"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 16 de juliol del 2011

Seguidors del Barça es troben el Madrit a Beverly Hills

El Reial Madrit ja té secció de waterpolo!


A veure si guanyen la Champions. Llàstima que Di María estigui a la Copa Amèrica perquè l'argentí és un especialista a l'hora de tirar-se a la piscina. Vist al twitter d'Alvaro Arbeloa. Aquí tens Marcelo, Xabi Alonso, Sergio Ramos (a qui li van haver de fer un gràfic perquè no entenia que podia tocar la pilota amb la mà)...

Ara que els de Concha Espina han obert la secció de waterpolo, també estudien crear un equip de beisbol ara que el Barça s'ha retirat per veure si poden guanyar una Lliga aquesta temporada!


El cul de la menys Serena de les Williams

En els premis de l'ESPN:



La veritat és que la tennista estatunidenca va poder lluir les calces que tan temps feia que buscava i que va anunciar al twiiter que havia localitzat. De tota manera, aquesta és la realitat.

divendres, 15 de juliol del 2011

Enviarà Wenger una foto de Cesc amb el diari del dia?


L'amic Estanislau Fors, batlle d'Arenys de Mar, ho ha denunciat. Per fi algú s'atreveix a dir les coses pel seu nom :) Es busca un tal Cesc Fàbregas que ha estat segrestat, segons el polític d'Unió, no per uns malvats pirates somalís, sinó per un bruixot alsacià que el té tancat en un calabós fosc i a pa i aigua fins que no vingui Sandro Rosell ha fer-li un petó d'amor.

Haurem de cridar l'Equipo A? Enviarà Wenger una foto de Cesc amb el diari del dia al Barça? Haurem de trucar un negociador? Demana Wenger un helicòpter i un apartament a la Manga del Mar Menor? Carme Chacón ja fa les maletes per liderar l'ambaixada estatal per desbloquejar la situació? Si truca Wenger el faran parlar molta estona pel mòbil per localitzar la trucada? On són els SWATT? Felip Puig prepara una unitat antiavalots dels Mossos amb destí Londres? El comissari que portarà el cas serà negre com a totes les pel·lícules estatunidenques d'acció? Tallarà Wenger un dit del peu del seu capità per reclamar el rescat? Hi ha un equip de psicòlegs d'urgència atenent Sandro? Com és que el Govern de la Generalitat no ha badat boca?

I aquí tenim l'amic Estanis...

El Consell de Ministres nacionalitza Serge Ikea (sic)

Pepiño Blanco es fa el-membre-un-lio amb la nacionalització del congoleny-manresà Serge Ibaka. Ara resulta que és suec i es monta a peces! Fora bromes: la selecció estatal de Sergio Scarilo tindrà un joc interior demolidor amb els dos Gasols i l'africà dels Oklahoma City Thunder.

Sort que no s'ha hagut de nacionalitzar l'alemany Bastian Schweinsteiger! En Pepiño estaria tres hores per encertar el nom.

Rudy i Ricky s'ho passen teta al campus del del Masnou

dijous, 14 de juliol del 2011

Enxampen un jugador de la Tri mexicana en un xat eròtic

La selecció mexicana no juga massa bé al futbol, però les seves concentracions són una festa. Primer, n'enxampen uns quants farcits de clembuterol, després uns altres (capitanejats pel blaugrana Jonathan dos Santos) conviden unes noies de "vida galante" a l'hotel de concentració de Quito i ara la revista mexicana TVNotas ha caçat el jugador Andrés Guardado, del Depor, en ple xat eròtic amb una model argentina la nit abans d'un partit. Concretament, a les 01:20 de la matinada.

La noia es diu Pau i els hackers de la revista han caçat al Principito demanant a la noia que "baixi més la càmera que et vull veure nua" i acomiadant-se per a una propera cita. Els xicots de la Tri van més calents que la moto d'un hippie!

La selecció colombiana assaja les celebracions dels gols

Els cafeters no volen quedar malament si aconsegueixen eliminar el Perú als quarts de final de la Copa Amèrica. La selecció colombiana és l'agradable sorpresa de la competició després de classificsr-se com a primera en el grup de l'Argentina. Que quedi bonic, que ens mira mig món.

Cristiano Ronaldo canta a Leo Messi

Divertit vídeo. Jo no l'havia vist. Tu? Bon humor per escalfar la pretemporada.

Mira com els jugadors del Madrit atropellen una noia!

El Barça Regal omple un cistell de carbasses gregues


Mentre el FC Barcelona Regal manté un ull posat en la situació de l'NBA amb el tancament patronal de la millor Lliga de bàsquet del món, el club blaugrana ha intentat sondejar el mercat grec, amb enormes problemes econòmics en els seus clubs grans, per mirar d'endur-se al Palau jugadors de gran nivell. Així, els tentacles de Joan Creus s'han acostat a diferents jugadors molt interessants però no s'ha pogut competir amb els diners que han posat sobre la taula conjunts com el Milano Armani Jeans de Sergio Scariolo o el CSKA de Moscou.

El jugador grec que més a prop va ser de vestir la samarreta blaugrana va ser l'ala-pivot Antonis Fotsis (exNBA i exReial Madrid) però el conjunt de la Lega del seleccionador estatal va barrar el pas a una operació que semblava pràcticament lligada. El conjunt de Milà, per cert, també s'ha endut Omar Cook, un base que agradava molt i molt al Barça Regal.

També es va temptejar Milos Teodosic. El fenomenal base serbi, que juga a l'Olimpiakòs del Pireu, també estava disposat a sortir del bàsquet hel·lè. El jugador, però, té un sou prohibitiu i a l'abast de molt poques butxaques. Tant és així que el genial director de joc jugarà al CSKA. El conjunt de Moscou ha estat capaç d'afrontar la seva enorme clàusula (pop d'1,5 milions) i oferir-li gairebé quatre milions per dues temporades.

Amb el no de Teodosic es va seguir treballant el bàsquet grec. L'home triat era el base Vassilis Spanoulis però, un cop més, no hi ha hagut res a fer. El base hel·lè, que destaca pel seu letal tir, sembla disposat a seguir un any més a Olimpiakòs tot i que sembla que, per la crisis, veuria reduïda la seva alta fitxa.

Però el Regal Barça segueix pendent de Grècia i podria mirar d'apostar pel pivot estatunidenc Mike Batiste, del Panathinaikòs, que és un dels millors homes interiors que juguen a Europa i que destaca pel seu poderós bloqueig i continuació.

dimecres, 13 de juliol del 2011

Malena Costa desfila per TCN a la passarel·la 080 BCN Fashion

La xicota de Carles Puyol, que fa uns dies va confessar haver abandonat el top less pels capità del Barça, en plena feina. Ha desfilat per Totón Comella a la 080 Barcelona Fashion.


I jo que tenia Lotina per un senyor...

"Manuel Pablo ha fet una centrada bona en quatre anys"... Lleig. Dispara contra alguns dels seus exjugadors del Depor.

Mira el nou cotxe de Cristiano Ronaldo...

La nova joguina del portuguès és un Ferrari negre. Costa 350.000 euros. Una setmaneta de feina, oi? Qui serà el seu Robin?



Gallardón (el faraón sin perdón)


Quina part del NO no entèn Gallardón? Algú donaria uns JJOO a un país amb una situació financera com la de Grècia?

Estic al·lucinat amb la candidatura de Madrit per a 2020. Alberto Ruiz Gallardón està decidit a passar a la història de la capital estatal com l'alcalde que va aconseguir els primers Jocs Olímpics per a Espanya. I està decidit a fer-ho. Ara, atacaran el 2020 contra ciutats de l'envergadura de Roma, Istambul, Durban o Tòquio que, segurament, serà una de les favorites per allò de compensar Fukushima i donar una injecció de moral al poble nipó. Van fracassar el 2012 i el 2016 i ja ningú recorda l'intent de 1972.

En una situació de crisi, en una situació de retallades de serveis bàsics com la sanitat i l'educació, en una Comunitat que té un deute de 7.000 milions d'euros, en un país amb cinc milions d'aturats, ara resulta que és bàsic que el senyor Gallardón aconsegueixi la seva joguineta. Però com són molt llestos, avisen que serà una candidatura low cost. Low cost? Ja ho veurem. En el darrer assalt es van gastar 38 milions d'euros per a no res. Un dels seus arguments és que el 80% de les instal·lacions ja estan fetes, segur que les empreses vinculades al PP tindran la seva oportunitat. I, sinó, sempre tenim en Florentonto que ens pot donar un cop de mà! I les proves que necessitin mar, doncs tenim el nostre amic Francisco el Curita Camps, que és un polític model i que governa el Levante Español (com diuen a Intereconomia) vestit amb uns trajes immaculats.

I ara només faltaria que el COI declari el golf esport olímpic per a Madrit i a l'Espe li agafa un infart. Per cert, el faraó Gallardón anuncia que no es construirà obra nova fins que es valida la candidatura el 2013...

Que consti que tot el que escric, ho subratllo també per a Barcelona 2022. I és més, la presència de Madrit a la cursa preolímpica, decidida a correcuita, no és res més que un fre desesperat a que la capital catalana assoleixi els hipotètics Jocs d'Hivern ja que és impossible que un mateix país organitzi dues cites olímpiques tan properes. Tindrem un Barcelona-Madrit olímpic?

Gallardón ja ha anunciat que es presentarà als Jocs de 2024, 2028, 2032 i que els seus fills seguiran... Si Madrit torna a perdre, serà la riota nacional!

La millor notícia per a Ricky: els T-Wolves acomiaden Rambis


Que consti que, personalment, no tinc res en contra de Kurt Rambis, l'exjugador dels Lakers de Phil Jackson, que fa dues temporades que era l'entrenador en cap dels Wolves. Era un acomiadament anunciat. No només per haver estat el pitjor equip NBA de la darrera temporada, sinó per sumar un balanç desastrós de 32 victòries i 132 derrotes. Ara, el conjunt de Minny haurà de pagar quatre milions d'euros a Rambis per les dues temporades que tenia signades.

Però, per què és una bona notícia per a Ricky? Sempre havia dit, en aquest blog, que el del Masnou necessitava un equip que tingués una llibertat de joc (tipus Oklahoma City Thunder) per destacar a l'NBA. El problema de Rambis era que s'entestava en posar en pràctica el complicadíssim sistema ofensiu del triangle ofensiu que va aprendre a les ordres de Phil Jackson i que els conjunts que preparava el de Montana executaven a la perfecció. Però per a dur a la pràctica aquest sistema es necessita un base d'unes determinades característiques (sobri, fort, contundent, cerebral i amb un excel·lent tir) que no s'adiuen gens a les del català.

Ara, els de Minessota haura de buscar a cuita-corrents un substitut quan ja pràcticament tohom està col·locat. Esperem que la tria sigui valenta i Ricky es trobi amb un entrenador que li permeti explotar els seus talents que són, bàsicament, la velocitat (de joc, cames i cap) per treure el màxim rendiment del del Masnou. Per això, celebro que el veterà Don Nelson (71) s'hagi ofert per entrenar la franquícia. L'ex dels Warriors és un tècnic que s'adaptaria a les característiques de l'exblaugrana.

Per als escèptics, només recordar que Ricky arriba a l'NBA amb millor percentatge de tirs de tres que no pas un dels bases NBA més consagrats: Rajon Rondo dels C's.

Marc Gasol ha d'estar emprenyat com una mona amb el Menorca Bàsquet


Hi ha coses amb les quals no es juga i el responsable de premsa del Menorca Bàsquet se li hauria caure la cara de vergonya. Resulta que Marc Gasol, que com cada any és de vacances a Menorca, està entrenant al pavelló del conjunt de la LEB Or. Magnífica sintonia entre uns i altres. Pels matins, el capità dels Grizzlies gaudeix de la platja i per la tarda, després de la migdiada, treballa amb el seu preparador Chus Escosa. Una història d'amor que va quallar,a quest dimarts, amb el president Benito reynés anomenant el gegant de Sant Boi soci d'honor i regalant-li una samarreta del conjunt illenc amb el seu dorsal 32. Quin és el problema, doncs? Hores després, el twitter oficial del club anunciava que el català jugaria amb el Menorca Bàsquet mentre no s'acalrís el tancament patronal de l'NBA. Hi coses amb les quals no es juga, nois! No és moment de fer brometes per guanyar seguidors...


dimarts, 12 de juliol del 2011

Cesc sí que ha viatjat a Malàisia :)

Cristian Ceballos, el nen que va meravellar Ronaldinho, fitxa pels Spurs

Un nou jugador del Barça fa les maletes i emigra a la Premier. És en Cristian Ceballos que porta uns mesos a Londres treballant amb el Tottenham i, aquest dimarts, s'ha fet oficial el seu contracte amb els Spurs. Ceballos, que va provar amb el Chlesea, és un migcampista ofensiu amb capacitat per donar una passa endavant i ocupar la plaça de davanter. Ja ha treballat amb la plantilla del primer equip dels del nord de Londres. Ceballos es va posar de moda, l'any 2006, quan va compartir entrenament amb Ronaldinho i va ser capaç d'enrojolar l'aleshores millor futbolista del món. Tempus fugit!

De Marca a Marta

Curiós exercici vist aquí. Una reflexió per a tots els periodistes, esportius o no. Ojut a la portada del diari més llegit a l'estat que canvia la C per la T.





Troba les 8 diferències entre la samarreta del Barça i la del Girona :)

Es veu que la crisi també ha arribat a la totpoderosa Nike. La multinacional d'Oregon va fer la nova samarreta del FC Barcelona i els va quedar tan i tan guapa que van dir seria una llàstima no aprofitar-la. Aleshores, van pensar: calla tu, fem quatre retocs i la col·loquem al Girona. I aquí les tenim. Per cert, la segona equipació del Girona també serà negra. Casualitat?

Aquí no podrem pas dir que qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència :)
Per cert, quina van dissenyar primer els de Nike: la del Barça o del Girona?




Es pot jugar al pòquer dient-se Paul The Truth Pierce?


Cadascú supera el tancament patronal de l'NBA com pot. L'estrella dels Celtics de Boston, Paul Pierce, participa en les World Series de Poker. Ha pres part en la competició vestint una samarreta verda, sabatilles del mateix color que les del seu equip i el discret anell de campión en el seu dit. En la primera jornada es va embutxacar 62.000 euros. En un joc de farols, es pot jugar dient-se The Truth?

El pòquer ha desuït diferents exesportistes entre els quals destaquen els tennistes Boris Becker i Goran Ivanisevic que s'han fet professionals de les cartetes...

Pep Guardiola, al costat d'Òmnium Cultural


L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, es va desplaçar, aquest dilluns, a l'acte de celebració del primer mig segle de vida d'Òmnium Cultural que es va celebrar a l'Auditori de la capital catalana. Entitat, per cert, de la qual n'és soci des de 1993.

Muriel Casals, la presidenta, ha fet un discurs centrat en la independència cultural i fiscal i el dret a decidir ara que tot just fa una any de la gran manifestació de 2010. Òmnium proposa crear un compte corrent en el qual els catalans podrien dipositar-hi els impostos i que no es lliuraria a l'Estat fins que que el nostre país no aconsegueixi recaptar i administrar els impostos. En el 50è aniversari, s'ha aprofitat per recordar que les consultes sobiranistes no han acabat i s'ha recordat que, segons el darrer baròmetre de la Generalitat, un 43% dels catalans ja són partidaris de la independència. Guardiola va aplaudir fervorosament les proclames d'un acte emotiu que va acabar amb crits d'independència i amb la gran pancarta de la manifestació del 10-J presidint l'aniversari.

Un cop Pep Guardiola deixi la presidència del Barça (a la qual accedirà tard o d'hora) hauria d'afrontar el salt a la Generalitat?

Els òrgans d'Ana Domenech (exRos Casares) salven la vida a 16 persones en un dia

Aquest diumenge rebíem un cop dolorós. La desgraciada mort d'una jugadora de bàsquet, de només 25 anys, per culpa d'una trombosi cerebral. La noia es deia Ana Domenech i havia jugat al Ros Casares valencià des de petitona sent campiona d'Espanya infantil i cadet i subcampiona estatal. Filla del president del club, era una enamorada de l'esport de la cistella on va arribar a jugar a la selecció valenciana, va estudiar Dret. La noia va donar els seus òrgans a la medicina i, gràcies a aquesta acció, s'han aconseguit salvar 16 vides en un sol dia.

diumenge, 10 de juliol del 2011

Pobre Messi... com si no tingués prou problemes!

