"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 9 d’abril del 2011

Beckham a la platja (realitat o muntatge?)

Rodat a la platja de Los Ángeles. Home, Beckham és un futbolista que on posa l'ull, posa la bala. Però...

Bojan 'brots verds' Krkic


La diferència entre els que escrivim i els que parlen per la ràdio o per la TV és que les lletres queden escrites. És per això que m'arrisco a fer aquest post hores abans del FC Barcelona-Almeria. El dedico a Bojan Krick. Ja saps, si em segueixes, que he estat (i segueixo sent) molt crític amb el de Linyola. Però crec que s'ha de ser just. Penso que el de Lleida comença a tenir la pinta d'un jugador de futbol que pot aspirar a jugar al Barça. Fins ara, no ho era!

Sóc un malalt de la comunicació no verbal. I, darrerament, he vist un canvi significatiu en Bojan Krkic en aquest aspecte que qualifico com a vital en el món de l'esport professional. Un canvi que m'agrada. Ja no surt al camp amb cara de pena, tensionat i demanat perdó. Sembla que el davanter català s'ha adonat que porta el 9 a la samarreta blaugrana! Ara, somriu, s'activa a la banda mentre espera que arribi a la zona de banquetes el jugador substituït per Guardiola (sempre es Villa), el saluda mirant els ulls i esprinta fins el seu lloc. Bravo, Bojan. Aquest és el camí! Començo a veure brots verds.

Al camp, ja no s'enganxa al defensa contrari desitjant no tenir la responsabilitat de rebre una pilota i haver de decidir. A la gespa s'ofereix, crida i es fa notar. S'endevina que Bojan comença a treballar en la línia de presió, s'intueix un davanter que sap caure a les bandes, s'albira un jugador que s'atreveix en l'u contra u i s'olora un noi que treballa per deixar les pors a casa seu. Els resultats arribaran. Començo a veure brots verds. Bojan, tens una segona oportunitat. No la desaprofitis i no em facis quedar malament :)

USAPs tot del màrketing de la Senyera de Perpinyà?


La USAP de Perpinyà es va proclamar campiona de França l'any 2009 guanyant el Clermont a Saint Denis en la gran final. Era la culminació d'un equip de rubgi que va saber-se reinventar. Com un Au Fènix, i buscant trets diferencials amb els rivals regionals com el Narbona o el Montpellier, es van recordar que ells eren catalans! Doncs, som-hi... a vendre catalanitat. Van canviar l'uniforme blau cel de sempre per les quatre barres, el seu estadi, l'Aime Giral, va adoptar L'Estaca d'en Llach com a himne oficiós del club i van confiar l'operació de neteja al conegut publicista Jacques Séguéla. Qui és Jacques Ségéla? És un crack a l'hora de vendre. Tant és així que va ser l'encarregat de teledirigir un personatge tan important pel segle XX com un tal François Mitterrand.

Séguéla va començar a barrinar. Va decidir mirar cap el sud, cap a la Catalunya del Sud, cap a TV3 (patrocinador de la USAP), cap a Barcelona i cap a la Senyera. A partir d'aquest instant, la premsa va col·laborar en fer la bola de neu rugbi-catalanista cada cop més gran. L'Equipe, un dels diaris esportius més prestigiosos del món, va posar el seu granet de sorra. El rotatiu va titular USAP, més que un club (en clara referència al Barça) i ja va estar tot fet. Els sang et or i el seu eslògan Sempre endavant van calar en una Perpinyà dividida entre els catalanistes i els xenòfobs del Front Nacional de Le Pen. Ségéla reia: el pressupost s'incrementava a la velocitat de la llum.

La USAP adoptava una Senyera que comportava bonança econòmica i que els feia sortir als informatius. I, patapam, Jordi Pujol i Fersusola, un dels fills de l'expresident, es va convertir en directiu del club de Perpinyà. La Catalunya del Sud respirava tranquil·la i mirava, amb enveja, cap el Nord.

I aquest dissabte, els nordcatalans juguen els quarts de final de la Heineken Cup (la Copa d'Europa) a Montjuïc contra el Toulon de l'anglès John Wilkinson, el màxim anotador de la història del rugbi. Un altre encert. Però és que la USAP no pot jugar a l'Aimé Giral perquè l'organització exigeix estadis amb capacitat per més de 25.000 persones. Doncs au, autocars cap al Lluís Companys. Cap a una Barcelona en la qual Jordi Hereu (un dels millors polítics catalans de la història, juas, juas) es decideix a castrar el tercer temps dels equips de rugbi de casa nostra. Cap a l'ombra d'un Barça en el qual l'Alejandro Rosell anuncia acords amb els de Perpinyà mentre deixa morir la secció de rugbi blaugrana.

La meva generació associa la ciutat de Perpinyà amb la mantega de Marlon Brando i les primeres pel·lícules eròtiques. Les noves generacions la identificaran amb el rugbi. Anem millorant.

divendres, 8 d’abril del 2011

Iniesta no és un chupón (o sí?) Humor


Andrés Iniesta serà la nova imatge dels gelats Kalise de cara a l'estiu.
Don Andrés: com es nota que ja ets pare, eh? De rodar amb un ós a fer-ho amb un cucuruchu!
Inicialment, l'empresa menorquina havia pensat en què Sara Carbonero fos la imatge de cara a la temporada estival però ni Iker Casillas (ni JJ Santos) els va semblar indicat :)

dijous, 7 d’abril del 2011

Kaká també fa servir la barba com a protesta


Thierry Henry havia d'anar (sempre) perfectament afeitat. I més en qualsevol mena d'acte públic. Tenia un contracte amb la firma Gillette i havia d'anar sempre immaculadament rasurat. Per contracte i per imatge. Gillette, però, no està per tonteries i al francès i a altres esportistes, com Tiger Woods, els ha retirat el patrocini per fluix rendiment. És el cas del madridista Kaká que fa temps que no toca ni quarts ni hores i Gillette l'ha deixat a l'estacada i sense renovar-li un contracte que vorejava el milió de dòlars. Si ets un home, què et semblaria que t'afluixessin 800.000 euros per afaitar-te cada matí? Ara, el barbamec del brasiler s'ha deixat una barba (de tres dies o de tres setmanes?) com a protesta.

Així, Ricardo Izecson Dos Santos Leite, ex del Milan i naugragant al Madrit, sembla que s'ha fet seva la curiosa iniciativa dels jugadors del Fraikin Granollers que també van deixar-se crèixer la barba per protestar per la seva situació econòmica. Que no ens prenguin el pèl, deurien pensar els que prepara Manolo Cadenas. Per cert, els jugadors del quadre català ja s'han afaitat, segueixen sense ingressar nòmines i anuncien noves mesures per quan acabi la Copa.

Envio una forta abraçada a Adebayor


"El teu pare banyava elefants i la teva mare era una puta". Aquesta és la bonica cançó que els seguidors dels Spurs van dedicar al jugador del Reial Madrit Emmanuel Adebayor en el partit que, dimarts, va enfrontar el Tottenham amb els de Mourinho. Els seguidors del club anglès, que no perdonen el passat gunner del togolès, em van provocar fàstic. És intolerable! És lamentable que l'acta del partit no ho hagi recollit i es vergonyós que el Tottenham es renti les mans. Una abraçada, Manolito. Els maleducats no podran amb nosaltres!

És cert que potser Adebayor no és la persona més simpàtica del món i, fins i tot, puc entendre que no li perdonin el seu passat però ningú es mereix això. Tinc els meus dubtes que sigui racisme, però que no ho sigui no vol dir que no siguin sancionables, condemnables, eliminables i vergonyosos!

Per cert, parlant de la mare d'Adebayor: La bona dona sempre explica que estava molt preocupada pel seu fill perquè es veu que en Manolito era a punt de fer els cinc anys i encara no caminava. El paio sempre volia ser als braços de sa mare. Un dia -explica- eren a l'església i uns nens que jugaven a futbol a la plaça del davant de l'edifici se'ls va escapar la pilota i va entrar a l'església. En Manolito es va alçar i va anar cap a la piloteta. Tot solet. Aquesta és la versió oficial. Les cròniques no diuen si un estol d'àngels van cantar en aquell moment o si el capellà va levitar tot suant sang :)

Mira el penal més curiós de la història!

El pàjaru és finès i es diu Joonas Jokinen i juga en el FC Baar suís sub-17. El què no sabem és si passa pel Bar abans dels partits. Realment, hi ha gent per tot!

Ara resulta que en Bieber pot entrenar amb el Barça!


Poques hores després que publiqués aquest post, el jove canadenc Justin Bieber (amb una pinta d'impertinent que no pot amb ella) apareix per la Ciutat Esportiva del Barça. No només el deixen passar, sinó que el deixen fer una pachanga amb jugadors del Barça! El club català, amb tot el prestigi del món, necessita aquesta mena de publicitat?

Resulta que en Bieber ha participat en un 3x3. El porter era el català Rubén Miño que era l'encarregat d'aturar els xuts dels dos equips que s'enfrontaven. El cantant (?) ha fet equip amb Benja i amb Thiago enfrontant-se amb Bojan, Fontàs i l'amiguet d'en Bieber. Ara trucaré a Can Barça a veure si em deixen fer uns xuts amb la meva filla! Pregunta: quan marxarà aquest xicot? No puc més!!!

PS: T'has fixat que en Bojan, que sembla escanyolit en els partits, en fa tres com l'artista i això que només es porten dos anys???

Videoxat 'picant' de Messi amb la botinera Sabrina Ravelli


Llegeixo, des de l'Argentina, que la botinera Sabrina Ravelli (botinera és un adjectiu que dediquen en aquest país a les noies siliconades que s'acosten als futbolistes amb evidents intencions de discutir sobre el preu del cru arran de la crisi de Líbia) està indignada amb el blaugrana Leo Messi. Es veu que, sempre segons la noia, el millor jugador de futbol del món hauria estat mantenint, com a mínim, un videoxat amb ella un xic "calent". La noia representa que està indignada i, mentre espera una cadira en el Sálvame argentí, explica que Messi li envia flors des de Barcelona tot dient-li un reguitzell de porqueries. Fet (pobreta) que li provoca molts problemes amb el seu actual xicot que és un cantat del grup La Barra. La noia, la definició professional es veu que és artista i model, està molt molesta. Assegura que el 10 del Barça hauria aconseguit comunicar-se amb ella ja que va mantenir una breu i tòrrida història d'amor amb l'ex de Boca Neri Cardozo i company de Messi a l'albiceleste.
Les imatges ja han arribat a la xarxa. Tot apunta que la Ravelli ho va gravar tot i ara es defensa assegurant que una amiga seva li va robar les imatges. Ai... què tindran les Sabrines d'aquest món...

Pep Guardiola, emprenyat amb TV3?


Pep Guardiola emprenyat amb TV3? Amb el món en general? Aquí tenim en Jordi Grau picant pedra. Sort que el Barça va esquarterar el Xakhthar per 5-1!

La Wozniacki diu no a Playboy, però sí a nosaltres :)


La danesa és la número 1.. del tennis mundial :)

Shakira: "Que viva el Barça i que viva el 3"


Amb aquest missatge al seu twitter, escrit aquesta matinada, la cantant colombiana Shakira expressava la seva alegria pel triomf del Barça davant del Xakhtar (5-1) i pel nou gol aconseguit pel seu xicot (que porta el dorsal 3) que ja en suma dos en els dos darrers partits. Piqué el va celebrar de la manera que acostuma, tenint un record per a la colombiano-libanesa-catalana.

N'estic fins el Bieber d'en Justin vestit del Barça!


Dono gràcies que la meva filla encara té quatre anys!

dimecres, 6 d’abril del 2011

M'imagino què dirà la caverna post Barça-Xakhtar (Humor)


Crònica humorística (o no) que podrien signar a les redaccions d'Intereconomia, Cuatro, Antena 3, La Razón, El Mundo, ABC, la COPE, Marca, AS o qualsevol altre mena d'escombraria informativa.

Titular 1: Habrá un finalista español en la final de la Liga de Campeones
o
Titular 2: La final de Londres de la Liga de Campeones hablará español

El fútbol español está de moda. Los dos gigantes de nuestro fútbol patrio, el Real Madriz i el Barsa, se veran segurament las caras en las semifinales de la Liga de Campeones després de sentenciar en los partidos de ida. El Real Madriz, de manera brillante e indiscutible, se impuso a un aguerrido Tottenham (uno de les mehores clubes del mundo) por 4 golazos a cero demostrando que los jugadores blancos atesoran una gallardía y una raza sin paragón. Autoridad y señorío fueron sus señas de identidad.

Muy diferente ha estado el Barcelona. El partido ha empezado con una inconstitucional pancarta de Catalonia is not Spain cuando los españoles y los ex-comunistas escucahaban el himno de la Liga de Campeones. La UEFA debería tomar cartas en el asunto para evitar que cuatro desalmados separatista, que no representan el sentir mayoritário de esta región española, intenten desestabilizar el sentir de un club como el azulgrana. Sin brillantez, los de José Hucha han abusado de un Shakhtar (5-1) que, a todas luces, demuestra que la máxima competicón continental le viene grande. El Barcelona no ha sabido jugar y, buena prueba de ello, ha sido que los teóricos delanteros Villa y Messi han ocupado, en ocasiones, plaza de laterales. El Barcelona no está bien.

Villa es una sombra del jugador que golea com la Roja y Messi no aparece en los partidos importanes. Y es que han tenido que ser jugadores no habituales, ante la inoperáncia de los arietes, los que han tenido que marcar. Iniesta, Alves, Piqué, Keita y Xavi han destrozado la porteria de los que se parecen a los rusos-comunistas. Lamentable, que un jugador de la categoría de Iniesta haya forzado la amarilla (al no respetar la preceptiva distáncia en la falta que ha significado el gran gol de los de Lucescu) para no jugar la vuelta es una mácula en la brillante hoja de servicios del manchego. Situación que no habla muy bien del conjunto catalán que ha demostrado ser muy antideportivo.

En definitiva, todo parece indicar que los de Barcelona i el gran Real Madriz jugaran para que la bandera española, henchida de orgullo, ondee en el remozado estadio de Wembley el 28 de mayo próximo. Los de José Mourinho buscarán su décimo entorchado mientras que el Barcelona podria sumar otra final perdida. Eso sí, celebramos que los del Campo Nuevo jueguen con numerosos españoles en su equipo. Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Sergio, Xavi, Iniesta, Bojan, Pedro, Villa...

Juas, juas, juas....

Leo Messi estrena Facebook i s'oblida del català


Segurament, Leo Messi s'ha oblidat. Sempre sensible amb el català, el jugador argentí que porta més anys vivint a Catalunya que no pas a Rosario ràpidament esmenarà aquest error incomprensible. De moment, el millor jugador del món estrena el seu Facebook oficial i s'afegeix a l'ús de noves finestres tecnològiques per comunicar-se amb els seus seguidors. De moment, ho fa en castellà i anglès. Veient com domina l'idioma de Shakespeare, estic convençut que ell mateix escriu els missatges :)

PS1: En el moment d'escriure aquestes línies (com fèiem abans a les redaccions) Leo Messi ja té més de sis milions de persones a les quals els agrada el debut del crack blaugrana al FB en només 9 hores de vida del seu perfil.

PS2: El missatge de benvinguda és "¡Hola! Les doy la bienvenida a todos ustedes. Gracias por la gran cantidad de mensajes que recibí. ¡Estoy muy contento! Desde ahora estaremos mas cerca a través de Facebook".

PS3: Messi és el cinquè jugador blaugrana que té Facebook. Són Pedro, Piqué, Iniesta i Villa els altres que tenen els seus perfils actius. Bojan, per cert, va haver de donar-se de baixa perquè algún simpàtic es feia passar per ell.

Pep Guardiola demana consell a Xavi Pascual


Pep Guardiola és un entrenador a qui li agrada tenir-ho tot controlat. Tant és així, que s'ha reunit amb Xavi Pascual, l'entrenador del Regal Barça, per demanar consell. El de Santpedor és conscient que, segons com vinguin els resultats, es pot enfrontar al Madrit de Mourinho fins a quatre vegades en només un mes. En el futbol és una situació atípica, però és més normal en el món del bàsquet quan, en època de play-offs, els mateixos equips s'enfronten a sèries que es poden allargar fins el millor de cinc partits. Per tant, Pep Guardiola ha volgut conèixer com Xavi Pascual prepara aquestes sèries tan llargues, tan igualades, amb el mateix rival, com es calibra l'exercici físic, com es controla la tensió mental. Segur que els consells de Xavi Pascual hauran servit!

Llegeix la carta de Michelle Obama a les noies de l'Atlètic


Quan Michelle Obama, primera dama dels EUA, va fer per les españes un periple tipus Madona, la presidenta del futbol femení de l'Atlètic de Madrid li va regalar dues equipacions per a les seves filles, Sasha i Malia, que practiquen el soccer al seu país. Avui, gairebé nous mesos després, ha arribat l'agraïment des de Washington. Michelle Obama és una dona molt preocupada per l'esport i quan les seves filles van triar el futbol (molt popular entre les noies estatunidenques) va demanar un reglament i va estar un quants dies estudiant les normes del soccer. Segurament, per saber quan havia de reclamar un fora de joc :)

PS: Si cliques a la foto, se't farà gran. La imatge, vull dir :)

dimarts, 5 d’abril del 2011

Els del Fòrum Manolo Clares em provoquen vomitera


Aquesta setmana, he parlat amb Paco Biosca, el metge lleidarà del Xakhtar. Em comparava Txigrinski amb Laurent Blanc. Em deia que el francès, com l'ucraïnès, havien estat grans jugadors abans i després de passar pel Barça però que amb la samarreta blaugrana no van tenir sort. No li falta un bri de raó, al meu humil entendre, al català.

Ara bé, resulta que els simpàtics representants del Fòrum Manolo Clares, que es pensen que tenen molta gràcia, van a l'hotel de concentració del Xakhtar i no se'ls acudeix res més que enfotre-se'n a la mateixa cara del pobre Dmtir Txigrinski. Li lliuren una rèplica de la Pilota d'Or de xocolata i el pobre jugador es queda palplantat sense saber massa què fer davant la magnitud de l'estupidesa. No m'agrada que la gent es rigui d'aquell que no ha tingut sort. En Txigrinski no s'ho mereix. Aquest grup tan divertit em provoca vomitara.

A vore, Txigrinski no va tenir sort i no va estar encertat. D'acord. No és fàcil jugar de defensa en un club com el FC Barcelona en el qual s'ha d'intervenir dos cops per partit i on els errors al darrera són molt visibles. Que jo sàpiga, l'ucraïnès no es mereix aquest menyspreu. No ha tingut una mala paraula cap el club, no ha donat problemes extraesportius, ha estat disciplinat, ha intentat aprendre... i les coses no han sortit bé. I punt.

Això no vol dir que no es pugui criticar el central. però amb arguments esportius. És odiós abusar d'aquest noi, enfotre-se'n a la seva cara i fer llenya de l'arbre caigut.

Mira com ha quedat el cotxe de Cesc i la broma de Piqué


Aquesta és la imatge del cotxe de Cesc Fàbregas després que el català patís, aquest dilluns, un accident de trànsit sense conseqüències quan anava a entrenar amb l'Arsenal. Més fotos al web de The Sun. El seu amic Gerard Piqué ha estat el primer en enfotre-se'n: "Veig que després de 30 anys a Anglaterra segueixes sense saber conduir per l'esquerra Moc Moc!".

És paraula de Pep!


Pep Guardiola ha estat contundent a la roda de premsa que la UEFA ofereix prèvia als partits de la Lliga de Campions. El tècnic blaugrana ha volgut donar un toc d'atenció de cara al matx d'aquest dimecres contra el Xakhtar. Guardiola no es refia del conjunt ucraïnès i ha fet que la plantilla blaugrana vegi el partit de la Supercopa que van guanyar els blaugrana als de Lucescu, a Mònaco, amb molts més problemes dels previstos. I és que al de Santpedor no li agrada el que veu. "S'està parlant poc del Xakhtar, la lliga ja està feta, estem a semifinals de la Champions, es menysprea Txigrinski de manera impressionant...". Guardiola ha arribat a avisar que, hores d'ara, "es veu més fora que dins de l'eliminatòria. Tinc una sensació que no m'agrada gens. Feia temps que no em passava". Avís a navegants.

Amb tot, Guardiola ha recalcat que "confia" en els seus homes i que lliutaran per assolir les tres competicions que poden guanyar aquesta temporada. "Les coses s'han de guanyar", ha reflexionat el tècnic blaugrana. I és que ha subratllat que cal estar atent als "petits detalls". "Abans guanyavem els partits per dos o tres gols de diferència i, ara, només per un. Aquestes coses et poden en guardia".

Amant de tenir-ho tot controlat, Pep Guardiola ha recordat a la massa social blaugrana que "és molt important tenir el suport del públic en els partits d'anada" ja que "si el Camp Nou s'omple, som molt forts". És per això que ha alertat que "és vital que no et marquin a casa".

Guardiola ha avisat que no pensa "forçar ningú" i ha explicat que veurà l'evolució de Leo Messi fins el darrer moment. Sobre el Xakhtar ha insistit que és un equip contra el qual no es pot sortir a "mig gas" perquè "et passen per sobre". És per això, ha dit, que "necessitem els 11 jugadors que estiguin a la gespa a tope". Finalment, el tècnic català ha destacat la mobilitat dels laterals del conjunt ucraïnès.

Divertida iniciativa d'Estudiantes


Estudiantes, Robi. No Estudiants. Oi que a tu no t'agradaria que et diguessin Jorge?

L'Asefa Estudiantes ha tingut una curiosa iniciativa. Per promocionar la tornada a la seva pista, els col·legials Nik Caner-Medley, Jayson Granger, Daniel Clark, Josh Asselin i Yannick Driesen van fer de maniquís en els principals comerços del madrileny barri de Salamanca. Els veïns es van mostrar sorpresos i més quan l'exbagenc Josh Asselin triomfava des dels aparadors d'una prestigiosa botiga de vestits de núvia. Ai, els dominicans!

PS: Post dedicat al meu cunyat AM :) Ell ja sap el perquè!

Al periodista Ernest Riveras li han fet una boca nova


Quin descans, tu. El periodista català Ernest Riveras, que condueix l'espai de motos a Teledeporte, llueix aquesta temporada una dentadura que enamora. Nova, lluent, brillant, agressiva... em quedo obnubilat mirant admirat la pinyata del periodista que té el rècord mundial de dir la paraula Espanya en una retransmissió esportiva. Enrere queden els malabarismes que feia Riveras amb els llavis per tapar les dents originals que eren tortes, brutes, grises, malposades.

Ara somriu, orgullós, bo i ensenyant una desfilada d'ivori que et faria empalidir qualsevol estrella de cinema. Però la pregunta és: qui ho ha pagat? Ho hem pagat nosaltres de la nostra butxaca? L'ens públic ha decidit que havia de millorar-se la pinyata del periodista i hi ha posat els cèntims en honor a l'interès públic? Esperem que no. És evident que si Telecinco hagués decidit pagar-li les tetes noves a la Carbonero (que no ho crec) no es podria obrir la boca (perdó Ernest) perquè es tracta d'una cadena privada. Però amb els que viuen de nosaltres, sempre hi ha el dubte raonable.

Nou de cada deu dentistes, tenen una foto de Riveras a la seva consulta :)

PS: Personalment, i bromes al marge, tant me fot si Riveras té les dents ben o mal posades. El que denuncio és la tirania de la imatge. El periodista català (t'agradarà més o menys) té un CV espectacular des de que va debutar a Sant Cugat l'any 1988. ha retransmès més de 20 esports. Per tant, el que hauria d'importar és el contingut per sobre del continent, no? O és que els lletgos no tenen dret a sortir a la TV?

dilluns, 4 d’abril del 2011

Has vist el gol d'Oleguer?

Això és tenir olfacte golejador! Això és està ben col·locat! Això és tenir intenció de marcar!

Espanya jugant la Copa Amèrica de futbol?


Noooo!! Si són certes les propostes que arriben des de l'Argentina, la selecció estatal de Vicente del Bosque podria rebre una invitació per jugar la Copa Amèrica que es disputarà de l'1 al 24 de juliol per la renúncia del Japó per culpa del terratrèmol i del tsunami. Espanya quedaria enquadrada en el Grup A (en el que hi havia el Japó) juntament amb l'amfitriona Argentina, Colòmbia i Bolívia. Bufff. Messi, Mascherano i Milito contra els de La Rioja. Que no ho acceptin, si és que és veritat! Només faltaria que, un altre cop, 11 tius del Barça es quedessin sense vacances per anar a jugar una competició a l'altra punta de món. Un torneig, a més, que ni els va ni el ve. Com la selecció catalana jugant (i perdent la final com sempre davant Argentina) la Copa Amèrica d'hoquei. Estem tots bojos, o què???

PS: L'AFA de Julio Grondona ja hauria parlat amb Ángel Maria Villar. Els argentins es deuen fregar les mans per l'atracció mediàtica que significaria el desembarcament del Barça + Casillas a la Copa Amèrica. I més, tenint en compte que els possibles reserves són, a banda d'Espanya, els Estats Units, Hondures i Costa Rica.

El fair play de Sergi Barjuan i el Juvenil B del Barça

El juvenil B del Barça marca amb el porter del Castelldefels lesionat i el tècnic vallesà dels blaugrana, Sergi Barjuan, ordena que els seus homes es deixin encaixar un gol. Molts equips d'elit haurien de fer el mayeix... o no? Sensacionals els comentaris de grada del conjunt del Baix Llobregat en l'impàs entre el gol i la decisió dels blaugrana. "Este es el Barça", "Destrozar el trabajo de unos chavales", "El Barça va a esto", "Pallaso, hijo de puta".... En castellà, per cert. Al final, 1-1.

Lleu accident de tràfic de Cesc

Aquest dilluns al matí, el català Cesc Fàbregas anava a entrenar-se als terrenys de l'Arsenal a l'nordoest de Londres quan s'ha vist involucrat en una col·lisió amb un altre vehicle a l'autopista A41. Afortunadament, no hi ha hagut ferits i ningú ha necessitat rebre assistència ni mèdica ni hospitalària. El d'Arenys es troba perfectament, malgrat l'ensurt. De fet, ha escrit això en el seu twitter: "Hola nois, possiblement heu sentit algo sobre el meu accident de cotxe. Estic perfectament, no us heu de preocupar. Aquestes coses pasen!"

Big Marc!

Una analista de futbol italiana, amb problemes amb l'escot

Es veu que Marika Fruscio no tenia cap altre vestidet per anar a comentar la jornada del calcio a la TV. Atenció al seu company de taula! Sempre que veig aquesta mena d'accions em pregunto fins a quin punt estan preparades!

diumenge, 3 d’abril del 2011

La Motown retira el 10 de Dennis Rodman

Aquest cap de setmana, s'ha fet justícia a l'NBA. Els Pistons de Detroit han retirat la samarreta amb el 10 que va lluir el Bad Boy Dennis Rodman integrant un mític equip amb Isiah Thomas, Bill Lambier, Ricky Mahorn, Vinnie Johnson... El Cuc va jugar després amb els grans Bulls de Chicago de Michael Jordan i Scottie Pippen, amb els Spurs de David Robinson i amb els mítics Lakers. Extravagant, irreverent i polèmic, ha estat un dels millors rebotejadors de la història de l'NBA amb dos metres pelats! De fet, va ser durant set vegades màxim rebotejador i membre del millor cinc defensiu de la millor lliga de bàsquet del món i millor defensa en dues ocasions. El seu rècord a l'hora de despenjar rebots és de 34 en un partit! Cinc anells el contemplen. De fet, hi ha una campanya per aconseguir portar el de Nova Jersei al Hall of Fame de l'NBA.

Ha nascut Valeria Iniesta!


Felicitats als pares. Andrés Iniesta ho ha anunciat al seu twitter ara mateix. Esperem que la nena s'assembli a la sa mare :) Moc, moc! Li regalarà un Gusiluz?

El blaugrana ho ha penjat minuts abans de les 19:00 d'avui diumenge. En només 30 minuts, 52.300 persones han clicat M'agrada al Facebook d'Andrés Iniesta i s'han registrat més de 13.000 comentaris. Buf.

El Reial Madrit prepara un potent equip d'escacs :)


Atenció a la foto: Una neurona entre els tres. Sergio Ramos i Dani del Canto del Loco escorten... saps qui és el pájaru del mig? En Manu Tenorio (OT1) amb new look! Buf. T'imagines la conversa que han de tenir entre els tres? I el compte corrent? Asseguren que s'estan preparant per al Mundial d'Escacs representant el Reial madrit per aquets móns de Déu... Seguirtem informant!