"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 29 de gener del 2011

A dormir amb un coixí de set punts (0-3)


El FC Barcelona ha igualat contra l'Hèrcules el rècord històric de la lliga espanyola amb 15 victòries consecutives, empatant amb el Madrit de la temporada 1960-61. Els blaugrana, que se'n van a dormir amb set punts d'avantatge sobre el Madrit que juga aquest diumenge a Pamplona, han hagut de posar-se la granota de feina. El 0-3 final del Rico Pérez reflexa la diferència teòrica (que no real) que hi entre els dos equips. Pedro, a les acaballes de la primera part, i Messi (dos gols en dos minuts 86' i 88') han signat un marcador un pèl excessiu. I és que els del Seitó han jugat un enorme partit, posant en moltíssimes i constants dificultats el líder de la lliga que mai (mai) ha estat del tot còmode.

Dues línies molt juntes en defensa, constants ajudes, atenció especial a les línies de passada i una gran intensitat en la pressió han estat les armes dels del Rico Pérez. El Barça ha tingut la pilota, és cert, ha tingut moltes ocasions, és cert, però també es just subratllar que els blaugrana, avui de verd, han fallat massa i mai han estat relaxats. Amb tot, 58 punts, Messi ha marcat 37 gols en els 32 partits oficials que ha jugat aquesta temporada i Pedro suma el seu sisè partit consecutiu marcant. A mitja setmana, tràmit contra l'Almeria a la Copa i al cap de setmana arriba l'Atlètic de Madrid.

PS: Algú sap què significa la salutació Abidal? Fixa't-hi. Quan els jugadors del Barça s'abracen amb el gal, sigui en una eufòria després d'un gol, sigui en un canvi, els blaugrana xoquen els palmells amb el francès i, immediatament, fan amb les mans un gest ràpid com si els dits parlessin. Tipus com quan et poses un mitjó i fas veure que és una boca. Curiós. Ja fa uns dies que ho he notat. Alguna suggerència?

PS2: Sóc de Farinós. El migcampista tornava a jugar un partit oficial després d'una llarga lesió però no ha pogut ser a la gespa més de 10 minuts. Dues targetes grogues (justes, per cert) l'han fet enfilar el camí de la dutxa abans d'hora i agafar una emprenyada monumental.

Pep Guardiola, el maleducat

En la roda de premsa de Pep Guardiola, el tècnic de Santpedor va parlar de Seydou Keita: "Ell és la imatge d'aquest equip. Keita és un jugador que aprofita, esprem, adora aquells 12 o 15 minuts que li dóna el maleducat del seu entrenador. Només s'ha de veure com pressiona al cap de dos segons de trepitjar la gespa, com persegueix el rival, com ajuda, com disfruta d'aquells minuts, com marca, com celebra els gols, amb quina alegria i entusiasme agraeix l'assistència de Leo i com mira al cel buscant l'agraïment de la seva creença religiosa". Més entrenadors tan maleducats com tu necessita el futbol d'avui, Pep. Oi, elegant Mou?

No és Anfield, però...

Pell de gallina. Enveja sana.

divendres, 28 de gener del 2011

Drenthe, el putu amo, amb un pam de nas


"Jo, quina merda. I això que no tinc C+Ll. Per cert, per què m'assemblaré tant a la Whoopi Goldberg?

Sóc un gran admirador de Drenthe. Que si truca a Hombres, Mujeres y Viceversa, que si l'aturen circulant a gran velocitat per Alacant argumentant que una amigueta es trobava molt greu (la noia només anava amb una taja de cavall), que si una misteriosa visita a l'hospital, que si no em paguen jo no jugo... I ara, l'holandès ha rebut un nou i fenomenal pal. Tot il·lusionat, venia avisant de cara al partit de dissabte contra el FC Barcelona. "Els vull donar canya", deia l'ex del Madrit. Patapam. El seu tècnic ni el convoca. Drenthe marxa emprenyat i sense badar boca de l'entrenament. Enorme!! Ara sí que és perillós l'Hèrcules, l'únic equip que ha guanyat el Barça en lliga.

“Quillo, noz vamo a quedá zin ir a la finá”


El diari Marca, que dirigeix Eduardi Inda, té una perillosa doble moral. Resulta que després del robatori arbitral al Sevilla, en el partit d'anada de les semifinals de la Copa al Pizjuán, el presumpte periodista marquista Roberto Palomar va publicar un article a Marca en el qual vomitava contra el Sevilla sota el periodístic títol de “A banda de vídeos i llançar ampolles, saben fer alguna cosa més?”. Palomar acabava la seva obra mestra amb una sentència "Quillo, noz vamo a quedá zin ir a la finá” que venia a ser la rèplica a la frase amb la qual acabava el polèmic video de l'entitat del Nervión i que avisava Mourinho, en portuguès, que es quedaria sense un títol. L'allau de queixes al twitter de Marca.com va motivar la retirada. En canvi, l'anticatalanisme i l'antibarcelonisme del diari més llegit a l'estat espanyol s'alimenta, es fomenta, se celebra i el lloa. Por lo civil o por lo criminal.

Sensacional infogràfic de l'F150


Realitzat pel diari El País. Si cliques en la imatge, veuràs els detalls en gran. L'F150 de Ferrari, el paquet de Marlboro ambulant, presenta, com a principals novetats, un únic difusor, un KERS petitó i la desaparició de l'ala de tauró (per reglament). Què és el que el fa perillós? Que Fernando Alonso, un autèntic enginyer-mecànic sense títol, s'ha implicat des del minut u en la configuració del monoplaça i s'ha creat la nova joguina de Maranello a la seva imatge i semblança. L'any passat, l'asturià es va trobar el cotxe fet i, malgrat tot, va estar a punt d'aconseguir el seu tercer títol mundial. Ara ja no hi ha excusa que valgui!

Recordes el pitjor dia d'Adebayor?


Va ser durant la Copa d'Àfrica de 2008 d'angola quan l'autocar en el qual viatjava la selecció togolesa va ser tirotejat per uns terroristes durant una fatídica mitja hora. Les imatges del nou davanter del Reial Madrit, plorant i destrossat, van donar la volta al món. Van morir el conductor, el segon entrenador i el cap de premsa. Adebayor, com a capità de la selecció del seu país, va tenir un pes important a l'hora de decidir que el Togo no prendria part en aquella competició i que es retiraven. Per acabar-ho d'adobar, i malgrat els tres morts i els set ferits, la Confederació Africana de Futbol mai es va posar al costat de Togo i va sancionar la selecció d'Adebayor sense poder participar en les properes dues edicions de la Copa d'Àfrica. Com a protesta, Adebayor va anunciar que deixava la selecció.

Mapa dels VIPs a l'Staples


Per si mai vas a Los Ángeles a veure els Lakers, sabràs on s'asseuen les estrelles del públic per retratar-los... Clica en la imatge per fer-la més gran!

Pau Ribas opina sobre Mariano Rajoy


“Sort que es presenta Rajoy... Així el PP segur que tan sols dura quatre anys!”, va escriure al seu Twitter el català del Caja Laboral, Pau Ribas. L'ex de la Penya, de 23 anys, va rebre suports i crítiques. Es va defensar argumentant que opinava "perquè tinc dret a vot".

Muntarà un zoo Iniesta a Sant Just?


Andrés Iniesta té una pantera a la porteria, una puça (que lamentable aquest malnom per a Messi) per fer els gols, un ós per veure els partits de futbol, felicita l'Any Nou xinès amb un conillet (la imatge no té desperdici) i resulta que el manxec és un Rata, segons l'horòscop oriental. Buf.

Millor amb volum!

dijous, 27 de gener del 2011

Iniesta CTR360


Nou anunci de Nike. El manxec, factoria Play Station. Andrés Iniesta és el nou rei Mides.

Tots amb Puigcorbé!


Estic al 100% amb l'actor català. El què passa és que ens mouen motius diferents. Les retransmissions de laSexta quan juga el Barça són, com a mínim, anticonstitucionals, nazis, vergonyoses i sense cap mena de valor útil. "Ojalá os hundáis!". Sí senyor. I la gran quantitat de periodistes bons que són a l'atur...

Markus Eriksson, una metralladora vestida de carrer!

Marcus Eriksson, el jove suec de l'Assignia Manresa, aconsegueix convertir 78 triples de 81 intentats. Atenció perquè ho fa vestit de carrer i en només cinc minuts. La ratxa és bestial quan n'encadena 52 de consecutius.

dimecres, 26 de gener del 2011

Messifinal sentenciada en el 15'


FC Barcelona, 5 - Almeria, 0

1.- Per què encara no apliquen els equips que han de visitar el Camp Nou la nostra proposta ni la RFEF enceta ja aquesta iniciativa?

2.- El FC Barcelona ha sentenciat la Messifinal de Copa contra l'Almeria, en el partit d'anada, en fer tres gols en només un quart d'hora: Messi (2) i Villa. Sobre el 30' Pedro ha fet el quart i tot apunta a què els de Guardiola serà a la seva 33ena final de la competició del KO el proper 20 d'Abril. A la segona meitat, ha aparegut el porter Esteban (el millor de l'esquadra anadalusa) que ha evitat una golejada d'escàndol. Messi s'ha pres un descans i, a tres pel final, l'argentí s'ha despertat de la becaina per fer una assistència de gol a Keita perquè el malià fes el cinquè.

3.- El Barça, a meitat de temporada, ha aconseguit la novena maneta de la temporada.

4.- Bravo Guardiola per no ordenar que els teus jugadors alcin el peu de l'accelerador amb l'eliminatòria sentenciada. El rival es mereix el màxim respecte i, a vegades, és necessari que s'endugui una golejada. Com pot ser que, amb 4-0, Villa baixi a fer la cobertura i donar un cop de mà a Maxwell?

5.- Messi, 35 gols en els 31 partits que ha disputat aquesta temporada. Sense tenir en compte la gran quantitat d'assistències que porta l'argentí.

6.- Iniesta, plenament recuperat. No ha marcat contra l'Almeria tot i que el manxec ha mullat set vegades aquesta temporada. Curiosament, dos killers com Didier Drogba i Fernando Torres en duen 9. Adebayor? Un i de penal.

7.- Que Xavi té els tendons d'Aquil·les delicats? Doncs se li fot una puntada, per darrera i sense possibilitat de jugar la pilota, i no passa absolutament res. Per cert, hi ha mala maror entre Messi i Xavi per la Pilota d'Or. Per això el de Terrassa no para de buscar assistències de gol pel de Rosario.

8.- Enorme Eric Abidal. El francès té pendent la renovació. No demana més diners. Vol més anys! Fins el 2015. Ell, com Gianluca Basile en el bàsquet, no s'haurien de retirar mai.

9.- Els comentaristes de laSexta opositen, seriosament, a guanyar la desprestigiadíssima Creu de Sant Jordi. Per cert, la Guasch està per ser filla de...? Està clar que, per guapa i intel·ligent, no és.

10.- Afellay ha començat a alçar el cap!

El Madrit guanya (amb 12) al Pizjuán (0-1)


1.- ¿Què dirà Mourinho després de l'escandalòs arbitratge d'Udiano Mallenco que ha sortit a xiular la semifinal anada de la Copa absolutament acollonit pel pes específic del tècnic blanc? L'àrbitre, a instàncies del pel-roig Fermín (un càncer pel futbol) s'ha empassat un gol de Luis Fabiano en el 45' quan Albiol ha tret la pilota en el moment en el qual el cuir estava dins de la porteria de Casillas. Udiano hauria hagut d'expulsar Arbeloa, Zokora i Lass (el Diarrà menys dolent), ha permès entrades violentes a dojo i no ha sancionat unes claríssimes mans de Xabi Alonso al davant de la corona de la gran pròpia en el 90'. Una autèntica vergonya. Goyo, treu la llisteta!

2.- Benzema ha decidit tocar els collons a Mourinho. El francès ha tornat a fer el gol del triomf blanc (0-1), aprofitant les enormes facilitats de la defensa del Sevilla, i ha quallat el seu millor partit des que va disfressat amb la samarreta del Madrit. Manolito Adebayor no deu entendre res. Per cert, les càmeres de C+han repetit entre 102 i 103 vegades la salutació entre el gat i el caçador per demostrar que el vestidor blanc està unit. Juas, juas

3.- Que li ho diguin a CR7. El portuguès ha d'estar emprenyadíssim. Tant és així que ja ha trucat al seu estilista avisant-lo que no es farà les celles ni es depilarà com a càstic, com a mínim, fins dissabte. El Madrit porta dos partits seguits guanyant per la mínima i ell no ha mullat. El crack de Madeira és d'aquells que és capaç d'estar ben feliç i amb la consciència tranquil·la si ell marca tres gols encara que el seu equip perdi el partit.

4.- Pell de gallina amb el Arrebato. No és Anfield, però d'eu n'hi do. Aquestes situacions de catarsi col·lectiva han de sorgir de manera espontània i no s'han de forçar des de les directives com ara el fracassat Boig pel Barça de l'era Laporta.

5.- Lamentable l'imbècil que, un cop l'àrbitre ha xiulat el final del matx, ha tirat una ampolla al cap de Casillas.

6.- Genial Andreu Palop. El valencià demanava tres homes en una tanca defensiva mentre amb la seva enguantada mà esquerra marcava dos dits.

7.- Els futbolistes del Sevilla no deuen tenir DVD a casa. A mi em fan el famós vídeo de motivació i surto a per totes. Ells han sortit exageradament atabalats i sense mossegar.

8.- Martín Cáceres no té solució. L'uruguaià ha sortir per substituir el mataroní Sergio Garcia en el 13' i ha deixat un enorme forat al seu darrera. L'ex del Barça s'ha obsessionat amb Cristiano i ha deixat una autopista que Arbeloa no ha sabut aprofitar.

9.- Perotti, un dels homes més decebedors d'aquesta temporada. Semblava que l'argentí del Sevilla havia de menjar-se el món i ha quedat estancat. Estancadíssim.

10.- Carlos Martínez i Michael Robinson han estat millor que mai. Ja m'entens, oi?

Dos autogols en sis minuts!

Tot un rècord. L'autor és Goeber, del Cabofriense, que tot solet es va fer dos gols en la seva pròpia porteria en la derrota contra el Botafogo per 5-0. Aquí tens les imatges...

dimarts, 25 de gener del 2011

Ronaldinho o de com la tècnica no es perd!

Gols des de darrera de la porteria:

Oh... els militars no prendran la davantera del Madrit!


Tant temps esperant... i m'he quedat amb un pam de nas. Com el Reial Madrit s'ha quedat sense davanter centre, i se n'ha fet una qüestió nazional, van començar a saltar a la palestra (gran paraula, per cert) una bona colla de noms. De candidats a substituir Benzemiau. Però jo, secretament, esperava una ordre del vicepresident Rubalcaba en la qual ordenés el sempre preparat i sacrificat exèrcit espanyol a entrar al vestidor del Bernabéu i prendre la samarreta blanca amb el dorsal 9 a un Benzemiau que, segurament, estaria fent una becaina al davant de la seva taquilla. Cas de força nazional, garçon!

Rubalcaba hauria d'haver ordenat que un escamot d'elit d'homes, especialment entrenats en la lluita cos a cos i en fer truites de patates, abandonés la defensa de l'illot de Perejil, per endegar una operació d'alta envergadura. Els hondurenys, bolivians i colombians que defensen l'honor patri ja es veien jugant la Champions. I de titulars, eh? Però, finalment, ens haurem de conformar amb Emmanuel Adebayor. I encara no sé què és millor. Mentre el vestidor del Manchester City deu estar en plena borratxera per celebrar la marxa del paràsit togolès, Mourinho afegeix més llenya a un vestidor fracurat i tensionat. La llàstima és que l'uruguaià arriba només com a cedit. Riurem.

Què farà Deferr quan es trobi un Deferr?


Primer punt de l'ordre del dia: Gervasi Deferr, el gimnasta català d'origen argentí, em cau molt bé. En sóc un fervent admirador. Ha guanyat tres medalles en tres Jocs Olímpics diferents (ors a Sydney i Atenes en salt) i plata en terra a Pequin. Això vol dir mantenir-se, un mínim de 14 anys, a l'elit. No ens oblidem tampoc de l'or a la Copa Mundial de Glasgow.

Ara bé, als seus 30 anys, el de Premià de Mar, enceta una nova vida professional. Seguirà treballant per la gimnàstica i li posaran un despatxet (moníssim) a la Federació. D'altra banda, arrenca amb un nou gimnàs al barri de La Mina per mirar d'ensenyar tot el que sap a nois que, en principi, estan en risc d'exclusió social. No és cap secret que l'esport ha tret molta canalla dels carrers, de la droga, de les males companyies, de les bandes... Ho celebrem.

Però en Gervasi Deferr, un talent natural i un prodigi físic, ha estat un indisciplinat, un golfet, un contestari que mai s'ha mossegat la llengua i un autèntic enfant terrible. Què farà quan es trobi un plançó com ell? Què farà davant un rebel (amb causa o sense) al qui vegi potencial però que no pugui dominar? El deixarà fer? Es plantarà? Adoptarà el discurs tradicional, malgrat ser-ne ell mateix la negació ambulant, basant-se en allò del sacrifici, el respecte, la disciplina...?

On collons enganxo el moc?

Mark Sánchez, quarterback dels jets de NY, en plena trapelleria. Mark Brunell, ets un amic, man! Sort que els directors d'orquestra de l'NFL són els únics jugadors que duen guants!

Messi més solidari


Leo Messi, el millor futbolista del món, ha volgut dedicar uns minuts del seu entrenament d'aquest dimarts per arrencar un somriure al vigatà Soufian. El nen, de 10 anys, pateix la sindrome de Laurin-Sandrow i ha perdut les dues cames. Tot i això és un malalt del futbol i ha pogut gaudir pilotejant amb el seu heroi.

Operació Llebrer: Reyes Estévez tenia un ou inflamat, pipí marró i un bulto a la panxa

La revista Interviú publica alguns informes de la Guàrdia Civil referents a l'Operació Llebrer contra el dopatge en l'esport espanyol. Un dels que apareixen en els escrits és el català Reyes Estévez. El de Cornellà ha assegurat, aquest dilluns i davant la jutge, que ell mai s'ha dopat i que "estava en el lloc equivocat en un mal moment". De fet, està valorant abandonar Madrid i tornar a Barcelona.

La Guàrdia Civil ho té clar. “Las sustancias que proporciona Manuel Pascua Piqueras ponen en peligro la vida o salud" dels seus atletes. Un dels casos més dramàtics, que documenta Interviú a partir de les escoltes telefòniques dels agents, revela que Reyes Estevez estava literalment "acollonit" amb la reacció del seu cos després dels Europeus de Barcelona de l'estiu passat.

El català va trucar el seu entrenador i principal implicat, Manuel Pascua Piqueras, només quatre dies després de la cursa de Barcelona en la qual, per cert, va acabar en quarta posició. “Estic preocupat. Quan van acabar els Europeus tenia un bultet però ara és molt gran. Sota el melic. Ho tinc inflamat i he fet pipí de color marró. Com a la Xina". Estévez es referia, presumptament, als Jocs Olímpics de Pequin. "També em fa molt mal un ou". Pascua contesta que vagi a la clínica Ruber. "No et preocupis. Ja te n'has sortit d'altres. D'aquesta també en sortiràs".


Dos dies després, i sempre segons el sumari al qual ha tingut accés Interviú, Reyes i Pascua es tornen a trucar. "Em fa mal un ronyó. Noto punxadetes". L'entrenador del del Baix Llobregat creu que "si et fa mal un ou és que tens una infecció". Uns dies després, l'informe del metge, que el representant de l'atleta comunica a l'entrenador via telefònica, diu que "té un bulto al conducte espermàtic que li ha provocat una inflamació. Haurà d'estar aturat 10 dies prenent antiinflamatoris així que ja ens podem anar oblidant d'ell". "El nen està acollonit", resumeixen entre els dos.

Pascua i Reyes, això sí, mai parlen de substàncies dopants. L'entrenador assegura que "alguna cosa que haurà menjat o begut no se li haurà posat bé" i aventura l'estrès de l'esportista i els greus problemes que va tenir a la Xina. "Gairebé se'ns mor de l'estrès", recorda Pascua.

La Benemérita també conclou, en el seu informe, que "altres atletes van tenir problemes de salut i de depressió".

dilluns, 24 de gener del 2011

Mourinho i la llei Sinde

La ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, ha tirat endavant la polèmica llei que porta el seu nom gràcies al suport del Senat. En línies generals, representa que el Govern espanyol vol lluitar contra la pirateria a internet. El tècnic del Reial Madrit, José Mourinho, li dóna el seu suport incondicional. El portuguès sap què és estar sinde. Sindelantero :) The Special Five ho vol solucionar sindemora ja que Benzemiau juga sense sang (diumenge va donar un recital de desgana malgrat el gol), sindespeinarse i sindecisión.

Qui va escriure les pancartes a favor de Mou al Bernabéu?


"Ni canalla, ni violento. El Bernabéu a tope con Mourinho". Aquesta és la gran pancarta que es podia llegir al coliseu blanc durant el partit de lliga contra el Mallorca de diumenge passat. Però, curiosament, i gràcies a la fantàstica fotografia del periodista de RAC1 Carles Fité es pot apreciar com el missatge oficial/institucional ja estava penjat i preparadet per saludar el món abans que s'obrissin les portes del Bernabéu. Paral·lelament, les càmeres de C+ demostren com treballadors del Reial Madrit van rebre l'ordre de treure pancartes que els socis (ara sí) havien dut al camp contra Jorge Valdano. Visca la llibertat d'expressió!

M'hi assemblo?


L'altre dia truca al mòbil el padrí de la meva filla i em deixa anar a que sóc clavat a en Baby Shaq, el grec del Maccabi. Sofoklis Schortsanitis, que s'ha aprimat abandonant els seus 156 quilos que lluïa en altres temporades, està triomfant al conjunt macabeu. Home, sóc alt i gros, però... Doncs el padrí de la meva filla és igual al germà gran dels Estopa. Toma!

No es pot anar al Calderón amb "cara de tonto"


Que consti que "cara de tonto" és una expressió que empra Harry Redknapp per definir-se ell mateix. Jo no estic per insultar ningú. Resulta que el tècnic del Tottenham està interessat amb Diego Forlán i, com avui no hi ha ni DVDs, ni internet, ni res de res), l'entrenador dels Spurs es va despaçar, tot il·lusionat, al Vicente Calderón per espiar l'uruguaià. Però Redknaap, llaminer de mena, no es va poder resisitir a unes paredetes de dolços que hi havien al voltant de l'estadi matalasser (segur que no eren merengues, oi? i va pensar que se'n compraria uns quants. Aleshores, dos homes li van baixar els patalons, mentre uns altres quatre "aprofitant la meva cara de tonto" m'ho van prendre tot. L'entrenador es va pensar que qui se li arrapava als pantalons era un cec amb problemes i, quan se'n va adonar, tenia les butxaques buides i les claus de casa a terra. Es va quedar tant escurat que va haver de demanar diners per agafar un taxi. Què deurien pensar els sis lladres quan van saber que la seva malifeta omplia els webs del món futbolístic? Sabien qui era?

Bricomania Abidal: Intendència 24 hores!



Ens agraden els tipus als qui els milions no els canvien. Eric Abidal, el lateral-central del FC Barcelona, s'ha guanyat el cor de la gent blaugrana amb el seu treball i el seu sacrifici. Un tipus humil, conegut com el kenyata per la gran despesa física que fa en els partits, no renega dels seus humils origens a les bastides de les obres. Mentre el Camp Nou coreja Abi, Abi (ja era hora), el gal (a qui matava el relaxament dels entrenaments de Rijkaard que es feien a mida per Ronaldinho-Deco) està feliç. Al camp, intendència 24 hores. Que s'ha de fer de lampista, es fa de lampista, que s'ha de tirar un cable a un company, es tira un cable, que s'ha d'il·liminar la sortida de la pilota, s'il·limina, que s'ha de tirar una paret, es tira!

Musulmà per via vaginal i pare de dues nenes (les que tenien fred), Abidal és feliç a casa seu. La seva principal afició és empassar-se programes de bricolatge i de decoració. És un manetes i, de fet, ha pintat cases d'alguns dels seus companys del Lió, ha enllestit totes les obres de la seva llar (tapisseria inclosa) i ha instal·lat, tot solet, una cuina americana a casa del seu padrastre. No ho fa per estalviar-se uns calerons, sinó perquè aquestes activitats li recorden els seus començaments, el relaxen i el fan sentir-se útil. Vaja, que amb quatre claus i un parell de fustes és capaç de fer-te un dormitori. Abidal, que no es resisteix a instal·lar un sostre o aixecar una paret, sap "el que costa estar a la gatzoneta treballant sota un sol de justícia".

Abidal és pacient amb els seus clients-amics i els deixa escollir els colors. Ai, però com s'equivoquin. El lateral no té cap mena de problema d'aconsellar-los sobre quina tonalitat aniria millor en aquest o en aquest altre espai. El francès, que té un restaurant d'alta cuina a Lió, és el gendre que totes les sogres voldrien. Abidal... passa per casa quan vulguis! Segur que la meva dona dona té unes idees certament brillants i delicades per a les cortines o els estors o com collons es diguin :)

Atenció a la frase del seu Facebook. "El cor d'un català no és espanyol"

Tots ens hem empassat la notícia dels Simpsons?


A finals de la setmana passada, apareixia aquesta notícia en la qual s'anunciava que l'exitosa sèrie dels Simpsons dedicaria un capítol a la selecció estatal campiona del món de futbol. Ara bé, tot fent una recerca per internet, hem trobat que la notícia no és certa. Especialistes simpsonians asseguren que és un dibuix, que ja té més de mig any, que ha estat realitzat per un imitador de Matt Groening (el creador de l'univers groc) i que l'únic objectiu que persegueix és el de vendre samarretes que, de fet, fa més d'un mes que es poden adquirir a ebay. Argumenten que una prova evident és que Groening mai hauria dibuixat els 11 ninots amb idèntica postura i que el dibuixant sempre, sempre, signa les seves caricatures. Tots els periodistes ens ho hem empassat? Si és així, inaugurem la secció de fe d'errades.

diumenge, 23 de gener del 2011

El penals que mai (mai) has vist :)



El New York Times es pregunta què passa amb Ricky

El blaugrana sembla que ha estancat la seva progressió. A l'altra banda de l'Atlàntic també s'ho plantegen.

Petko dance!

Ens cau bé la tennista Andrea Petkovic. Quan guanya, l'alemanya d'origen bosnià, ho celebra amb una ballaruca. Elegant, simpàtica i sense ofendre la rival. En aquest Petko dance celebrar l'eliminació de la siberiana Maria Xaràpova de l'Open d'Austràlia. La russa ens recorda cada cop més la Kournikova...

Un imbècil tira una cadira a la pista de la Penya

Una imatge que no s'hauria de veure mai més en una pista. Ens recorda els partits del Barça a terres gregues i turques. Afortunadament, l'idiota de la Penya ha estat recriminat, de manera contundent, pels seus veïns de seient i se l'han endut. Crits de "fora, fora". Lamentable.