"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 5 d’abril del 2011

És paraula de Pep!


Pep Guardiola ha estat contundent a la roda de premsa que la UEFA ofereix prèvia als partits de la Lliga de Campions. El tècnic blaugrana ha volgut donar un toc d'atenció de cara al matx d'aquest dimecres contra el Xakhtar. Guardiola no es refia del conjunt ucraïnès i ha fet que la plantilla blaugrana vegi el partit de la Supercopa que van guanyar els blaugrana als de Lucescu, a Mònaco, amb molts més problemes dels previstos. I és que al de Santpedor no li agrada el que veu. "S'està parlant poc del Xakhtar, la lliga ja està feta, estem a semifinals de la Champions, es menysprea Txigrinski de manera impressionant...". Guardiola ha arribat a avisar que, hores d'ara, "es veu més fora que dins de l'eliminatòria. Tinc una sensació que no m'agrada gens. Feia temps que no em passava". Avís a navegants.

Amb tot, Guardiola ha recalcat que "confia" en els seus homes i que lliutaran per assolir les tres competicions que poden guanyar aquesta temporada. "Les coses s'han de guanyar", ha reflexionat el tècnic blaugrana. I és que ha subratllat que cal estar atent als "petits detalls". "Abans guanyavem els partits per dos o tres gols de diferència i, ara, només per un. Aquestes coses et poden en guardia".

Amant de tenir-ho tot controlat, Pep Guardiola ha recordat a la massa social blaugrana que "és molt important tenir el suport del públic en els partits d'anada" ja que "si el Camp Nou s'omple, som molt forts". És per això que ha alertat que "és vital que no et marquin a casa".

Guardiola ha avisat que no pensa "forçar ningú" i ha explicat que veurà l'evolució de Leo Messi fins el darrer moment. Sobre el Xakhtar ha insistit que és un equip contra el qual no es pot sortir a "mig gas" perquè "et passen per sobre". És per això, ha dit, que "necessitem els 11 jugadors que estiguin a la gespa a tope". Finalment, el tècnic català ha destacat la mobilitat dels laterals del conjunt ucraïnès.

1 comentari:

  1. obviament el que li passa a en Guardiola és que se n'adona de la falta d'humiltat que gira al seu voltant i no parlo dels jugadors ...sino de l'Alejandro i altres mitjans esportius que parlen massa i abans d'hora ... com diu el Pep les coses s'han de guanyar i fins que no es guanyin 'chitón'...

    ResponElimina