"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 27 d’agost del 2011

Guardiola segueix passant-li la mà per la cara a Mou

Celebrar, sí; boti, boti, madridista... no cal. Mou? On ets?


Vergonyós que Cesc hagi de demanar perdó per això...

Perdó per ser català. Com sempre... Una estelada, una senyera o una ikurriña no valen el mateix que qualsevol altre bandera. Si Joan Laporta alcés el caparró... Els de la Caverna (Intereconomia i Punto Pelota) han definit l'estelada "d'anticonstitucional i comunista". No passa res, home. Els catalans tenim una llarga i entrenada tradició que consisteix en baixar-nos els pantalons i parar el cul amb tota la dignitat del món. La resposta dels constitucionals a la xarxa va ser un #Cescmuerte i un paio, un tal Mario Bárcena, piulava "Con Francio estarías fusilado tu i toda tu puta familia. Arriba España 88". En aquest potst ja t'explicava perquè el dorsal 88 està prohibit per la UEFA.


Primer gol d'Eto'o amb l'Anzhi

El camerunès ja ha fet el dia. Primer golet i anar sumant diners. Per cert, l'ex del Barça cobra 50.000 euros al dia...

Mira l'espectacular cursa dels 100 metres de Sogelau Tuvalu a Daegu

Em declaro seguidor de Sogelau Tuvalu. Un temps de 15 segons i picu. Jo l'hauria guanyat! El samoà ha signat el segon pitjor temps de la història dels Mundials.

Aquests Mundials prometen... Mai a la vida havia vist una sortida falsa en una marató!!!

Mira la terrible lesió de Didier Drogba

L'ivoirà ha perdut el coneixement durant mitja hora i durant 30 terribles segons sembla que ha estat més en l'altre món que no pas en aquest. Ha sortit d'Stamford Bridge ensangonat i amb oxígen. Preocupa el coll del davanter del Chelsea. Preocupa molt. Es parla de mig any de baixa...

diumenge, 21 d’agost del 2011

El millor alumne de Di Maria i CR7 a l'hora de reclamar un penal

Gabriel Mercado es treu, ell solet, la samarreta dins de l'àrea rival per reclamar un penal a l'àrbitre. Increïble. Ho haveu vist?

Tiroteig en ple partit de la Lliga mexicana

Partit Santos-Morelia de la Primera Mexicana disputat aquest dissabte. Al minut 40 de partit s'ecolta un intercanvi de trets, els jugadors volen als vestidors i el públic busca refugi a la gespa. Una de les imatges és la del futbolista argentí Emanuel Ludueña, que juga en el Santos, fugint carregant el seu fill. Narcofutbol?