Diuen que les males notícies mai arriben soles. Leo Messi no en té prou amb les crítiques que ha d'entomar del seu país sinó que resulta que el blaugrana és l'objecte del desig de les dues seguidores peruanes que han decidit jubilar la paraguaiana Larissa Riquelme. Es diuen Daysi Araujo i Irina Grandéz. Grandéz es veu que és el cognom i no té res a veure amb els seus atributs plastificats :)

La samarreta republicana de la Roja ja es comercialitza

Aquesta ja m'agrada més :)

El madrileny Ateneu Republicà de Lavapiés va encarregar un nou disseny al dibuixant Paco Arnau cansants de tanta rojigualda. La proposta inicial ja ha vist la llum i ja es comercialitza. Es pot comprar aquí. Tenen totes les talles i costa 40 euros més 10 de despeses d'enviament.

Mira com un cotxe del Tour atropella del català Flecha

Brutal. Vergonyós. Esfereïdor. El català Joan Antoni Flecha anava escapat amb tres companys més i ha acabat entrat a meta 16 minuts. Afortundament, hauria pogut ser pitjor després de l'atropellament que ha patit. De res serveix que el Tour hagi expulsat el cotxe, acreditat amb el número 800, que produïa el senyal per a la televisió pública francesa. Amb el català de l'Sky salta volant el ciclista holandès Johnny Hoogerland que ha acabat a l'hospital després que la caiguda li deixés la cama d'aquesta manera.


Pocs dies després que una moto s'endugués per davant un altre ciclista...


Però el més brutal és Chris Horner que, després de la caiguda que va patir a la setena etapa, entra a meta i, literalment, no sap ni com es diu, no in és ni què ha passat...

Una setmana de cames: Ara mira la del ciclista Hoogerland


Primer va ser la del gran Shaquille O'Neal. Després la del gironí de Nova York George Hincapié i, avui, la del ciclista holandès Johnny Hoogerland. Sembla un tigre després de la caiguda.



Rui Costa guanya la 8ena etapa del Tour i la dedica al català Xavi Tondo


El portuguès Rui Costa (Movistar) s'ha adjudicat la vuitena etapa del Tour (la primera al Massís Central) i ha dedicat al triomf al català Xavi Tondo que va perdre la vida a Sierra Nevada, en un accident domèstic, quan preparava la Grande Boucle.

Xavi Tondo, el ciclista de Valls, va morir en un accident domèstic a Granada quan preparava el Tour quan li va caure al damunt la porta del garatge. Tondo va dedicar la seva vida a lluitar contra el dopatge. De fet, el català, afincat a La Garrotxa, va ser l'encarregat d'alertar els Mossos d'Esquadra d'una xarxa que es dedicava a subsministrar substàncies dopants a ciclistes amateurs. Presumptament, les treien dels serveis d'hemodiàlisi de l'hospital de Mollet i altres de farmàcies andorranes. Es van detenir set persones, cinc de les quals van passar a disposició judicial després d'interceptar 12.000 dosis. Mai li va agradar a Tondo, que va complir la Llei, que el seu nom es filtrés a la premsa com a denunciant. Celebro que la mort del català, amb aquests precedents, sigui investigada per la Policia.

La samarreta d'Iniesta recordant Jarque ja s'exposa a Cornellà-el Prat


El RCD Espanyol ha penjat, en un lloc preferent de Cornellà-el Prat, un objecte molt especial. Es tracta de la samarreta del blaugrana Andrés Iniesta amb la qual el manxec va recordar, durant la final Mundial de Sud-àfrica, el seu gran mic (i enorme central) Dani Jarque tristament desparegut a Florència l'any 2009. Iniesta va fer el gol que donava la primera Copa del Món a la selecció estatal i es va alçar la samarreta oficial per ensenyar al món una llegenda que ens va posar a tots els pèls de punta. Dani Jarque siempre con nosotros. El manxec, sempre reservat, va lliurar el preuat tresor al club blanc-i-blau en un acte privat i l'Espanyol ja l'ensenya.

Piqué i Shakira fan aigües...

El central català del Barça dóna les culpes de l'incident a la seva xicota per no saber... remar!
Simàtic vídeo de Gerard Piqué penjat al seus dominis internàutics :)