"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 4 d’agost del 2011

Seguidors interistes xinesos estomaquen un tifoso milanista a Pequin

Mal dia per confondre's de graderia. La Supercopa italiana es disputa al Niu d'Ocell de Pequín aquest dissabte.

Mira la trompada de Shaquille en un jeep rosa

En veritat, m'entristeix veure aquesta mena de tonteries de grans estrelles...

Regal hauria de fer alguna cosa amb la publicitat...

Imatge, d'aquest dijous, publicada al twitter d'Esteve Calzada. El gran Roger Grimau, que hauria d'haver seguit cinc anys més al Barça, ja és al BBB. Regal no se n'ha assabentat. El santsenc els podria denunciar per ús indegut de la seva imatge?

Mira el KO fingit pitjor de la història de la boxa

A partir del 2'20". El brasiler Mike Miranda es deixa caure als 40'' de començar el combat contra el superwelter rus Zaurbek Baysangurov de la manera més matossera possible. Tot i les càmeres i les TVs que retransmetien el combat, el brasiler es deixa caure com un sac de patates quan el rus li fa una carícia. Amanyat? Escagarrinamet? El que és clar és que a l'amic Miranda no li donaran l'Òscar de l'Acadèmia. Mike Miranda es donarà, a partir d'ara, a donar classes a Di María i a Cristiano Ronaldo.

dimecres, 3 d’agost del 2011

Mira (i escolta) la cançó oficial dels Jocs de Londres 2012

The Clash... Torna el punk dels 70's!!!

L'atleta Natàlia Rodríguez treu les tisores a l'Ajuntament de Tarragona

A Natàlia Rodríguez, l'atleta catalana que és regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, se li gira feina. El consistori municipal que presideix el socialista José Fèlix Ballesteros, ha ordenat retallades i ella ha tret les tisores.

Total, l'Ajuntament ha retallat els diners que atorga al bàsquet i al volei. Així, el consistori anima a la fusió entre el CBT (LEB Or) i l'ADT (LEB Plata) per no poder seguir donant-los les subvencions que rebien, fins ara, els dos equips de bàsquet de la ciutat. La rebaixa és substancial i es passa a destinar només 400.000 euros pels dos clubs quan el CBT, per exemple, en rebia fins ara 435.000 per 180.000 de l'ADT. Ni per pipes...

I el mateix passa a l'handbol. Resulta que no hi haurà cap equip català a la Superlliga de volei. A la renuncia del FC Barcelona de fa uns mesos, s'hi ha afegit l'històric Sant Pere i Sant Pau que no pot seguir competint en la màxima categoria ja que el consistori els ha deixat sense el 41% dels seus ingressos amb una retallada de 340.000 euros a només 200.000. Ni per pipes...

L'atleta es refugia en la salvaguarda de les despeses socials. Ens sembla correcte. Però és molt trist que l'esport hagi de pagar els plats trencats. I això que Natàlia Rodríguez és del ram...


El Barça d'handbol: posar cera; polir cera :)

Curiosa manera de començar la pretemporada amb arts marcials incloses...


És Carles Puyol el de la foto?

Carles Puyol va penjar, fa uns dies, aquesta foto (presumptament seva) al seu twitter tocant la bateria. Gerard Piqué, però, acusa el seu company de "falseti" ja que argumenta que el musculat intèrpret no és el capità del Barça. El de la Pobla contraataca assegurant que ell és el de la imatge i assegura que Piqué té enveja "perquè és un fluix". Qui té raó?


Sergi Busquets s'ho passa teta als Estats Units

Sergi Busquets és una autèntic crack. El de Badia s'ho està passant d'allò més bé i s'ha convertit en un fix dels saraus que el FC Barcelona organitza en el marc de la gira estatunidenca.

Que s'ha d'anar a la roda de premsa de Kobe Bryant? Doncs som-hi. Allà vaig. Amb Carles Puyol.

Que s'ha d'inaugurar una botiga Nike? Eps, Iniesta. Espera que vaig amb tu.

Que s'ha de nedar amb dofins? Ei, nois: que jo també vull sortir a la foto.

Que Shakira i el Barça presenten un acord solidari? Doncs vinga! Que no s'enfadi el meu amic Piqué si sóc baixa a l'acte amb la seva xicota...



dimarts, 2 d’agost del 2011

La polèmica de Ginés Meléndez i la bandera asturiana

Suposo que ja has vist les imatges. La selecció estatal Sub'19 de Ginés Meléndez guanya de manera brillant el campionat d'Europa de la categoria davant la República Texa i el pobre Juan Muñiz, jugador de l'Sporting, s'atreveix a lluir una bandera asturiana que el seleccionador d'Albacete s'afanya a requisar. La veritat és que no sé on és el problema. Per què hi ha qui s'escandalitza? El problema de Meléndez ha estat la forma i no pas el fons. El seleccionador ha fet el que sempre s'ha ordenat i ha tingut la mala llet que l'han enxampat. Què hauria passat si la bandera confiscada hagués estat una senyera que haguessin tret la gran quantitat de catalans que hi havia a la selecció Sub'19?

De fet, Xavi i Puyol, jugadors amb una jerarquia brutal a l'estatal, es van atrevir a lluir la senyera que l'egarenc s'emporta de casa seva quan es va guanyar el Mundial de Sud-àfrica. Però el pobre Muñiz no és, ni de bon tros, ni Xavi ni Puyol.

El problema, però, va molt més enllà i també afecta el FC barcelona. Al marge de les discretes presències de la quadribarrada en les celebracions, la senyera s'acostuma a amagar. Com si fes vergonya. Xavi i Puyol s'ho acostumen a passar pel folre i també ho va fer el colomenc Javi Rodríguez quan el Barça de futbol sala va guanyar la Lliga. Al Camp Nou, els jugadors poden treure banderes de Tenerife, berbers, brasileres, de Fuentealbilla.... I no passa res. Només faltaria! Ara bé, les senyeres, millor a casa. I sort que no hi ha cap basc al Barça. Val el mateix ensenyar una senyera o una ikurriña que la bandera de Tenerife? O l'asturiana?

Encara no has vist la cicatriu d'Eric Abidal?

El francès es despulla físicament i mental a la revista GQ. La ferida del campió, és el titular


Mira els entrenaments de Ryan Lochte, l'heroi de Xangai

Tipus l'home més fort del món...
L'estatunidenc s'ha embutxacat cinc ors en els darrers Mundials com qui no vol la cosa
No ho intentis a casa...

Un dofí aconsegueix marcar un gol a Víctor Valdés

El mamífer aconsegueix el que no poden fer molts davanters...
Entranyable video que el porter del FC Barcelona ha penjat en el seu compte de FB

dilluns, 1 d’agost del 2011

Els quatre de Chelsea cantant el Let it Be

No són els quatre de Liverpool, són els quatre de Chelsea. Paulo Ferreira, Didier Drogba, Petr Cech (sense casc) i Floirant Malouda agafen els micròfons en plena concentració a Hong Kong...