"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 10 de juny del 2011

L'agent de Bojan no sap què és guardar un secret!

Zoran Vekic, el representant del Bojan, és el puto amo. En unes declaracions a una ràdio italiana, que atenció al nom es diu Maná, maná, ha revelat que al davanter del FC Barcelona li agradaria anar a la Roma amb Luis Enrique. Acte seguit, el crack assegura que el de Linyola "m'ha demanat silenci". Collons.

Saps quin futbolista del Barça ha disputat més partits?

Ni Messi, ni Valdés, ni Xavi, ni Busquets. El malià Seydou Keita. La millor persona que Pep Guardiola ha conegut dins i fora dels terrenys de joc n'ha disputat 56, 27 dels quals com a titular. Sis golets. L'entrenador de Santpedor l'ha definit com "la imatge del Barça". Darrera de l'africà hi ha Messi (55), Alves (54) i Villa (52).

El transsexual (negre) agredit per uns Boixos

Estic completament indignat. Per un doble motiu. No només perquè uns impresentables mafiosos de la secció Casual dels Boixos Nois hagin agredit un transsexual que passejava tranquil·lament amb la seva parella, sinó pels titulars de la premsa.

Tothom obre dient que han agredit un transsexual negre. Què importa que sigui negre? Què aporta a la informació? És que, potser, s'ha de justificar aquests criminals covards introduïnt el negre? I si fos blanc titularien que agredeixen un transsexual blanc?

Els fets van passar el darrer 23 d'abril (Dia dels Enamorats i de Sant Jordi a casa nostra) després d'un Barça-Osasuna. Afortunadament, els tres covards (que només saben actuar en grup protegits per l'anonimat dels bens) han estat detingut pels Mossos. Quan sortiran per l'altra porta amb una estirada d'orelles? Els transsexuals són ciutadans de Tercera?

dijous, 9 de juny del 2011

Activistes ucraïneses demanen una Eurocopa sense prostitució

Queda clar? Li treuen targeta vermella a la xacra les noies d'aquest grup feminista que creuen que l'Eurocopa portarà més clients i més noies. "Ucraïna no és una casa de barrtes", diuen.

Sí, home. Sí que la noia té una targeta vermella. Fixa't-hi bé :)

La samarreta mullada de Mireia Belmonte

Què et pensaves, marranot?

Portada de Don Balón. Què haig de fer més per sortir als mitjans? Es pregunta la campiona de Badalona. Home, Mireia: Jo ja t'he ajudat amb el titular del post:)


L'agent de Rossi té tota la raó

Federico Pastorello, l'agent de Giuseppe Rossi, ha declarat a RAC1 que "si el Barça vol fer una operació de primer nivell anirà per Rossi i Cesc. Si vol fer alguna cosa més senzilla, apostarà per un defensa i Alexis Sánchez". Hi estic d'acord. Tu?

Cesc seguirà l'exemple de Mascherano

El FC Barcelona, amb 45 milions d'euros per gastar, és el club més pobre d'Europa dels considerats grans. Els blaugrana no poden competir, econòmicament, amb el Reial Madrit, amb l'Inter, amb el Chelsea, amb l'United o el City. Ara bé, poden oferir un plus que altres no estan en condicions d'assegurar: el bon futbol, la humilitat, la possibilitat de seguir enamorant el món i la garantia de guanyar sis títols la temporada vinent.

I això ho sap Cesc. El català deixarà de guanyar molts diners si deixa l'Arsenal per tornar-se a posar la samarreta del Barça. Hi ha altres coses que compensen. És el mateix que va fer, en el seu dia, Javier Mascherano. Quants Macheranos juguen a l'hora?. El Jefecito va renunciar a cobrar més a canvi de títols i prestigi. Com Abidal. El francès deu ser dels pocs futbolistes que volen una renovació amb més anys que no pas més diners. Aquest és l'actiu del Barça!

dimecres, 8 de juny del 2011

CatalunyaCaixa felicita Marc Márquez per una victòria inexistent

El dilluns, dia després de la cursa de Moto2 del GP de Catalunya de Montmeló, CatalunyaCaixa, patrocinadora de Marc Márquez, publicava a La Vanguardia una felicitació a tota pàgina al de Cervera per un triomf que no va aconseguir. Márquez va quedar segon.


Qui mana més al Camerun: Clemente o Eto'o?

El beisbol del Barça

La gent és collonuda. Tots som collonuts. Realment, no hi ha com presentar-se com a dèbil per tenir els favors de la gran massa. Que consti que estic en contra de qualsevol tipus de retallada, però el cas del beisbol blaugrana és digne d'estudi. Ningú havia fet el més mínim cas a la secció. A ningú l'interessava ni un borrall, molta gent ni ho sabia que el Barça tenia aquest esport en nòmina. Però... caram! El Barça la suprimirà i s'ha desfermat un autèntic terrabastall mediàtic.

Que si el primer equip és a punt de guanyar la lliga per primer cop des de mitjans dels anys 50, que si tots els equips (que són sis) van guanyar després del fatal anunci de la directiva, que si són 110 jugadors, que si no ha dret... No hi ha dret? Què s'ha fet per evitar-ho? Qui es vol anunciar en aquesta secció? Quins contractes televisius hi ha? Quin públic hi ha? Que no siguin pares dels jugadors? Quants dels que piulen han vist un maleït partit del beisbol blaugrana?

Ara, tothom es posa les mans al cap. Home, es podria fer una acampada tipus indignats a la plaça Catalunya. Que consti que simpatitzo amb el moviment, però estic desencantat amb el procediment. Fem una Assemblea per consultar si avui és divendres. Avui és divendres? SÍ. Segur? Sí. Quin dia era ahir? Dijous. I demà? Dissabte!!! N'esteu segurs? Sí. Demà farem una altra Aseemblea per recordar l'ordre dels dies de la setmana. Tornarem a preguntar quin dia és avui! Avui d'avui o l'avui de demà? A veure tornem a votar....

L'acudit de Messi i Ronaldo que triomfa a internet

CR7: "Déu m'ha enviat a la terra per ensenyar la gent a jugar a futbol"
Messi: "Mentida, peloudo. Jo no he enviat ningú".

Personalment, m'agrada més aquest: Com es diu Cristiano Ronaldo en japonès? Kasimessi

El penal més estrany de la història del futbol

En un play-off d'ascens de les divisions inferiors italianes. Termeno contra Dro lluiten per pujar a Tecera, que al calcio es diu Eccellenza.

dimarts, 7 de juny del 2011

Benzema: Nou escàndol sexual amb menors?

No n'hi havia prou amb les relacions que, presumptament, van mantenir els francesos Karim Benzema i Franck Ribéry amb una prostituta menor d'edat; que sembla que un nou escàndol sexual esquitxa, suposadament, el davanter francès del Reial Madrid.

Es veu, segons publica Interviú, que una nena de 14 anys de la Illa Reunió va començar a rebre missatges pornogràfics i fotografies marcadament sexuals al seu Facebook escrits per un tal Karim Benzé. Seria tan inútil el gat de Mou d'enviar, entre altres fineses, la imatge d'una cigala erecta a una nena amb el seu nom? La noia ho va denunciar i es va encetar una investigació. Els advocats del jugador del Reial Madrit van al·legar, ràpidament, una suplantació del davanter blanc a les xarxes socials.

Però resulta que la investigació va seguir. I, sempre segons Interviú, es veu que entre la documentació que tenia la nena del presumpte pederasta hi figurava un telèfon espanyol. Es va investigar la línia i resulta que estava contractada pel Reial Madrit...

El més curiós és que l'afer arrenca a principis de 2010, quan la selecció francesa va ser a la illa i el jugador va desaparèixer de la concentració i va acabar involucrat en un estrany accident de trànsit. I els bleus, que preparava Raymond Domènech, havien de jugar un amistós contra la Xina a la Illa Reunió i com es va filtrar que les autoritats locals volien interrogar Benzema, el seleccionador francès no el va convocar...

El Pepino de Daniel Sánchez Llibre


Ara que els pepinos estan de moda...

No acostumo a escriure mai sobre l'Espanyol. Però faré una excepció. Em sap greu que Dani Sánchez Llibre plegui. Aquest cop va de debó. Diu que ell no és com el Zorro, que sempre torna. Veurem. Tant de bo s'ho repensi. Després de 14 anys ho deixa, però jo vull retre un homenatge al Pepino de Sánchez Llibre (ja sé que cogombre és normatiu, però aleshores no hauries entrat a llegir aquest post).

Realment, el de Vilassar de Mar ha tingut un enorme Pepino per aguantar tan i tan temps per amor a un colors i a un sentiment. Ell ja té la vida més que arreglada i ser president d'un equip com l'Espanyol no implica ni el glamour, ni la influència, ni els privilegis que reporta dirigir qualsevol altre clubs. No necessitava ni les preocupacions ni els maldecaps que comporta dirigir un club en el qual (tal i com m'ha dit més d'una vegada fonts internes de l'equip català "volen manar 22"). Ser president de l'Espanyol implica patir més que no pas gaudir.

Només la família perica sap què vol dir ser de l'Espanyol. Dani ha estat a les verdes i a les madures, ha hagut d'aguantar xiulades i mocadorades, però no ha deixat mai tirat el club dels seus amors. I d'oportunitats n'ha tingudes. Qui tenia els Pepinos d'agafar l'Espanyol en els moments dolents? Dani Sánchez Llibre.

Carismàtic, planer, un pèl populista, amb frases per a la història i amb un castellà d'anar per casa, Sánchez Llibre ha tingut els Pepinos de mantenir sempre l'Espanyol a Primera durant 14 anys. Ha tingut els Pepinos de guanyar dues Copes, de jugar una final de la UEFA, d'inaugurar el nou camp de Cornellà-el Prat, d'aguantar els robatoris del Barça a nivell de pedrera i va saber estar més que a l'alçada amb el desgraciat cas de Dani Jarque. Ha renovat Pochettino i ha fet fora el càncer del club que era Raúl Tamudo. A mi, Sánchez Llibre em cau molt bé. Els espanyolistes haurien de lloar-lo més, tenir-li més respecte i no critocar tant la feina d'una persona honrada.

dilluns, 6 de juny del 2011

Murray, en pilotes per anunciar el seu Facebook

Proposo que li robin la idea les Xaràpova i companyia :)

Lorenzo: "I can't say from this water I will not drink"

Enorme Jorge Lorenzo. For renting chairs... No et perdis el bestial (digne de resum de l'Any) "I can't say from this water I will not drink". El campió del món de Moto GP no vol ni sentir a parlar de disputar el Gran Premi del japó després de l'alerta nuclear de Fukushima (una altra de les paraules de l'Any). Algú li hauria de recordar al mallorquí que les grans marques nipones de motos són les que manen.


Imogen Thomas "gairebé" es fa "lesbiana" després de Giggs



Es veu que el gal·lès del ManU és molt hàbil al terreny de joc, però les seves capacitats ofensives sembla que són més aviat discretes. Imogen Thomas, la model i exconcursant del Gran Hermano, és la meva nova inspiració. La noia es veu que està deprimida després de sentir-se abandonada pel jugador del Manchester United i la seva mare es veu que pateix molt per la exmiss Gal·les 2003. La Thomas va haver de fugir de casa seu, després de la final de Wembley, perquè els seguidors red devils es veu que la volien agredir. Ara, m'ha emocinat amb una de les seves piulades al Twitter. "El sexe amb Giggs gairebé em torna lesbiana". Mmmmm

Rafa Nadal i la bandera espanyola



Gran article al diari (?) El Mundo. Resulta que s'han entretingut a fer una curiosa divisió entre les portades de la premsa bona que, segons ells, seria la que ha publicat la imatge de Rafa Nadal amb el seu sisè Roland Garros i la "enseña nacional" i els dolents que han prescindit de la bandera.

Són, per tant, altament recomanables El Mundo, ABC, la Razón, Marca i AS.

Els que s'haurien de bandejar són: El País, Público, La Vanguardia, El Periódico, Sport i Mundo Deportivo.

Curiosament, la ment prodigiosa que ha perpetrat l'article d'anàlisi remarca que La Vanguardia, El Periódico, Sport i Mundo Deportivo són "catalanes".

Wayne Rooney llueix la nova imatge


El jugador del ManU va dir que dilluns publicaria la foto del seu transplantament de cabells i aquí la tenim. El de Liverpool avisa que "trigaran uns mesos abans que torni a sortir el pèl". En Wayne Frankenstein Rooney ja el tenim la mar de guapo. I el més cruel de tot, és que haurà pagat una barbaritat de diners per això. La veritat és que m'esperava quelcom de més espectacular i fastigós. Haurem d'esperar a veure'ls prenent el sol en qualsevol platja...

Una foto de Suker que pot ferir sensibilitats


Anita Obregón: No miris. El croata està prenyat? S'ha amagat una pilota a la panxolina?

Giggs: sex machine!


Després de l'enrenou de faldilles amb la model Imogen Thomas, ara resulta que el gal·lès s'ha allitat amb la seva cunyada. És a dir, la dona de son germà.

El dia que Nowitzki va poder fitxar pel Barça

Interessant reportatge de Javier Dale a La Vanguardia.

Amb el permís d'homes com Tony Kukoc, Vlade Divac, Pau Gasol, Tony Parker o Arvydas Sabonis, l'alenay Dirk Nowiztki és, sense cap mena de dubte, el millor jugador europeu que ha passat per l'NBA. L'alemany, que triomf en els Mavs de Dallas i que està disputant la final de l'NBA contra els Heat de Miami va estar ben a punt de jugar al FC Barcelona. Antoni Maceiras es va fixar en el jove i espigat jugador de la selecció alemanya en l'Europeu sub'19 de 1996.

L'aleshores responsable de la secció de bàsquet del Barça va quedar impressionat pel talent del jugador tot i que la seva selecció no va quallar un gran paper. Maceiras va contactar amb Nowitzki, es van intercanviar els telèfons. Era l'època en la qual el Barça es feia amb Arturas Karkinovas i el pare de Nowitzki volia que el seu fill acabés els seus estudis a Alemanya. Però el Barça es va quedar amb el compromís de negociar un contracte i, fins i tot, Nowitzki va ser a Barcelona per veure les instal·lacions i jugar un parell de partits amb el Cornellà.

El Barça va esperar un any més -ens plantem en l'any 1997- però Maceiras i el club català es van trobar amb un nou problema. Nowitki havia de fer la mili obligatòria i ni la seva espectacular projecció com a jugador ni la seva altura el van impedir d'agafar el fusell. L'any 1998, però, es va disputar una competició amb els millors talents joves d'Europa i l'NBA ja es va fixar en Dirk Nowitzki. Aquell dia de Sant Joan de 1998, els Bucks de Milwauckee l'escollien en el número 9 del draft i el traspassaven als Mavericks.

Iago Lamela, en un psiquiàtric


L'exsaltador Iago Lamela ha estat ingressat d'urgència en un hospital d'Avilés, víctima d'un fort quadre depressiu. Es troba tancat en una habitació (la 245) en la qual no pot rebre visites i només es pot comunicar amb l'exterior amb un telèfon. Un dels millors esportistes de l'estat espanyol porta una bona temporada amb problemes mentals que el van dur de fortes crisis d'ansietat a una profunda depressió que li ha comportat un espectacular augment de pes. Lamela, que després de la greu lesió del 2009 en el tendó d'Aquil·les va haver de deixar la pràctica activa de l'atletisme, s'estava traient el carnet de pilot comercial d'helicòpters mentre compaginava els seus estudis d'informàtica als Estats Units; concretament a la Universitat d'Iowa. Fa uns dies va tornar a Avilés i ha acabat a l'hospital psiquiàtric San Agustín després d'haver entrar per urgències.

Valentino Rossi va besar els peus de Xavi



Al marge de Paris Hilton (que escrivim rica hereva per mirar de definir-la), la gran estrella del GP de Catalunya de motos va ser el blaugrana Xavi Hernández. El de Terrassa va saludar els pilots catalans i va tenir un moment molt especial amb el mallorquí Jorge Lorenzo, campió del món de Moto GP i fanàtic del Barça. El moment més curiós va ser la visita de Xavi al box del gran Valentino Rossi. El de Ducati es va agenollar, es va postrar als peus del migcampista del Barça i els va besar.

La persona més important de Catalunya ja no és el president del Barça

Sempre ho havia pensat. Queda clar que és Pep Guardiola.