"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 7 de maig del 2011

Guardiola contraataca amb els sugus de Mou...

No és tan divertit com el de Mou, però es mereix una visita :) Que consti que els que tenim una certa edat recordem que sí que hi havien sugus blancs. Eren de menta i mol, molt dolents. Per alguna cosa es van deixar de fer...


Els rumors dels EUA asseguren que Pau i Kobe no es parlen


Els Lakers estan més fora que dins dels play-off després de perdre, aquest dissabte a la matinada, a l'American Airlines de Dallas (0-3). Cap equip de l'NBA ha remuntat mai un resultat així. La premsa de Califòrnia s'ha unit a l'hora de triar un culpable. Totes les mirades apunten cap a Pau Gasol. La veritat és que el català està passant pel pitjor moment des que va aterrar als Lakers però no és just que el de Sant Boi sigui l'objectiu de totes les crítiques. Cert és que Pau està com absent i que els seus percentatges de tir han baixat del 53% al 43%, però els de porpra i groc no estan a l'alçada del conjunt texà. De fet, el sempre flemàtic Phil Jackson, com pots veure el video, no ha parpallejat a l'hora d'esbroncar el català i arriba a colpejar-lo al pit.

La premsa estatunidenca assegura que Pau i Kobe ja no són tan amics com abans i que la seva relació és tan freda que es limiten a parlar dins de la pista. Asseguren que Pau va trencar amb la seva xicota Sílvia fa un parell de setmanes i es veu que la dona de Bryant, Vanessa (que mai s'ha portat gens bé amb les dones dels altres jugadors dels Lakers) hauria tingut alguna cosa a veure-hi parlant malament de la companya de l'ex del Barça. Pau i Kobe haurien tingut una forta discusió. L'entorn del jugador català ha negat aquesta rumorologia al comentarista Antoni Daimiel. El cert és, però, que aquests rumors ha saltat de webs grocs a diaris seriosos.

El WSJ diu que el Barça és un equip "de ploramiques"

Juguen amb winner (guanyador) amb whiners (ploramiques). El Wall Street Journal creu que els blaugrana tenen tant talent que no han de recórrer al teatre ja que els pot perjudicar en la seva imatge. Com es nota que als EUA no tenen ni idea de futbol. La immensa majoria de la premsa mundial es va posicionar al costat dels blaugrana, però els reis del soccer han vist el millor equip de futbol de la història des del prisma dels sugus.

divendres, 6 de maig del 2011

Increïble: la UEFA castiga Mou i Pinto de la mateixa manera


Sancions que poden anar de set partits a sis mesos. Mourinho no podria entrenar, en competició europea, fins el gener de 2012... Juas, Juas, Juas. El Madrit té molt (i molt) poder a les altes instàncies del futbol (això no vol dir que el Barça no en tingui) i la trucadeta de l'Ésser Superior a Platini sembla que ha acollonit la UEFA. I jo em pregunto Por qué?

Aquest dinosaure farcit de grassos directius que es mouen de sopar en sopar, d'hotel en hotel i de sarau en sarau ha sancionat Mourinho per només quatre partits. Quina manera de baixar-se els pantalons. Ojut perquè dels quatre partits (hi ha un cinquè que es quedarà sense efecte a canvi que el de Setubal es porti bé) només n'haurà de complir tres. Tres? Sí. La UEFA ja compte el partit que Mou va veure des de l'hotel de Barcelona en la tornada de les messifinals de la Champions. Tres? Sí. Els mateixos que li han caigut a Pinto per donar una lleugera bufetadeta a Arbeloa i permetre que el psicòpata d'en Chendo l'agafés pel coll en una acció de judo. Total, el Barça serà a Wembley amb el porter del B a la banqueta. Això, si Valdés no agafa la grip.

I el carnisser Pepe, et preguntaràs? Doncs res, home. Un partidet de sanció que ja va complir amb la no presència al Camp Nou. Juas, juas. Ah. El Madrit haurà de pagar 70.000 euros de multa. 50.000 pels estirabots de Mou i 20.000 per no regar la gespa. La xocolata del lloro.

