"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 4 de desembre del 2010

La lliga es guanya a camps com el Reyno de Navarra

Avui, (20:00h) l'Osasuna de Camacho rep el FC Barcelona al Reyno de Navarra després del 5-0. Un resultat d'escàndol contra el Madrit que va motivar que L'Equip qualifiqués els de Guardiola com el millor equip de la història (dedicant-li dues portades consecutives dimarts i dimecres) i que la Gazzetta obrís (amb cinc pàgines) per primer cop a la seva història amb un partit que no fos del calcio. La lliga, però, no es guanya contra el Madrid. Es guanya a camps com el Sardinero, el Molinón, Cornellà-el Prat, la Rosaleda o el Reyno de Navarra. Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Sergio Ramos: així es demana perdó!


L'uruguaià Luis Suárez demana perdó al FB per la seva mossegada. Això és un senyor! Com es nota que el seu representant és en Pere Guardiola, germà de l'entrenador del FC Barcelona.

Ara sí que Dani plegarà!

Tota la vida dient que em quedo, que marxo, que m'ho penso... Dani Sánchez Llibre, el millor president de la història de l'Espanyol per golejada, ha desflorat finalment la margarida i es quedarà al club català fins el 2015. Ja és oficial. Ojut. Ara sí que plegarà :)

divendres, 3 de desembre del 2010

La NASA troba vida al vestidor del Bernabéu (Humor)


La NASA ha anunciat que ha trobat una nova forma de vida en un llac de Califòrnia. Sembla ser que s'alimenta d'arsènic i que el microbitxo en qüestió té una seqüència genètica radicalment diferent a l'habitual. De fet, sembla que el principal ingredient és el fòsfor. El que no han dit és que, en realitat, la troballa es va fer al vestidor del Santiago Bernabéu. Concretament, a la taquilla de Sergio Ramos. Segons les primeres investigacions, que s'anunciaran en el Full Dominical, sembla que es tractaria de la neurona perduda de Sergio Ramos que s'havia quedat tancada dins de l'armari. Hi ha molta curiositat per esbrinar els secrets de la baula perduda (eslabón) que serviria per connectar el defensa andalús amb els éssers unicel·lulars. Sobretot, no ho diguis a ningú. A Sergio Ramos se li ha amagat la informació ja que els científics li estan bolcant a l'andalús tot el material. De moment, la NASA l'ha batejat com el microorganisme SR5-0. Sembla que una de les característiques de la neurona és la incapacitat manifesta de demanar perdó. S'alimenta, a banda d'arsènic, de flamenc i de toros.

dijous, 2 de desembre del 2010

José Ángel de la Casa, deixa l'àrab i torna!!!



Déu. Pensava que mai trobaria a faltar José Ángel de la Casa. Aquell estil, aquella sabiduria, aquells comentaris de Michel, aquell 12-1 a Malta, aquella final de Heisel, aquell espanyolisme ranci, aquell madridisme, aquella curiosa manera de definir les dures i violentes entrades del conjunt blanc com accions "de fuerza y nobleza ya que el futbol es un deporte de hombres" i de demanar la pena capital per qualsevol jugador del Barça que trigués més d'un segon a treure de banda. El 28 de març de 2007, després de 34 anys donant pel sac a TVE i cobrint set JJOO i sis Mundials, De la Casa es retirava per "aprendre àrab i tocar la guitarra". Que torni. De veritat. Ja és moment de dir que els comentaristes de Gol TV i de Digital Pus s'haurien, directament, d'acomiadar de manera procedent. De la Casa ho feia des dels micròfons d'un ens públic, però a aquesta colla de dropos que vomiten, jo els pago el sou. Prou!

No miris aquest video de boxa si estàs menjant!

Rússia 2018 i Qatar 2022

Els ibèrics, sense Mundial. L'esperit del feixista Naranjito seguirà descansant. El gegant rus ni s'ho esperava. Tant és així que Putin ni s'ha dignat a viatjar a Suïssa per defensar la candidatura del seu país. Perdó dels petrorubles, mafiarubles o gasrubles. La culpa del no als ibèrics? Home, l'amic Villar tenia quatre minuts per parlar, però ha fotut una txapa de 15'. Per adormir les ovelles amb frases de gran oratòria del tipus "la FIFA es limpia", "la FIFA son nuestros amigos" que deixen curt el verb lloar. La plana major madridista s'ha quedat amb un pam de nas. El nostre amic Sergio Ramos no ha pogut desplaçar-se per defensar el fair-play perquè la Federació Andalusa el premiava... pel seu joc net (no és broma). Espanya i Portugal, dues de les economies més potents del món, hauran d'esperar.

Els instints bàsics de la reina de l'esquí

Es diu Linsey Vonn, és de Colorado, i és la millor esquiadora del món. O és Sharon Stone? Jutja.

Sergio Ramos pensa en la retirada (Humor)

"Ozú. Por la Virgen de Trianaranjus. Zí que tengo una retirada a la Bo Derek, esa. A ver zi Mou me deja montar a caballo en pelotas, como ella".

No només Mou es va cagar!



L'exblaugrana Gary Lineker ha admès que en el partit del Mundial de 1990 contra Irlanda es va cagar... literalment. Fixa't com s'eixuga les manetes i el culet a la gespa. Com per marcar-lo després! Ser central sempre ha estat una professió de risc.

dimecres, 1 de desembre del 2010

En Puyal llegeix No hi ha enemic petit!

Durant la transmissió de'n Puyal, el dia del 5-0, es va comentar que el joc del FC Barcelona hauria de ser Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Ho celebrem. Nosaltres ja ho dèiem 12 dies abans. Gràcies, mestre.

Pitoniso Preciado calla i el Rifle dispara


Manolo Preciado ens cau molt bé. No és el primer cop que ho diem aquí. Tot solet es va atrevir a plantar cara a la caverna espanyolista quan el gran Mou el va acusar d'alinear un 11 poc competitiu per enfrontar-se al Barça. El tècnic de l'Sporting calla després de l'escandalós 5-0 de dilluns. De fet, ja va parlar en el seu moment. Feina feta. Quan? Va ser al pàrking del Molinón quan un acollonit Mourinho, des de dalt de l'autobús blanc, se'n reia de l'entrenador assegurant, amb els dos dits de la mà, que la temporada vinent seria a Segona. "Desitjo que el Barça us en foti cinc", va exclamar Preciado. Collons. El nostre amic la va clavar. Tot un Pitoniso. I sempre podrà dir que la màquina de fer futbol que vesteix de blaugrana només els va poder fer un gol al Camp Nou.

I, per si no n'hi havia prou, i vist com Preciado no bada boca, l'osasunista Walter Pandiani ha posat cullerada. El Rifle, que s'enfrontarà al totpoderós FC Barcelona aquest dissabte, ha demanat públicament que Preciado truqui Mourinho i li pregunti al Special Five "per què es va deixar guanyar".

CR7 va intentar humiliar Pedro al Camp Nou


Jo ja sabia que Cristiano Ronaldo era un xuleta, un prepotent, un maleducat i un egoista... però el que no em pensava (encara que ho podia sospitar) que fos tan ignorant. Resulta que el crack de Madeira va deixar empremtes de la seva cavallerositat, dilluns al Camp Nou, quan se li va acostar en Pedro per demanar-li explicacions per l'empenta a Pep Guardiola. Cristiano Ronaldo va intentar humiliar el canari etzibant-li una pregunta brutal. "I tu qui ets?". Què gran, portuguès! Ha parlat el déu del futbol! Apol·lo fet futbolista! Per si no ho saps, en Pedro, a banda de ser un xicot la mar de simpàtic, és campió de tot. Cosa que tu encara no has aconseguit. Ah! I amb força menys anys que tú.

