"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 20 d’agost del 2011

Meravella't amb el genial control de Javier Pastore

L'argentí va ser un element decoratiu en l'albiceleste de Batista en la darrera Copa Amèrica...
L'ex del Palerm deixa la seva targeta de visita en l'escalfament del seu primer matx amb el PSG.

Pep convoca un entrenament voluntari i fins i tot s'hi presenta LeBron James

El Cristiano Ronaldo de l'NBA s'ha passat, aquest dissabte a la tarda, per l'entrenament voluntari que ha convocat Pep Guardiola a Sant Joan Despí. LeBron James, el jugador dels Heat de Miami, ha volgut retratar-se amb el tècnic de Santpedor i amb Leo Messi.
Pregunta del dia: són necessaris cinc guardaespatlles per protegir una bèstia de la natura com el d'Akron?

La Central Lechera comença a rentar-se la cara

Després d'unes hores de reflexió, la Central Lechera comença a rentar la cara del Madrit. Atenció a la portada de Marca. Especialment al bocinet negre del final (clica sobre la imatge). Resa Mourinho arrepentindo pero tiene sus razones. Sensacional.I què dir de l'AS? El gendre idela per a totes les espanyoles és presentat com a candidat al Novel de la Pau. Cumplimiento. Cumplo i miento.

Vols veure Forlán tenyint-se?


M'encanta el detall del paper de plata. Aigua oxigenada?

El polèmic (?) gest de Messi al Bernabéu...

Uuuuiixxx. Aquest Messi és un provocador :) Qui es pensa que és? Com s'atreveix? Quina barra! 12 partits li haurien de caure, home :)

Els amics de Punto Pelota han arribat fidels a la cita. Se'ls hauria de recordar que Raúl va fer callar el Camp Nou i que no va passar res. Són ganes de buscar tres peus al gat. A Benzemiau, vull dir :)


Recorda el dia que Guardiola va defensar Mou quan Luis Fernández el va ningunejar...

Diuen que la història sempre torna. Era la temporada 1996-97 i el Barça, amb el malaguanyat Robson a la banqueta i Pep Guardiola al camp, era provocat per l'aleshores entrenador de l'Athletic Club, Luis Fernández, que va carregar contra el segon de l'anglès (un tal Jose Mourinho) que el va menystenir...

Quin secret amaga el nou tatuatge de Cesc?


Sergi Busquets no és l'únic jugador de la primera plantilla del FC Barcelona que porta un tatuatge en àrab en el seu avantbraç. Cesc Fàbregas en llueix un a la dreta. Llegeixo al Periódico que vol dir La meva vida D per sempre. Què vol dir aquesta D? Fa un parell de mesos, els diaris anglesos publicaven que el d'Arenys (que ja ha deixat el Juan Carlos I per instal·lar-se a casa de sa mare mentre busca residència) estava dinant en un restaurant japonès de Londres quan se li va acostar una dona 12 anys més gran que ell. Es deia Daniela Semaan (recordes la D?) que li va demanar una foto al genial migcampista. Que si patatim, que si patatam, que si has provat el sushi, que si...

Es veu que el jugador i la rica libanesa han encetat una relació passional. Ella té una nena d'11 anys i un nen de 9 i està separada d'un magnat libanès del sector immobiliari que operava en el luxós barri de Chelsea. Sembla que des del darrer mes de maig la relació s'ha intensificat i que la libanesa manté unes excel·lents relacions amb la millor amiga del blaugrana que resulta que és la seva germana Carlota. Curiosament, el twitter de la presumpta xicota de Cesc porta el número 4... Jo ja en parlava el 21 de juny.

L'Espanyol té 21 problemes...


Vagi per endavant que aquest post no està pas fet amb ànim de destruir, sinó com a reflexió per a la família perica.

Penso que l'Espanyol té 21 problemes de cara a la propera temporada que ja tenim a la cantonada. Amb Jose Callejón al Reial Madrid i amb Dani Osvaldo més fora que dins, la gran assignatura pendent del club català segueix sent, per variar, el gol. Resulta que el nou jugador del Reial Madrid va fer sis golets la temporada passada amb la samarreta de l'Espanyol i Dani Osvado, 14. 20 gols que han volat de Cornellà-el Prat. A la xifra no hi sumo ni les dianes que podria haver signat l'italo-argentí en els més de tres mesos que va estar lesionat ni la infinitat d'assistències (aprofitades o no) que sorgien dels peus de Callejón. L'un aportava presència i intimidació. L'altre va ser el jugador que més faltes va rebre la temporada passada (124). I ara què?

Aquesta és la pregunta que s'han de fer els pericos. Sense dubte, a aquestes alçades de temporada, és un cop molt dur prescindir d'Osvaldo. Que es van pagar cinc milions al Bolonya i se'l vendrà per 17-19M? D'acord. Els blanc-i-blaus sempre han estat venedors però... qui marca els 20 gols, tirant curt, que no seran al vestidor?

Joan Verdú, que sempre salpebra els partits, apareixerà però no s'ha d'esperar una quantitat brutal de gols del català. Tinc moltes esperances en el badaloní Álvaro Vázquez i sempre poden caure algunes dianes dels homes del darrera. Cal posar tota la pressió en el jove Thievy que ha signat una molt bona pretemporada? No confio ni en Sergio García ni en Luis García que, per a mi, fa temps que han acabat. El de Bon Pastor va enganyar amb el seu contracte (recordo que es van pagar 6M al Betis) i l'asturià marcarà tres o quatre gols des del punt de penal. Però res més. I és que als blanc-i-blaus no els xiularan massa penals a favor. Campanya en contra? No. No crec. No necessariament. Un equip amb poca presència a l'àrea contrària acostuma a veure com el xiulen poques penes màximes.

Però parlava de 21 problemes. Ja n'hem vist 20. On és el darrer problema? Un mal endèmic a l'Espanyol. La manca de previsió. Ja va passar amb Albert Riera o amb Javier Zabaleta; per citar exemples recents. Jugadors que marxen i no hi ha res per suplir-los. I torna a passar. Com no es pot tenir una bala a la recambra sabent que Osvaldo volaria (jo ho vaig escriure en aquest fòrum fa molts mesos) i que Callejón tenia les hores comptades a Cornellà-el Prat?

divendres, 19 d’agost del 2011

Has vist Mou intentant trepitjar Cesc?

El de Setubal volia acabar la feina que no va completar Marcelo amb una acció criminal i a destemps sobre el maresmenc del Barça

Sensacional portada d'El 9

Per cert, ja són a la venda les samarretes amb la cara del paio de bigoti que apareix a les imatges de l'agressió de Mou a Pito Vilanova...

dijous, 18 d’agost del 2011

La manipulació de TVE a l'agressió de Mou

Sense paraules. Millor dit, sempre és un bon moment per recordar l'himne del caballero del honor. Diu "enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano".

És clar que eviten emetre això que, per cert, va primer...


I un angle d'un seguidor que no s'havia vist, encara...

dimecres, 17 d’agost del 2011

Xavi: "Només a Puyol a mi ens toquen els ous amb Espanya i Catalunya"

El diari El Mundo obté un plaer enorme i malsà quan aconsegueix furgar en els esportistes catalans de renom, posant-los entre l'espasa i la paret, fent-los preguntetes punyents sobre Espanya i Catalunya. A qui t'estimes més al papa o a la mama? Absurd, 0i?

És un èxit assegurat perquè saben que qualsevol esportista amb dos dits de raó (menys algunes excepcions) sempre parlarà amb molt respecte de la selecció estatal. Els esportistes no tenen perquè opinar sobre Espanya i Catalunya, sobre si se senten més catalans o espanyols o sobre les seleccions catalanes. No és just. El panorama polític és el que hi ha i a ells no els correspon decidir. No és just que se'ls interrogui en busca d'un titular fàcil. Ells juguen on els diguin i si els polítics no es posen d'acord, no és el seu problema, oi?

Els lectors del Mundo es va escórrer de gust quan van aconseguir arrencar-li a Pau Gasol declaracions de suport a la selecció espanyola i expressions del tipus "Catalunya és un bocinet d'Espanya". Pensi el que pensi el jugador dels Lakers (que mai ha sigut un radical de l'estel·lada, val a dir-ho), el de Sant Boi no és tonto i sap que, ara per ara, és un debat estèril. Per tant, les seves opinons sempre seran del gust espanyolista. I la caverna no presenta com una gran victòria. Veieu, catalans?

I Xavi sempre ha estat l'objecte del desig d'aquesta mena de premsa. No li perdonen ni que sigui català (of course), ni que sigui el millor del món en la seva posició, ni que ell i Puyol passegessin una senyera a Sud-àfrica. Què s'ha pensat? deuen dir. Com que no poden retreure-li res esportivament parlant, doncs tirem sal a les ferides catalanes. Que si manca de compromís, que si poca implicació....

Resultat: el de Terrassa esclata: "M'indigno amb el tema polític. Sovint em demanen que escolleixi entre la selecció catalana i l'espanyola. A mí m'ho pregunten! A Pedrosa li han preguntat? A Gasol? Només a Puyol i a mi ens toquen els ous amb això, M'acusen de manca de compromís quan he anat al Mundial amb un trencament de cavall". Penós.


dimarts, 16 d’agost del 2011

La xicota de Shaquille O'Neal encara no té el carnet de màgia

Truc senzill per a Bodes, Batejos i Comunions... Sort que el gegant de Newark no obre la boca abans que li bufin l'orelleta. Una orelleta que ha de ser com la meva mà :)

Un xinet la mata a la cara de LeBron James

In your face! Per cert, l'estrella dels Heat de Miami serà el proper dissabte a la botiga Nike del barceloní passeig de Gràcia!

El Bernabéu fa vomitar Leo Messi


Això que venia en plena forma. La calor, l'esforç, la tensió (i l'actitud de José Mourinho) van fer vomitar Leo Messi al Santiago Bernabéu. Arcades constants que el feien anar a la banda... Acte seguit; l'argentí marca un golàs marca de la casa contra el Reial Madrid.

No entenc com s'han acabat les samarretes de Cesc


En poques hores, aquest dimarts al migdia, s'han esgotat les samarretes de Cesc Fàbregas a la Botiga del Barça. Diuen que només quedaven les més petites de nen. No ho entenc. Realment, hi ha poca previsió per part del club blaugrana.

Com que suposo que les lletres que conformen el cognom del maresmenc i el dorsal 4 han de seguir llestes per tal de poder-se serigrafiar, la pregunta és: no hi havia cap més samarreta del Barça? Si s'han acabat les que ja estaven preparades de Cesc per vendre, no hi havien més samarretes verges?

La samarreta de Cesc costava 81 euros d'estoc però estampar-li el 4 i el nom de Fàbregas elevava el preu a 99 euros. Ho passem a pessestes?

Realment, en Cesc ha d'estar molt satisfet d'haver ajuntat 35.000 ànimes al Camp Nou un 15 d'agost. Festiu, pont, vacances...

dilluns, 15 d’agost del 2011

Mira el video que ha emès el Barça en la presentació de Cesc


Bojan diu que el van intentar agredir a Mestalla per "ser català"


Bojan Krkic va haver de tancar-se dins un cotxe de la premsa italiana quan, a la sortida de Mestalla, després de jugar contra el València divendres passat, uns exaltats el van intentar agredir. El de Linyolla considera que ho volien fer "per ser català". El davanter del conjunt romanista es va haver de refugiar dins del vehicle i va haver de ser ajudat per dos operadors de càmara italians davant uns seguidors del conjunt d'Emery que anaven vestits amb samarretes del València. "Jo sóc català i amb els valencians no tenim bona relació. Es van posar amb mi perquè jo sóc català".

PS: Sort que l'exblaugrana no es va tancar dins d'un cotxe de TV3...
Amb la cara de bon xicot que té i sense haver-se significat massa en qüestions identitàries...