"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 20 de gener del 2011

Ojut amb el Patètic de Madrid!


Avís a navegants. I més recordant la patinada del Barça d'ahir al Bendito Villamarín que es va convertir en Maldito Villamarín. Normalment, amb un 3-1 al Bernabéu en l'anada dels quarts de la Copa, amb lla individualitat que té el Reial Madrit i les dues darreres temporades que han realitzat els blancs, atorgarien un clar avantatge pels de Florentonto. I més tenint en compte que el rival és l'Atlètic de Madrid que és un conjunt capaç del millor i del pitjor. Capaç, fins i tot, de donar l'estocada definitiva al portuguès José Mourinho que ja pensa en el seu futur càrrec al ManU quan, a l'estiu, sembla que substituirà Alex Ferguson.

I escrivim normalment, perquè aquesta setmana a Valdebebas s'ha parlat de tot (volem dir de Mou, de Valdano i Mou, dels àrbitres i Mou, de la RFEF i Mou, del Manchester United i Mou) menys del partit d'aquesta nit davant el Patètic al Manzanares. Els matalassers podrien furgar i tirar sal a les ferides d'un equip que es limita a passar-la a CR7 perquè se la jugui, que té el vestidor absolutament fracturat, que els jugadors no toleren la tribu portuguesa, que els futbolistes no saben encara a què juguen, que el divorci entre directiva i banqueta és més que evident i que veuen com el Barça, al tran tran, goleja com aquell qui escalfa un cafè al microones.

"Vull marxar, vull marxar" ha dir Mourinho en la roda de premsa prèvia. Marxar d'on? De la sala de premsa? Del Club? Collons, en Mou acabarà odiant el Madrit més que tu i jo :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada