"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

divendres, 24 de juny del 2011

La ciclista Jeannie Longo pensa en els Jocs de Londres als 52 anys


La ciclista francesa Jeannie Longo és una sorpresa agradable al cor d'un dels esports més bonics, com és el ciclisme, que me l'estan matant a cops de dopatge i presumptes dopatges. Longo, de 52 anys, acaba de guanyar el seu 58è títol i és, sense cap mena de dubte, la millor de la història. Amb tres Tours a les esquenes, aquesta llicenciada en matemàtiques i gestió Econòmica que un dia va fer cas al seu marit de canviar els esquís per les bicis, aspira als Jocs de Londres de 2012 i revalidar l'or olímpic d'Atlanta aconseguit després de quatre participacions. A Pequín va culminar la seva setena participació en uns Jocs Olímpics.

En el seu palmarès, cinc mundials de ciclisme en ruta, quatre en la lluita contra el crono, quatre en pista, ha estat capaç de rebaixar sis cops en rècord de la hora. Per a la història, una de les imatges més esfereïdores de la història del ciclisme quan l'any 1993, en la primera etapa del Tour, es va fracturar el crani.

Nascuda l'any 1958, aquesta saboiana va ser capaç de proclamar-ser campiona de França escolar i universitària amb els esquis posats a les proves d'eslàlom i eslàlom gegant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada