"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 5 de febrer del 2011

Romàrio fa campana del Parlament per anar a la platja


El nou diputat per Rio de Janeiro, l'exfutbolista Romàrio, que ocupa un escó representant el Partit Socialista Brasiler ja ha estat notícia en la primera sessió de la flamant cambra. I no pas per les seves habilitats polítiques sinó perquè es va estrenar fent campana. Dijous, l'ex del Barça es va presentar a la Cambra de Diputats però abans que comencés la primera sessió legislativa O Baixinho se'n va anar a una platja del barri de la Barra de Tijuca per prendre el solet i jugar un partidet de futvòlei. Qui vol ser en una trista sessió parlamentària? Polèmica al Brasil i ja la tenim muntada. Això passar per apostar per personatges més o menys mediàtics sense cap mena de cultura ni de responsabilitat. D'altra banda, per estar fent una becaina amb els ulls oberts, en el millor dels cassos, com fan la gran majoria dels polítics, en Romàrio ha tingut l'honestedat de no amagar-se, no? :)

4-3? 3-4? 3-3? 5-2?

És un Barça-Atlético!

Fa tres anys d'aquest anunci d'Estrella...

divendres, 4 de febrer del 2011

Pep: "A Catalunya no hi ha marquesos"

Reacció de Pep Guardiola quan els periodistes li pregunten què li sembla que Vicente del Bosque hagi estat nomenta marquès per part del ciutadà Joan Carles. "Ja ens ensenyarà les seves possessions" ha dit fent broma. Molt bona la reacció del tècnic matalasser Quique Sánchez Flores "poden haver-hi entrenadors que siguin marquesos i marquesos que siguin entrenadors" :) Caspa a sac!
PS1: Vicente del Bosque ha dit que, amb el títol honorífic, se sentia un xic tallat. Com es pot sentir tallat un home que té a les vitrines el Nabo de Oro?
PS2: Recordem que el franquista del Samaranch també va ser distingit com a marquès.

Fernando Torres ja té la seva nova cançó

Eurovisió? Festival de San Remo? OT? Múrcia que bonita eres?

Bé, nova, nova... és la que tenia el de Fuenlabrada al Liverpool però amb algunes novetats i, òbviament, amb la lletra canviada.

Mor Pepe el Brujo, l'anti CR7


El darrer 17 de Gener va morir, a Màlaga, Pepe el Brujo com a conseqüència d'uns problemes cardiorespiratoris als 59 anys i, aquest divendres, ho ha revelat la seva dona. Aquest personatge va nodir determinats diaris esportius i programes escombraries amb el seu presumpte encanteri contra Cristiano Ronaldo la tardor de 2009. Aquest individu insinuava que una exparella de la màquina de Funchal era al darrera del vudú que havia dissenyat per tal que el jugador del Reial Madrit es lesionés. De fet, CR7 (aleshores CR9) va patir una dura entrada per part d'un defensa de l'OL i es va perdre més d'un mes de competició. L'amic Pepe va respirar alleugerit. A principis d'aquesta temporada, en Pepe va mirar de tornar a la fama assegurant que la seva nova víctima era David Villa que estrenava la samarreta blaugrana. En fi... La realitat és, però, que CR7 no marca des que Messi va guanyar la Pilota d'Or... Pepe el Brujo segueix en forma des del Més Enllà?

Per què Marta porta cinc Pilotes d'Or?

El Fraikin Granollers celebra la setmana dels barbuts


Els jugadors del Fraikin Granollers, tercers classificats a la lliga ASOBAL per cert, ja fa tres mesos que no cobren les seves nòmines. Els deuen 209.000 euros (una mica menys del que cobra Fernando Torres per setmana al Chelsea) i, com a mesura de protesta, han decidit no afeitar-se. Home... no acabo d'entendre la prostesta. Original és, sens dubte, però... La pregunta és ho han consultat a les seves dones, nòvies, amants o amistançades? Si no han tingut la precaució de fer-ho, la protesta acabarà en un tres i no res :)

Sort que el FC Barcelona no ha d'arribar a aquests extrems. T'imagines Pedro o Ibi aplicant-se crecepelo a la cara a tot drap per unir-se a la protesta?

Ronaldinho, en plena forma :)

Fixa't en el gol del Flamengo, fet per un tal Wanderlei, contra el fluix Nova Iguaçu. La diana ens importa poc, però fixa't en en Ronaldinho. L'ex del Barça, en plena forma, no pot ni mantenir l'esprint per abraçar el seu company. "Maleït Wanderlei, per comptes de marcar en el 40', ho podries haver fet en el 3'", deuria pensar Ronaldinho. No l'atrapa, no! "Ja el felicitaré al vestidor, doncs".

CR7 farà el nou anunci de Frenadol Complex



Vestidor del Santiago Bernabéu
CR7 s'està maquillant per sortir a entrenar mentre Gago i PeLeón segueixen barallant-se en un racó. Mou entra al santuari blanc i li diu al crack de Madeira que el troba fluix. "Estic refredat, míster" contesta la màquina de Funchal. "Mira, tranquil. A la meva farmaciola sempre hi ha Frenadol Complex. Pensa que diumenge juguem contra la Reial Societat i et faràs un tip de fer gols ja que, per cert, no marques des de que a Messi li van donar la Pilota d'Or". CR7, el nostre aspirant a tronista de MHyV, somriu i s'acosta als seus desitjats i eròtics llavis el got d'un sospitós (i suposadament atractiu) color taronja. "A més -segueix Mou- has d'estar bo per a la final de la Copa. Imagina't contra el Barça, contra Messi..." El jugador blanc es mira el got i pensa "de debó me'l prenc? Si me'l bec em tornaran a humiliar..."

Idea desenvolupada (amb gràcia o no) a partir d'un gag de l'APM sobre els controladors :)

dijous, 3 de febrer del 2011

Els porters no estan acostumats a celebrar els gols que marquen

Aquest porter brasiler marca i es lesiona en la celebració. Va haver de ser canviat. Valdés, per si un cas, no ho intentis a casa!

El nostre heroi es diu Saulo i va fer el gol de la victòria del seu equip l'Sport Recife que estava empatant contra el Vitoria a la lliga carioca. El porter va marcar i en voler celebrar-ho amb els seus aficionats que cridaven el seu nom, es va torçar el genoll trencant-se el lligament creuat. Sis mesos de baixa.

Vente p'Alemania, Bojan!


Home, ara que tenim per aquí la totpoderosa cancellera Angela Merkel i que la seva CDU demana milers de professionals (preferentment d'Espanya i Portugal) qualificats, igual seria un bon moment per Bojan. Potser podria trobar feina al motor d'Europa aprofitant que no s'especifica, en cap moment, què vol dir qualificats. Que eren 150.000 les peticions? No. Són, en tot cas, 149.998 ja que a Gelsernkirchen ja hi ha en Raúl i en Jurado triomfant. A més, saber alemany no ha de ser un problema ja que el PP està elaborant un recurs d'inconstitucionalitat perquè pensen que exigir aquest idioma és una vergonya en el marc d'una Unió Europea forta :) Merkel, que veient la imatge es pot comprendre perquè Forbes destaca aquesta doctora en físiques com la dona més poderosa del món :), aspira a què el seu país pràcticament elimini l'atur l'any 2013. Em cau bé aquesta dona. I més quan va tenir els ovaris per trucar Sarkozy i exigir al president francès que no la "sobés" més ja que al Petit Napoleó es veu que li agrada molt això de tocar. No sabem què haurà dit Merkel a Berlusconi :)

El (fals) prestigi de la Copa

Al marge del Barça-Madrit, Madrit-Barça (un matx d'importància mundial) que no deixa de ser una afortunada coincidència, si hi ha, sens dubte, una competició devaluada és la Copa espanyola de futbol. Només va tenir un cert interès quan es disputava a un únic partit en el terreny de joc de l'equip teòricament inferior. La Copa és el típic títol, desenganya't que només interessa quan el teu equip guanya, que és ideal per perdre jugadors per lesió i sanció, que es disputa en camps de futbol mig buits, amb un ambient desangelat en la majoria dels cassos i que atorga el dret a jugar la Supercopa d'Europa a l'estadi Lluís II de Monega, que no deixa de ser un títol menor, col·locat amb calçador per tal que la UEFA faci caixa i pagui pessebres. Amb aquest sistema tan interessant el factor sorpresa queda reduït, pràcticament, a zero. No hi haurà (o difílciment hi haurà) alcorconazos o els rosaris d'ensopegades blaugrana en camps deixats de la mà de Déu.

Ara bé, la Copa (de manera involuntària) ha viscut una revifalla inesperada per culpa de Pep Guardiola. El FC Barcelona s'hi ha bolcat des que el de Santpedor és a la banqueta blaugrana. S'han acabat els experiments i els catalans s'han pres la competició del KO com un mal necessari. Per què? Doncs perquè ha esdevingut, inisteixo i per culpa de Guardiola, en un peatge necessari per assolir el triplet que els grans, ressignats, han de pagar si volen la glòria. En el futbol actual, en l'imperi dels diners i del màrketing, ja no hi ha lloc ni pel romanticisme ni per cobrir l'expedient de la temporada amb un únic títol. Barça i Madrid, i els grans d'Europa, busquen el triplet desesperadament. Els grans d'Europa, esperonats per Guardiola, també . Mou s'hi ha sumat per tal de no ser menys no deixant respirar els 11 cabrons que deia el gal·lès Toshack. Perdoneu, però algú ho havia de dir!

UFFFF

dimecres, 2 de febrer del 2011

Pandiani ho pot dir més alt, però no més clar


El problema? És que fins i tot el merengue més merengue sap que el Rifle té tota la raó del món. Walter Pandiani no s'ha mossegat la llengua després de l'Osasuna-Reial Madrit i la seva picabaralla amb el tronista de Mujeres, Hombres y Viceversa. Assegura que a CR7 li falta "un bull". L'uruguaià demana al conjunt blanc "que es pregunti per què és tan mal rebut a tots els terrenys de joc de la lliga espanyola" i ho compara amb "un FC Barcelona que surt ovacionat de tots els camps". Pandiani recomana a CR7 que intenti imitar el millor futbolista del món i que li faci un retrat a en Messi i "després de retallar-lo i enquadrar-lo, potser aprén alguna cosa".

dimarts, 1 de febrer del 2011

Mou vol guanyar el Nabo de Oro!

José Mourinho està indignat. Com el triplet sembla complicar-se-li cada cop més, el portuguès no vol deixar el Reial Madrit, el proper 30 de juny, sense guanyar un títol. Sigui quin sigui. Tant és així que a l'Special Five, a qui el va emprenyar especialment que el salmantí Vicente del Bosque guanyés el prestigiós Nabo de Oro, se sent víctima d'una nova i gravíssima persecució contra la seva... persona. Creu que ell ha de ser el següent propietari del vegetal i no entén com el seleccionador estatal, que és més lleig que pegar-li a CR7, ha estat distingit. Per això, li ha ordenat al seu assistent que comencés a fer publicitat dels seus atributs. Atenció al 8". Mira les genials imatges de TV3 i de Sebas Guim. O això o el mòbil del portuguès estava content!

El Bernabéu hauria de fer com els fans de l'Iraklis

L'Iraklis grec és el cuer de la lliga helena de bàsquet. Els seus seguidors estan avergonyits amb el comportament dels seus homes. Tant és així que, en la nova derrota d'aquest cap de setmana contra el PAOK, van demanar a l'equip que no es posin més la samarreta ja que no se la mereixen. I els jugadors els van fer cas! M'han esborronat les imatges, només ho pot entendre qui ha jugat en un esport d'equip. Atenció a partir de '1:50.

El cosí de Messi, candidat a Mr Girona



Com canvia un titular oi? No és el mateix escriure "El Girona fitxa el cosí de Messi" que "El Girona fitxa Emanuel Adrián Biancucchi". Bé, després d'haver descobert la sopa d'all :)

La presentació del cosí germà del millor futbolista del món com a nou jugador del club català m'ha recordat aquell jutge d'un concurs de Miss (eufemisme per no dir...) que li preguntava a una noia "què saps del meu país, Rússia?". Doncs l'amic Biancucchi ha tingut un paper semblant. "Leo m'ha dit que Girona és una ciutat molt bonica i el club és molt lindo". Home, et podries haver currat alguna cosa més, no? Tipus... "Des de petit que sóc del Girona, És un somni jugar al Girona"...

Mentre el director general de l'entitat blanc-i-vermella, Xavi Julià, s'esforçava per aclarir que havien fitxat el fill de la germana de Messi "pels mèrits futbolístics" la temptació (que és molt dolenta) ens fa ensumar una campanya de màrqueting interessant. I més quan Biancucchi, murri, diu "Leo em vindrà a veure". Ah! Gran! Les grades del Montilivi, com a mínim, s'ompliran de seguidors per retratar-se amb l'astre blaugrana guarnits amb les penoses pancartes que resen "Messi: et canvi la samarreta per...".

Biancucchi, que és representat per Jorge Messi, arriba a Girona procedent del Munic 1860 i, per mala llet, resulta que juga en la mateixa posició que el blaugrana. Malament. De moment, La Teva ja es deu fregar les mans ja que els partits que emetin del Girona guanyaran una audiència, farcida de morbosos, en la qual m'incloc. Bé. A les españes ja tenen el seu Manolo o Manolito (Emmanuel Adebayor) i a Girona podem tenir el nostre Manel, Manelet o Manelic (He mort el llop, He mort el llop) que seria l'amic Emanuel Adrián Biancucchi.

Alguns xists sobre el Madrit

Internet està que treu fum!

1) Un capellà li pregunta a un nen: "T'agradaria ser Cristiano?". El xicot contesta "home, prefereixo ser Messi".

2) Va un asturià, un canari i un argentí... ho agafes? La defensa del Madrit, tampoc!

3) En què s'assembla el museu del Madrit amb el Rastro? En què tot el que hi ha és vell, usat o robat.

4) "Mama, hi ha un home tirat al terra!", "Què fa?", "Res", "No t'amoïnis, és Benzema"

5) "En què s'assembla 'Aquí no hay quien viva' amb el Madrit?" En què l'únic que treballa és el porter.

6) L'any vinent, el patrocinador del Madrit serà Actimel... perquè reforça les defenses!

7) Un paio es troba una llàntia màgica, la frega i apareix el geni. "Demane'm un desig", diu. "Que resusciti ma mare" contesta sense dubtar-ho. "Uf! Això és impossible", assegura el geni. "Doncs que el Madrit guanyi la lliga". "Què dius de ta mare?", s'interessa el mag de la llàntia.

8) Per què Casillas és el Wikileak? Perquè es passa el dia buscant coses a la Xarxa!

9) Al mig del camp del Madrit n'hi ha per llogar-hi Khadires...

10) Mou diu que els seus jugadors no estan acostumats a jugar cada tres dies. Ups! Se'ns ha colat! Perdó. L'Special Five ho ha dit seriosament. No era un xist :)

En saps més?

(Modestament) estic sastisfet... amb CR7


La meva campanya per batejar CR7 com a aspirant a tronista d'Hombres, Mujeres y Viceversa està donant els seus fruits. Ja ho he vist en diferents fòrums d'internet! Som-hi que no hi ha enemic petit!

dilluns, 31 de gener del 2011

El web de Pau critica durament Kobe


"És veritat que Gasol no està en un moment esplèndid, però té suficient nivell com per a ajudar a Kobe a sumar victòries i a lluitar contra els millors. Si a més afegim a Bynum i a Odom, els Lakers tenen més d'un factor per a lluitar contra els Celtics. Però cap d'ells va tenir la seva nit davant dels Celtics, aixi que com Kobe si la tenia va decidir que ell podria salvar l'equip. Però és impossible que un jugador, per molt bo que sigui, el millor, pugui batre a un rival tan difícil". Aquesta és la crònica de la derrota dels Lakers davant els Celtics (109-96) que apareixia en el web de Pau Gasol. Pau admet no estar en un bon moment i recalca que el matx de diumenge a la nit es va convertir en un "Kobe-Pierce" i el jugador dels Lakers, malgrat els seus 41 punts, "va pensar que el millor era que ell es jugués quasi totes les accions, sobretot de l'últim quart" i no va donar cap assistència "el que no és habitual en ell. Els Celtics van ser superiors en aquest aspecte, 34-10". També recorda que "com Kobe si que tenia la nit, va decidir que ell podria salvar l'equip. Però és impossible que un jugador, per molt bo que sigui, el millor, pugui batre a un rival tan difícil.

Un campió del món de motos, amb la L


Som de Marc Márquez. Ja jo hem escrit en més d¡una ocasió i sempre he cregut que ell i en Toni Elias són els bons. Entranyables les imatges del campió del món de 125cc prenent la seva primera classe de conduir pels carrers de la Cervera natal. No té els 18 anys, els farà el 17 de febrer, i el 18 ja pensa pujar a examen. La teòrica se la va treure la primera (xicot aplicat) i confia en solucionar la pràctica per la via ràpida. Márquez no es pensa treure, de moment, el carnet de moto ja que assegura que "es coneix". Home, notícia tranquil·litzadora pels Mossos d'Esquadra que l'haguessin de perseguir.

Ara bé, tinc unes preguntes. Qui ha convocat la premsa? L'entorn del pilot? La xarxa del RACC? La simpàtica professora Montse Closa que ha posat el crit al cel quan el jove aprenent s'ha saltat un stop? Tothom fa les pràctiques amb un A3?

Fernando Torres, 234.000 euros la setmana


De rivals, a companys

En el moment d'escriure aquestes ratlles, el Liverpool i el Chelsea han arribat a un acord pel traspàs del madrileny Fernando Torres per 58 milions d'euros. El Niño deixa Anfield, després de tres anys i mig, i s'enrola en els blues d'Stamford Bridge. D'aquesta manera, el campió del món es converteix en el sisè fitxatge més car de la història del futbol i en el jugador espanyol més pel qual s'han pagat més diners per davant del basc Gaizka Mendieta (47,5 milions del València a la Lazio), David Villa (40 milions del València al Barça), el propi Fernando Torres (36 milions del Atlético al Liverpool) i Sergio Ramos (27 milions del Sevilla al Reial Madrit). Mentre el de Fuenlabrada perfila els serrells que el portaran a guanyar la modesta quantitat de 234.000 euros la setmana, els seguidors reds ja han començat a cremar les primeres samarretes del Kid. Per Abramovitx no hi ha cuesta de enero. L'italià Carlo Ancelotti disposarà d'una davantera d'autèntic somni amb Torres, Drogba i Anelka. de fet, aquest diumenge, el campió del món ja podrà debutar amb la samarreta blava contra el... Liverpool.

El Top Five mundial?
1.- Cristiano Ronaldo (94milions del Manchester al Madrit
2.- Zinedine Zidane (75, de la Juventus al Madrit)
3.- Zlatan Ibrahimovic (66, de l'Inter al Barça)
4.- Ricardo Kaká (65, del Milan al Madrit)
5.- Luis Figo (61,5, del Barça al Madrit).

A Pep sí que li agrada el bon teatre...

Foto: Enric Cambra
Pep Guardiola, un home amb una enorme cultura (no només futbolística), gaudeix amb el bon teatre que es fa a casa nostra, tal i com ja va anunciar un tal José Mourinho quan, entrenant el Chelsea, el basc Del Horno va enfonsar els seus tacs a la cuixa de Messi amb tota la intenció del món. El tècnic del FC Barcelona va anar dijous al teatre Condal de la capital catalana per presenciar el musical infantil Geronimo Stilton que dirigeixen Manu Guix i Àngel Llàcer. Ahir, mentre el Madrit s'acomiadava de la LLiga, el de Santpedor era al TNC per veure Agost en companyia de la seva família.

Ni que Adebayor fos Roberto Dueñas...


La premsa espanyola, abans del pèssim partit que va fer Emmanuel Adebayor a Pamplona, es dedicava a lloar el togolès subratllant-ne la seva gran força física i la seva espectacular alçada. Tant és així que es van atrevir a assegurar que el gegant africà no cabia en el passadís de l'avió i que les seves dimensions el feien anar acotat. Home, Adebayor fa 1,91 i jo 1,90. T'asseguro que jo em puc moure, dret, amb tota comoditat per un avió. Assegut ja és una altra cosa :)

Com es diu Chicharito en català?


Javier Hernández (no confondre amb l'egarenc Xavi Hernández) està triomfant en el Manchester United. El món futbolístic el coneix com a Chicharito. Saps què vol dir Chicharito? Com es diria en català? Es diria pesolet. Un pèsol petit, en l'espanyol de Mèxic. Home, fa 1,73. Una alçada més que normal, no?

Dues portades ben diferents...


Ara fa un enginyós joc de paraules... A CR 7 punts
Mentre, Marca s'acomiada oficialment de la lliga i aposta per la Copa i la Champions. De fet, molts diaris de la caverna titulen, aquest dilluns, amb Colorín, colorado...

Consell per a Dídac Vilà


El mataroní Dídac Vilà, potent lateral esquerra, ja és a Milanello per passar la preceptiva revisió mèdica i enrolar-se amb el totpoderós Milan per a les properes quatre temporades. Vilà tindrà dos reptes: seguir creixent com a enorme futbolista que promet ser i recollir el testimoni, simbòlic, del gran Paolo Maldini. Un consell, d'amic, per al ja exespanyolista. Si Silvio Berlusconi et convida a alguna de les seves festetes, digues que no! T'estalviaràs molts problemes amb la justícia.

Com es pot empassar Kameni aquest gol?

S'acord que el xut de l'italià del Vila-real, Giuseppe Rossi, és fantàstic i l'execució de la gardela va ser, a temps real, realitzat a una velocitat vertiginosa però un porter, i més d'un equip que està quallant una temporada brutal, no es pot empassar mai de la vida aquesta pilota. Kameni, xato, espavila!

Piqué-Alves i Iker-Marcelo són uns aprenents!

Si, qui més qui menys es va escandalitzar amb les picabaralles entre Gerard Piqué i Dani ALves o d'Iker Casillas i Marcelo, al Bayern de Múnic no s'estan per tonteries. Mira com se les gasten els dos jugadors de l'equip bavarès, Arjen Robben i Thomas Müller, després del xiulet final. L'alemany va recriminar l'holandès haver executat malament una falta que no li va deixar xutar i l'ex del Madrit no va tolerar la gosadia del seu company d'equip. I sort que el Bayern de Van Gaal va guanyar 3-1 al Werder Bremen! Imatge lamentable.

diumenge, 30 de gener del 2011

Florentonto: Insert coin. Game over!


El Reial Madrit s'acaba de deixar la lliga al Reyno de Navarra després de perdre per 1-0 davant Osasuna donant una autèntica exhibició d'encefalograma pla i de no saber, encara, a què collons han de jugar els que van vestits de blanc. Els de Mourinho es queden a set punts del FC Barcelona i, aquesta setmana, la frase que triomfarà serà la de que "encara queden molts partits" o que "encara queda molta lliga". Sí, sí... i nosaltres ens ho creiem! A més, fa uns 15 dies, el propi entrenador portuguès assenyalava que si el Barça aconseguia una diferència "d'entre cinc i sis punts"... Doncs ja ho tens, noi. Muito obrigado. Només falta fer una espantada i deixar el club espanyol en mans del JASP Karanka, Juas, juas! És temps de recollir allò que has sembrat. I, el millor de tot, és que en Florentonto encara no sap de què va el futbol. Un equip no es fa a cop de talonari, a força d'invertir diners i més diners... Per quan una nova reunió per planificar la propera temporada? Tornarem a invertir l'equivalent al PIB d'Haití? No es pot lluitar amb euros contra la humilitat, el sacrifici i el treball. I, això, no té preu.

I és que al Bernabéu encara no saben que el bo era Pellegrini. L'enginyer xilè va saber plantar-li cara al millor equip del món la temporada passada assolint la bestialitat de 98 punts. Cert és que es va beneficiar de l'odi entre CR7 i Higuaín ja que la picabaralla, en forma de gols, del crack de Madeira i de l'argentí mantenien en pols en la lluita contra els de Guardiola. Amb Mou, en canvi, no s'ha competit. I això que dimecres arriba el Sevilla per prendre's una copa al Bernabéu que estarà molt content amb els seus galàctics.

Mou es limita a tenir dos homes: Casillas i CR7. Mou encara no sap que Di María i Özil no poden jugar junts, que Arbeloa no és jugador pel Madrid, que Kaká sembla una caricatura del futbolista que triomfava en el Milan, que Adebayor no és la solució (no ha tocat pilota), que Marcelo és un amic pels davanters rivals, que Xabi Alonso segueix sent sobrevalorat per absolutament tothom, que el vestidor blanc està cansat de la màquina de Funchal i que, al marge dels 11 cabrons de Toshack, no té ningú més.

Tamudo: màxim golejador català de la història de la lliga


Ospes! Raúl Tamudo, jugador de la Reial Societat, s'ha convertit amb el gol (que no va fer) contra l'Almeria en el màxim artiller del nostre país en la història de la lliga espanyola amb 133 dianes. El de Santa Coloma de Gramenet, que porta quatre gols aquesta temporada amb el conjunt de Donosti, ha superat Joaquín Murillo que en duia 132 en les vuit temporades que va jugar a Saragossa. Per darrera, Josep Juncosa (114), Estanislau Basora (89) i Josep Escolà (86). La notícia no deixa de tenir la seva gràcia, oi?

Frase per quedar bé fent el cafè amb els amics (4)

Si es toca el tema Mourinho, durant la sobretaula, sempre quedaràs de collons si dius... "D'acord, és un prepotent. Però té un rècord de 143 partits seguits sense perdre a casa en lliga sumant el Chelsea, l'Inter i el Madrit. Només n'ha empatat 25". A més, et faig la resta: "Vol dir que n'ha guanyat 118". I, ja per acollonir-los, "no m'estranya que Adidas pagui 750.000 euros perquè llueixi la braga amb el logo de les tres ratlles".