"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 6 de maig del 2011

Increïble: la UEFA castiga Mou i Pinto de la mateixa manera


Sancions que poden anar de set partits a sis mesos. Mourinho no podria entrenar, en competició europea, fins el gener de 2012... Juas, Juas, Juas. El Madrit té molt (i molt) poder a les altes instàncies del futbol (això no vol dir que el Barça no en tingui) i la trucadeta de l'Ésser Superior a Platini sembla que ha acollonit la UEFA. I jo em pregunto Por qué?

Aquest dinosaure farcit de grassos directius que es mouen de sopar en sopar, d'hotel en hotel i de sarau en sarau ha sancionat Mourinho per només quatre partits. Quina manera de baixar-se els pantalons. Ojut perquè dels quatre partits (hi ha un cinquè que es quedarà sense efecte a canvi que el de Setubal es porti bé) només n'haurà de complir tres. Tres? Sí. La UEFA ja compte el partit que Mou va veure des de l'hotel de Barcelona en la tornada de les messifinals de la Champions. Tres? Sí. Els mateixos que li han caigut a Pinto per donar una lleugera bufetadeta a Arbeloa i permetre que el psicòpata d'en Chendo l'agafés pel coll en una acció de judo. Total, el Barça serà a Wembley amb el porter del B a la banqueta. Això, si Valdés no agafa la grip.

I el carnisser Pepe, et preguntaràs? Doncs res, home. Un partidet de sanció que ja va complir amb la no presència al Camp Nou. Juas, juas. Ah. El Madrit haurà de pagar 70.000 euros de multa. 50.000 pels estirabots de Mou i 20.000 per no regar la gespa. La xocolata del lloro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada