"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 22 de gener del 2011

Un altre dia a l'oficina (3-0)...

1.- El FC Barcelona, entre badall i badall i entre becaina i becaina, li ha clavat tres golets al Bollywood Racing (Pedro, Messi (p) i Iniesta) sense despentinar-se. Desgraciadament, s'ha demostrat que els de Santander no ens llegeixen ja que sinó, tot això que s'haurien estalviat els de Miguel Ángel Portugal.
2.- Toño és un excel·lent porter i ha evitat que la renda blaugrana es multipliqués, com a mínim, per dos.
3.- Abidal segueix estant pletòric tant físicament com tàctica. El Camp Nou ha corejat el seu nom.
4.- Moltes semblances entre el partit d'anada al Sardinero, que obria la lliga, i el d'avui al Camp Nou. Aleshores, a l'agost vam titular Messi sentencia en el 3'. Avui hauriem pogut escriure Pedro sentencia en el 2'.
5.- El FC Barcelona suma 55 punts, 63 gols a favor i 14 partits seguits guanyant en lliga igualant el rècord del Barça de Rijkaard. El podrà superar dissabte vinent (20:00h Gol/C+Ll) contra l'Hèrcules que és l'únic equip que ha guanyat els de Guardiola en la lliga actual.
6.- Maxwell i Keita segueixen sent fonamentals.
7.- Què fa Adriano al Barça i Víctor Sánchez al Getafe? Pregunto.
8.- Bojan, viu. Per evitar que el Camp Nou es pronunciï sobre el seu cas, el de Linyola ha entrat furtivament al terreny de joc quan ha estat canviat per aprofitar l'ovació que s'ha endut Pedro.
9.- El Racing se suma a la llarga llista d'equips que, sense fer res malament i sense cometre gairebé cap errada, s'endú un golejada del Camp Nou.
10.- I, per cert, a la defensa del Racing hi havia Henrique. Ai, Enrique. Portava el 2 a l'esquena. Ha estat el més destacat del brasiler.

Missatge per a Messi: Sí, Leo... Tranki. Ha quedat ben clar que és l'aniversari de la teva mare. Tampoc feia falta que ensenyessis la remera interior tantes vegades, home... Veus?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada