"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 6 d’octubre del 2011

Escuredo, als 41 anys, campió d'Espanya de velocitat en pista sense voler...


Quien tuvo, retuvo; diuen els espanyols. I la veritat és que el saltenc Josep Antoni Escuredo, actualment afincat a Extremadura i participant amb la selecció d'aquesta Comunitat Autònoma, ha donat tot un recital als seus 41 anys. El velocista català, ja retirat i plata a Atenes 2004 en la modalitat de Keirin, treballa com a tècnic.

El millor velocista de pista estatal de tots els temps es va presentar al campionat d'Espanya, celebrat al controvertit Palma Arena (que penso que no té pas els permisos per celebrar una competició) amb la intenció de posar en pràctica els seus nous mètodes d'entrenament i de treball. A l'hora de la veritat, i sense adonar-se'n, es va proclamar campió d'Espanya. Gairebé sense voler. Com que ja sabem que Escuredo és una màquina, la pregunta és... és tan dolent el jovent que puja?

Qui assessorarà l'assessora d'Obama?


La nostra Shakira, cantant i compositora, ha estat escollida per l'home més poderós de la terra, Barack Obama, com a nova assessora en temes educatius pels hispans. La pregunta que ens hem de fer és qui assessorarà Shakira? I jo em pregunto: no té prous problemes la Colòmbia natal de la Shakira com per anar a aconsellar l'altri? Practicarà la immersió lingüística a les escoles estatunidenques? No podria la nostra consellera Irene Rigau fer-se valer i aconseguir que la colombiano-libanesa li doni quatre consells ràpids si es troben a la llotja del Camp Nou en cas que la del Waka Waka segueixi sent la parella de Gerard Piqué?

Ojut al look de Figo de l'any 1992...


Aquests dies Luis Figo ha estat trending topic al twiiter. No per trair ningú més (que se sàpiga) sinó per l'espectacular look que presentava en una entrevista emesa l'any 1992. Segur que ja has vist les imatges, però sempre fa gràcia, no?

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Cal que el CSKA presenti Kirilenko amb un kalàixnikov?

D'acord que el CSKA de Moscou era l'equip de l'exèrcit soviètic, d'acord que al rus li han dit sempre AK 47 per les inicial del seu nom i el dorsal que va dur durant 10 temporades a Utah, d'acord que el kalàixnikov és un fusell d'assalt rus, però... cal? Una mica de seny, si us plau!!!

De Gea i el donut arriben al còmic

"Completament gratis" resa el títol d'aquest dibuix punyent sobre l'episodi de De Gea i el donut robat. El porter del ManU ha estat el centre de les crítiques dels seus companys al vestidor d'Old Trafford i hi ha qui es presenta a l'entrenament amb una capsa de donuts pel porter. La llàstima és que no se sap, de moment, el nom del bromista. De Gea sempre ha assegurat que ell no va robar el dolç sinó que va entrar al super a comprar un videojoc de futbol amb uns amics espanyols. Com que només tenien euros, De Gea va anar al cotxe on hi havia la seva cartera i, passant, es va endur el donut. El problema és com un esportista d'elit es pot menjar un donut?

A Sabonis "només li queda el sexe"


Amb bon humor s'ha pres Arvydas Sabonis l'infart que va patir la setmana passada. De fet, ja és a casa seva on estarà sis mesos sota vigilància mèdica. (A Lituània es veu que no hi ha retallades en Sanitat). Ja recuperat, l'exjugador dels Trail Blazers de Portland ha fet broma sobre el seu estat de salut. "No puc ni fumar, ni beure, ni jugar a bàsket. Només em queda el sexe". Però amb moderació, eh?

El primer entrenament de Marc Gasol amb el Barça


El pivot dels Grizzlies podrà aprendre de Marcelinho?

Llegeix la carta de Barack Obama al Barça

Quan diu Casa Blanca, no es refereix pas el Santiago Bernabéu :)

El president dels EUA agraeix al FC Barcelona la visita que els jugadors de la primera plantilla van fer a la Casa Blanca, aquest juliol, mentre els de Pep Guardiola eren de gira per la Costa Est. Obama no hi va poder ser, per motius d'agenda, i el Barça s'hi va presentar sense Messi.

Cacen dos seguidors del Bayern coneixent-se bíblicament en ple partit


Dos seguidors del Bayern de Munic es van desplaçar al terreny de joc del Hoffenheim per veure el matx de la Bundesliga del cap de setmana passat. El partit al Rhein-Neckar-Arena es veu que no els deuria satisfer i van deixar anar les seves passions més arrauxades davant de 70.000 persones. Hi ha qui els va caçar amb el mòbil i el sensacionalista Bild ha fet la resta...

PS: El noi no era el Fran Álvarez...