"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dilluns, 20 de juny del 2011

El president del Níjar escalfa de mala manera la visita del Reus

Un cop més, em trec el barret davant el programa Què has dinat? de COM Ràdio d'en Sergi Mas. Han entrevistat el president del Comarca de Níjar, un tal Juan José Segura, que ha volgut aprofitar, de manera barroera i vergonyosa, els cinc minuts de glòria que deia el pare del pop-art Andy Warhol.

Cert que el partit d'anada disputat a Reus, i que dóna accés a la Segona B, va haver-hi molta tensió. Els del Baix Camp van imposar-se per 2-0, però el partit va ser presidit per entrades violentes, empentes, balls de bastons i un gol polèmic dels roig-i-negres amb el porter del Comarca de Níjar, presumptament, lesionat a terra.

Doncs bé, el personatge en qüestió ha avisat a Sergi Mas que va ser vexat a la llotja del camp del Reus on "gent ben vestida ens va insultar a l'alcalde i a mi per no dur vestit i corbata i no entendre el català" i ha recordat que els del Baix Camp només li van donar 25 entrades quan, des d'Almeria, es van desplaçar el doble de seguidors. Per tant, l'homenet assegura que "no pot garantir la seguretat" de l'expedició reusenca perquè diumenge vinent hi ha festes patronals a Níjar i no hi ha suficients efectius policials.

També ha anunciat que prohibirà l'entrada de la premsa catalana al municipal Antonio Gutiérrez Guti per un presumpte contracte en exclusiva amb Canal Sur que, per cert, el periodista de TV3, Jordi Sunyer, ha desmentit en el seu twitter. Penós que passin aquestes coses.

Per cert, el caciquisme fa feredat ja que el tal Juan José Segura és l'oncle de l'alcalde. Un batlle que no garantirà la seguretat en un matx d'alt risc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada