"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 8 de juny del 2011

El beisbol del Barça

La gent és collonuda. Tots som collonuts. Realment, no hi ha com presentar-se com a dèbil per tenir els favors de la gran massa. Que consti que estic en contra de qualsevol tipus de retallada, però el cas del beisbol blaugrana és digne d'estudi. Ningú havia fet el més mínim cas a la secció. A ningú l'interessava ni un borrall, molta gent ni ho sabia que el Barça tenia aquest esport en nòmina. Però... caram! El Barça la suprimirà i s'ha desfermat un autèntic terrabastall mediàtic.

Que si el primer equip és a punt de guanyar la lliga per primer cop des de mitjans dels anys 50, que si tots els equips (que són sis) van guanyar després del fatal anunci de la directiva, que si són 110 jugadors, que si no ha dret... No hi ha dret? Què s'ha fet per evitar-ho? Qui es vol anunciar en aquesta secció? Quins contractes televisius hi ha? Quin públic hi ha? Que no siguin pares dels jugadors? Quants dels que piulen han vist un maleït partit del beisbol blaugrana?

Ara, tothom es posa les mans al cap. Home, es podria fer una acampada tipus indignats a la plaça Catalunya. Que consti que simpatitzo amb el moviment, però estic desencantat amb el procediment. Fem una Assemblea per consultar si avui és divendres. Avui és divendres? SÍ. Segur? Sí. Quin dia era ahir? Dijous. I demà? Dissabte!!! N'esteu segurs? Sí. Demà farem una altra Aseemblea per recordar l'ordre dels dies de la setmana. Tornarem a preguntar quin dia és avui! Avui d'avui o l'avui de demà? A veure tornem a votar....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada