"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 5 d’abril del 2011

Al periodista Ernest Riveras li han fet una boca nova


Quin descans, tu. El periodista català Ernest Riveras, que condueix l'espai de motos a Teledeporte, llueix aquesta temporada una dentadura que enamora. Nova, lluent, brillant, agressiva... em quedo obnubilat mirant admirat la pinyata del periodista que té el rècord mundial de dir la paraula Espanya en una retransmissió esportiva. Enrere queden els malabarismes que feia Riveras amb els llavis per tapar les dents originals que eren tortes, brutes, grises, malposades.

Ara somriu, orgullós, bo i ensenyant una desfilada d'ivori que et faria empalidir qualsevol estrella de cinema. Però la pregunta és: qui ho ha pagat? Ho hem pagat nosaltres de la nostra butxaca? L'ens públic ha decidit que havia de millorar-se la pinyata del periodista i hi ha posat els cèntims en honor a l'interès públic? Esperem que no. És evident que si Telecinco hagués decidit pagar-li les tetes noves a la Carbonero (que no ho crec) no es podria obrir la boca (perdó Ernest) perquè es tracta d'una cadena privada. Però amb els que viuen de nosaltres, sempre hi ha el dubte raonable.

Nou de cada deu dentistes, tenen una foto de Riveras a la seva consulta :)

PS: Personalment, i bromes al marge, tant me fot si Riveras té les dents ben o mal posades. El que denuncio és la tirania de la imatge. El periodista català (t'agradarà més o menys) té un CV espectacular des de que va debutar a Sant Cugat l'any 1988. ha retransmès més de 20 esports. Per tant, el que hauria d'importar és el contingut per sobre del continent, no? O és que els lletgos no tenen dret a sortir a la TV?

1 comentari: