"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 24 d’octubre del 2011

El vestidor dels All Blacks després de guanyar el Mundial

Gattuso pot perdre la vista de l'ull esquerre


Gennaro Gattuso, l'etern gladiador del Milan, podria perdre la visió de l'ull esquerre. El migcampista, que va 45 dies que no juga un partit, no pot llegir, ni mirar la tele, ni conduir, ni dur els seus fills al cole, ni fer servir un ordinador. El problema és que és a punt de perdre la visió del seu ull esquerre per culpa d'un problema en el sisè nervi cranial. Estarà absent dels terrenys de joc els propers quatre mesos. Uns mesos en els quals seguirà un tractament per veure si se soluciona el seu problema ocular.

Ara, ja només hi veu doble. Fa unes setmanes, hi veia triple. Sembla que va millorant però, de moment, no pot tocar pilota. Acudeix a Milanello, però es limita a fer cinta. Els metges no saben d'on li pot venir el problema. Quatre dies abans del Milan-Lazio hi veia malament. Els metges li van dir que no jugués. El migcampista rossonero no els va fer cas, va voler ser de la partida, però va haver de demanar el canvi després de topar amb Nesta. "El problema era que no vaig ni veure Nesta", ha explicat en una roda de premsa que s'ha convocat, aquest dilluns, per la seva petició expressa.

Mira el darrer video que va penjar Marco Simoncelli


Des del seu hotel de Kuala Lumpur...

Guti lamenta la mort del pilot Limoncelli

Guti és un crac. El paio, que resulta que és comentarista de la SER, va piular en el seu twitter un record per al pilot Marco Simoncelli que va morir, aquest diumenge, a Sepang. "Mare meva. Com poden passar aquestes coses? Descansa en pau, Limoncelli. En moments així te n'adones que la vida són dos dies. Quin fàstic", escrivia l'ex del Madrit.

Poca estona després es liava amb un català que comentava el seu error de confondre la S amb la L. "Ho sento, no entenc aquest dialecte o aquest idioma, és polonès?" va piular el de Torrejón abans de bloquejar el seu seguidor Quim Vancells.

El cos de Simoncelli va ser tractat com un sac de patates

A Sepang feia temps que la tragèdia rondava. De fet, en els entrenaments de divendres, Marc Márquez va caure per culpa que els comissaris no havien pas advertit que hi havia zones del traçat de Malàisia en les quals plovia i l'asfalt relliscava. El de Cervera es va fer greus lesions per culpa d'un fort cop que no el va deixar prendre part en la cursa de diumenge. El català, però, no ha estat qui s'ha endut la pitjor part.

El Mundial de Motos hauria de mirar-se si cal anar a córrer en aquests indrets exòtics. A canvi d'ingressar bons dinerons a la caixa, els responsables de la competició haurien de valorar si és necessari anar a rodar a l'altra punta de món, amb grades buides i amb comissaris i instal·lacions que no estan a l'alçada.

Encara esgarrifat per la mort de Marco Simoncelli, caldria preguntar-se si l'actuació dels comissaris de pista va ser la correcta. Quatre paios vestits de taronja (sense cap mena de preparació mèdica) s'acosten al cos del pilot, no l'immobilitzen, no es presenta cap metge en els primers moments, no li prenen les constants vitals, no li practiquen els primers auxilis i l'entaforen a l'ambulància com un sac de patates. La trompada va ser molt violenta, no és moment d'atiar polèmiques i la mort hauria estat, desgraciadament, inevitable... però no crec que Simoncelli hagués estat tractat com marquen els protocols.