"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 9 de març del 2012

La Casa Blanca felicita Messi


Mike Hammer (oi que hi havia un detectiu privat de TV que es deia així?) és el portaveu del Departament d'Estat de la Casa Blanca. En una roda de premsa que feia en espanyol, i contestant a una periodista brasilera, va etzibar que ell "és del Reial Madrid" però que "felicito Messi pels cinc gols que va marcar contra el Bayer".

dimarts, 6 de març del 2012

Brutal entrada de Paulo Guerrero (HSV)

Vuit partits al jugador de l'Hamburg

I si Iniesta et demana un autògraf?

Divertida campanya de BBVA Assegurances

La bronca de Pep a Alexis

Gentilesa de C+. El tècnic del Barça lamenta la lesió del xilè en el matx de dissabte vs l'Sporting. Pep Guardiola li recorda a Alexis Sánchez que dos dies abans del partit de lliga contra el conjunt de Clemente va jugar tots els minuts que la Roja va disputar als Estats Units contra Ghana. "la concha de mi madre. Usa la cabeza. 90 minutos". Es pot dir més alt, però no més clar.

dilluns, 5 de març del 2012

Mira com Shakira gaudeix de la nit a BCN...

Quina pinta tindria Casillas amb les trenes de Pinto?

Aquesta...


Sumem Pepe i Messi?
Alves + Villa?
Oju amb Iniesta i Xavi...
I si barregem Cesc i Puyol?

Per què denunciaran Piqué i no ho van fer amb Casillas?

Victoriano Sánchez Arminio, president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, ha anunciat a RNE que denunciarà Piqué per haver dit que la seva expulsió, dissabte contra l'Sporting, va ser premeditada. El central català argumenta que al descans va discutir amb l'àrbitre reclamant-li que no va assenyalar dos clars penals comesos sobre Alves i Keita. Piqué creu que Velasco Carballo es va prendre la justícia per la seva mà expulsant-lo amb vermella directa a la primera oportunitat que va tenir. Curiosament, cap estament arbitral es va alçar contra Iker Casillas quan el porter del Madrid va admetre haver-li preguntat a Texeira Vitienes al Camp Nou si se n'anava de festa amb els jugadors del Barça. Veure per creure.