Ja trigaven: arriben les gilipolseres de suport a Mou


Les pots comprar en aquest web :) Jo ja n'he reservat un miler :) Es poden adquirir a un preu de dos euros i al web pots trobar les excel·lències d'aquestes polseretes que "proporcionen força i energia per dir les coses clares". Si visites el web et trobaràs amb una versió promocional del tema Kalinka. També hi samarretes molt mones amb el dit índex alçat. Tot de color violeta. Hi ha qui no s'adorm a l'hora de treure benefici de qualsevol situació.

Serena W troba una calces que alcen el cul i et pregunta si se les posa

Serena Williams està més que satisfeta. Es veu que la noia feia temps que anava darrera d'unes calcetes que potencien el cul i te'l deixen la mar de bonic. La tennista les ha trobat, les ha comprat i ara pregunta als més de dos milions de seguidors que té al seu twitter si se les ha de posar o no: Home, abans de respondre... dóna un cop d'ull a aquestes imatges que poden ferir algunes sensibilitats.

Suggeriment (gratis) a tota la premsa catalana

Per què s'han de regalar o distribuir amb els vostres diaris els DVD de l'eliminatòria de messifinals de la Champions, dels gols de Messi, de la lliga que guanyarà el Barça o de la Quarta (si és que es doblega el poderosíssim ManU)? Esteu totalment equivocats. Haurieu de regalar un DVD amb totes les rodes de premsa de Mourinho. I fer un annex (o un segon disc) per a les de l'Aitor Karanka. Un basc que es ven la dignitat per un grapat d'euros i que, amb el seu posat davant els periodistes, no superaria cap polígraf. Seria un èxit total de vendes. Ja fa temps que vinc dient que tenen més interès els xous de Mou que no pas els partits del Madrit.

Sempre es pot completar amb un xic d'humor...

Terrorisme informatiu de Telemadrid contra Pep Guardiola

La tele que té per jugar Esperanza Aguirre carrega durament contra Guardiola. Mira i, sobretot, escolta i després jutja! No sóc expert en lleis, però penso que afirmar que el tècnic català "és incitador" o autor intel·lectual d'un delicte es mereix una resposta jurídica per part del FC Barcelona. S'estan passant de la ratlla i algú prendrà mal. I deprés tots ens posarem les mans al cap.

dijous, 5 de maig del 2011

Canviaries Adriana Sklenarikova per Anita Obregón?


Déu meu. Sembla que l'exjugador del Reial Madrit, Christian Karembeu, podria haver començat una relació amb Anita Obregón. Després de 13 anys casat amb Adriana Sklenarikova, sembla que el xicot no en té prou amb la seva vida tan i tan complicada que ha tingut que es dedica a caure a les xarxes de la biòloga més decrèpita i acabada del món. Per a quan un Sálvame?



Suker, Mijatovic, Karmebeu... Aquesta dona té un autèntic àlbum de cromos personalitzat del Madrit a la seva habitació. Qui serà el següent? Paco Buyo, Manolo Sanchís, Hugo Sánchez? I Karembeu? Després d'això només li queda atacar la franquista Marujita Díaz. Ups. Marxo a vomitar.

Gerard Piqué fitxa pel Gran Canaria de bàsquet :)

Gerard Piqué ha publicat aquesta fotografia en la qual apareix amb un regal molt especial que li ha fet arribar, en persona, el jugador Sitapha Savané. No és cap secret que el central del Barça és un malalt del bàsquet i, sempre que pot, es deixa caure pel Palau Blaugrana amb el seu bon amic Bojan. Estic segur que, per alçada i cos, el 3 blaugrana no desentonaria a l'ACB.

Mou es pregunta perquè els sugus de pinya són blaus

El video més vist a l'estat espanyol en els darrers dies. Divertit de debó. Boníssim, de veritat. M'he fet un tip de riure. Una bona amiga em comenta pel Facebook que Sugus va deixar de fer els de menta que, per cert, eren blancs. Por qué?

Aquesta és la imatge de la temporada blanca

Ni el calendari, ni els arbitratges, ni els UEFA-rumors que comencen a circular i parlen d'una sanció de sis mesos a Mou. És cert que una imatge val mil paraules. Aquesta fantàstica fotografia de Luis Sevillano reflecteix què passa a Madrit. Desencís, solitut, tristor, absència de referents... Cristiano Ronaldo, amb molts pocs amics al vestidor, es queda sense el suport del seu entrenador José Mourinho que l'abandona per tenir els ous de criticar el trist plantejament del de Setubal al Bernabéu en el partit d'anada de les semis de la Champions. Un nou projecte milionari de l'Ésser Superior que se'n va un cop més en orris. Una proposta que, novament, queda molt tocada i molt fracurada després de renunciar el futbol i tractar de fer que el Reial Madrit es transvesteixi de l'Inter. Un conjunt que ha passat, en un tres i no res, de ser l'equip de CR7 a l'equip de Pepe. Una trista Copa és un magre balanç per una munió d'homes (no vull escriure equip) que aspiraven a tot aquell llunyà més d'agost.

Messi no havia nascut i Ferguson ja entrenava el ManU

Tu i jo preferim el ManU a la final. Penso que els títols tenen més bon gust quan es guanyen contra grans equips. Amb això no vull desmerèixer la Champions del Barça a Wembley contra la Samp (els de Gènova van fer una gran temporada) però els italians han quedat diluïts com un Nottingham Forest o un Leeds qualsevol. Barça-ManU una final que la UEFA signaria abans de començar. I és que les audiències potencials del duel del 28 de maig (per tant, els diners) seran molt més suculents que no pas un Barça-Schalke.

El Manchester United no enganya a ningú. Tothom sap com juguen els diables vermells que es presentaran, com a visitants, a la cita londinenca amb el mateix equip que va perdre a Roma contra el Barça. Mateix equip? NO. Millorat. Per què? Perquè no tenen CR7 (per tant, atacaran 11 i defensaran 11) i incorporen la velocitat de Valencia i l'olfacte de Chicharito que un servidor creu que és l'únic futbolista que serà capaç de disputar la corona mundial a Messi en un parell de temporades.

És un conjunt que barreja la veterania d'homes com el gal·lès Ryan Giggs o Edwin Van der Saar (compte amb el factor emocional de la UEFA, ja m'entens) amb un entrenador com Alex Ferguson que s'asseia al Teatre dels Somnis quan ni Messi, ni Pedro, ni Piqué havien nascut. De fet, quan Giggs debutava amb la samarreta vermella molts jugadors de la primera plantilla del Barça només teniens tres anyets.

El Barça competirà, amb 14 futbolistes formats a la Masia, contra un equipàs que té un equip farcit de figures que hom podria dir d'una tirada. Pep Guardiola, després de l'eliminació contra l'Inter de Mou la temporada passada a semis, avisava. Aquests, deia, volen una altra Champions.

dimecres, 4 de maig del 2011

Canaletes o Canatetes?

Mou també veurà la final de Wembley per la tele


Ara ho entenem. Vist a la premsa russa (amb amor). El covard Mourinho, tancadet a l'habitació del Joan Carles I de Barcelona, estava fent un assaig general per a la final de la Champions del proper 28 de maig que es disputarà a Wembley. També la veurà des de la tele. Des de la seva nova residència a Milà? La veritat és que el de Setubal ho tindrà molt complicat per decidir-se amb qui anar. Recordem que, quan era a la Premier al capdavant del Chelsea, es va passar la vida denunciat una campanya arbitral a favor del ManU. Et sona?

Campanya per evitar que l'Ultra Sur Sauca retransmeti la final a La1


Hashtag a Twitter. Amb un nom força aclaridor Sergio Sauca dimisió. Ja fa temps que, humilment, vinc denunciant la diarrea que surt per la boca del presentador de La1 en aquest modest blog. Em plau veure aquest allau de crítiques perquè ja n'hi ha prou. Només demano imparcialitat. En Sauca, un tal Rubén que porta l'inhalàmbric en els partits del Madrit, la nefasta Silvia Barba i el malalt Manolo Sanchís no són res més que una colla de fanàtics Ultra Sur als quals els hi han posat un micro a la mà i que en gaudeixen més que un Sergio Ramos un llapis.

La gent n'està tipa de comentaris del tipus "Tal y como ha arrancado Messi, ha pasado lo menos malo" quan Carvalho va fer una de les seves esbojarrades entrades sobre el turmell de l'argentí. O "no es habitual que el Barça juegue una final" o "aún faltan dos minutos para que el Madriz marque dos goles y pueda remontar". I la cirereta del pastís va ser amb la falta de CR7 a Mascherano ja que va arribar a dir "si dic el que penso, em mataran".

També el tal Rubén León hi va contribuir. En acabar el partit, li va etzibar a Casillas "si estas enfadado, lo estarás mas cuando veas la repetición". El més còmic va ser la pregunta que van plantejar al web sobre la falta de CR7 a Mascherano. Un 73% va dir que el gol estava ben anulat. Tot i els comentaris.

Al marge d'aconseguir no pronunciar, en cap moment, la paraula català o Catalunya en un partit del Barça (ho vaig estar controlant), aquests paios viuen dels impostos de tothom. Sauca ha sortit dient que ell només "embogeix per la Roja" i que a "TVE no es porta aquesta moda periodísitca d'anar a favor d'un equip" i ha tingut la barra de demanar disculpes si algú s'ha pogut molestar.

Doncs ningú ho diria, xato!

Nike felicita el Barça... amb dos pebrots (un blau i un grana)


Explicit. El valor de tenir valors. Per cert, el Madrit és Adidas. Per si algú s'ho pregunta.

L'Equipe ho pot dir més alt, però no més clar


Uns quants imbècils donen munició a la Caverna a Canaletes

Avui escoltaràs, a tots els mitjans de comunicació, que uns impresentables que no representen el Barça van provocar destrosses i incidents a Canaletes. Discrepo. Ho sento. El Barça, com el Madrit, acull molts tarannàs i gent de tota mena. Per tant, hem d'assumir amb total normalitat que aquests imbècils (sí, he escrit imbècils) també formen part del Barça. D'una manera vandàlica, vomitiva, histriònica i lamentable però el FC Barcelona aplega gent (?) de tota mena de condició i educació. Que ens dolgui o no, ja són figues d'un altre paner. Aquests desgraciats només han fet, amb els incidents d'aquesta nit, que donar munició a la Caverna i aconseguir que els informatius espanyols obrin amb aquesta celebració tot magnificant-la. Uns brètols (escric brètols tot i que m'agrada més el poc normatiu substantiu de gamberru) que s'animen amb l'alcohol i, covards de mena, se senten legitimats dins de la gran massa.

El balanç és lamentable. 20 detinguts, dos d'ells menors i 24 ferits. Tot va començar quan els simpàtics i eufòrics seguidors van llançar ampolles, insults i una bengala contra la façana de l'hotel Lloret que és on es refugia la premsa per evitar les entranyables sacsejades made in Arcadi Alibés. Dos semàfors, una marquesina, una caseta de l'ONCE han acabat destrossats. Quina pena.

Mou i CR7 avisen que es dedicaran a robar carteres a partir d'ara

Atenció al periodista (?) de Punto Pelota a l'aeroport del Prat quan el Madrit arriba per enlairar-se. Ojut a les gesticulacions de Mourinho i Cristiano Ronaldo.

Doncs res. Que n'aprenguin del mestre d'aquest antic art...

dimarts, 3 de maig del 2011

El Barça ja pot dir Geroni-mou EKIA


Els budells del Camp Nou no tenen una Situation Room com la que hi ha a la Casa Blanca de Washington on Obama ha seguit la captura de Bin Laden que tenia el nom en clau del darrer cap apatxe, però Pep Guardiola també pot dir que "objectiu visualitzat. Geroni-mou EKIA" (Enemy Killed in Action). I és que els blaugrana, fidels als seu estil, han aconseguit desactivar l'enemic número u del futbol, del respecte, de la humilitat, del fair play i de la esportivitat. Mourinho, des de l'hotel en el qual ha vist el partit, ja està preparant el globus amb el qual en Florentonto el facturarà a Milà. Un títol menor com la Copa (ja fa temps que et dic que aquesta competició no és res més que un peatge obligat pels grans per fer el Triplet) és pobre balanç per als reis del señoriu.

El Barça serà a Wembley 19 anys després del gol de Koeman contra la Samp que donava la primera Copa d'Europa per a l'entitat catalana. Ara, ja n'hi ha tres al sarró i es podria assolir la quarta equiparant-se a grans com el Bayern o l'Ajax. La veritat és que el FC Barcelona ha sigut l'amo i senyor de l'eliminatòria, però cal ser just i fer una reflexió acurada. Els blaugrana només han pogut guanyar un dels quatre partits que han hagut de disputar contra els blancs en 17 dies.

El Reial Madrit només xuta un cop entre els tres pals
Els blancs han mort dempeus i no s'han rendit en cap moment. Ja se sabia. Teledirigits per Mou des de l'hotel, els madrilenys han intentat jugar de tu a tu al Barça en els primers 45 minuts. Però el plantejament de Guardiola ha estat sensacional i ha desactivat la línia de creació blanca. Abans del descans, el cap deia que el millor del matx havia estat Iker Casillas. Ha fet quatre grans intervencions (de set xuts) mentre que el Madrit no ha fet ni pessigolles a Valdés.

A la segona meitat, els de Karanka han arrencat de manera molt més vertical i, ara sí, han arraconat els blaugrana. De fet, Higuain ha fet un gol que l'àrbitre (un dels infinits amics de Mou) ha anul·lat per entendre falta prèvia de CR7 a Mascherano tot i que, val a dir que el crack de Madeira ha caigut sobre el Jefecito, impedint la cursa del capità de l'albiceleste, per una lleugera empenta de Piqué. De fet, no es pot parlar mai de gol anulat ja que l'àrbitre ja havia xiulat abans que el Pipita xutés.

El que passa és que el Barça és molt Barça i en una jugada de fàbula, amb l'ADN de la Masia, Iniesta ha fet una assistència màgica per Pedro que ha definit amb l'esquerra. Valdés havia iniciat la jugada i el de Gavà ha embogit. Només 10 minuts després, Marcelo empatava el matx beneficiant-se d'una gran jugada individual de Di Maria que havia estavellat la pilota al pal esquerre de Valdés.

Els del Bernabéu ho han seguit provant, en cap moment han abaixat els braços, tot i que els ha costat molt seguir pressionant pel cansament i per la gespa anegada per culpa de la pluja que ha caigut. La crua realitat, per a l'enèssim multimilionari projecte de l'Ésser Superior, és que els de Karanka (un equip que havia de remuntar) només ha xutat un cop entre els tres pals en 90 minuts.

Abi, la cirereta del pastís
Eric Abidal ha rebut l'ovació de la nit quan Pep li ha donat uns minuts a un jugador que només fa 48 dies que era operat d'un tumor al fetge. Ha acabat mantejat, petonejat i abraçat pels seus companys. El gal es perfila per jugar la final de Wembley. Lance Armstrong, només acabar el partit, ha qualificat "d'increïble" la recuperació del de Lió i l'ha volgut felicitar amb una piulada al Twitter.

La penosa transmissió de TVE
És imperdonable que La1 doni un micròfon a un Ultra Sur que es diu Manolo Sanchís que hagi tingut 90 minuts per vomitar barbaritats davant un Eusebio, el de La Seca és un senyor, que no ha volgut entrar a la polèmica. Sergio Sauca, un incondicional blanc, ha aconseguit acabar la crònica sense pronunciar la paraula català o Catalunya. Que és difícil, eh?







A l'hotel del Madrit hi ha una habitació amb el cartell "No Moulestin"


Finalment, Mourinho no s'ha desplaçat amb l'autocar del Reial Madrit al Camp Nou. El portuguès veurà la tornada de les semis de la Champions des de l'hotel Joan Carles I de Barcelona. El de Setubal no volia ser a la llotja presidencial, tal i com volien el Barça i la UEFA per motius de seguretat, i demanava ser o darrera la banqueta blanca (impossible perquè no es pot comunicar amb els seus homes i només podrà estar 15 minuts al vestidor amb els seus després del partit) o amb els seguidors del Reial Madrit. Al final, es quedarà a l'habitació seguint la transmissió dels Ultras Sur de TVE. No sabem si demanarà al servei d'habitacions els seus habituals 10 xiclets de maduixa.

Guti amenaça amb "una òstia" un periodista turc

Pobre Guti :) Ja no pot ni sortir, ni tajar-se, ni prendre una copeta amb els seus amiguets del Besiktas... Atenció al 1:28 i següents. Comencem amb un Guti bastant perjudicat que arriba a un local d'Istambul. Anem alternant els good evening amb els very good amb una soltura que ni en Raúl. Un paparazzo força pesat, val a dir-ho, li fa un marcatge tipus Pepe i, aleshores, l'ex del Madrit, esclata. Tothom sabia com acabaria la història. Ell i el paparazzo. En el moment de màxima tensió, en Guti abandona l'anglès de manual per etzibar un hispànic i entenedor "Quieres que te meta una hóstia?" Brillant. Trucaran al Sálvame, també?

Troben 200 quilos de droga en un camió de Kawasaki (Superbikes)


Ningú s'ho podia pensar. M'imagino la situació. Uns agents de l'Agència Britànica de Duanes estaven observant com passaven els camions del circ de les Superbikes al port de Dover. Venien d'Assen i marxaven en direcció Monza. Deurien ser uns malalts del motors i, en veure el camió d'un dels equips oficials de Kawasaki Racing Team, deurien dir: Anem a veure els pneumàtics de ben a prop, tu.

Obren el camió i apareixen vuit quilos de coca, 71 d'anfetes, 100 de maria i una pistola amb munició. Cuatre detinguts (que ja són en llibertat provisional), un xou mediàtic de tres parells d'ous, comunicat de l'equip i un nou debat sobre la taula: Endurir els controls dels camions d'assistència dels sequips. L'equip Paul Bird Motosport, oficial de Kawasaki, queda molt tocat. Malgrat tot, asseguren que algú va posar la droga al seu camió mentre eren a Holanda.

L'Agència Britànica ja ha avançat que pararà especial atenció a aquests desplaçaments i que també es fixarà en els camions de la F1.

dilluns, 2 de maig del 2011

Abidal, la millor notícia del dia (amb permís de Bin Laden)

Avui fa 46 dies. 46 dies des d'aquell 17 de març en el qual el lateral del FC Barcelona, Eric Abidal, era intervingut al Clínic per extreure-li una part del fetge afectada per un tumor. Dos dies abans, li havien detectat en una revisió rutinària. El defensa ha pres part, aquest dilluns, en la darrera sessió preparatòria dels blaugrana abans del matx de tornada de les messifinals que es disputarà aquest dimarts contra el Madrit. Abidal ha estat el gran protagonista de la rotllana inicial de l'entrenament. Ha fet un breu discurs i ha rebut dues sentides ovacions per part dels seus companys abans de bolcar-se en la feina. Sis setmanes després, Abdidal ha entrat en la convocatòria. Iniesta, també. Oier serà el segon porter, per la vermella a Pinto al Bernabéu, i completen la llista Thiago, Bartra i Sergi Roberto.

No es pot descartar que, si el passaport per a Wembley ja és a les butxaca de Guardiola, el tècnic de Santpedor faci sortir Abidal uns minuts al Camp Nou per rebre un reconeixement unànime de la parròquia que omplirà el coliseu blaugrana. Allez, allez, Abi.

El Barça, per a mi, encara pot fer el Tiplet: Lliga, Champions i Abidal!

Les darreres paraules de Bin Laden en veure els marines...


Por qué?

(Llegir amb entonació Mourinho)

.- Segons el primer informe de la CIA, els marines haurien dit "Ja tenim el puto amo. Ja tenim el puto jefe".
.- S'ha sabut que el Madrit demandarà l'ONU per entendre que Bin Laden ha fingit en el moment de la seva mort.
.- La millor reacció humorística llegida fins ara d'un esportista és la del canadenc Steve Nash (Phoenix Suns). "Ara que ja el tenim, haig de seguir ensenyant el meu portàtil en els controls de seguretat?"
.- No es descarta que el servei d'infografia de l'AS (especialista en manipulacions) hagi fet el muntatge del cadàver del líder d'Al Qaeda.
.- El Reial Madrit vol saber on era Pepe la matinada de dilluns. Se sospita que el portuguès podria haver estat inclòs en l'equip militar d'elit dels marines i no es descarta que hagi estat l'autor de la puntada a la cara que hauria acabat amb Bin Laden.

Martín Cáceres i Michael Jakobsen no són ningú...

Fixa't en la puntada a la cara i l'impacte amb el genoll al pit de Michael Jakobsen (Almeria) a Martín Cáceres (Sevilla). Ningú diu ni mou. Quatre imatges als zàpppings i va que xuta. El jugador uruguaià va quedar absolutament plegat, amb un esguard de dolor que feia federat, i va ser traslladat a una clínica d'Almeria. 24 hores després del partit, el defensa encara no té l'alta perquè els metges esperen que es tanqui la laceració que té al ronyó. Hi té un hematoma subcapsular i una costella fisurada. Afortunadament, la melsa va quedar intacte.

L'ex del Barça seguirà a l'hospital Viña del Mar ja que els metges del Sevilla no es veuen amb cor de traslladar-lo dins a la capital andalusa. Jakobsen va ser expulsat i Cáceres diu adéu a la temporada. T'imagines si els protagonites haguéssin estat Messi i Pepe? O Cristiano Ronaldo i Piqué? L'entrada hauria arribat al Congrés, al Defensor del Poble i a la OTAN. Però, Martín Cáceres i Michael Jakobsen no són ningú... No obriran cap debat, cap guerra mediàtica, cap enfrontament entre aficions, la UEFA no s'haurà de mullar....

La UEFA deixa el Madrit amb un pam de nas


Quina manera de fer el ridícul. Quina manera de fer el pena. Quina manera de ser la riota del futbol mundial. La UEFA ha desestimat el desesperat i infantil recurs del Reial Madrit (del tipus i tu més) presentat contra sis jugadors del FC Barcelona per presumpte conducta antiesportiva.

Aquest dilluns a la tarda, i gairebé només 24 hores abans del matx de tornada de les semis de la Lliga de Campions, la UEFA ha desestimat el recurs presentat pel Reial Madrit contra els jugadors del FC Barcelona al Bernabéu. La casa blanca entenia que Pedro, Busquets, Alves (es mereixien dos partits, segons ells) i Keita, Mascherano i Valdés (un deien), incitats, evidentment, per un Guardiola que hauria fet una "tàctica premeditada". Així doncs, el Reial Madrid es queda amb un pam de nas.

El Madrit demanava dos partits per Busquets, Alves i Keita "per reiterada conducta antiesportiva que van simular agressions de manera continuada per intentar enredar l'àrbitre del matx, que va degenerar en la injusta expulsió de Pepe".

També es desestima el recurs del Barça contra Mou
La UEFA també ha anunciat que no farà cas a la denúncia del FC Barcelona contra l'entrenador blanc, José Mourinho, ja que entén que el Comitè de Disciplina de l'organisme ja va actuar d'ofici i que, per tant, no cal obrir un expedient disciplinari paral·lel.

La penosa no-actuació de l'Ésser Superior

Aquest dilluns al matí, en Florentonto rebia de mans d'Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunidaz de Madriz, la Gran Creu de l'Ordre del 2 de maig. Recordes que la política conservadora ordenava el 14 de març a l'Ésser Superior "Ocúpate de ponerle las pilas a Mou"?. Carai. Vull dir, Garay.

Divendres apareixia a les pàgines de Marca l'expresident del Reial Madrit, Ramón Calderón. Era molt curiós perquè el viva-la-virgen tornava a la vida mediàtica precisament de la mà de les pàgines del rotatiu que el va defenestrar. Calderón és un oportunista (a río revuelto ganancia de pescadores) però feia unes declaracions que feien pensar. "L'amo del Madrit és Mou".

Home, és molt preocupant el paper d'en Florentonto. Gravíssim, diria. Si l'Ésser Superior no intervé per aturar en Mou només hi veig dues possibilitats. O que no s'hi atreveix. Que pot ser. O que ja li sembli bé el que fa el de Setubal. No sé quina de les dues opcions és més penosa, ridícula i perillosa.

PS: Ups. Acabo d'escriure aquest post, que tenia pensat des del matí, i acabo de veure que en Cruyff diu quelcom de semblant al Periódico. Déu. Necessito un exorcista. Tinc en Joan Patsy dins!!!

Marcos Alonso (fill) detingut per provocar un accident ebri amb resultat de mort


Duru amb ell! Aquest dilluns al matí 7:30h, mentre el món s'estremia amb la notícia de la mort de Bin Laden a mans dels EUA, un cotxe que conduïa el jugador del Bolton Marcos Alonso (20 anys) fill de l'exjugador, amb el mateix nom, del FC Barcelona i Atlètic de Madrid, provocava un accident mortal pels carrers de la capital espanyola. Alonso fill, cedit pel Reial Madrit al conjuny anglès, perdia el control del seu tot terreny que impactava contra una paret.

Marcos Alonso ha estat detingut i ha donat positiu per provocar un accident amb resultat de mort ja que una de les noies (20 anys) que viatjava amb ell ha perdut la vida mentre la traslladàven a un centre sanitari. Al cotxe hi anaven tres joves més que han resultat ferits i han hagut de ser rescatats de l'interior del vehicle amb l'ajuda dels bombers.

El jugador, ferit lleu, pot ser acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i d'un altre contra la seguretat vial. Ja a les dependències policials, no se li ha pogut practicar un nou control d'alcoholèmia per partir una forta crisi d'ansietat i ha demanat un anàlisi de sang. El jugador assegura no haver ingerit alcohol i aquest dimarts passarà a disposició judicial.

Tolerància Zero amb l'alcohol!

Total: Tot i el 0,45 en sang, la noia morta, la velocitat endimoniada a la qual anava tot plegat acabarà amb una estoneta a la comissaria, estiradeta d'orelles Marquitos dolentot, dolentot, i apa. cap a casa.

diumenge, 1 de maig del 2011

Gràcies equip!

Què t'hi jugues que Puyol serà el jugador que parlarà dilluns?

Dijous passat, en Pep Guardiola va decretar la Llei del Silenci al vestidor blaugrana. A partir d'ara, només parlarà ell. Per una banda, vol que els seus homes estiguin concentrats i no es distreguin. Però, per l'altra no vol cap mena de rajada sobre les darreres polèmiques amb el Madrit. Ja està l'ambient força calent.

Ara bé, demà és el dia en el qual la UEFA organitza les rodes de premsa prèvies als partits que es juguen demà. Sortirà Guardiola i haurà de sortir un jugador. Què t'hi jugues que serà Puyol? la versió oficial serà que en un moment tan complicat, el capità és qui ha de comparèixer. La realitat però és que en Puyi és un perfecte emissor d'alló tan políticament correcte. Quan parla el de la Pobla s'emet un missatge institucional, calculat, poc apassionat, neutre i sempres respectuós.

No sigui que al del Nabo de Oro li agafi un cobriment amb la seva Roja!

El Barça confirmarà la lliga diumenge si...

El FC Barcelona es pot proclamar campió de lliga el proper diumenge al Camp Nou davant el RCD Espanyol (19:00h C+Ll/Gol TV) si...

1) Si el Madrit empata a Sevilla, els de Guardiola seran campions matemàtics guanyant els de Pochettino
2) Si el Madrit perd a Sevilla, el Barça necesitaria empatar davant els blanc-i-blaus
3) Si el Madrit guanya, els catalans haurien d'esperar la jornada intersetmanal en la qual visitaran el Llevant al Ciutat de València.

Cristina Pedroche (SLQH) seguidora del Rayo