"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 25 de juny del 2011

Thiago és un boig o un geni?

Golàs del blaugrana, des de 34 metres i per sorpresa, per sentenciar la final de l'Europeu sub'21 que s'ha adjudicat la selecció estatal de Luis Milla davant Suïssa. Era el 0-2 i Thiago ha estat escollit MVP de la final. Quant val avui el migcampista del Barça? Un jugador en qui hi confia més Pep Guardiola que son pare. Paraules textuals del tècnic de Santpedor. Recordatori al FC Barcelona: la clàusula del fill de Mzinho és de 10 milions fins l'1 de juliol. Després, passarà a 30.

Cinc balugrana s'han proclamat campions: Bojan, Thiago, Jeffren, Montoya i Miño. Un espanyolista s'ha proclamat campió: Dídac Vilà. De la perdrera del Madrit, no news; good news :)

divendres, 24 de juny del 2011

Racistes russos fan plorar Roberto Carlos en ple partit

Cabrons. I aquests han d'organitzar un Mundial?

L'expulsen per tenir un piercing al penis

En un partit amateur de futbol australià. Com ho sabia l'àrbitre?

Ron Artest es canvia el nom... per raons mentals!!


A data d'avui, no sé qui és més famós a l'NBA: si Ron Artest o la psiquiatra de Ron Artest. Els Lakers acaben d'informar que el jugador ha decidit canviar-se el nom de manera legal i a tots els efectes esgrimint raons mentals. Si els tribunals ho autoritzen (ho sabrem el proper 26 d'agost) aquest pit-bull dels de propra i groc passarà a dir-se Metta World Peace. Com l'NBA prohibeix els noms propis a les samarretes veurem si llueix, amb el 15, World Peace, Peace o MVP. Metta és una paraula en palí, un idoma índic, que vol dir bondat. Ja ha obert un nou compte de Twitter amb el seu nom nou.

La ciclista Jeannie Longo pensa en els Jocs de Londres als 52 anys


La ciclista francesa Jeannie Longo és una sorpresa agradable al cor d'un dels esports més bonics, com és el ciclisme, que me l'estan matant a cops de dopatge i presumptes dopatges. Longo, de 52 anys, acaba de guanyar el seu 58è títol i és, sense cap mena de dubte, la millor de la història. Amb tres Tours a les esquenes, aquesta llicenciada en matemàtiques i gestió Econòmica que un dia va fer cas al seu marit de canviar els esquís per les bicis, aspira als Jocs de Londres de 2012 i revalidar l'or olímpic d'Atlanta aconseguit després de quatre participacions. A Pequín va culminar la seva setena participació en uns Jocs Olímpics.

En el seu palmarès, cinc mundials de ciclisme en ruta, quatre en la lluita contra el crono, quatre en pista, ha estat capaç de rebaixar sis cops en rècord de la hora. Per a la història, una de les imatges més esfereïdores de la història del ciclisme quan l'any 1993, en la primera etapa del Tour, es va fracturar el crani.

Nascuda l'any 1958, aquesta saboiana va ser capaç de proclamar-ser campiona de França escolar i universitària amb els esquis posats a les proves d'eslàlom i eslàlom gegant.

OJ Simpson hauria dit ara que sí que va matar la seva dona


Quan vaig ser als Estats Units (1994 i 1996) em vaig quedar parat amb el poder del programa de la periodista Oprah Winfrey. Doncs bé, aquesta professional de la comunicació hauria rebut per part d'OJ Simpson la confessió que no va arrencar el tribunal que el va absoldre com a presumpte autor de l'assassinat de la seva muller i mare de dos dels seus tres fills, Nicole Brown, l'any 1994. OJ Simpson, màxima estrella de l'NFL (Bills i 49ers) i actor ocasional, va ser el gran protagonista dels grans judicis mediàtics que mai han superat ni les sonades (i suposades) violacions que van cometre estrelles del calibre de Kobe Bryant o Mike Tyson. El veredicte del cas de l'estrella del futbol americà va ser vist per un de cada dos estatunidenc convertint-se en un dels esdevenimets més vistos a la història del país.

