluita encaminada a "guanyar aficionats masculins".


Ja hem deixat enrere el modelet de la temporada 2010 que va lluir durant l'US Open.

Clar que si és capaç de fer aquestes coses en un matx d'exhibició...

Consell (gratis) per no ser humiliat al Camp Nou

Recomano als equips visitants que no es presentin al Camp Nou. Així de clar. La RFEF els castigarà amb el partit perdut per només 3-0 i sense els tres punts. Tal i com estan les coses, un gran negoci. Així:
a) Els visitants s'estalviaran desplaçar-se, que en temps de crisi sempre és una ajuda
b) Evitaran encaixar una golejada
c) No s'arrisquen a lesions i sancions
d) Els jugadors dels equips vistants no queden destrossats anímicament
De res.

Per què tots els bilingüistes del Barça són catalans?

Per què Pep, Valdés, Xavi, Puyol, Piqué, Bojan, que són catalanoparlants, no tenen cap problema per expresar-se en castellà?
Per què Iniesta, Messi, Pedro no parlen mai en català?
Ah! És clar. És que el castellà està perseguit a Catalunya i al Camp Nou. Com puc ser tan tontaina?
Rar fenomen detectat, també, al partit polític dels Ciutadans. Resulta que l'únic bilinguïsta al Parlament de Catalunya és el catalanoparlant Albert Rivera.

S'obre el teló i...

Apareixen Cristiano Ronaldo, Di María i Karim Benzemiau. Títol de la peli? El bueno, el feo y el malo. Ja saps qui és qui, oi?

diumenge, 16 de gener del 2011

Benzemiau abandona les classes de castellà...

Karim Benzema ja no es presenta a l'acadèmia...

Ja en sap prou de castellà?
Es veu fora del Madrit?
No arriben els cèntim per comprar-se material escolar?
El seu gos sempre es menja els deures?
Els seus companys li feien mobbing oferint-li entrepans de sardines per berenar?
Preferia ser als futbolins del costat de l'acadèmia per veure si aconseguia marcar un gol?
Les classes de conversa provocaven depressions en els professor@s?
Els professor@s han escrit una nota als seus pares?
S'ha apuntat a classes de portuguès per fer la PIlota d'Or a Mou?
Recorda vells temps arrabalers?
Marramiau!

Quan el cap treu fum... de tant pensar (Humor)

La pregunta del periodsita a Carlton Cole, futbolista del West Ham United, podria ser Hi ha enemic petit?. És comprensible que el cervell del simpàtic jugador tregui fum. Els indis americans l'haguessin pogut fer servir per enviar-se senyals i, així, s'haurien estalviat força llenya, oi?

Com aconseguir que et trenquin la cara al Bernabéu?


Un valent? Un provocador? Un inconscient? Un divertit? Buscant els cinc minuts de glòria?
Cal?
Ens faria gràcia que passés al Camp Nou?

El pitjor partit de Darko Miliic a l'NBA

Aquesta no ha estat la setmana de Darko Milicic a l'NBA. En un salt entre dos aconsegueix anotar en la seva pròpia cistella (en el bàsquet la cistella anotada de manera involuntària per un jugador s'adjudica al capità de l'equip contrari). Atenció a les imatges.
Posteriorment, cinc tècniques en 10 segons!