"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 24 de juny del 2011

Rudy canvia els Simpsons pels Ewing


L'última foto que Rudy va penjar al seu twitter abans de l'anunci era aquesta divertida imatge en la qual l'escorta anunciava que s'estava preparant per la Revetlla de Sant Joan amb el seu gos Max.

Sorpresa aquest divendres a la mantinada. En el mateix moment en el qual a Nova Jersey se celebrava el draft més patètic i amb menys talent dels darrers anys, la notícia saltava. Rudy Fernández deixa Portland, després de tres temporades, per enrolar-se a les files dels actuals campions de l'NBA: els Mavericks de Dallas. El conjunt texà, molt veterà, necessita sang jove a les seves venes per defensar la copa Larry O'Brien, aconseguida aquesta temporada, contra tot pronòstic. Haurà d'estar preparat per entrar a la rotació i donar minuts de descans a homes tan importants com Dirck Nowitzki, Jason Kidd o Jason Terry. I més quan encara no estan clares les renovacions d'homes com el veneçolà Barea, Pedja Stojakovic o DeShawn Stevenson.

L'ex de la Penya es mostra encantat amb el seu nou destí i aquest divendres al matí penjava aquest missatge al seu twitter: "Estic orgullós que el millor equip de l'NBA hagi lluitat pel meu traspàs. M'encanta la ciutat, el clima, els seus aficionats..." Per tant, i al marge que els Grizzlies consolidin l'evolució que han demostrat la darrera campanya, no només Pau tindrà serioses opcions d'optar a l'anell.

Rudy deixa la travessa del desert que significa Portand, una de les ciutats més plujoses i depriments dels Estats Units que va servir a Matt Groening, el creador dels Simpson que hi va nèixer i hi va viure molts anys, per farcir les àcides històries de dibuixos animats que lidera Homer Simpson. L'ex de la Penya fa el salt a Dallas. La ciutat del petroli, dels cowboys, de Jr... Sue Ellen, ets un pendó...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada