"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 18 de desembre del 2010

Mira l'esmaixada de l'any de l'NBA!


Sí. És el nostre amic. El de les 18 noies. Déu. Aquest xicot sap com fer una esmaixada de concurs en ple partit de competició.

divendres, 17 de desembre del 2010

Terrible escàndol a la repugnant família de John Terry


Si no vigilia, John Terry acabarà com Paul Gascoigne. De moment, ja sabem que és un borratxo, un maleducat, un putero i un paio que no té cap mena d'escrúpol per allitar-se amb la dona d'un company. Però, és clar, el capità del Chelsea (l'home que ha de donar exemple) beu d'unes fonts familiars, com a mínim, complicades. Son pare, Ted, ha estat caçat en diferents pubs de Londres venent cocaïna i la seva mare (Sue) va set detinguda per robar en uns grans magatzems una quantitat de roba valorada en una bona picossada d'euros.

Però resulta que tenim un germanet. En Paul, de 31 anys, que juga la cinquena divisió anglesa a les files del Darlington. Fins al mes d'agost va jugar al Rushden Diamonds al costat del porter Dale Roberts fins que els futbolistes d'aquest modest equip van exigir a la directiva que l'expulsessin. Paul Terry li va birlar la xicota i dimarts Roberts es va penjar a casa seva després d'uns mesos destrossat anímicament. Estava trencat i desfet perquè la seva dona, Lindsay Cowen, li havia posat unes banyes espectaculars per acabar fugint amb el germà del capità dels Pross. I, a més, ell havia tingut la desgràcia d'enxampar-los. Roberts assegurava que podia admetre una infidelitat, però el va destrossar que fos amb un company. Evidentment, cadascú pot fer amb la seva sexualitat el que li doni la gana, mentre no faci mal als altres. Evidentment, cadascú ha d'encaixar els problemes de la vida com bonament pot. Però no m'agradaria ser a la consciència (si és que en tenen) d'en Paul Yerry i de la Lindsay Cowen. Els Terry i el codi ètic de conducta. Penós. Dramàtic.

Arsenal o l'escopeta de fira


A Arsene Wenger li diuen pederasta als camps rivals. Òbviament, és una qualificatiu que no ens agrada gens. Però no el fan servir en el sentit sexual de la paraula, sinó que fa referència (desafortunada) a l'afició de l'alsacià de treballar amb futbolistes molt joves. Els dóna oportunitats, els curteix, els fa mamar un futbol ofensiu, ben treballat, amb força ajudes... però el proper rival del FC Barcelona en vuitens de la Champions, l'Arsenal londinenc, no és res més que una Escola de Tecnificació.

No pot ser que un equip de la talla mundial de l'Arsenal porti cinc anys seguits (que s'escriu ràpid) sense guanyar un sol títol. No pot ser que un equip de talla mundial com l'Arsenal jugui sense davanter centre (Chamakh està molt verd i Bedtner és un tronc). No pot ser que un equip de talla mundial com l'Arsenal no hagi pogut plantar mai cara al FC Barcelona. Serà una eliminatòria oberta, bonica i alegre, però els gunners, avui, no poden eliminar el totpoderós FC Barcelona a dos partits.

Wenger serà un gran entrenador, no en tic cap mena de dubte, però un equip ha d'estar dissenyat per guanyar títols i no arrugar-se en els compromisos importants. Atenció a l'enorme Cesc (que si res no ho impideix jugarà el 8 de març al Camp Nou per primera vegada), a Nasri (el francès està en el millor moment de forma de la seva curta carrera) i a l'espectacular baixada de rendiment d'Arshavin. Formació? És evident. Mira en Pep. Però, amb la canalla jove, s'ha de tenir un sisè sentit a l'hora de donar-los l'alternativa.

Si s'ha de pixar, es pixa!

dimecres, 15 de desembre del 2010

Puyol, el novè twitt més influent de 2010


Twitter ha confeccionat la llista dels 10 missatges més influents de 2010 enviats via la seva xarxa social. En la novena posició hi ha aquest twitt del capità del capità del Barça, Carles Puyol, retratant la rua de celebració del Mundial pels carrers de Madrid. El text que acompanya la imatge del de la Pobla que encapçala aquest post era "Gran ambiente en la rua!!orgulloso de ver a tanta gente feliz". El món està molt malament si aquest és un dels missatges més influents de 2010 a nivell mundial. És més, en primer lloc hi ha un twitt d'un pilot dels EUA demanant pista per aterrar a Haití instants després del terratrèmol amb un equip de Metges Sense Fronteres.

Bussel·les s'haurà de mullar amb la Qatar Foundation


El Parlament Europeu deu estar maleïnt els ossos de l'eurodiputat català Raül Romeva. Per a qui no ho sàpiga el Parlament Europeu és una institució que no serveix absolutament per a res, és absoluta i totalment prescindible, és un cementir d'elefants per a polítics de segona que fan nosa als seus països, es dedica a xupar diners i més diners dels pobres estats membres i els parlamentaris destinats a la freda i insípida Brussel·les estan completament estabornits cobrant sous astronòmics i dietes encara més escandaloses per a no res. Però, ara, per culpa de Raül Romeva, l'atenció mediàtica d'Europa es bolcarà al seu santuari d'avorriment. Resulta que els ecosocialistes catalans demanaran si la Comissió Europea creu que el patrocini del FC Barcelona, per part de Qatar Foundation, és compatible amb el que el club blaugrana manté amb Unicef. Romeva, que llueix un seductor new look, remarca que aquesta monarquia absolutista del Golf "vulnera els drets humans" i alerta que l'únic objectiu d'estampar l'arbret de la sidra en la samarreta blaugrana és la promoció exterior de Qatar. Home, senyor Romeva... hi haurà altres qüestions més interessants, no? No han de ser els socis els qui autoritzin l'operació? Pobres europarlamentaris... Se'ls acaba l'oasi de la jubilació desitjada.

Para lo que me queda en el convento...

Darrer partit de la carrera del porter equatorià Cevallos. Mai una mala paraula, mai un insult i el dia que es retira treu el ventre de pena...

Ajuda Dennis Rodman a entrar al Hall of Fame


El Cuc és un dels candidats per entrar al Hall of Fame del bàsquet d'Springfield. Hi ha gent a favor de l'entrada d'un personatge tan complicat com Dennis Rodman, hi gent que hi està en contra. Escàndols al marge, penso que el de Nova Jersey es mereix un lloc al santuari del bàsquet. Si vols col·laborar, et pots afegir a aquesta campanya.

10 anys d'un tovelló de paper que va canviar el Barça



14 desembre de 2000. Restaurant del Club Tennis Pompeia. Carles Reixach i la signatura en un tovelló de paper que va fer canviar la història d'un nen de 13 anys més aviat escanyolit de Rosario, un club centenari i la història del futbol. Leo Messi es convertia en el nou masover de la Masia. Què hi diu? "Yo Charly Rexach, en presencia de Horacio Gaggioli y Josep María Minguella, me comprometo a la contratación de Lionel Messi en las condiciones pactadas, a pesar de la contra interna que existe en el club".

La celebració del meu nou heroi

Ja portem, des que va començar la temporada, dos herois. El primer és César Santin, el jugador del Rubin que es va quedar palplantat com un estaquirot en escoltar el xiulet de Pinto avortant una jugada manifesta de gol. El segon és el porter del Mazembe, Muteba Kidiaba, el primer club africà que s'ha classificat per a la final del Mundialet. Ojut a la celebració.

dimarts, 14 de desembre del 2010

Iniesta i l'ós de 220 quilos (no apte per al campetxano)



Jaume Roures és un paio intel·ligent. Resulta que Mediapro està realitzant una peli amb ós incorporat i l'empresari va quedar enamorat del bitxet de 220 quilos. Tant és així que ha volgut aprofitar les habilitats artístiques de l'enorme mamífer per fer un anunci de Gol TV de cara a la campanya de Nadal que serà en antena a partir d'aquest dimecres. I, com en Roures és amiguet d'Iniesta, doncs l'endemà del 5-0 al Madrid es va endur el manxec a Teià i va col·locar el pobre blaugrana al costat d'aquesta bèstia. Tima, que és rus, i Iniesta, que és de Fuentealbilla, fan una estranya parella amb un resultat prou divertit. Atenció a les cares inicials del pobre Iniesta. La Casa Reial ja s'ha interessat per si pot emborratxar l'ós a l'estil Mitrofan i fotre-li un parell de trets.

Qatar: tolerarem gais, però sense mariconades!


Quan encara cueja el meu post (i el de molts altres companys) en el qual em dedicava a comparar l'Uzbekiastian laportista amb el Qatar dels rosellons, arriba una notícia que em deixa glaçat.

Una informació que dóna detalls del Qatar que el Barça durà a la samarreta. Agafa't. Com aquest país organitzarà el Mundial 2022 de futbol, el president de la FIFA, Joseph Blastter, ja va preparant el món. I, en ple segle XXI, deixa anar aquesta perla. La traducció, més o menys, vol dir que si ets gai i vas a Qatar pel Mundial (o per qualsevol altra cosa) no facis mariconades en públic. És a dir... ni petons, ni abraçades, ni qualsevol activitat sexual. Una broma pesada de Blatter? Les veritats s'empassen millor amb una broma? D'entrada fa gràcia ja que als països àrabs, els homes acostumen a anar agafats de la mà. I és que al Qatar modern, un homosexual pot arribar a ser condemnat a cinc anys al talego i a rebre un cafarnaüm (com deia Josep Pla) de fuetades.

Blatter, però, creu que Qatar no posarà problemes "com a mínim, durant el Mundial". Déu. Gràcies, nois! "És una altra cultura i una altra religió" ha explicat el suís. Doncs anem tallant clítoris a les nenes amb fulles d'afaitar rovellades que també és un signe de cultura i religió! Ojut als futbolistes de les seleccions quan marquin un gol! Que no es facin massa abraçades, ni massa petons, ni copets amistosos al culet... podrien acabar en una presó qatarí que ha de ser un autèntic paradís!

This is Cornellà

La Curva del RCD Espanyol ja comença a escalfar el derbi de dissabte (20:00 C+Liga/Gol TV) entre el conjunt blanci-i-blau i el totpoderós FC Barcelona. This is Anfield. This is Cornellà. Mira el vídeo:

Un dels 10 videos més vistos a Youtube el 2010

És llarg però val la pena. El conductor és Ken Block. Rodat a França. Consulta la llista completa al bloc de Youtube.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Alves: tanca la boca!



Pep Guardiola i els seus homes tenen una norma fonamental gravada a l'ADN. Al marge de les habilitats futbolístiques, la llei del vestidor, la llei del silenci ordena no entrar en cap mena de polèmiques amb els equips rivals i menys amb el Madrit i amb Mou. Dani Alves, de sang calenta, s'ha passat les ordres de'n Pep per l'Arc del Triomf. No es pot caure en provocacions, no es pot caure en un intercanvi de missatges amb aquesta mena de gent, no se'ls ha de fer el joc. Que si l'inventor del futbol, que si Albert Einstein... El lateral blaugrana ha dit que (Mou) "es muy gracioso, yo me he partido el culo en casa después de que dijera eso. Es un tío muy cachondo y nos lo tomamos siempre a broma".

Sandro em contesta?

"L'Uzbekistan i Qatar no tenen res a veure", diu el presi del Barça. Vaja, doncs anava ben errat, jo!
No... si veient la imatge dels capos de la Qatar Foundation, em quedo més tranquil.

El dopatge (o no) d'Induráin...

Miguelón és un mite de l'esport espanyol. I ningú s'hi atrevirà. Potser per això és impossible trobar a internet, a excepció de fòrums especialitzats i de manera suau, l'entrevista rediofònica que li va fer el Butano a finals dels 90. José María García va ser directe amb el ciclista. "Contesti'm la veritat, si no me la diu, no em digui res. Ha usat alguna vegada substàncies dopants?. El campió navarrès, ja retirat en el moment de la conversa radiofònica, va etzibar "propera pregunta, si us plau". El Butano va seguir recordant-li que si no contestava feia bo allò de a buen entendedor... "Propera pregunta", va insistir Indurain. La veu de José María García tremolava. Evidentment, podria ser que Induráin estigués fins els ous d'aquesta mena de preguntes, però...

De fet, un exciclista francès del Banesto, company de files de Miguelón quan va guanyar els cinc Tours, no es va mossegar la llengua. Thomas Davy va explicar que "no sé si Induráin havia pres res il·legal, però crec que sí. El metge de l'equip, entre 1995 i 1996, ens injectava EPO a tots sense dir-nos el que era". Qui era el metge? Sabino Padilla. El doctor que va estar al costat d'Induráin en els cinc Tours del navarrès. Un paio que va anara parar a l'Athletic Club i, immediatament, va saltar el positiu del pobre Gurpegui. També va tenir temps de fer campió del món de marató a Martín Fiz. Només assenyalar que és conegut com a Sabino Pastilla.

De fet, Fernando Escartín va contestar a una pregunta sobre el dopatge qüestionant-se "si la gent es pensava que ho fèiem amb un plat d'espaghettis". Realment, Induráin va desaparèixer del panorama internacional després de perdre el primer Tour, a mans d'un rus més dopat que Marion Jones, que es deia Eugene Berzin. Miguelón ho avisava i així ho va fer. Però, curiosament, va plegar de manera sobtada just quan es va començar a detectar l'EPO. I això que la ONCE de Manolo Sáinz li oferia tots els diners del món i un equip competitiu per assolir la sisena Grande Boucle.

La meva opinió és que tots es dopen. Òbviament han de ser uns súperhomes, règims duríssims d'entrenament, sacrifici... perquè a mi m'injecten EPO i no pujo ni el Tibidabo. Induráin sempre ha callat i sempre havia pres Ventolín, amb l'excusa d'asmàtic. Un asmàtic pot guanyar cinc Tours o és que aquest producte maquillava, aleshores, l'EPO i altres substàncies. Ara bé, la culpa és dels ciclistes, de les audiències televisives que els fan complir etapes llarguíssimes demanant espectacle, els patrocinadors...

Necessitem una edició especial de La Nòria... juas, juas

Sort que Albert Om no es va convidar a casa de Marta

L'Albert Om està d'enhorabona. Sort que no va anar a passar un cap de setmana a Palència (ciutat en la qual, fins l'Operació Llebrer, no havia passat mai absolutament res) a can Marta Domínguez. M'imagino l'escena.

"Hola Alberto. Perdona pero tengo la casa hecha un desastre. Mira aquí tengo un congelador con unas bolsitas de sangre... que nunca se sabe, aquí una centrifugadora monísima que siempre va muy bien para hacer pastelitos, unas botellitas para chutarte en el culete si tienes un poco de fiebre, la bandera española con el toro, la cinta rosa, aquí unas agujitas. Cada uno la suya, eh? que luego viene el sida...

Ui, perdona. Llaman a la puerta. Son unos chavales muy majos que se entrenan para ser como yo y me piden un poco de reconstituyente y me dan unas propinillas a cambio que, como está la vida... Son muy majos. Así entrenan y no se meten drogas ni porquerías de esas.

Fíjate. Éste que está en la jaula es mi canario. Se llama Eufemiano Fuentes, que también nació en las Islas Afortunadas, como el médico. Por cierto... para cenar quieres un filete con clembuterol marca Contador, con una salsita de EPO que hago muy rica, o prefieres efedrina, testosterona o algún anabolizante con patatas? Los tengo con sabor a fresa, a plátano y a Coca-cola. Ah! Aquí en casa somos muy sanos, eh? nada de fumar, ni de azúcar en el café"

Después, si quieres, nos sentamos un ratito a ver mis éxitos deportivos. En DVD i HD, eh?. Acurrucaditos en el sofá. Si no te importa llamaré a mi perro. Es un galgo y se llama Benjohnson. Es más salaoooo".

