"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dimarts, 21 de juny del 2011

Has mirat si Alexis Sánchez és al teu lavabo?

Déu! Quina tarda de dimarts. Resulta que el bon amic Alexis Sánchez (segueixo confiant que el seu presumpte fitxatge gairebé fet pel Barça només sigui una maniobra per pressionar Rossi; que és el bo) ha deixat la concentració de la selecció xilena. I ho ha fet dins d'una enorme furgoneta que sempre queda molt i molt bé en aquesta mena de situacions....

I totes les redaccions han anat de corcoll. Alarma! Alarma! Notícia! Que si sortia un vol d'Air France amb destí a Europa, que si el xicot ja havia rebut l'OK per viatjar i signar, que si enviem fotògraf al Prat o no?... Les piulades a Twitter han anat a cor que vols. Però el de l'Udinese no arribava a l'aeroport de Santiago de Xile. On s'ha ficat? Haurà anat al McDonald's? A l'uròleg? L'han segrestat els narcos?

Òndia. Que torna, tu. L'Alexis torna a la concentració de la seva selecció que, curiosament, també és la Roja. Serà que el Barça ha reflexionat? Serà que hi ha algú al Barça amb dos dits de seny? Serà que el regalen? No. Resulta que el jugador havia de resoldre un tema judicial amb un exsoci del seu representant. Buf. De moment, es queda a Xile. Ja deu estar ben adormidet a la seva habitacioneta. Que duri.

Home, el noi és esmunyedís. S'ha d'admetre :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada