"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 13 d’octubre del 2011

Mira l'homenatge de Messi moonwalker a Michael Jackson

La haka dels All Black de 1973 no feia por

Feia pena...

Puyol i Malena han tallat

Ho publica Lecturas. M'encanta l'expressió amb la qual titulen: ponen fin a un año de amor. M'entusiasma quan la revista diu el capitán se ha refugiado en seus compañeros de vestuario. Es veu, sempre segons la publicació, que el propio Carles ha decidido acabar con el noviazgo. La sentència és la següent: la diferencia de edad y su distinta forma de ver la vida les ha llevado a poner distancia en su relación.

Com veuen el tancament patronal de l'NBA a la Xina?

Perd el bronze en una marató després d'admetre que va anar en bus

El paio de la foto és en Rob Sloan. Apareix la mar de content amb la seva medalla de bronze aconseguida en la marató de Kielder, celebrada al nod d'Anglaterra. El xicot, tot cofoi, alça el dit (tipus Vettel) i segur que va enviar la foto a tots els seus amics i coneguts. Mireu-me, mireu-me. Sóc jo!

Però ai las... En Rob ha perdut el bronze després d'admetre que va fer part del recorregut de la marató... en autobús. Es veu que el va agafar en el quilòmetre 32. La investigació es va obrir per part dels organitzadors quan la resta de corredors van explicar que Sloan no podia ser tercer perquè no els havia avançat pas.

Moraleja: els autobusos al nord d'Anglaterra van millor que no pas aquí. Si l'hagués agafat aquí, hauria acabat com a fanalet vermell.

Un antílop en zel vol muntar un ciclista a Sud-àfrica :)

El ciclista Evan van der Spuy prenia part en una cursa de mountain bike a Sud-àfrica quan topa amb un antílop d'enormes dimensions. Ni l'un ni l'altre van prendre mal.

I Eto'o i Gudjohnsen no podrien ser pas cosins, també?

M'encanta. M'encanta. No només per fer un homenatge (que sempre són sentits) a les assignatures de parentiu que vaig fer quan estudiava antropologia sinó pel safareig més visceral.

Fa uns dies ens assabetavem que en Messi ja pot ser convocat tranquil·lament per Johan Cruyff per jugar amb la nostra selecció perquè que resulta que el millor jugador del món té arrels lleidatanes. Visca! Es veu, que en un rotllo Marco i el mono, els seus rebesavis es van conèixer en un vaixell que els duia a l'Argentina, van intimar, es van convertir en americanus i anyets després apareix en Messi.

Però el millor és que seguint aquesta línia d'investigació, ara resulta que, segons el Segre, el millor jugador del món i el nostre Bojan són cosins quarts!! No quart tercera, ni quart segona Escala B sinó cosins de quarta generació!! Els seus rebesavis (que es veu que van tenir una vida la mar d'activa) eren germans del poble de Poal. Notícia, sens dubte, que ens ha deixat esmaperduts i corglaçats!

Però el millor és que la clau de tot plegat és el cognom López. Òndia. Un cognom tan particular i estrany ha estat la pedra rossetta que ha desentrellat tot l'entremat familar que tenia aquesta localitat del Pla de l'Urgell com a trama d'una veritable nissaga de futbolistes.

Si aprofundim en la línia d'investigació... seran Gudjohnsen i Eto'o cosins tercers?

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Tracy McGrady i les seves vacances a Grècia...


Què T-Mac? Com han anat les teves vacances per Grècia?, li van preguntar al twitter. "M'hauria pogut comprar el país amb la meva tageta de crèdit", contesta.