OJ Simpson va mantenir els Estats Units que tenia els dos ulls posat en el seu judici. Mig país feia costat a l'esportista i l'altre mig exigia un càstic exemplar. Contra tot pronòstic, va ser absolt malgrat que totes les proves aportades semblaven indicar el contrari: mostres d'ADN, de sang, la trucada de la seva dona demanat auxili abans de morir apunyalada... El jutge el va absoldre del presumpte assassinat d'ella i del seu suposat amant, Ronald Golman.

Ara, OJ Simpson, que ja no podrà tornar a ser jutjat ja que les lleis estatunidenques prohibeixen que ningú sigui jutjat dues vegades pel mateix delicte, hauria revelat a Oprah que ell va ser l'assassí, si bé hauria actuat en defensa pròpia. La presentadora, ja retirada, sempre es va lamentar de no haver volgut portar l'esportista al seu programa d'audiència milionària per buidar el pap. De tota manera, revelen que Oprah hauria avisat que volia fer aquesta entrevista i que la realitzaria quan OJ Simpson estigués llest. Per tant, encara més audiència per a la presentadora més famosa del món que està preparant, des de la ciutat de Los Ángeles, el llançament del seu nou canal OWN. Casualitat?

Rudy canvia els Simpsons pels Ewing


L'última foto que Rudy va penjar al seu twitter abans de l'anunci era aquesta divertida imatge en la qual l'escorta anunciava que s'estava preparant per la Revetlla de Sant Joan amb el seu gos Max.

Sorpresa aquest divendres a la mantinada. En el mateix moment en el qual a Nova Jersey se celebrava el draft més patètic i amb menys talent dels darrers anys, la notícia saltava. Rudy Fernández deixa Portland, després de tres temporades, per enrolar-se a les files dels actuals campions de l'NBA: els Mavericks de Dallas. El conjunt texà, molt veterà, necessita sang jove a les seves venes per defensar la copa Larry O'Brien, aconseguida aquesta temporada, contra tot pronòstic. Haurà d'estar preparat per entrar a la rotació i donar minuts de descans a homes tan importants com Dirck Nowitzki, Jason Kidd o Jason Terry. I més quan encara no estan clares les renovacions d'homes com el veneçolà Barea, Pedja Stojakovic o DeShawn Stevenson.

L'ex de la Penya es mostra encantat amb el seu nou destí i aquest divendres al matí penjava aquest missatge al seu twitter: "Estic orgullós que el millor equip de l'NBA hagi lluitat pel meu traspàs. M'encanta la ciutat, el clima, els seus aficionats..." Per tant, i al marge que els Grizzlies consolidin l'evolució que han demostrat la darrera campanya, no només Pau tindrà serioses opcions d'optar a l'anell.

Rudy deixa la travessa del desert que significa Portand, una de les ciutats més plujoses i depriments dels Estats Units que va servir a Matt Groening, el creador dels Simpson que hi va nèixer i hi va viure molts anys, per farcir les àcides històries de dibuixos animats que lidera Homer Simpson. L'ex de la Penya fa el salt a Dallas. La ciutat del petroli, dels cowboys, de Jr... Sue Ellen, ets un pendó...

dijous, 23 de juny del 2011

L'exregidor d'Esports de la Diputació es volia pujar el sou un 32%


Josep Monràs, alcalde Mollet del Vallès i durant molt temps regidor d'Esports de la Diputació de Barcelona, ha estat perseguit per uns 30o indignats durant dos quilòmetres que el socialista va fer a peu suportant tota mena d'insults, després que es filtrés que es volia augmentar el sou en un 32%. No està gens malament amb la crisi i l'atur que hi ha.

Finalment, Monàs, només, cobrarà 6.000 euros més que l'any passat, situant la seva nòmina en 65.000 euros. Això sense comptar el que es deu endur d'una institució tan caduca i rònega com la Diputació de Barcelona. Finalment, no es va aplicar el polèmic augment que signaficaria que s'embutxaqués 78.000 euros.

River, amenaçat pel descens i pels seus seguidors

Els gallines cauen a Còdova en el partit d'anada de la promoció per no baixar a la B perdent per 2-0 davant el Belgrano. La tornada serà, la setmana vinent, al Monumental de Buenos Aires. Fa bé el Govern de l'Argentina en recomanar calma per evitar una onada de suïcidis ja que la permanència dels de Núñez a Primera sembla complicada. Que baixi River a la B és com si ho fes el Barça o el Madrit. Mira els radicals com salten al terreny de joc, aquest dijous a la matinada, per recriminar la pèssima actitud dels seus futbolistes.

Sandro es carrega el nét de Cruyff del Juvenil B del Barça


Sembla que en Sandro Rosell té entre cella i cella eliminar tot el que faci olor de Johan Cruyff al FC Barcelona. Casualitat o no, resulta que el Juvenil B ha comunicat a Joshua Angoy Cruyff que no compte amb ell, després de dues temporades vestint la samarreta blaugrana en categories inferiors (com a cadet i juvenil) i que es busqui equip.

El nét de Cruyff, i fill de l'exporter Jesús Mariano Angoy, que juga de lateral dret, haurà de fer les maletes i deixar la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per marxar cap a la vila de Gràcia. La raó esgrimida és la forta competència que hi ha en l'equip que prepara Sergi Barjaun. Jugarà a l'Europa on son pare serà l'entrenador del juvenil de segon any escapulat. És una coincidència que el presi dels graciencs sigui l'holandès Guillaume de Bode?

dimecres, 22 de juny del 2011

Malena Costa abandona el topless per Puyol


Els periodistes som collonuts. Resulta que el suplement de Corazón d'ABC es curra una entrevista amb la model Malena Costa i tothom titularà, més o menys, com ho he fet jo.

Llegint l'entrevista, he arribat a una conclusió. La periodista que la signa, una tal Beatriz Cortázar, és brutal. M 'encantaria prendre un cafè amb ella. Ojut a les preguntes. "Usted es más de biquini, triquini o topless?" I la pobra Malena que contesta "era de topless però ja no puc" referint-se, pel context de l'entrevista, a la seva relació amb Carles Puyol.

Però, la segona pregunta és fantàstica. "Está visto que a usted los hombres muy guapos no le interesan..." Impagable. Li està dient a la cara que el seu xicot és més lleig que un uniforme d'un equip ciclista. Amb dos pebrots, la Cortázar. Home, Puyol no és que sigui un Brat Pitt, però n'hi ha de pitjors. I ho remata amb un sensacional "todo se pega menos la belleza". Collons, la Cortázar, tu.

La tercera és encara més insuperable. "Su padre es mallorquín y su madre sueca. Suena a romance de verano..." I la pobra noia contesta que "era l'època de les sueques. Es van enamorar la mateixa nit". Aquí està tractant el sogre de Puyol de Pajares qualsevol i a sa mare de poc més de pilingui... Enorme Cortázar. Dignifiquem el periodisme.

PS: Si ets una noia i em llegeixes, dir-te que el més romàntic que diu aquesta mossa que anava per veterinària és que "el més bonic que m'han fet a la vida" va ser quan el seu xicot, és a dir, el capità del Barça va fer un gol i li va dedicar fent un cor amb els dits.

Mor la filla d'Horry d'una malaltia amb només 100 casos al món

Sens dubte, el pitjor que li pot passar a una persona és sobreviure als fills. I més quan perds la teva filla, als 17 anys, víctima d'una estranya malaltia de la qual només se n'han detectat 99 casos més... en tot el món. L'exjugador Robert Horry, set vegades campió de l'NBA, ha enterrat la seva filla Ashlyn per culpa d'aquesta afecció que, per no tenir, no té ni nom. Se la coneix com la 1p36 i l'absència del cromosoma 1 provoca, als que la pateixen, retard intel·lectual, greus problemes respiratoris, problemes al cor, deformació de la cara, ceguesa, sordesa... Robert Horry, un campió a les pistes de l'NBA, segueix lluitant, amb la seva dona, per acabar amb aquesta malaltia rara des de la seva Fundació

Mira qui s'ha trobat Cesc a la nit de Jakarta

Publicat al twitter del capità de l'Arsenal


Intereconomía insulta Pau Gasol per donar suport als indignats


Titllen Pau Gasol "d'impresentable, covard i ignorant", recorden que el català lloa els indignats "des de la seva enorme mansió a Los Ángeles" i asseguren que "aquest milionari ha anat a fora a guanyar diners que tributa allà. A ell no l'esquilmen. A nosaltres sí". José Javier Esparza s'ha quedat ben descansat.

Ja ho saps, Pau: Ull per ull :)

dimarts, 21 de juny del 2011

Cesc: Who's that girl?

Cesc Fàbregas ha passat les vacances en companyia de la seva germana i d'una misteriosa morena que es diu Daniela. Qui és aquesta noia? La mossa s'assembla molt a l'anterior parella del capità de l'Arsenal, Carla García, amb qui va finiquitar la seva relació fa un mes. El Daily Mail els ha caçat!

El millor titular de la història del diari Ara :)

Diu "Sandro Rosell li haurà d'ensenyar la due diligence sencera a Joan Laporta"

Vist a la portada online aquest dimarts al vespre. Suposo que quan se n'adonin canviaran el verb ensenyar.

Mmmmm. Has pensat el mateix que jo? Si és que sí; tenum un problema :)

Has mirat si Alexis Sánchez és al teu lavabo?

Déu! Quina tarda de dimarts. Resulta que el bon amic Alexis Sánchez (segueixo confiant que el seu presumpte fitxatge gairebé fet pel Barça només sigui una maniobra per pressionar Rossi; que és el bo) ha deixat la concentració de la selecció xilena. I ho ha fet dins d'una enorme furgoneta que sempre queda molt i molt bé en aquesta mena de situacions....

I totes les redaccions han anat de corcoll. Alarma! Alarma! Notícia! Que si sortia un vol d'Air France amb destí a Europa, que si el xicot ja havia rebut l'OK per viatjar i signar, que si enviem fotògraf al Prat o no?... Les piulades a Twitter han anat a cor que vols. Però el de l'Udinese no arribava a l'aeroport de Santiago de Xile. On s'ha ficat? Haurà anat al McDonald's? A l'uròleg? L'han segrestat els narcos?

Òndia. Que torna, tu. L'Alexis torna a la concentració de la seva selecció que, curiosament, també és la Roja. Serà que el Barça ha reflexionat? Serà que hi ha algú al Barça amb dos dits de seny? Serà que el regalen? No. Resulta que el jugador havia de resoldre un tema judicial amb un exsoci del seu representant. Buf. De moment, es queda a Xile. Ja deu estar ben adormidet a la seva habitacioneta. Que duri.

Home, el noi és esmunyedís. S'ha d'admetre :)

Lamento no haver-li trencat la cara a Mourinho



Saps per què Ricky juga amb el dorsal 9?


Ho ha dit en la roda de premsa de presentació amb els Timberwolves. Pel Masnou. Mas-9. Curiós, no?

Per cert, el català, que durà Rubio a l'esquena ja que l'NBA prohibeix els noms propis, ha estat força encertat a la roda de premsa. Ricky ha citat Magic Johnson "Quan encistelles hi ha una persona feliç, quan dones una assistència n'hi ha dues", ha fet broma assegurat que s'havia comprat "força jerseis gruixuts" per suportar els -30 de l'hivern de Minessota, ha assegurat irònicament que la seva preocupació "era trobar una casa amb calefacció" i ha contestat en català una pregunta del corresponsal de Catalunya Ràdio. "Anybody knows catalan?", ha preguntat l'exjugador del Regal.

Arrivederci Basile

El Regal Barça ha decidit no renovar Gianluca Basile, l'estranger que ha vestit més vegades la samarreta blaugrana superant el mític Audi Atomic Dog Norris. Marxen els collons del Regal Barça, el caràcter, la defensa, el compromís....

L'escorta italià ha estat sis temporades a Barcelona on va arribar procedent de la Fortitudo de Bolonya. Marxa, als seus 36 anys, amb una Eurolliga, dues lligues ACB i tres copes del Rei al sarró. Després d'una temporada en blanc, Basile deixa el FC Barcelona. S'ha convertit en uns dels ídols del Palau Blaugrana. Marxa "sense rancúnia", conscient que al Regal barça "s'ha d'estar sempre al 100 per cent" i reconeix que "així és la vida". Celebra haver aconseguit a Barcelona "els títols que havia vingut a buscar" i admet que "marxo, no sé on, però amb el cap ben alt". Basile no ha pogut aguantar-se les llàgrimes afirmat que, per a la seva dona i les seves filles, serà molt dur deixar Barcelona. Pel que fa a Xavi Pascual diu que "és un amic per tota la vida. Més enllà del bàsquet".

En un bon detall, el FC Barcelona ja li ha dit a l'italià que el convidarà "des d'on sigui la propera temporada" a assistir a un partit al Palau per tal que es pugui acomiadar de la seva afició que sempre l'ha estimat i valorat. Espero que un home del seu talent se'l recuperi per fer treball tècnic amb els nois del planter. Per tant, més que un ciao, espero que sigui un arrivederci.

Et deixo amb un triple històric

Scariolo preselecciona nou catalans per a l'Eurobasket de Polònia


L'advocat italià Segio Scariolo, que és el seleccionador estatal de bàsquet, ha cridat mitja selecció catalana per a la llista de preseleccionats de cara a preparar l'Europeu de Polònia d'aquest estiu.

Dels 15 homes escollits hi ha els catalans Pau i Marc Gasol, Ricky Rubio, Joan Carles Navarro, Victor Sada, Xavi Rey, Rafa Martínez i els homes formats a Catalunya com Rudy Fernández i Serge Ibaka. Comptat i debatut nou dels 15.

Els altres són Sergi Llull, Felipe Reyes, Carlos Suárez, Víctor Claver, Fernando San Emeterio i José Manuel Calderón. Sis NBA i un joc interior de por amb els dos Gasols i Ibaka. Això sí, el manresà del Congo encara no ha obtingut la naturalització que dependrà, directament, del Consell de Ministres. Algú dubte si se la concediran?. Scariola n'haurà de descartar tres.

Laia Palau, dos triples des del mig camp en el mateix partit


Això no s'entrena, nois! La catalana, del Ros Casares valencià, admet que al final dels entrenaments, s'aposten un euro a veure qui la fica. Jo passo de jugar-me els cèntims amb ella.

Muntatge de Luis Javier Benito

dilluns, 20 de juny del 2011

River vol evitar una onada de suïcidis si baixen a Segona

No és broma. Ja sabem com es viu el futbol a l'Argentina. Ho sabem? L'AFA (Associació de Futbol Argentí) ha enviat un comunicat a River, que jugarà la promoció per no perdre la categoria, i al Govern de Buenos Aires per dissenyar un pla per evitar una onada de suïcidis si els Millonarios perden la categoria.

Mentre els seguidors de Boca (l'etern rival) demanen entrades per assistir a l'eliminatòria decisiva contra el Belgrano i celebrar un històric descens a l'Infern dels del Monumental, hi ha una forta preocupació, per part dels tres estaments, per evitar les fortes depressions que es preveu que poden patir els seguidors més incondicionals de River que poden acabar en suïcidi. Reclamen contenció psicològica i ajuda dels familiars.

Sense voler frivolitzar, és curiós que passi això en un dels països del món en el qual hi ha més psicoanalistes per metre quadrat. Ara bé, potser caldria preguntar-se per què hi ha tants psicoanalistes? I és que els argentins tenen dos problemes per a casa solució. El River Plate (que no és més una traducció del Río de la Plata argentí) juga l'anada, aquest dimecres, a Còrdova.

De fet, un seguidor de Central ja s'ha suïcidat després que els Canallas haguessin perdut la màxima categoria diumenge (FOTO). Juan Pablo Dandreta era rosarino.

D'altra banda, i per desengreixar un xic el post, a internet ja s'estan rient de la situació del club de Nuñez que, si baixa a la B, veurà un autèntic apocalipsi econòmic.



Boca regala una porteria a Palermo i se la fa tornar!

Martín El Loco Palermo es va retirar la setmana passada vestint la samarreta de Boca i el club bostero li va fer un gran homenatge que va culminar regalant-li a l'exjugador del Vila-real una de les mítiques porteries de la Bombonera. Però ai las! Es veu que el club xeneize no saben allò de Santa Rita, Rita... Tant és així, que li han demanat al pobre Palermo que torni el regal. Resulta que dimecres es juga el desempat entre Huracán i Gimnasia i, és clar, no hi ha porteria a la cancha de Boca!!!! Esperem que en Palermo no se l'hagi venuda....

PS: Jo no sabria on ficar-la. La porteria, vull dir :)

Ricky Rubio, a la limusina dels Wolves


Foto: Basket4us

El català, que haurà de dur el cognom a la samarreta amb el dorsal 9 perquè l'NBA prohibeix els noms propis, ja és a Minnesota on ha estat rebut a l'aeroport per unes 200 persones. Acte seguit, s'ha dirigit a l'hotel. Ricky Rubio serà presentat aquest dimarts a les 17:00h (hora catalana).

PS: Atenció a la limusina que és més gran que el menjador de casa meu. M'encanta el detall del mirall. Segur que és per dur els jugadors?

El president del Níjar escalfa de mala manera la visita del Reus

Un cop més, em trec el barret davant el programa Què has dinat? de COM Ràdio d'en Sergi Mas. Han entrevistat el president del Comarca de Níjar, un tal Juan José Segura, que ha volgut aprofitar, de manera barroera i vergonyosa, els cinc minuts de glòria que deia el pare del pop-art Andy Warhol.

Cert que el partit d'anada disputat a Reus, i que dóna accés a la Segona B, va haver-hi molta tensió. Els del Baix Camp van imposar-se per 2-0, però el partit va ser presidit per entrades violentes, empentes, balls de bastons i un gol polèmic dels roig-i-negres amb el porter del Comarca de Níjar, presumptament, lesionat a terra.

Doncs bé, el personatge en qüestió ha avisat a Sergi Mas que va ser vexat a la llotja del camp del Reus on "gent ben vestida ens va insultar a l'alcalde i a mi per no dur vestit i corbata i no entendre el català" i ha recordat que els del Baix Camp només li van donar 25 entrades quan, des d'Almeria, es van desplaçar el doble de seguidors. Per tant, l'homenet assegura que "no pot garantir la seguretat" de l'expedició reusenca perquè diumenge vinent hi ha festes patronals a Níjar i no hi ha suficients efectius policials.

També ha anunciat que prohibirà l'entrada de la premsa catalana al municipal Antonio Gutiérrez Guti per un presumpte contracte en exclusiva amb Canal Sur que, per cert, el periodista de TV3, Jordi Sunyer, ha desmentit en el seu twitter. Penós que passin aquestes coses.

Per cert, el caciquisme fa feredat ja que el tal Juan José Segura és l'oncle de l'alcalde. Un batlle que no garantirà la seguretat en un matx d'alt risc.

Joe Ingles i Alan Anderson, els nous fitxatges de Guardiola?

diumenge, 19 de juny del 2011

El 20! El 20 s'ha cuescat un Chicharito!

Maleïts frijoles!!! La Sub'20 mexicana hauria de vigilar l'alimentació abans dels partits! Dopatge? Guerra química? Targeta groga?

Lliçó d'esportivitat de l'aleví del Sevilla amb l'Espanyol?

Mai ho havia vist. El Sevilla aleví s'ha proclamat campió d'un torneig disputat al País Basc, però la Copa se l'ha enduta l'Espanyol!! Ein? Resulta que la final ha acabat amb empat a quatre i s'ha resolt des del punt de penal. Els andalusos han estat més encertats que els blanc-i-blaus i s'han proclamat campions de la competició. Però la sorpresa ha arribat quan el tècnic del Sevilla, Ernesto Chao, copa en mà, ha anat fins la banqueta catalana i ha lliurat el trofeu als que prepara David Fernández tot dient-los que havien estat els millors i que es mereixien endur-se la Copa a Barcelona.

És un gest d'esportivitat? És una pallassada? És una tonteria per aparèixer els mitjans? El torneig era d'estar per casa? Què en pensaran els nens del Sevilla que s'esforcen per guanyar, amb tota la il·lusió, i després de fer-ho es queden amb un pam de nas?

Piqué, com Prosinecky, Figo, Zidane, Özil...

Len Bias: 25 anys de la mort per cocaïna de la gran esperança de l'NBA


Era el 19 juny de 1986. El meu germà i jo, només uns plançons, estavèm encantats amb Len Bias que prometia convertir-se en el millor jugador de la història de l'NBA. Aquest fatídic dia, però, el jugador de la Universitat de Maryland que només dos dies abans havia estat escollit pels Celtics se li en va anar la mà amb la cocaïna i va morir d'una aturada cardíaca provocada per la sobedosi. el món de la cistella es va sacsejar i les meves retines encara conserven les esfereïdores imatges dels servies funeraris enduent-se el cos del pivot dins d'una bossa. La cocaïna tenia una puresa superior al 98% i el poderós jugador no ho va poder resisitir. Anàlisis posterior van demostrar que era un consumidor habitual.

Des d'aleshores, qualsevol notícia desgraciada relacionada amb drogues i esport, em fa recordar la figura d'en Len Bias. Jo només tenia 15 anys i, aleshores, vaig saber que hi havia un dimoni en forma de pols blanca que podia destrossar la vida d'un superhomes.

De fet, la seva mort va ser l'origen de molts dels anuncis destinats a la joventut per conscienciar-los del perill d'aquestes substàcies. nancy reagan apadrinava el Just say no mentre s'enterrava a Maryland el cos d'una força de la natura, farcit de talent i que estava destinat a rejovenir els Celtics. Curiosament, Red Auberbarch, el mite dels C's anunciava només després del draft: "Len és la nostra assegurança de vida".


La filla d'Ecclestone es compra una casa amb 100 habitacions


Petra Ecclestone, de només 22 anys i de professió milionària, s'ha comprat la casa més cara del món. Era propietat del productor Aaron Spelling (Dinastía i Sensación de vivir, deshabitada des de la mort del magnat de la TV el 2006) i costava prop de 105 milions d'euros. El preu que ha pagat la xicota es desconeix però s'especula que hauria fregat els 60 milions; beneficiant-se, a la seva manera, de les rebaixes en el sector immobiliari dels EUA.

La caseta, ubicada al luxós barri d'Hombly Hills de Los Ángeles, té 100 habitacions i té més espai que la Casa Blanca de Washington. Només hi ha set dormitoris però cadascún és una veritable casa amb la seva cuina, el seu despatx, la seva terrassa, dos banys... Entre les 100 habitacions n'hi ha algunes amb una missió tan especial com, per exemple, guardar la plata o una altra per embolicar regals. També hi ha dos cinemes, dues perruqueries (una per a persones i una per a gossos), bolera, bodega, una floristeria amb refrigeradors, ascensors...

Pista de tennis, piscines... Bernnie Ecclestone hi podria construir un circuit de F1 només al jardí :)