"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 29 de setembre del 2011

Què en pensarà Piqué de la nova foto d'Ibra?

A rei muert, rei puest :)


Un xic d'humor. Com el català ha marxat amb la Shakira, el suec es busca la vida amb el milanista Abate :)

Una gran de l'NBA treballa com a camàlic perquè necessita més cèntims



Això sembla l'Espanya del pluriempleo que segur que els plastes dels Alcántara (no miro la sèrie) hi han degut dedicar algún capítol. Llegeixo al sempre recomanable Basket4us que l'agent lliure dels Celtics, Delonte West (el que suposadament s'allitava amb la mare de LeBron quan els dos eren a Cleveland) no arriba a final de mes per culpa del tancament patronal.

És per això que ha trobat una nova feina. És el nou camàlic d'una empresa de transport de mobles. Si fas click a la imatge, se't farà gran (la fotografia) i podras llegir un contracte en el qual West es mostra disposat a començar "ahir" quan li pregunten quan es podria incorporar al seu nou lloc de feina.

El partit nazi egipci i els Ultres del Reial Madrid

D'entrada, no ens ha d'estranyar (més enllà de l'estupidesa humana) que hi hagi un partit nazi en zones àrabs. De fet, durant la Segona Guerra Mundial, hi va haver força islamistes, palestins en especial, col·laborant colze a colze amb les SS en la lluita comuna contra els jueus. Els extrems es toquen. Però el portal estatunidenc The Blaze, d'informació generalista, ha s'ha fet el membre-un-liu a l'hora d'il·lustrar una notícia sobre la recent creació d'un partit nazi a l'Egipte post-Mubarak. Per tal que quedés ben mono, han col·locat una imatge dels Ultra Sur fent onejar, orgullosos, l'esvàstica per acompanyar el text. El pobre Frenando Hierro apareix en la imatge tot i que la seva cara apareix distorsionada. Com l'Andreita de la Belén Esteban.

Aquí tens la imatge extreta del web, abans no la treguin: Aiiii Si Ramón Mendoza alcés el cap!

La història de la mula portuguesa que vol ser a Londres2012


És la terrible història de l'atleta portuguès Sergio Dias. Si no la coneixes, te la resumeixo. El paio, especialista en mitges maratons i ens els 3.000 obstacles, tenia un futur bestial a les seves cames. Però resulta que a Sergio Dias li van interceptar, en un aeroport, una maleta farcida de cocaïna mentre es desplaçava amb la Sub'23 del seu país. El que es coneix, en l'argot del talego, com a mula. Mai va quedar clar si ell n'era conscient que transportava droga però al bo d'en Dias li van caure 10 anyets.

Cinc anyets a la presó tancat i la seva progressió es va esnifar. Però passat l'equador de la condemna, el van deixar sortir de dia però tornar a dormir entre reixes. Només ser fora, va guanyar una mitja marató de Lisboa i, davant les càmeres, va reclamar una feina relacionada amb l'esport. Ha treballat amb joves, ha seguit guanyat curses i acaba de rebre la condicional. Dias, que es va pensar molt seriosament treure's la vida a cop de pastilles, somia ara en ser a Londres 2012. Tohom es mereix una segona oportunitat.

PepTV serà el nou canal del Metro de Madrid?

No deixa de ser curiós que el nou canal de televisió del Metro i del Bus de Barcelona, presentat aquest dimarts, es digui MouTV. De moment, es pot seguir la programació a pantalles distribuïdes en 48 autobusos, en 31 andanes de metro i a un enorme videowall a l'estació d'Espanya. La selecció de continguts se centra en notícies d'actualitat, informació se serveis i un 50% de publicitat. Com Telecinco, vaja. A Madrid, la TV del Metro es dirà Pep-TV?

Al twitter ja hi ha infinitat de piulades enrient-se de la gràcia del nom que, tot i prenent la forma catalana del verb que indica traslladar-se, recorda el del tècnic del Reial Madrid. La TV que s'engega amb el dit, ha estat una de les aportacions més celebrades dels usuaris del twitter.