El Barça va sopar amb el Rei Lleó després del 5-0



Fernando Llorente és l'home de moda del futbol espanyol. El Rei Lleó, pel qual sospira el Reial Madrit del Florentonto, sembla que preferiria orientar la seva prometedora carretera cap al Camp Nou. En Mufasa, en companyia de Samuel Eto'o, va ser al coliseu blaugrana per presenciar el bany dels de Guardiola al conjunt blanc. El poderós davanter basc es va mostrar molt content amb la maneta de gols i se'n va anar a sopar amb el FC Barcelona per celebrar-ho. Convidat per Xavi. Tots plegats van ser en aquesta discoteca que, per cert, és la mateixa en la qual Sandro Rosell va celebrar el seu triomf electoral.

Prou d'insultar-nos amb els partits nadalencs de Catalunya!


Aviso que el que llegiràs a continuació és verídic... Catalunya s'enfrontarà a la potent i temible selecció d'Hondures el proper 28-D. No. No és cap inocentada. És el que hi ha. La selecció quadribarrada que prepara Johan Cruyff, després de tenir "pràcticament tancat" el partit contra Xile, jugarà un matx de màxima rivalitat contra els centreamericans. Collons! On s'han de comprar les entrades? Ja estic frisant... Catalunya-Hondures! Proposo el camp del Vilassar de Mar, el Xevi Ramón, per tal que no es noti massa el ciment. I, al davant, hi ha un bar que fa uns bocates de puta mare i una botiga de chuches...

Ara, seriosament. Demano que Catalunya deixi de fer el pena. Que la Federació Catalana de Futbol deixi de fer aquesta mena de partits nadalencs que no serveixen per a res i que l'únic que fan és fer-nos evident que no disputarem mai ni un Mundial ni una Eurocopa. Com a mínim, fins que no canviïn les lleis. Senyors: el no de Fresno va fer molt mal. La societat catalana està desencantada i abans de vendre a la caverna un fracàs d'aquesta magnitud és millor quedar-se a casa i que en Johan no es cansi.

I el pitjor? Els informatius espanyols passaran l'endemà els videos centrant-se en els quatre idiotes que cremaran banderes espanyoles (sovint són ultranazionalistes espanyols disfressats d'Oleguers contractas per destrossar l'esdeveniment). I ho vendran als TNs al costat de la resta de seleccions autonòmiques que també fan el pena per eixugar el possible impacte que puguin tenir la selecció catalana o basca. Que si els de Múrcia (qué bonita eres!), que si els andalusos, que si els de Ceuta...

Hondures... Si lúnica gràcia que tenen són els tres germans Palacios (Jerry, Johny i Wilson que juga al Tottenham i segur que no vindrà perquè la Premier no s'atura per Nadal). No m'hi trobareu pas. No a aquest preu. Catalunya es mereix seriositat i respecte!

Tres dels quatre germans Palacios que juguen a futbol. Hi havia un cinquè que, malauradament, va ser assassinat.

Quina era la portada de Marca de dissabte?



I la de divendres?

Iniesta... del súper slip als gallumbus!


Vist al FB del manxec després del 5-0. I jo que encara no havia digerit l'slip de Sardenya!

Wikileaks publicarà poemes inèdits de Guardiola (Humor)

Al bell mig de la vorágine de documents reservats publicats per Wikileaks, sembla que el Govern dels Estats Units hauria estat investigant, d'amagatotis, el tècnic del FC Barcelona, Pep Guardiola. Així es veu que, en les properes hores, aquest web farà sortir a la llum uns poemes inèdites que hauria escrit Pep Guardiola, les notes escolars de l'entrenador blaugrana, parant especial esment a les de Literatura Castellana, algunes receptes que confecciona als fogons quan hi ha una reunió familiar, uns polèmics missatges electrònics que segueix mantenint amb Txigrinski i el llistat de cançons preferides entre les quals destaca el Baúl de los Recuerdos, de Karina. També adjunta imatges de la seva primera comunió i assegura que, un dia, va dir tonto a un company de la La Salle Manresa que ha preferit mantenir l'anonimat.

Som morbosos els catalans?


LLegeixes, mires o escoltes els màxims representants de la caverna espanyola per indignar-te? Creus que no se'ls ha de fer cas i se'ls ha de menysprear com es mereixen? Dieun que la indiferència és el pitjor dels sentiments que es pot tenir vers algú. Haig d'admetre que jo, més aviat, m'incloc en el primer grup. Però es veu que no sóc jo sal. Després del 5-0, el programa Punto Pelota d'Intereconomia va registrar un 15% de share a casa nostra quan, en condicions normals, no arriba a l'1% al país de'n Sandro. Què va passar? Que tots els espanyols que viuen a casa nostra es van refugiar sota les ales de Josep Pedrerol per trobar aixopluc? O és el morbo que ens va dominar? Què es pot esperar de personatges d'aquest calibre?

Un nen cau al camp des de la grada

dimarts, 30 de novembre del 2010

L'actor Leslie Nielsen, tècnic-llampec dels Bucks de l'NBA



Ahir va ser un dia trist. Als 84 anys, ens va deixar Leslie Nielsen, un dels meus actors preferits. Mirant webs estatunidencs, he vist una anècdota curiosa de l'actor canadenc que desconeixia. Es veu que el tècnic Del Harris, íntim de l'actor i amb una gran semblança física, entrenava els Bucks de Milwaukee. Resulta que un bon dia, aquesta franquícia va guanyar els Bulls de Chicago amb Nielsen a les grades. Del Harris li va proposar quelcom divertit. Entra al vestidor, felicita els jugadors i digues el que et doni la gana!. Els jugadors van quedar encantats.

Muntatge?

En què s'assemblen Özil i la meva dona?


En què no saben quin calçat posar-se per anar a comprar el pa! Sex in the City ha fet molt mal!

"Mou rep una lliçó de català", segons L'Equipe


Sense paraules. El prestigiós diari francès creu que el FC Barcelona ha humiliat el Reial Madrid i obre portada amb un Barcelonesque.

Els italians de la Gazzeta dello Sport tampoc es queden curts. Diuen que "Barça diví i Mou humiliat".


I a Can Mourinho? El portuguès A Bola és força més informatiu i es limita a destacar els cinc gols encaixats per un FC Barcelona que es posa líder. Això sí, treuen totals de Valdano i Xabi Alonso en els quals reconeixen que els catalans "van ser superiors en tot". També subratllen que el Reial Madrit va prohibir que els seus jugadors parlessin amb la premsa després del bany. Tampoc obliden que ha estat la derrota més dura per a Mourinho ja que mai havia encaixat cinc gols com a tècnic.

Atenció amb la foto amb la que obre The Sun la pallissa blaugrana. El triomf català és la notícia més vista en el tabloide digital. En portada diuen que Messi "destrossa" CR7 en la seva cursa per esbrinar qui és el millor davanter del món. Per si hi havia dubtes.

El New York Times, per la seva banda, ho soluciona amb una foto notícia. De tota manera, cal assenyalar que, en el moment d'escriure aquest post, als EUA encara estan clapant.

Des de l'Argentina, Olé assegura que el Barça "desclassifica" el Madrit i es pregunten quin equip s'atreveix, ara, amb els de Guardiola?. Parlen "d'exhibició, de maneta culé, de passeig, de ball" i comparen el FC Barcelona "amb una orquestra" davant un Real que, segons ells, "va ser una banda" que es va dedicar a donar "puntades". I... notícia! Subratllen que Messi va donar dues assistències!

No és cap secret que mentre el ManU té una gran tirada al món asiàtic, el FC Barcelona és el club dels àrabs. Al Jazeera (versió anglesa) també hi diu la seva. Ara, impossible d'esbrinar què escriuen aquí :)

A la Xina també saben què va passar aquest dilluns al Camp Nou. Sobredosi d'informació pels amics xinesos que ja tenen clar que Carod-Rovira es diu Josep-Lluís!

dilluns, 29 de novembre del 2010

5-0 El Madrit gairebé empata! (Humor?)


Com deia el gran Montes... Por qué todos los jugones sonríen igual?

El més trist? Que ningú ha entès el sentit de l'humor de CR7: "A veure si ens en fan vuit el dilluns". Sens dubte, el Reial Madrit ha merescut endur-se, com a mínim, un punt del Camp Nou després de realitzar un enorme partit contra un FC Barcelona que ha estat desdibuixat, desconcentrat i provocant continuament el rival, ja que els de Guardiola no podien aturar l'allau de joc blanc. Han hagut d'abraçar lo criminal ja que no podien aturar els madrilenys por lo civil.

Els de Mourinho han dominat a plaer i, fins i tot, han aconseguit fer dues passades seguides en una ocasió. Cristiano Ronaldo, sens dubte el millor jugador del món, ha estat el millor futbolista del Reial Madrit, que ha estat ben a punt d'empatar gràcies a un xut del portuguès des de 712 metres. Xavi, el pitjor jugador de la història que no sé com algú pot dir que es mereix la Pilota d'Or, no ha estat a l'alçada. Molt lluny ha estat el de Terrassa de la qualitat ensenyada per homes com Marcelo, Özil, Sergio Ramos o Benzema que ha tingut la sang freda de jugar caminant tot el partit. I què?

El Reial Madrit ha tingut la pilota controlada, en tot moment, i els blaugrana han anat al darrera tota l'estona. Sort que Gerard Piqué ha tingut pietat de Víctor Valdés lesionant l'espatlla del porter català per tal que el de Gavà pogués sortir a la foto. Pèssim el comportament de Messi impactant amb el nas contra el braç de Carvalho. Molta mala baba la de l'argentí que ha vist una groga justa. Pitjor exemple ha estat el de Puyol que ha posat el coll a les urpes de Sergio Ramos que, injustament, ha vist la vermella. L'andalús, a qui hores d'ara li deuen estar explicant el què ha passat a la gespa, ha intentat estovar Xavi (per evitar que l'egarenc passés fred en una nit gèlida al Camp Nou) i ha convidat amablement Tito Vilanova a anar a sopar amb ell al túnel de vestidors. Incomprensiblement, el segon de Guardiola no ha acceptat el tiberi.

Iturralde ha tingut un pèsim comportament, ja que no ha allargat el partit just quan el Reial Madrit tenia l'empat a fregar. Però és clar, què es pot esperar d'un FC Barcelona que té el mal exemple de Pep Guardiola. El de Santpedor ha menystingut la primera norma del futbol que diu que un entrenador està obligat a donar la pilota de manera immediata al rival per tal que pugui treure immediatament de banda. CR7, que segueix golejant contra el Barça i contra els equips importants, li ha recordat amablement al tècnic català que això no són maneres.

Ha quedat ben clar que, avui, el Reial Madrit i el seu futbol de saló, intens i solidari és a anys llum del pobre, trist i garrepa joc blaugrana.

Als EUA consideren que el Barça-Madrid és la 15ª rivalitat mundial

15ena? I mou 400 milions de persones? Per sota d'un Galatasaray-Fenerbahçe? Consulta la llista, please! Si un Rangers-Celtics és la quarta... què serà un Boca-River? En el primer lloc hi ha els Yankees-Red Sox i en la segona posició és Lakers-Celtics. God bless America! S'han deixat Jan Laporta-Sandro Rosell!!! :)

FCB, 0 - RMD, 5

És la meva porra? No. És el resultat dels penals a favor xiulats fins ara, pels àrbitres, als dos equips que s'enfronten en unes horetes. I això que Mou ja ha fet la seva feina amb Iturralde.

Lliçons de periodisme d'Inda a TV3!

Bravo, Sebas Guim!

Tetes noves no vol dir més audiència


Aquí les tens en el seu redebut televisiu. De negre... que dissimula més

La nostra Sara s'ha posat mig quilo al pit. Es veu que tant Mundial amunt, tant Mundial avall, tant Casillas amunt, tant Casillas avall, la toledana es va aprimar sis quilets. Ho hem solucionat amb 250 grams per teta que, per a tranquil·litat seva, no li faran nosa si un dia vol ser mare perquè es veu que els implants van per sota el múscul (ein?). Hi havia expectació per veure l'informatiu d'esports de Telecinco en el qual tornava ella, moníssima, després de ser retocada? No. 0,5% més d'audiència.

Esquarteren un futbolista per fer de... Caminero!


"Camineroooo, te follaste la mujer de un compañeroooo!" Es cantava als camps de futbol de la lliga espanyola quan arribava l'Atlético de Madrid de Caminero. A Guatemala, en canvi, no estan per tonteries. Aquest dilluns a la matinada (hora catalana) ha aparegut esquarterat, en cinc bosses d'escombraries, el cos de Carlos Mercedes Vásquez, migcampista del Malacateco i exjugador de la selecció. La macabra troballa anava acompanyada per una nota explicativa "per ficar-se amb la dona d'un altre". Carlos Mercedes, de 27 anys, va ser segrestat, aquest divendres, per un grup d'homes armats fins les dents mentre es desplaça amb altres dos jugadors per disputar un partit contra el Suchitepéquez. Des de diferents mitjans del país s'especula que la nota que denuncia la suposada infidelitat és només una cortina de fum i que, en realitat, el migcampista estava embolicat, presumptament, en obscurs afers amb narcotraficants.

Catalunya es pregunta...

.- Per què Iceta podrà dir que la debacle socialista "m'ha costat un ou de la cara"?
.- A qui haurà votat Pasqual Maragall?
.- A qui haurà votat Carod-Rovira?
.- On ha passat la nit Josep Cuní?
.- Per què Albert Rivera (C's) s'assembla tant a Bojan Bogdanovic (Cibona Zagreb)?
.- Per què el nedador David Meca i Duran Lleida es van dedicar a competir per veure quin dels dos robava més protagonisme a Artur Mas?
.- Per què em poso a tremolar si sumo els vots de PPC, C's i PxC?
.- Per què la notícia més llegida en tots els diaris digitals és l'entrada de'n Jan al Parlament?
.-Per què l'ABC somia amb un president de la Generalitat embolcallat amb un drap rojigualda?

Bon ambient a Miami...

Coneix l'arma secreta de Mou per avui...

UuuuH! Quina por!

Ostión de Mou a Puyol de benvinguda...

Mil vegades vist...

diumenge, 28 de novembre del 2010

Votem?


Foto: elperiodico.cat/Julio Carbó

El fill de Johan Neeskens, operat d'urgència


Tensa situació amb final feliç s'ha viscut, aquest dissabte, a un hospital de Saragossa. Ingressava, d'urgència i amb el pulmó dret perfotrat per una costella trencada, el jugador català del juvenil del Vila-real, John Neeskens que és fill de l'exblaugrana Johan Neeskens. El jugador presentava diferents costelles trencades com a conseqüència d'una forta topada en el partit que enfrontava els juvenils del conjunt castellonenc contra els del Real Zaragoza. John Neeskens va ser operat d'urgència i actualment és fora de perill. Tot ha quedat en un ensurt.

El nou pilot de Renault és... (Humor)



Sí. És en Putin. M'han dit que Petrov està acollonit.

Tràgica mort al futbol català

El futbol català està commocionat. El president del FC Santboià, Ramon Andreu, va patir un accident de trànsit aquest divendres i, desgraciadament, la conseqüència fatal va ser la mort del seu fill Jordi de només 14 anys. El primer equip, que milita a la Segona B, no jugarà, en senyal de dol, contra l'Alzira i tampoc ho faran la resta d'equips del club del Baix Llobregat.

Quique perd els papers

At. Madrid, 2 - RCD Espanyol, 3. Quique Sánchez Flores, el tècnic matalasser que sempre ha destacat per ser un senyor a les banquetes, perd els papers. Els catalans segueixen instal·lats a la quarta posició. És a dir, són segons a la lliga ja que Reial Madrit i FC Barcelona disputen una altra competició.

Ull de vellut