Que bonica és la neu a Minnesota!



Afortunadament, era a la matinada!

diumenge, 12 de desembre del 2010

El Barça no vol aQatar la prohibició de torejar (5-0)


1.- El Barça ha realitzat una autèntica obra d'art, aquest diumenge a la nit, derrotant la Reial Societat per un contundent 5-0.
2.- Els blaugrana segueixen líders de la Lliga amb 40 punts en 15 jornades. No havia passat mai a la història.
3.- Villa, Iniesta, Messi (2) i Bojan han signat una nova maneta.
4.- Messi, pichichi, porta 17 gols en 15 jornades. Els mateixos que tot l'Espanyol junt.
5.- El Barça ha anotat 26 gols en els darrers sis partits i no n'ha encaixat cap.
6.- Els de Guardiola han marcat 46 gols i només n'han rebut vuit.
7.- Els donostiarres, sisens, han plantejat el partit a la perfecció però no han pogut olorar la pilota. Possessió: 77-23%
8.- Valdés s'endurà un llibre per anar llegint durant els partits.
9.- Xavi segueix dosificant-se, Abidal fa el millor partit com a central, Mascherano està cada cop més integrat i Messi no té sostre.
10.- Sempre havia dit que Cocu i Touré havien estat els jugadors que millor s'havien adaptat a l'estil Barça sense sorgir de la Masia. Ara, hi hem d'afegir el Guaje.

Missatge a la resta d'equips d'Europa: No procureu fer aquestes coses a casa. Els jugadors de Pep Guardiola estan entrenats i són uns professionals.

Que els va fer Puyol per sopar a Piqué i Cesc?

El sopar que va preparar Malena Costa, la xicota de Carles Puyol, a Gerard Piqué. Un fantàstic os.


El sopar que Malena Costa, la xicota de Carles Puyol, va preparar a Cesc després que el jugador de l'Arsenal denunciés que a la nevera del capità blaugrana "no hi hagués ni un trist iogurt". Segon os. La cuixa de la Keka?


Vist al Twitter

La Guàrdia Civil va saber abans l'embaràs de Marta que la família


1.- Hi ha fotos on presumptament Marta Domínguez donaria injectables a altres atletes.
2.- Els elevats ingressos de l'atleta de Palència va posar en alerta la Guàrdia Civil.
3.- La Guàrdia Civil creu que als voltants de Madrid hi ha un gran magatzem farcidet amb bosses de sang de més esportistes (espanyols i estrangers) i estris per fer transfusions, centrifugacions i congeladors.
4.- El seguiment telefònic que va fer la Benemérita a Marta Domínguez els va permetre saber que l'atleta de Palència estava prenyada abans que la majoria de la família de la dona ho sabés.
5.- El PP de Palència, partit en el qual Marta es va presentar a les municipals de 2003, segueix confiant en l'atleta.
6.- La frase preferida de la de Palència era "els valors de l'esport han d'estar per damunt de les victòries".

Benzemiaaaau!


Enorme Mourinho. Segueixo dient que les rodes de premsa del portuguès s'haurien de retransmetre en directe perquè tenen més interès que un partit del Reial Madrit que acaba guanyant (generalment amb gols de CR7) menys quan juga contra els campions. En Mou ens ha explicat una bonica faula. Resulta que un home (ell) va a caçar i fa servir un gos (referint-se, en sentit positiu a l'excel·lent Pipita). Però... ai las! L'argentí està lesionat i The Special Five considera que no té prou garanties a la davantera. Ahhh. Si no pots caçar amb un gos, ho haurà de fer amb un gat. Senyores i senyors, us presento el gat Benzema.

Home, si es bateja com a gat un porter, té la seva lògica: agilitat, elasticitat, reflexes...
Comparar un davanter amb un mixet evoca imatges d'animalet poruc, solitari, desvalgut, un xic esquerp, que necessita carinyo i comprensió...