"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimecres, 6 d’abril del 2011

Leo Messi estrena Facebook i s'oblida del català


Segurament, Leo Messi s'ha oblidat. Sempre sensible amb el català, el jugador argentí que porta més anys vivint a Catalunya que no pas a Rosario ràpidament esmenarà aquest error incomprensible. De moment, el millor jugador del món estrena el seu Facebook oficial i s'afegeix a l'ús de noves finestres tecnològiques per comunicar-se amb els seus seguidors. De moment, ho fa en castellà i anglès. Veient com domina l'idioma de Shakespeare, estic convençut que ell mateix escriu els missatges :)

PS1: En el moment d'escriure aquestes línies (com fèiem abans a les redaccions) Leo Messi ja té més de sis milions de persones a les quals els agrada el debut del crack blaugrana al FB en només 9 hores de vida del seu perfil.

PS2: El missatge de benvinguda és "¡Hola! Les doy la bienvenida a todos ustedes. Gracias por la gran cantidad de mensajes que recibí. ¡Estoy muy contento! Desde ahora estaremos mas cerca a través de Facebook".

PS3: Messi és el cinquè jugador blaugrana que té Facebook. Són Pedro, Piqué, Iniesta i Villa els altres que tenen els seus perfils actius. Bojan, per cert, va haver de donar-se de baixa perquè algún simpàtic es feia passar per ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada