"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dijous, 7 d’abril del 2011

Envio una forta abraçada a Adebayor


"El teu pare banyava elefants i la teva mare era una puta". Aquesta és la bonica cançó que els seguidors dels Spurs van dedicar al jugador del Reial Madrit Emmanuel Adebayor en el partit que, dimarts, va enfrontar el Tottenham amb els de Mourinho. Els seguidors del club anglès, que no perdonen el passat gunner del togolès, em van provocar fàstic. És intolerable! És lamentable que l'acta del partit no ho hagi recollit i es vergonyós que el Tottenham es renti les mans. Una abraçada, Manolito. Els maleducats no podran amb nosaltres!

És cert que potser Adebayor no és la persona més simpàtica del món i, fins i tot, puc entendre que no li perdonin el seu passat però ningú es mereix això. Tinc els meus dubtes que sigui racisme, però que no ho sigui no vol dir que no siguin sancionables, condemnables, eliminables i vergonyosos!

Per cert, parlant de la mare d'Adebayor: La bona dona sempre explica que estava molt preocupada pel seu fill perquè es veu que en Manolito era a punt de fer els cinc anys i encara no caminava. El paio sempre volia ser als braços de sa mare. Un dia -explica- eren a l'església i uns nens que jugaven a futbol a la plaça del davant de l'edifici se'ls va escapar la pilota i va entrar a l'església. En Manolito es va alçar i va anar cap a la piloteta. Tot solet. Aquesta és la versió oficial. Les cròniques no diuen si un estol d'àngels van cantar en aquell moment o si el capellà va levitar tot suant sang :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada