"Si no saps què fer dins l'area, marca i després discutirem les opcions" Bill Shankly (Liverpool)

"L'esport pot ser injust, però sempre et posa en el teu lloc"

diumenge, 12 de juny del 2011

L'atleta Natàlia Rodríguez, regidora d'Esports a Tarragona


El socialista José Fèlix Ballesteros s'ha convertit, aquest dissabte, en alcalde de Tarragona després que la seva candidatura estigués a un pas d'abandonar l'Ajuntament (tot i ser la llista més votada) per un pacte entre CiU i PP que no es va arribar a gestar. L'atleta Natàlia Rodíguez, fitxada pel PSC i inclosa a les llistes dels socialistes catalans per sorpresa ja que no se li coneixia adscripció política, serà la nova regidora d'Esports de la ciutat.

Rodríguez, que ha exigit poder seguir amb les cinc hores diàries que entrena, creu que pot ajudar a millorar Tarragona. La qüestió és, però, si una atleta d'elit podrà suportar tot el que implica dirigir la política esportiva d'una ciutat de la importància de Tarragona. I més quan Rodríguez haurà de preparar (i viatjar). La del barri de Torreforta haurà de ser a Corea, a l'agost, pel Mundial; als Jocs de Londres de 2012 i no renuncia als de Rio de 2016 que serien els cinquès per a la catalana.

Natàlia té la millor marca espanyola en els 1.500 de tots els temps (3' 59" 51), Plata en els 1.500 del Mundial Indoor de 2010 (convertint-se en la primera catalana en guanyar una medalla en uns mundials d'atletisme) i Bronze als Europeus d'Atletisme de Barcelona. En el campionat del Món d'Atletisme de Berlín (2009), va creuar en primera posició la línia de meta però va ser desqualificada perls comissaris en creure que va fer caure l'atleta d'Etiòpia Gelete Burka a 200 metres de l'arribada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada