"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

dissabte, 18 de juny del 2011

La foto del petó de Vancouver que no era un petó

Aquesta imatge, captada durant els violents avalots de la ciutat canadenca de Vancouver després que els Canucks no es fessin amb l'Stanley Cup de l'NHL en caure contra els Bruins de Boston, va donar la volta al món. Hom (i jo el primer) pensàvem que es tractava del petó d'una parella que donava pas a la passió en ple infern.

Doncs resulta que la fotografia no és romàntica. Es tracta d'un jove preocupat per la seva xicota ferida. El noi es diu Scott Jones (cambrer australià aspirant a actor) s'interessa per la salut d'Alexandra Thoma que és la seva parella i que estava plorant després de rebre un fort cop al cap i caure estabornida al terra. De fet, la mateixa imatge des d'un altre angle és força aclaridora... Ni el propi fotògraf, Rich Lam (de Getty) sap ben bé què passava entre gasos lacrimògens i càrregues policials contra els violents

.

Coneix les amigues que Messi es puja al seu apartament

En les suposades festes de sexe, alcohol i cumbia...






En les suposades festes de sexe, alcohol i cumbia...

Practica el teu espanyol a Minnesota


Els T-Wolves de Minnesota animen els seus seguidors a aprendre espanyol per donar la benvinguda a Ricky Rubio. Per cert, la pitjor franquícia de l'NBA de la temporada passada ofereix una oferta per a renovar els carnets, fins l'1 de juliol, que deixa cada partit a un preu de nou euros en una promoció especial per celebrar l'arribada del català que seguirà lluint el seu dorsal de sempre: el 9.

Gràcies a Elena Rosell, les dones ja no són decoratives al motor

Coses de la vida. Aquest divendres apareixien a internet uns videos curiosos. Les dones de l'Aràbia Saudita, que tenen prohibit conduir, es graven al volant dels seus cotxes per demostrar el seu rebuig a una llei estúpida.

En el mateix moment, s'anunciava que la valenciana Elena Rosell prendria el relleu del lesionat Juián Simón a l'equip Aspar de Moto2. Rosell serà a la Catedral d'Assen convertint-se en la primera espanyola que participa en el Mundial.

Ja era hora! Les noies deixen de ser simples floreros decoratius en les curses limitant-se a somriure bobaliconament, a aguantar paraigües i lluir cuixa.

Per cert, qui li aguantarà el paraigües a ella?


divendres, 17 de juny del 2011

Ricky: "És el moment d'anar-me'n a l'NBA"


"Me'n vaig a l'NBA. Tinc molta il·lusió per complir un veritable somni. Ho he meditat molt i hem arribat a la conclusió que és el moment d'anar-me'n". Amb aquestes paraules, Ricky Rubio, ha confirmat el que era un secret a veus. Un cop guanyada l'ACB amb el Regal Barça, l'únic títol FIBA que li mancava, el del Masnou fa les maletes camí de la pitjor franquícia de l'NBA: els Timberwolves de Minnesota que en la darrera temporada han acabat la temporada regular en la darrera posició.

Rubio ha assegurat que li ha "costat molt prendre aquesta decisió perquè quan vaig venir al Barça tenia la idea molt clara que en dues temporades marxaria. Però al Barça he estat tan bé, m'han tractat tan bé, he tingut uns companys tan grans que se m'ha fet molt complicat. Al vestidor, primer som persones i després som jugadors. Jo em pensava que deien que el Barça és més que un club perquè sempre guanyen, però ara sé que es diu per la manera com es tracta les persones".

Ricky, que fa només set anys era infantil, seguirà vinculat al Barça ja que el conjunt blaugrana es reserva un dret preferencial sobre el jugador. El base del Masnou, que ha estat envoltat per companys com Roger Grimau, Joan Carles Navarro, Víctor Sada, Jaka Lakovic i Joe Ingles, ha volgut agrair la feina que han fet al seu costat "la gent del Masnou, el Joventut i el FC Barcelona". Pete Tomàs i Jordi Trias no han pogut assistir-hi perquè estaven entrenant.

El jugador català sap que "la darrera temporada potser no ha estat la millor a nivell individual, però sí a nivell col·lectiu. Però el bàsquet és un esport d'equip i la meva tasca és fer que els meus companys juguin". Marxa a l'NBA havent-ho guanyat tot a Europa i se sent "preparat" per integrar-se a la franquícia dels Timberwolves.

És conscient que el seu rol a l'equip canviarà ja que els de Minnesota no opten al títol. "El joc de l'NBA m'agrada. M'agrada molt, de moment, a nivell d'espectador. És un bàsquet en el qual es pot córrer i aquesta és una de les meves millors característiques. Tinc ganes de jugar contra els millors i veure si puc triomfar allà. De moment, a mi m'agradaria seguir en la posició de base. L'NBA és la millor lliga de bàsquet del món però, en definitiva, no deixa de ser bàsquet".

En el cas d'un tancament patronal, les informacions que disposa Ricky Rubio és que el lock out, en cas de produïr-se, no afectaria tota la temporada. Ara bé, si les negociacions s'allarguen més enllà del 7 de gener, Ricky i la resta de jugadors tindrien un problema. "Ara no m'ho plantejo, però si passa, suposo que parlaria amb el Barça. Si només afecta uns mesos, encara m'anirà bé perquè podré seguir entrenant i millorant"

Al ja nou jugador dels Timberwolves no el preocupa massa les baixíssimes temperatures de Minnesota i més quan prové del Maresme. "Serà canviar el sol i la platja pel fred, però potser m'agrada. Jugarem amb pilotes de neu. Home, la veritat és que els jugadors estem molt temps fora de la ciutat competint i el fred no el notes tant".


La increïble foto dels greus disturbis de Vancouver

Són brutals les imatges de les destrosses que els vàndals seguidors de l'equip dels Canucks Vancouver de l'NHL van provocar després del setè partit de la final que van perdre ja que l'Stanley Cup va volar cap a Boston de la mà dels Bruins. Ara bé, entre el caos, els cotxes cremats i les picabaralles una fotògraf va captar aquesta curiosa imatge. Serien seguidors dels Bruins? Kiss cam?

Sóc l'únic que pensa que Ricky té una retirada a Mowgli?

dijous, 16 de juny del 2011

La nova imatge gai del València es presenta

Es diu Adil Rami és la sensació gai a França. M'encanta l'Amunt València!. Esperem que Diego Forlán no fitxi pels chés perquè si no el vestidor semblarà una actuació dels YMCA :)

Meravella't amb la cua de vaca de Ronaldinho

Mira la cua de vaca que li fa a un company d'equip durant un entrenament del Flamengo. Rafa Alkorta no pot veure aquest vídeo :)

I Sandro ha venut l'empresa... un any després

Una de les promeses electorals de Sandro Rosell era vendre la seva empresa de màrketing esportiu. El president del FC Barcelona ha trigat un any en complir la seva paraula. Un any en el qual, per cert, ha estat al capdavant de la seva empresa de màrketing i representació. Primer es va parlar d'un comprador de l'Aràbia Saudita, després d'un de qatarí i, finalment, se l'ha quedada un grup libanès del qual no es tenen massa dades. Es desconeix quin és el preu final de l'operació.

Així doncs, Bonus Sport Marketing ja no és de Sandro Rosell sinó d'un grup d'empreses libaneses agrupades sota el pintoresc nom de Sports Investment Offshore Sal. Se sap, en canvi, que l'empresa (o l'exempresa de Rosell) va facturar 5,6 milions d'euros el 2009 amb un benefici net de gairebé 900.000 euros.


Surrealista comunicat del Madrit contestant Sandro

Aquest dijous al migdia, Sandro Rosell, ha fet una valoració de la temporada en la qual, com Artur Mas, ha avisat el Reial Madrid que "està traspassant tots els límits", que amenaça amb "trencar relacions" i (com aconsellava jo fa mesos des d'aquesta modesta tribuna) anima els de lÉsser Superior a denunciar també la COPE si segueixen mantenint que ells no són al darrera de les acusacions de dopatge vomitades per la cadena dels bisbes.

Doncs bé, el Madrit ha avisat que emetria un comunicat per contestar el màxim dirigent blaugrana. No sabem si l'han fet en lletra gòtica però la veritat és que la resposta (surrealista) del Madrit ha trigat gairebé set hores a veure la llum. Pagaria per veure com s'ha gestat.

Bàsicament, el que fan és donar motius a Sandro Rosell per trencar les relacions. Titllen les paraules del president blaugrana de "desafortunades" i creuen que "és incomprensible que faci greus i falses insinuacions sobre les notícies del dopatge que, com tothom sap, no tenen res a veure amb el Reial Madrit i que vam desmentir el mateix dia" (FALS, ho va haver de fer Valdano tres dies després).

També recorden que va ser el Barça qui va fer una "sorprenent denuncia" a la UEFA sobre Mou en una actuació que qualifiquen de "sense precedents". Asseguren que l'actuació del Barça només pot ser entesa per "una determinada pressió mediàtica" i que ells sempre han estat "al costat de l'esportivitat".

El final no te'l pots perdre: "El Madrid seguirà treballant per ser un exemple per a tots els nens del món" Ein?

També tens la sensació que Puyol amaga la panxolina?

M'ha fet molta gràcia les fotos que Carles Puyol ha penjat al Twitter de la seva estada a Eivissa. El capità del Barça és dels meus. Home, tots (qui més qui menys) amaguem la panxeta i aguantem la respiració quan algú, amb la millor de les intencions treu una càmera de fotos o un mòbil per quedar bé. I més si és a la platja. Creus que Puyol està forçant la imatge? No ho entenc. Si hi ha algú que és un atleta és ell. Però tinc la sensació que quan va escoltar el clic va fer Buuuufffff


Wayne Rooney i els Mavs canten... canten?


dimecres, 15 de juny del 2011

Un lleó marí que es diu Pedro i el canari del Barça el felicita


L'animaló ha complert un any de vida. Segur que el lleó no li haurà dit "I tu qui ets?" com va dir-li despectivament CR7 (el tronista d'Hombres, Mujers y Viceversa) al canari del Barça.

Frodo Nowitzki i Smigol LeBron :)

"Mi tesoroooooo"

Estava pensant que al d'Akron ja li va bé una mica de xarop de bastó. Sobretot després que, abans que comencés aquesta temporada, parís un programa de televisió per anunciar, exclusivament i única, el seu futur esportiu després de deixar els Cavs. Clar que no podem riure massa perquè, per aquestes latituds, es va estar setmanes farcint programes per endevinar qui era el pare del fill de la (model?) Ivonne Reyes...

La nova samarreta del Partizan comença amb mal peu

O amb mal cos?

Els Mavs de Dallas no deixen la Copa ni per pixar!


En la imatge tenim el multimilionari Mark Cuban, propietari dels Dallas Mavericks, que no deixa la Copa Larry O'Brien de campió de l'NBA ni per pixar. Cuban, que sovint es comporta més com un hooligan assegut a la vora de la banqueta dels texans, està eufòric pel primer títol de la franquícia de Dallas que va comprar fa 11 anys per 285 milions de dòlars. Cuban, que va fer fortuna amb una aplicació informàtica per seguir les estadístiques esportives, és l'home més feliç del món.

Messi: sexe, alcohol i cumbia a l'Argentina?

La premsa de Madrit és collonuda. Resulta que esmboben la notícia que publica el sensacionalista diari argentí Libre amb el cridaner titular de 'Messi: Sexe, alchol i cumbia preparant la Copa Amèrica". Vaig anar a llegir la font i resulta que el més pecaminós que feia el blaugrana en el pis 34 de la luxosa Torre Chateau al l'exclusiu barri de Puerto Madero de Buenos Aires era jugar a la Play Station en companyia dels gemans Milito.

Cert és que, presumptament, els goril·les de Messi duen al pis les noies (botineres i models) però se suposa que el rotatiu hauria untant la noia amb la qual parlen perquè rajés i només li treuen que el jugador "està concentrat", que "juga a la Play" i que "parlava de cumbia" amb ella...

Jo no dic que Messi sigui un sant, ni que s'hagi de beatificar, però si les declaracions de la noia (untada, no ho oblidem) són aquestes; ja podem plegar. Em quedo amb la frase següent. "No vam estar mai sols, perquè sinó me'l menjo", diu la botinera. La notícia és que no hi ha notícia.

dimarts, 14 de juny del 2011

Puyol anuncia al Twitter que ha mort la Queca

La notícia no és que Carles Puyol estigui de vacances a Eivissa, ni que s'hagi llegit el llibre El monje que vendió su Ferrari (de Robin S. Sharma) sinó que la Queca ha mort. La ovella que acompanya el seu alter ego al Crackòvia ha passat a millor vida. "Avui és un dia trist per a mi. La Queca ha mort. Ja era gran i no ha pogut suportar la fama. Ja tinc un altre animal de companyia", assegurava mentre penjava aquesta foto del que sembla una vedella. Afortunadament, tot és una broma del capità del Barça que segueix recuperant-se a Eivissa. Per cert, Puyol busca nom pel seu nou company...


El Madrit crea secció de beisbol :)

Florentino Pérez demostra que és el més llest de la classe. L'Ésser Superior ha tingut una gran idea. Com que el Barça ha tancat la secció de beisbol, ha decidit crear-ne una pel Reial Madrit. Així, diu, guanyarem alguna cosa. Pedro León, Kaká i Granero ja s'hi han apuntat.

Agatha Ruiz de la Prada s'ha lluït amb el premi de la Vuelta

Què és això??? Això és el nou trofeu que ha dissenyat (?) Agatha Ruiz de la Prada pel guanyador de la Vuelta. Sense paraules.
I aquí el logo de Frigo...

Moment per recordar la Masia. Moment per recordar Pedraza


Aquest dilluns a la nit, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va assisitir a un sopar de comiat a l'emblemàtica Masia blaugrana que, durant 31 anys, ha estat la veritable fàbrica d'una de les millor pedreres del món. Ara, amb Pep Guardiola, es viuen els millors moments del planter. un planter que, quan torni de les vacances d'estiu, s'instal·larà a les modernes instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

La vella Masia de Can Planas, construïda el 1702 i que el 1950 va passar a ser propietat del Barça, tindrà altres usos. Es parla d'oficines i, fins i tot, d'un restaurant. Avui és el moment en el qual es recorden grans noms com els pioners Esteve Fradera o Guillermo Amor, com els tres millors jugadors del món Xavi, Iniesta i Messi, com Pep Guardiola, com Víctor Valdés, com Nayim, com Tito Vilanova...

Però jo vull tenir un record per a Ángel Pedraza, mort fa pocs mesos, a l'edat de 48 anys. L'andalús va ser el primer producte de la Masia que va debutar en el primer equip del Barça. Des d'on siguis, gràcies Ángel.

Forlán va enganyar la seva xicota amb "un altre"


"Un altre" i no "una altra". Mmmmm. Per això li diuen La Rossa a l'Atlètic de Madrid? Zaira, la xicota del charrúa estava enllestint els preparatius de la boda però va llegir els mails del futbolista matalasser i no hi haurà casament. Diuen les males llengües que la model argentina havia amenaçat el millor futbolista del Mundial de Sud-àfrica en fer públiques les seves inclinacions sexuals si la deixava....

dilluns, 13 de juny del 2011

Clembuterol a la Dauphiné Libéré :)

Escac i mat als Drets Humans

El líder libi, per definir-lo d'alguna manera, juga una partida d'escacs amb el president de la Federació Mundial d'Escacs, Kirsan Iliumzhinov que havia viatjat a Tripoli per conèixer si el podria celebrar el Mundial al país nord-africà el proper mes d'octubre. La partida va durar unes dues hores i es va beure tè. Gaddafi duia les blanques i va perdre (tot i que van signar unes taules simbòliques) malgrat practicar la defensa siciliana...


Sara Carbonero, gelosa, no deixa que entrevistin Iker

Resulta que Iker Casillas i la seva xicota han estat per Mèxic i tots els mitjans de comunicació d'una certa envergadura del país nord-americà han tingut el seu minut de glòria amb el capità del Madrit. Tots? No. La Fox Sports es va quedar amb un pam de nas. Resulta que la Carbonero es va assabentar que el seu xicot seria entrevistat per una tal Gaby Elizalde. La Saríssima va fer un google i no va agradar el què va veure de la periodista que es veu que és molt aficionada a anar-se despullant pels puestus. La de Telecinco va fer un google imatges i va decidir vetar l'entrevista. I, a més, curiosament l'Elizalde treballa per la Fox que, si fem una tradució, no sembla el nom més indicat per a una cadena que, d'altra banda, és tan i tan conservadora....


Fixa't en el braç dret de Kubica

Aquest diari polonès ha publicat, aquest dilluns, les primeres imatges de Robert Kubica sortint de la rehabilitació que segueix el de Renault després del terrible accident de ralli que va patir abans que arrenqués la temporada de la F1 d'enguany. El pilot polonès va patir un terrible accident al perdre el control del seu Skoda i va topar violentament amb el mur d'una església. Es va destrossar el braç, la mà, la cama i l'espatlla dreta. Es va arribar a patir per la vida de lúnic amic de Fernando Alonso al paddock, després es va patir per la mà del pilot de Renault encara que els metges la van poder salvar in extremis...


Les exigències de CR7 per fitxar pel City

Segons informa el Sunday Mirror, el xeic Abu Dhabi Mansur Bin Zayed al Nahian (propietari del Manchester City) està decidit a emportar-se Cristiano Ronaldo del Bernabéu al City of Manchester. El crack de Madeira, cansat de no guanyar res i de no entendre's amb Jose Mourinho, estaria disposat a tornar a Manchester però no per vestir la samarreta de l'United, sinó la del gran rival: el City. Un equip sense prestigi però amb molts diners. Com el Chelsea.

El xeic hauria posat sobre la taula de Florentino Pérez una quantintat marejant: 170 milions d'euros per fer-se amb els serveis de CR7. Ronaldo, per la seva banda, hauria exigit als sky bkues:
.- Cobrar 450.000 euros la setmana
.- Ser el capità
.- Portar el número 7
.- Ser sempre (sempre) el futbolista millor pagat del City

diumenge, 12 de juny del 2011

Els Mavs, campions de l'NBA gràcies al tatuatge de Jason Terry

Fixa't en el poderós biceps dret de Jason Terry. És la Copa Larry O'Brien: el trofeu que els equips de l'NBA reben quan guanyen la competició i es proclamen campions del món, com diuen ells. Però la història del tatuatge és curiós. Terry, que no havia guanyat mai l'NBA fins aquest dilluns a la matinada, va assistir a principis de temporada a una reunió informal que els Mavericks van fer a la casa que el jugador dels texans DeShawn Stevenson té a Florida. Al marge dels membres de l'equip, es va convidar el cuiner dels Mavs i el tatuador de capçalera d'Stevenson.

Tothom es va quedar parat quan Jason Terry, que fins ara lluïa el pit el 206 (prefix telefònic de la ciutat de Seatle, ciutat en la qual va nèixer) va demanar que li tatuessin la Copa al biceps. Tenia la impressió que la guanyarien. Els seus companys es van quedar astorats i es pensaven que era una broma. La temporada encara no havia començat i hom pensava com a candidats a l'anell els Lakers, els C's, els Heat... Terry tenia el presentiment i va encomanar una màgia a l'equip del multimilionari Mark Cuban que ha acabat, aquest dilluns a la matinada, proclamant-se campió de l'NBA per primera vegada derrotant els totpoderosos Heat de LeBron, Wade i Bosh.

La premsa dirà (i és cert) que l'NBA parla alemany, que Dirk Nowitzki (el millor europeu de la història de l'NBA) ha guanayat tot solet l'anell... però el vestidor dels Mavs sap que la màgia del tatuatge de Jason Terry hi ha tingut molt a veure.


Està Shakira prenyada?


Des de fa un parell de setmanes que internet està farcida amb rumors sobre el suposat embaràs de la cantant colombiana. Tot va arrencar en el moment en el qual Shakira va susprendre un concert. De fet, Gerard Piqué, des que va arribar dels Estats Units, no se separa de la seva xicota que segueix de gira per Europa. Tant és així que el central del Barça compareix al costat de la colombiano-libanesa en les rodes de premsa. Els rumors de les xarxes socials han arribat a la premsa que segueix la cantat. En una roda de premsa li van preguntar a Shakira si estava prenyada. No va contestar i va somriure mirant el blaugrana.

Mira Pep Guardiola amb Noa a Tel Aviv

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, és en visita privada a Israel on ha assistit al concert de la cantant Noa que és amiga personal del matrimoni de l'entrenador del Barça i la seva muller Cristina.

Esfereïdor assassinat a casa de l'exespanyolista Milosevic


Recordes Savo Milosevic? Va ser un davanter serbi dotat d'una enorme força física i, al meu parer, un dels millors futbolistes a l'hora de jugar d'esquenes a porteria contrària a la lliga estatal. Doncs bé, l'exjugador del RCD Espanyol (0n va marcar 12 gols en una temporada en la qual va anar del res al tot) està passant per un moment duríssim i tristament ha estat notícia per un fet desgraciat i terrible allunyat de l'esport.

L'avi del jugador es va barallar amb el seu fill (el pare del futbolista que també va jugar al Reial Saragossa, el Partizan, el Parma o l'Aston Villa) i va agafar un rifle M-48 per disparar-lo al pit i matar-lo al pati de la casa que tenen a 200 quilòmetres de Sarajevo. L'home va perdre la vida en el trajecte que el duia malferit a l'hospital.


Terrible accident a les 24 hores de Le Mans

Allan McNish surt de l'Audi pel seu propi peu. Bufff.

L'atleta Natàlia Rodríguez, regidora d'Esports a Tarragona


El socialista José Fèlix Ballesteros s'ha convertit, aquest dissabte, en alcalde de Tarragona després que la seva candidatura estigués a un pas d'abandonar l'Ajuntament (tot i ser la llista més votada) per un pacte entre CiU i PP que no es va arribar a gestar. L'atleta Natàlia Rodíguez, fitxada pel PSC i inclosa a les llistes dels socialistes catalans per sorpresa ja que no se li coneixia adscripció política, serà la nova regidora d'Esports de la ciutat.

Rodríguez, que ha exigit poder seguir amb les cinc hores diàries que entrena, creu que pot ajudar a millorar Tarragona. La qüestió és, però, si una atleta d'elit podrà suportar tot el que implica dirigir la política esportiva d'una ciutat de la importància de Tarragona. I més quan Rodríguez haurà de preparar (i viatjar). La del barri de Torreforta haurà de ser a Corea, a l'agost, pel Mundial; als Jocs de Londres de 2012 i no renuncia als de Rio de 2016 que serien els cinquès per a la catalana.

Natàlia té la millor marca espanyola en els 1.500 de tots els temps (3' 59" 51), Plata en els 1.500 del Mundial Indoor de 2010 (convertint-se en la primera catalana en guanyar una medalla en uns mundials d'atletisme) i Bronze als Europeus d'Atletisme de Barcelona. En el campionat del Món d'Atletisme de Berlín (2009), va creuar en primera posició la línia de meta però va ser desqualificada perls comissaris en creure que va fer caure l'atleta d'Etiòpia Gelete Burka a 200 metres de l'arribada.