"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 28 de febrer del 2012

El carnisser d'Irun no descarta denunciar Contador

El senyor de la foto és el Carnisser d'Irun. No és un assassí en sèrie tipus els de Rostock o Milwaukee. No ha matat 30 persones ni se les ha menjat. Es diu Javier Zabaleta i el seu problema va ser vendre la carn presumptament contaminada amb clenbuterol que presumptament es va menjar el ciclista Alberto Contador. El carnisser denuncia que ha passat un any i mig d'autèntic calvari i no descarta emprendre accions legals contra el ciclista de Pinto. Assegura haver-se sentit "perseguit", explica haver patit l'assetjament d'una empresa de detectius de Madrid i recorda que "l'estratègia" del ciclista de buscar "una coartada" no els ha sortit bé ja que la "carn està molt controlada". C+ França no descarta oferir-li un cameo.

dilluns, 27 de febrer del 2012

Què passa quan és el cotxe qui vol esmaixar per sobre de Blake Griffin?

La venjança dels Kia. Simpàtic.

Com passen Piqué i Shakira el dissabte a la nit?


Gerard Piqué ha estat, darrerament, un xic descentrat tant dins com fora del terreny de joc. Oblidar-se la targeta d'embarcament, l'accident amb el cotxe i el bus al carrer Muntaner... Sembla que el club li ha cridat l'atenció i el central ha decidit fer més bondat. S'han acabat les sortides. De fet, així és com es va entretenir dissabte a la nit. Jugant una partida d'Scrabble amb la seva xicota Shakira. Entendridor!

Un nebot de Bin Laden, a les Superbikes britàniques


Tot i que ha variat el grafisme del seu cognom, Abdul Aziz Binladen, acaba de fitxar per l'equip Ducati per prendre part en el campionat de Superbikes britànic de 2012. El nebot del qui va ser el terrorista més buscat de la història és un apassionat del motor i ja ha guanyat dues vegades el campionat de les Superbikes dels Emirats Àrabs. Abdul Binladen Durà una Ducati 1199 Panigale i serà el company d'equip del veterà britànic Scott Smart.

La família Bin Laden sempre ha gaudit amb el motor i, de fet, el seu cognom ja va aparèixer en els xassís dels Williams de la F1 que van guanyar el Mundial els anys 1980 i 1981. Gràcies als petrodòlars dels Bin Laden, aquesta escuderia va acosenguir guanyar per primer cop un Gran Premi de la F1. El de Silverstone 1979.