"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 2 de maig del 2011

Marcos Alonso (fill) detingut per provocar un accident ebri amb resultat de mort


Duru amb ell! Aquest dilluns al matí 7:30h, mentre el món s'estremia amb la notícia de la mort de Bin Laden a mans dels EUA, un cotxe que conduïa el jugador del Bolton Marcos Alonso (20 anys) fill de l'exjugador, amb el mateix nom, del FC Barcelona i Atlètic de Madrid, provocava un accident mortal pels carrers de la capital espanyola. Alonso fill, cedit pel Reial Madrit al conjuny anglès, perdia el control del seu tot terreny que impactava contra una paret.

Marcos Alonso ha estat detingut i ha donat positiu per provocar un accident amb resultat de mort ja que una de les noies (20 anys) que viatjava amb ell ha perdut la vida mentre la traslladàven a un centre sanitari. Al cotxe hi anaven tres joves més que han resultat ferits i han hagut de ser rescatats de l'interior del vehicle amb l'ajuda dels bombers.

El jugador, ferit lleu, pot ser acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i d'un altre contra la seguretat vial. Ja a les dependències policials, no se li ha pogut practicar un nou control d'alcoholèmia per partir una forta crisi d'ansietat i ha demanat un anàlisi de sang. El jugador assegura no haver ingerit alcohol i aquest dimarts passarà a disposició judicial.

Tolerància Zero amb l'alcohol!

Total: Tot i el 0,45 en sang, la noia morta, la velocitat endimoniada a la qual anava tot plegat acabarà amb una estoneta a la comissaria, estiradeta d'orelles Marquitos dolentot, dolentot, i apa. cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada